Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 00:11)
nebuvo jis matomas, tai pas tave iš viso jo nebuvo tikriausiai  lotuliukas.gif Bet tu mane sudominai: nors neplanavau anticeliulitintis, bet reiks pabandyti kofeiną smile.gif

kaip kad cia kazkas rase, tai stresas tikrai gali sukelti celiulita ir man teko tai patirti. Buvo toks laikas, kai del darbo teko mesti sporta beveik pusmeciui, valgyti beveik nevalgiau, sveriau 39 kg ir ji turejau. "Grizusi" i normalu gyvenima, pradejus valgyti, paskui sportuoti jis kaip ir beveik dingo, tada dar pasitaike tie masaziukai - tada teko vel trumpam sporta nukelti, nes masazistei mano kojos buvo per kietos masazui blush2.gif
O dabar, nuo rugsejo vidurio nesu buvusi sporto klube (eile priezasciu, bet nera tokio baisaus streso), krema tepu viena karta per savaite, bet jo kaip ir nera ax.gif, tada realiai tai turbut galeciau jo ir netepti g.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 13:13)
seniau buvo manoma, kad celiulitui augti padeda gazuoti gėrimai, bet naujausiais tyrimais šis teiginys paneigtas  smile.gif daug domėjausi tuo, nes mėgstu gazuotą mineralinį vandenį  biggrin.gif

Man celiulitas išryškėja, kai priaugu svorio, vat kad ir dabar  verysad.gif ir tikrai tai nepriklauso nuo amžiaus, nes esu dar jauna labai, nors sakoma, kad celiulitas daugiau atsiranda nuo 30-40 metų, bet tai visiškai netiesa  schmoll.gif Kavos iš vis beveik negeriu. Bet man atsirado tikrai nuo svorio padidėjimo, viskas į šlaunis nusėdo, ir mažiau judu, neprisiverčiu pasportuoti  doh.gif bet laukiu pavasario, kai bus galima bėgioti  ax.gif

Net jei gazuotas gerimas ir nebedaro itakos celiulitui, kaip buvo ilga laika manoma, tai dabar itin daznai yra kalbama apie zala organizmui, kuria daro angliarukste, kurios deka tie burbuliukai susidaro ax.gif Gerai, kad mano organizmas ir burbuliuku jokiu netoleruoja lotuliukas.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 18, 13:53)
gal kas naudojat rasulo moli plaukams?koks poveikis?ar galima paprasciausiai moli sumaisyti su vandeniu ir det kaip kauke?

rasula bandziau, bet as bandziau plaukus juo plauti. Nu mano ilgiems plaukams tai nelabai, nes buvo begalo sunku isplauti ji, o ir plaukai labiau velesi, nors gal as tada pamirsau balzama uzsideti

QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 14:52)
Man tokie pojūčiai būdavo prieš egzaminus - gerai prigėrus kavos, prie kavos ir dar kofeino tablečių - tai protelio neturėjau 

QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 15:23)
Aš buvau apsinuodijus kofeinu studijų metais ax.gif  I

Jerguteliau, kiek univeru vienu metu lankete, kad jums reikejo ir kofeino, ir kavos ax.gif As turbut tik per psichiatrijos kursa is vis suzinojau, kad tokiu esama blush2.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 12 18, 15:25)
Ir galų gale, cituoju: "ar svarbūs tie nelygumai šiame transcendentiniame daugiamačiame pasaulyje"  rolleyes.gif

Turbut niekada nesuprasiu tokio moteru poziurio (kalbant placiaja prasme, kai moteriai nesvarbu kelintos stadijos celiulitas, kada paskutini karta jos plaukai mate zirkles, kas ta nagu dilde ir nagu lako nuemejes, kai galima juos tiesiog aplupineti ir pan. dalykai -visa tai nelygumai, i kuriuos, save gerbianti moteris, neturetu nekreipti demesio ) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 18, 21:37)

Turbut niekada nesuprasiu tokio moteru poziurio (kalbant placiaja prasme, kai moteriai nesvarbu kelintos stadijos celiulitas, kada paskutini karta jos plaukai mate zirkles, kas ta nagu dilde ir nagu lako nuemejes, kai galima juos tiesiog aplupineti ir pan. dalykai -visa tai nelygumai, i kuriuos, save gerbianti moteris, neturetu nekreipti demesio ) cool.gif

Radau tą straipsnį, kur ji šnekėjo http://gyvenimas.del...php?id=12788366
Akcentas buvo, kad celiulitas priklauso nuo paveldėjimo ir ar verta atsiduoti visai sukurtai anticeliulitinei pramonei, kurios galutinis rezultatas, neskaitant pinigų netekimo, vistiek bus neaiškus. Čia panašiai kaip ir su strijom, yra sukurta aibė natūralių ir nenatūralių priemonių apsaugai nuo jų, ypač naudojama nėštumo metu, nes tuomet dažniausiai jos ir atsiranda. Tuomet ir rašo, kad kremas xx labai geras,nieko neatsirado, o kita rašo, kad naudojo kremą už 100lt, ir nė velnio jis nepadėjo. Nors ir xx, ir tas už 100lt realiai jokio antistrijinio poveikio neturi, nes strijos atsiranda dėl genetinio kolageno skaidulų struktūros nepakankamumo. O šukuosenas, nagus, rūbus ir pan. daug lengviau tvarkyti nei genus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 18 gruodžio 2009 - 22:30
QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 20:19)
Ir apskritai merginos, dauguma jūsų, mano galva, pripaišot sau nebūtus trūkumus, save su lupa žiūrinėjat ir ieškot, kur prisikabinti, dar nė 1 nemačiau su tikrai negražia oda g.gif. Kaip teisingai elytė sakkė, reikia save labiau mylėti ir sau patikti mirksiukas.gif

