Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 12 19, 00:35)

noriu dabar as sito ea biggrin.gif svarbiausia, kad padeda esant psichologinei krizei..
o gal zinot kokie dar padeda esant stresui? levandu kvapas man nelabai..
Atsakyti
Gal žinot kokį išvaizda artimą sintetiniam vyrišką veido kremą? Tėvo nivea gal prieš mėnesį baigėsi, vis dar nieko nenusipirko, tai galvoju kalėdoms padovanot. Reikia neypatingo, gal net bekvapis geriau būtų, greitai susigeriančio ir drėkinančio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 18:19)
Ir apskritai merginos, dauguma jūsų, mano galva, pripaišot sau nebūtus trūkumus, save su lupa žiūrinėjat ir ieškot, kur prisikabinti,

žiūrinėju ir vėl esu nepatenkinta drinks_cheers.gif Noriu be veidrodžių gyventi biggrin.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 19:45)
Gal kas ruošiatės dalyvauti "Kvapų namų" seminare „Kosmetiniai aliejai ir kosmetika“? g.gif

aš jau "prisirašiau" rolleyes.gif Gal ir tu dalyvausi? bigsmile.gif Summer žadėjo ir norėjo irgi, bet kažkaip SM retai apsilanko ir neaišku, ar nuėjo iki KN formalumų susitvarkyti sad.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 18, 21:37)
Jerguteliau, kiek univeru vienu metu lankete, kad jums reikejo ir kofeino, ir kavos  ax.gif

aš dirbau pilnu etatu jau po pirmo kurso ir labai intensyvų darbą, tai egzams tekdavo naktimis ruoštis, kiek atlaikydavau nemiegojusi, aišku. Retais atvejais, bet pasitaikydavo kartais ir dirbti parom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 19, 00:07)
noriu dabar as sito ea biggrin.gif svarbiausia, kad padeda esant psichologinei krizei..
o gal zinot kokie dar padeda esant stresui? levandu kvapas man nelabai..

Paip ant greitųjų, tai radau kad tinka bergamotės, ramunėlės, pelargonijos, bet geriausia apie kiekvieną skaitant susirasti čia, čia, čia, čia ir čia 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 19, 00:13)
Ačiū tau  4u.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Panelės, išbandžiau šiandien ir avokadų aliejų plaukų galams, nu poveikis stulbinantis, net negali lygintis jokie kokosai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 19, 00:30)
Gerų nuorodų įmeti šiandien  thumbup.gif  4u.gif

google visagalė mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sugrįšiu prie anksčiau užduoto klausimo, kokius akių pieštukus naudojate, ypač tos kurios ryškinatės antakius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 18, 23:50)
Man mandarinų ea rekomendavo Monica, kuria aš 100% pasitikiu, ir nuėjus jo įsigyti į KN išgirdau tą patį ką ir tu.

Nu sunepatoginai čia mane blush2.gif .Bet aišku malonu, kad pasitiki 4u.gif Vertinant KN konsultacijas, tai jos l. nelygiavertės, kai konsultuoja profė Laimė ir kai kitos darbuotojos. Manau, kad ne Laimė išbrokino mandariną ax.gif
Aš konkrečiai problemai paieškau labiausiai rekomenduojamų (keliuose šaltiniuose minimų) ea. Kaip kad mandarinas dažniausia įeina į priešstrijinių mišinių sudėtį. Bet jis deja nelb sutinkamas anticel. mišiniuose, nors iš principo visi citrusai yra tinkami šiai problemai. Gaila, dabar neturėsiu laiko. Turiu straipsnį rus. k apie celiulitą. Esmė ta, kad reikia derinti kelių tipų ea: drenuojančius, tirpdančius reibalus, gerinančius kraujo apytaką, šalinančius skysčių perteklių. Seniau įdėtam recepte jie ir yra suderinti, įtariu reiks padaryt tą mišinį, kad jums nereiktų pačioms susipirkinėt visų ea

Dolphin, bet gi tau citrusai nepatinka ax.gif Geriau rinktis patinkančius kvapus. Nuo streso dažniausiai minimas nerolis, tau nepatinkanti levanda, bergamotė. Yra ir ylang paminėtas (mišiny), tau jis vsai patiko. Jei sumaišyti, tai gal ir neblogai būtų g.gif Man asmeniškai tai nuotaiką pakelia apelsinai. kai nėr nuotaikos, visad juos pagarinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 19 gruodžio 2009 - 09:10
Noriu tarti gerą žodį dėl angliarūgštės biggrin.gif 4u.gif
Pati važiuoju po Naujų į sanatoriją ar SPA centrą Druskininkuose ir pimru numeriu mirksiu angiarūgštės vonioje thumbup.gif bigsmile.gif Man vienais metais gyd. dėl širdelės skyrė, išbandžiau ir laaaabai patiko thumbup.gif Ir kasmet einu į jų kursą thumbup.gif Įsivaizdavau, kad ne angliarūgštės vonioje, o gryname šampane mirkstu..tereikia užsimerkti biggrin.gif

