Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

gal kas naudojat rasulo moli plaukams?koks poveikis?ar galima paprasciausiai moli sumaisyti su vandeniu ir det kaip kauke?
Atsakyti
Apie celiulitą taipogi esu skaičiusi, kad tai moters lytiškumo požymis g.gif Bet pati esu linkus manyti, kad ten toksinai riebaliniame sluoksnyje, kurie nusėda ten su vandeniu dėl įvairių prižasčių, kitaip sakant, nuo žmogaus gyvenimo būdo. O tą riebalinį sluoksnį toje vietoje juk dažniausiai moterys turi... Bet vėlgi čia nuo moters svorio priklauso.
Kita vertus, jei moteris plona - dar visai nereiškia, kad jos organizme nėra toksinų...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 18, 11:16)
nu bet tyrimu, kurie irodytu, kad kofeinas naikina celiulita, tai nera, kaip suprantu (nesalisku).

Jo, tai p rašo. Bet mano galva, jei jau sumažina apimtis, tai tuo pačiu ir cel. turėtų tapti mažiau matomas.Nes jis juk matomas dėl išburkusių riebal. ląstelių, ar pan. Žinančios prašau pataisyti blush2.gif Aš tai visad sakiau, kad galiu sverti nors ir 80 kilų, bet jei mano apimtys bus mažos, tai svoris -dzin. gal net ne tik apimtys, bet proporcijos. man gražiau moterys su visais apvalumais, kai jei būna proporcingi nei kad l. lieknos. Bet aišku nedažnai gamta taip apdovanoja

Bandžiau aš Urtekram rasulo šampūną (Summer davė bigsmile.gif ).tai 3 pirmus kartus kai ploviau, tai po to plaukai l. keisti buvo: tarsi apsinešę kažkuom, l. ilgai džiuvo, nors putojo l. gerai.Atidėjau į šoną, nepatiko. Dabar vėl pabandžiau, bet dar ea įlašina, tai viskas kaip ir ok. tai pasimetusi aš. Bitutė sakė, kad jai irgi po molio šaumpūno plaukai ilgai džiūsta.
Tai Bozkakoszhka nepabandžiusi, nesužinosi biggrin.gif

Me Gustas tu, nemanau, kad ten toksinai. Man jis pasimatė l. seniai, mokyklos laikais, nors maitinausi sveikai, sportavau (man sportas visai jo nemažino). Lieknumas deja irgi ne priežastis jo neturėti. L. daug lieknų merginų jį turi, o stambių-ne. Man atrodo, kad nedidelis cel. yra normalus moteriai ir natūraliai susidaro. Būna, kai l. sustiprėja, vos ne liga tampa, bet čia jau mažumai ir tubūt dėl kokių nors rimtesnių sutrikimų. Gi tarybiniais laikais nei sexo nei celiulito nebuvo, čia kai atėjo laisva rinka, viskas atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 18 gruodžio 2009 - 14:09
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 18, 14:53)
gal kas naudojat rasulo moli plaukams?koks poveikis?ar galima paprasciausiai moli sumaisyti su vandeniu ir det kaip kauke?

esu dariusi karta, taip ir dariau sumaisiusi su vandeniu. rezultato nebelabai pamenu. siaip reiktu kartot, bet vis pritingiu pasiterliot smile.gif turetu valyti galvos oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 18, 13:52)
kofeino tabletes (jų nesu vartojus ir jų poveikį įsivaizduoju tik iš nuogirdų) ar tuos Naturalmente pleistrus (tokiais kiekiais, kad toks vaistas tampa tik receptiniu),

aš tau pasakysiu, kas būna - faktiškai patenki į nesvarumo būseną doh.gif Judi, darai ką reikia tarsi su atjungtomis smegenimis, gali prasidėti šaltkrėtis ir pan. Kad ir su pleistru tokio efekto išgauti neįmanoma, manau... Nors aišku, gamintojų tai irgi protas šitiek pridėti jo sad.gif Gaila, kad neparašei, kiek ten procentų kofeino tuose pleistruose smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 18, 13:53)

esu turėjusi molio kaukę pirktinę, tai man ji plaukus gerokai pasausindavo ir "pavielindavo" biggrin.gif Tikrai kaip vielutės pasidarydavo iki kito plovimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 18, 15:04)
nemanau, kad ten toksinai. ...

Bet esu skaičiusi keliose rimtose knygose apie tai g.gif
Atsakyti
snd po molio kaukes pasitepiau kokosu aliejumi taip nepageailejusi, maniau bus kaip aliejine kauke, pertekliu nuvalysiu servetele, bet oda viska sugere drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 15:19)
aš tau pasakysiu, kas būna - faktiškai patenki į nesvarumo būseną  doh.gif Judi, darai ką reikia tarsi su atjungtomis smegenimis, gali prasidėti šaltkrėtis ir pan. Kad ir su pleistru tokio efekto išgauti neįmanoma, manau... Nors aišku, gamintojų tai irgi protas šitiek pridėti jo sad.gif Gaila, kad neparašei, kiek ten procentų kofeino tuose pleistruose smile.gif

Na va, panašiai ir kirpėja pasakojo, kai pabandė tą pleistrą... O kavą, kaip supratau, ji kartais pavartoja, nors yra labiau arbatinė g.gif
Vnž, čia gal vyrams labiau tokie produktai, kai apninka baimė pamesti visus plaukus biggrin.gif
O kiek proc. nežinau, pasiklausinėsiu kito vizito metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 18 gruodžio 2009 - 14:33
QUOTE(bryyla @ 2009 12 18, 14:13)
seniau buvo manoma, kad celiulitui augti padeda gazuoti gėrimai, bet naujausiais tyrimais šis teiginys paneigtas  smile.gif daug domėjausi tuo, nes mėgstu gazuotą mineralinį vandenį  biggrin.gif

Wow, kaip gerai kad tai buvo mitas smile.gif Nes as ir pati mineralini vandeni geriu tik gazuota, negazuotas man nebent vasara per karscius tinka, o siuo metu laiku tik su burbuliukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 18 gruodžio 2009 - 14:53
norejau jusu paklausti gal zinot koki dezodoranta kuriame nebutu tu aliuminio drusku, koki naturalu, bet, kad apsaugotu visai dienai nuo prakaitavimo ir prakaito kvapo 4u.gif ?
p.s. sorry tingiu visa tema skaityt jei jau buvo nagrinejamas sitas klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 18, 14:33)
Na va, panašiai ir kirpėja pasakojo, kai pabandė tą pleistrą...
O kiek proc. nežinau, pasiklausinėsiu kito vizito metu  4u.gif

aha, nepamiršk paklausti drinks_cheers.gif Man tokie pojūčiai būdavo prieš egzaminus - gerai prigėrus kavos, prie kavos ir dar kofeino tablečių - tai protelio neturėjau doh.gif blush2.gif Bet labai saikingai geriant kavą - labai kartais ir tik tada, kai reikia, jaučiuosi gerai smile.gif Todėl ir nebijau išviršinio kofeino naudojimo labai su saiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 12 18, 15:48)
norejau jusu paklausti gal zinot koki dezodoranta kuriame nebutu tu aliuminio drusku, koki naturalu, bet, kad apsaugotu visai dienai nuo prakaitavimo ir prakaito kvapo  4u.gif ?
p.s. sorry tingiu visa tema skaityt jei jau buvo nagrinejamas sitas klausimas blush2.gif

Nelabai tokiu yra is naturaliuju smile.gif Buvo cia nemazai pasisakymu apie tai, bet tokio 100% apsaugancio nuo visko turbut nelabai yra
Atsakyti