Tobulumui ribu nera biggrin.gif ir norisi vis geriau, vis graziau, vis daugiau biggrin.gif
pastepiau pora dienu rozu kremuku dr H ir riebesnes issausejusias vietas, ir ka - jau vienas negerietis atsirado doh.gif o aliejukai geris wub.gif net ziema wub.gif ypac medetku fitolis ir slamucio hidrolatas - bent man is karto apramina uzdegimus ir kas anksciau butu gyje savaite, tai dabar per nakti apgyja cool.gif beje, cia ir su neem oil pagalba ax.gif bet nakciai jo teptis turbut neberizikuociau...man tiesiog, kai tas kvapas nedingsta, sunku uzmigti rolleyes.gif ir patalyne pateplioja jis truputi unsure.gif

kiek apie kofeina prikalbejot biggrin.gif as manau, kad viskas su saiku yra gerai, ir ta pati kava su saiku, jeigu patinka, kodelgi ne 4u.gif pati megstu kava ir geriu vien del to, kad patinka tongue.gif lotuliukas.gif bet nedaug, puodeli-du per diena ir jokio jos poveikio nepastebiu turbut...bent man per sesijas ne maziau, o gal ir labiau, padedavo zalia arbata litrais geriama lotuliukas.gif veikia jis visgi oda kazkiek, tai jei kas sumanysit naudot kofeina - papasakokit kaip seksis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 18 gruodžio 2009 - 22:31
Jerguteliau, kiek univeru vienu metu lankete, kad jums reikejo ir kofeino, ir kavos  ax.gif

Kofeino nesu gryno nei gėrusi, nei leidusis, bet va kava bandžiau org-mą apgauti doh.gif
Aš tai studijavau Kaune ir gyvenau Vilniuje. Kasdien važinėdavau į paskaitas kitam mieste ir grįždavau namo. Sesijų nebuvo pas mus (kurias 'atvarai" ir vėl ramu), mokytis reikėjo nuolat, valstybiniai egzai nuo II kurso, o jei dar nori daugiau nei teoriniai mokslai, pasipraktikuot, tai papildomai dirbi..

drinks_cheers.gif Moteris turi gerbti save ir nebūti apsileidusi drinks_cheers.gif Bet reikia ir mylėti savo kūną toks, koks yra mirksiukas.gif Perfekcionizmui ribų nėra cool.gif Kartais jau nebesustojama rūpintis išore, vis negerai ir negerai doh.gif O būtų gerai išlaikyti pusiausvyrą ir tobulintis ne tik išoriškai, bet ir 'vidujai': siekti patirties, išminties, harmonijos su savimi ir aplinkiniais. Vien kritiškas požiūris į save pasitikėjimo ir meilės sau neprideda..kaip kreivų veidrodžių karalystėje..tai celiulitas per gausus, tai spuogas per didelis, tai dėmelė kokia ne ne vietoje, tai plaukai ne tokie doh.gif
Pagal save sakau. daug metų kankinausi vis kažką tobulindama. Bet dabar trūkumų savyje jau n metų neieškau. Širdyje ir protu suvokiu juos, ko norėčiau geriau, bet nekankinu savęs ir tuo labiau neakcentuoju aplinkiniams. Myliu save labai wub.gif biggrin.gif Ir prisižiūriu, kad būčiau tvarkinga, švari ir nekelčiau niekam nemalonių emocijų sudiržusiais kulnais, apžėlusiom pažastim ir negeru kūno kvapu ax.gif O celiulitas, silpni dantys, ne 16-metės krūtys ir pan. yra ir liks..metai bėga, o aš gyvenu nejaunėdama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 18, 16:36)
O mandarinų nenori išbandyti, man jie dieviškai kvepia wub.gif

Mandarinų EA neturi gero poveikio. O KN išvis sakė, kad šis EA netinkamas tokiems dalykams, bet nuotaikai kelti super thumbup.gif pati labai mėgstu mandarinus, o dar Kalėdoms artėjant lotuliukas.gif doh.gif

Net jei gazuotas gerimas ir nebedaro itakos celiulitui, kaip buvo ilga laika manoma, tai dabar itin daznai yra kalbama apie zala organizmui, kuria daro angliarukste, kurios deka tie burbuliukai susidaro  ax.gif Gerai, kad mano organizmas ir burbuliuku jokiu netoleruoja  lotuliukas.gif