"Stimuliuoja širdies raumens atsistatymo mechanizmus, didina kontraktilinę miokardo funkciją, gerina širdies raumens mitybą, didina širdies-kraujagyslių sistemos prisitaikymo krūviams sugebėjimą, yra aktyvus širdies- kraujagyslių sistemos sutrikimų gydymo metodas. Kursinis gydymas angliarūgštės voniomis turi bendrą stiprinantį poveikį, todėl tai gali būti ir efektyvi profilaktinė, grūdinanti, sveikatinanti ir didinanti organizmo darbingumą priemonė."

"Angliarūgštės vonia
Specifinis poveikis priklauso nuo vandenyje ištirpusių angliarūgštės dujų – galingo biologinio dirgiklio. Intensyviai plečiasi kraujagyslės, organizmas gauna daugiau deguonies, gerėja širdies susitraukimo jėga. Normalizuojasi arterinis spaudimas ir širdies ritmas, treniruojamas širdies raumuo. Mažėja širdies nepakankamumo požymiai: dusulys, nuovargis, širdies plakimas, kojų tinimas. Šios vonios efektyviai gydo medžiagų apykaitos sutrikimus (nutukimą, cukrinį diabetą)."

O čia apie Reabox'o procedūrą su sausa angliarūgšte thumbup.gif : http://www.naturalim...a.lt/?lt/sausos

O apie su gėrimais gaunamą angliarūgštę mineralinių vandenų atstovai teigia (Birštono mineraliniai vandenys): "Nepaisant pasirodančių neigiamų atsiliepimų apie angliarūgštę, apie ją pasakytina ir daug gero. Angliarūgštė išlaiko natūralų šaltinio vandens skonį, neleidžia vandenyje daugintis bakterijoms, atidarius butelį. Angliarūgštė skatina žarnyno peristaltiką ir stiprina nereikalingų medžiagų pašalinimą iš organizmo. Angliarūgšties sudėtyje yra deguonies, kuris praplečia kraujagysles ir gerina širdies darbą."

Teisybės dėlei reikia įmesti ir skeptikų nuomonę: "Angliarūgštė dirgina ir nepalankiai veikia skrandį ir visą virškinimo sistemą."

"Tačiau prisotintą anglies dvideginio mineralinį vandenį nepatartina gerti sergantiems lėtiniu gastritu (jei padidėjęs skrandžio sulčių rūgštingumas), skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige. Angliarūgštė, patekusi į virškinimo sistemą, skatina skrandžio ir žarnyno sekreciją bei motorinę veiklą."

Gazuoti gėrimai dažniausiai kritikuojami ne dėl juose esančios angliarūgštės, bet dėl visų kitų maisto priedų. Atvirai pasakius, rimtos kritikos gazuotam mineraliniam vandeniui nesu girdėjusi ax.gif g.gif

Taip kad, čia kaip ir su kofeinu..daug prieštaringų nuomonių, bet manau, jei yra saikas, tai sau nepakenksi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 19 gruodžio 2009 - 10:45
QUOTE(Versmė @ 2009 12 19, 01:10)
Gal žinot kokį išvaizda artimą sintetiniam vyrišką veido kremą? Tėvo nivea gal prieš mėnesį baigėsi, vis dar nieko nenusipirko, tai galvoju kalėdoms padovanot. Reikia neypatingo, gal net bekvapis geriau būtų, greitai susigeriančio ir drėkinančio  4u.gif

as vyrui weledos padovanojau, skaniai kvepia ir nebrangus mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuriai bus idomu
http://www.lrytas.lt...io-receptai.htm
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 19, 01:33)
Panelės, išbandžiau šiandien ir avokadų aliejų plaukų galams, nu poveikis

kuo taip patiko? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
Dolphin, bet gi tau citrusai nepatinka ax.gif Geriau rinktis patinkančius kvapus. Nuo streso dažniausiai minimas nerolis, tau nepatinkanti levanda, bergamotė. Yra ir ylang paminėtas (mišiny), tau jis vsai patiko. Jei sumaišyti, tai gal ir neblogai būtų g.gif Man asmeniškai tai nuotaiką pakelia apelsinai. kai nėr nuotaikos, visad juos pagarinu.
[/quote]
bet mandarinu kvapas tooooks skanus.. blush2.gif o dar ir Kaledos smile.gif

O ziurekit, kazkur girdejau, kad pvz jei zmogus alergiskas kazkokiam produktui, tai jam nei ea netinka to kvapo, nei aliejai. Kaip manot, kiek tame tiesos?

As asmeniskai alergiska mandarinams ir net labai, tai kad kaip negerai nesuveiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 19 gruodžio 2009 - 12:47