Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 19:19)
Pasisekė man šnd Ramintėlę pamatyti po apsilankymo Gedimino 9 bigsmile.gif . tai žinokit iš kart ir nesupratau, kad su makijažu blush2.gif Po lauko ir taip gražiai paraudusi buvo. Šiaip super natūralus makijažas ir l. natūraliai gražiai atrodo.  Nors apskritai, tai manau, iš vis jai joks makijažas nereikalingas, oda ir taip jauna ir graži, na nebent norisi akis paryškinti. Ir apskritai merginos, dauguma jūsų, mano galva, pripaišot sau nebūtus trūkumus, save su lupa žiūrinėjat ir ieškot, kur prisikabinti, dar nė 1 nemačiau su tikrai negražia oda g.gif. Kaip teisingai elytė sakkė, reikia save labiau mylėti ir sau patikti mirksiukas.gif

Aciu Monica, tukstantis balionu tau uz viska 4u.gif gryzau susideliojau viska jau kaip knieti isbandyti....na ka atejau sian prie vaistines gi jau tikejausi eilutes taip sakant pasigrazinti, o cia ziuriu nieko nera taip keista, nu ka galvoju busiu pirma.... tai ka padaze viskuo istiesu pakerejo kaip ir kt produktu kosmetikos kvapas wub.gif labai patiko seseliai 1spalviai.... smile.gif siaip rezultatu likau visai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 18, 19:26)
su ta guarana as kaip pirstu i dangu

Tas kofeino giminaitis turėtų būti teobrominas. O šiaip radau, kad guaranos sėklose yra visų šių trijų medžiagų, tik kitokiu santykiu nei kavoje. Jose yra net 7 kartus daugiau kofeino nei kavoje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 18 gruodžio 2009 - 18:59
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 18, 19:59)
Tas kofeino giminaitis turėtų būti teobrominas. O šiaip radau, kad guaranos sėklose yra visų šių trijų medžiagų, tik kitokiu santykiu nei kavoje. Jose yra net 7 kartus daugiau kofeino nei kavoje. smile.gif

turbo gerymukas biggrin.gif siaip maziau dedasi guaranos nei kavos i gerima
vis tiek idomu kodel nuo kavos tada pakratunai o nuo guaranos raso, kad ne g.gif praktiskai gal netikrinsiu ir as studijas dar gerai atsimenu rolleyes.gif
Atsakyti
Visgi ne teobrominas, o kažkokia kita medžiaga - guaranina g.gif

guarana
Papildyta:
Manau, kad tą guaraną gali ir išgerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 18, 16:25)
Jį gali turėti net kūdikiai. Mano dukra turi nuo gimimo, anksčiau ypač ryškiai matėsi, dabar tik jei ant rankos sėdi ir užpakalis susispaudžia. O juk nei kavos gėrė, nei dar kokių toksinų prisivartojo  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif mano sūnelis gimė su celiulitu ant leškyčių ir užpakaliuko ax.gif
Atsakyti
jei tik naudos butu mieliau ant veido sudeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 14:23)
Aš buvau apsinuodijus kofeinu studijų metais ax.gif

kaip baisu

QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 14:32)
O apie kofeino poveikį per odą štai tokia inf-ja (specialiai paieškojau):

Pacituota iš čia: http://www.erowid.or...ask.php?ID=3010

tai is sito straipsnio supratau, kad cia ir yra paaiskinimas, kodel kofeinas, topiskai naudojimas, neturi jokio poveikio - jo oda nepasisavina? g.gif
siaip labai idomus straipsnis 4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien specialiai važiavau į KN sezamų aliejaus ir negavau, nėra...et, reikia laukti kol bus ir taupiai naudoti likučius doh.gif

Gal kas ruošiatės dalyvauti "Kvapų namų" seminare „Kosmetiniai aliejai ir kosmetika“? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 18, 19:45)
Aš šiandien specialiai važiavau į KN sezamų aliejaus ir negavau, nėra...et, reikia laukti kol bus ir taupiai naudoti likučius doh.gif

O iš SP netiktų? http://www.sveikipro...olmuhle-solling

Gal čampakų hidrolatą uostei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 18, 20:53)

o tarkim negalima btu naudoti Aniros salto spaudimo, kiekis didelis, kaina maza. Ka manot? As naudociau i misinius kunui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 18, 19:53)
Gal čampakų hidrolatą uostei?  ax.gif

Uosčiau smile.gif
Tikrai kvepia drinks_cheers.gif Daaaaug geriau nei pomada biggrin.gif

Bet kažkodėl nusipirkau Frankincenso (kuris man beje, anksčiau visąlaik nepatikdavo smile.gif ) ax.gif

Jetus..tai jei nulėksiu į SP sezamų aliejaus, taigi grįšiu vėl su pirkiniais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 14:13)
seniau buvo manoma, kad celiulitui augti padeda gazuoti gėrimai, bet naujausiais tyrimais šis teiginys paneigtas  smile.gif daug domėjausi tuo, nes mėgstu gazuotą mineralinį vandenį  biggrin.gif
Sutinku  drinks_cheers.gif manau, kad tikrai daugiausia įtakos turi paveldimumas + gyvenimo būdas...

Man celiulitas išryškėja, kai priaugu svorio, vat kad ir dabar  verysad.gif ir tikrai tai nepriklauso nuo amžiaus, nes esu dar jauna labai, nors sakoma, kad celiulitas daugiau atsiranda nuo 30-40 metų, bet tai visiškai netiesa  schmoll.gif Kavos iš vis beveik negeriu. Bet man atsirado tikrai nuo svorio padidėjimo, viskas į šlaunis nusėdo, ir mažiau judu, neprisiverčiu pasportuoti  doh.gif bet laukiu pavasario, kai bus galima bėgioti  ax.gif

Butent drinks_cheers.gif Jaunesne turejau daugiau celiulito, nes turejau didesnes slaunis, uzpakali blush2.gif O sulieknejau ir oda tapo lygi smile.gif
Atsakyti