QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 00:11)
nebuvo jis matomas, tai pas tave iš viso jo nebuvo tikriausiai Bet tu mane sudominai: nors neplanavau anticeliulitintis, bet reiks pabandyti kofeiną
kaip kad cia kazkas rase, tai stresas tikrai gali sukelti celiulita ir man teko tai patirti. Buvo toks laikas, kai del darbo teko mesti sporta beveik pusmeciui, valgyti beveik nevalgiau, sveriau 39 kg ir ji turejau. "Grizusi" i normalu gyvenima, pradejus valgyti, paskui sportuoti jis kaip ir beveik dingo, tada dar pasitaike tie masaziukai - tada teko vel trumpam sporta nukelti, nes masazistei mano kojos buvo per kietos masazui
O dabar, nuo rugsejo vidurio nesu buvusi sporto klube (eile priezasciu, bet nera tokio baisaus streso), krema tepu viena karta per savaite, bet jo kaip ir nera , tada realiai tai turbut galeciau jo ir netepti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 13:13)
seniau buvo manoma, kad celiulitui augti padeda gazuoti gėrimai, bet naujausiais tyrimais šis teiginys paneigtas daug domėjausi tuo, nes mėgstu gazuotą mineralinį vandenį
Man celiulitas išryškėja, kai priaugu svorio, vat kad ir dabar ir tikrai tai nepriklauso nuo amžiaus, nes esu dar jauna labai, nors sakoma, kad celiulitas daugiau atsiranda nuo 30-40 metų, bet tai visiškai netiesa Kavos iš vis beveik negeriu. Bet man atsirado tikrai nuo svorio padidėjimo, viskas į šlaunis nusėdo, ir mažiau judu, neprisiverčiu pasportuoti bet laukiu pavasario, kai bus galima bėgioti
Man celiulitas išryškėja, kai priaugu svorio, vat kad ir dabar ir tikrai tai nepriklauso nuo amžiaus, nes esu dar jauna labai, nors sakoma, kad celiulitas daugiau atsiranda nuo 30-40 metų, bet tai visiškai netiesa Kavos iš vis beveik negeriu. Bet man atsirado tikrai nuo svorio padidėjimo, viskas į šlaunis nusėdo, ir mažiau judu, neprisiverčiu pasportuoti bet laukiu pavasario, kai bus galima bėgioti
Net jei gazuotas gerimas ir nebedaro itakos celiulitui, kaip buvo ilga laika manoma, tai dabar itin daznai yra kalbama apie zala organizmui, kuria daro angliarukste, kurios deka tie burbuliukai susidaro Gerai, kad mano organizmas ir burbuliuku jokiu netoleruoja
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 18, 13:53)
gal kas naudojat rasulo moli plaukams?koks poveikis?ar galima paprasciausiai moli sumaisyti su vandeniu ir det kaip kauke?
rasula bandziau, bet as bandziau plaukus juo plauti. Nu mano ilgiems plaukams tai nelabai, nes buvo begalo sunku isplauti ji, o ir plaukai labiau velesi, nors gal as tada pamirsau balzama uzsideti
QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 14:52)
Man tokie pojūčiai būdavo prieš egzaminus - gerai prigėrus kavos, prie kavos ir dar kofeino tablečių - tai protelio neturėjau
QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 15:23)
Aš buvau apsinuodijus kofeinu studijų metais I
Jerguteliau, kiek univeru vienu metu lankete, kad jums reikejo ir kofeino, ir kavos As turbut tik per psichiatrijos kursa is vis suzinojau, kad tokiu esama
QUOTE(Versmė @ 2009 12 18, 15:25)
Ir galų gale, cituoju: "ar svarbūs tie nelygumai šiame transcendentiniame daugiamačiame pasaulyje"
Turbut niekada nesuprasiu tokio moteru poziurio (kalbant placiaja prasme, kai moteriai nesvarbu kelintos stadijos celiulitas, kada paskutini karta jos plaukai mate zirkles, kas ta nagu dilde ir nagu lako nuemejes, kai galima juos tiesiog aplupineti ir pan. dalykai -visa tai nelygumai, i kuriuos, save gerbianti moteris, neturetu nekreipti demesio )