Žinau, kad negerai ax.gif sunku pereiti prie sveikesnės gyvensenos... O kam angliarūkštė labiausiai kenkia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 23:01)
Mandarinų EA neturi gero poveikio. O KN išvis sakė, kad šis EA netinkamas tokiems dalykams, bet nuotaikai kelti super  thumbup.gif pati labai mėgstu mandarinus, o dar Kalėdoms artėjant  lotuliukas.gif  doh.gif

Mandarinai tikrai ne tik nuotaikai kelti mirksiukas.gif
mandarinų ea
mandarinų ea
mandarinų ea
mandarinų ea
mandarinų ea
mandarinų ea 4u.gif
Atsakyti
Rasma, kur perki arbata (juoda) be kofeino? 4u.gif Susiduriau su netiketa problema lietuvoje doh.gif biggrin.gif Ar irgi tokia vartoju drinks_cheers.gif

Oi, as tai noreciau buti savimi patenkinta ir save mylet bet kokia. Man tokie zmones atrodo labai laimingi. Bet negaliu doh.gif biggrin.gif Kontroliuoju save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 18, 23:35)

Na kiek prirašyta visko rolleyes.gif 4u.gif Bet va tada kodėl KN man rudens pradžioje, kai komplektavausi sau aliejus ir EA, anticeliulitiniam ir prieš strijas mišinukui man sakė, kad mandarinai tam visai netinka? unsure.gif pasiūlė frankinsenco EA, tai ir nusipirkau jį, bet pagerėjimo nepastebėjau...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 23:46)
Na kiek prirašyta visko  rolleyes.gif 4u.gif  Bet va tada kodėl KN man rudens pradžioje, kai komplektavausi sau aliejus ir EA, anticeliulitiniam ir prieš strijas mišinukui man sakė, kad mandarinai tam visai netinka? unsure.gif pasiūlė frankinsenco EA, tai ir nusipirkau jį, bet pagerėjimo nepastebėjau...
Man mandarinų ea rekomendavo Monica, kuria aš 100% pasitikiu, ir nuėjus jo įsigyti į KN išgirdau tą patį ką ir tu. Gal jos nesuinteresuotos parduoti tokį pigų ea, už tai ir kiša brangesnius, nežinau... Man jis labai padėjo padaryti beveik nepastebimas strijas(ji taip pat sakė, kad jis ir celiulitui tinka) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 gruodžio 2009 - 23:52
QUOTE(ernesin @ 2009 12 18, 23:50)
Man mandarinų ea rekomendavo Monica, kuria aš 100% pasitikiu, ir nuėjus jo įsigyti į KN išgirdau tą patį ką ir tu, gal jos nesuinteresuotos parduoti tokį pigų ea, už tai ir kiša brangesnius, nežinau... Man jis labai padėjo padaryti beveik nepastebimas strijas(Monica taip pat sakė, kad jis ir celiulitui tinka) mirksiukas.gif

Nesuprantu g.gif
Aš Monica taip pat labai pasitikiu, tai reikės dar pamąstyti, juolab, jei tau padėjo nuo strijų, gal ir man vertėtų pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 23:52)
Nesuprantu  g.gif
Aš Monica taip pat labai pasitikiu, tai reikės dar pamąstyti, juolab, jei tau padėjo nuo strijų, gal ir man vertėtų pabandyti  ax.gif

Na gal ji parašys pati, bet sakė kad jis atvirkščiai labai geras nuo daug ko, netgi labiau rekomendavo nei apelsinų ir greifrutų ea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 18, 23:36)
Rasma, kur perki arbata (juoda) be kofeino?  4u.gif Susiduriau su netiketa problema lietuvoje  doh.gif  biggrin.gif Ar irgi tokia vartoju  drinks_cheers.gif

Oi, as tai noreciau buti savimi patenkinta ir save mylet bet kokia.

Atvirai pasakysiu, kad man nepatinka kava ir arbata, kurioje pramoniniu būdu pašalintas natūraliai esantis kofeinas..man tai dar blogiau, nei tie produktai būtų su kofeinu cool.gif Tiesa, nesu tikra ar tai galioja ir arbatai, bet kavai tikrai taip..
LT yra "Ahmad Tea" juodoji arbata be kofeino 4u.gif
user posted image
Turiu nusipirkusi ir retsykiais geriu, bet jei galiu rinktis, tai mano favoritės yra kokybiškos eko raudonoji (Roibos) ir baltoji ( Pai Mutano kasdienai ir prabangai Fujian cool.gif ) arbatos ax.gif

Niekas netrukdo, reik po trupučiuką mokytis ir išmoksit mirksiukas.gif

Mano diena visada prasideda dainele ir pasikraipymu prieš veidrodį 'kokia graži diena ir aš toks nuostabus' lotuliukas.gif Nuo studijų metų visi išgirdę prunkščia juokais, bet iš tiesų - pažiūrėkit į save su begaline meile ir pamatysit, kokios jūs puikios esat..o svarbiausia, kai jausitės žavios, tai ir kiti taip apie jūs galvos ir net nematys to netobulumo cool.gif Patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 19 gruodžio 2009 - 00:08