Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

aišku, jei mano kailis cyps iš pasipiktinimo dėl būsimų eksperimentų, tai būtinai apie tai parašysiu čia viešai drinks_cheers.gif Nes antraip netektų prasmės dalyvavimas forume cool.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 18:48)
Apie tai, kad prisideda prie celiulito formavimosi, net nekalbu...

Nezinau ar kofeinas formuoja celiulita, ji naudojant is vidaus, nes mano organizmas netoleruoja kavos, bet masaziste, pas kuria dariausi anticeliulitinius masazus, ir kuri dirba viename sveikatingumo centre, yra pasakius, kad jei moterys zinotu koks stebuklingas yra kofeinas siai problemai spresti (isoriskai), tai niekas nepirktu tu visu kremu tongue.gif. Ji daug pasakojo, mineji net kiek dienu uztenka, kad jis akivaizdziai pranyktu ir t.t., bet kadangi LT ju nusipirkti skystu pavidalu jau niekur nebuvo, tai ir visa info isleke is galvos.
Is psichiatrijos kurso pamenu, kad tik tais atvejais, kai zmogus per diena isgeria apie 11 puodeliu kavos ilgesni laika, jam issivysto priklausomybe, kurios pasekoje, net galima apriboti jo veiksnuma (nes ta priklausomybe salygoja ir paranoja, ir haliucinacijas, ir net abstinencijos priepuolius). Taigi, psichikai pakenkti reikia gan didelio kiekio to kofeino, kitiems sveikatos sutrikimams, uztenka ir maziau, bet vargu, ar anticeliulitinis kremukas ar paakiu kremukas sukeltu itin rimtu sveikatos sutrikimu schmoll.gif del kuriu cia tokia panika bandoma sukelti, nes jo kiekis niekaip nepasieks to kenksmingojo
Atsakyti
viskas, kunigundos78 antspaudas uždėtas thumbup.gif cool.gif Jei ant tavęs, netoleruojančios kavos, tepė kofeiną, ar jautei ką nors neįprasto, nemalonaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 17 gruodžio 2009 - 22:57
QUOTE(lidusia @ 2009 12 17, 18:58)
tai jau padarykit kokią fotosesiją su tuo makiažu, nes mes nors vaizdelių norim  rolleyes.gif

taip taip taip thumbup.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 17, 18:59)
O tai norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada. o kur teisybė, tai neaišku unsure.gif

Dadygirl, turėjau gelį padarytą su ksantanu, tai pridėjus aliejaus su skystu sojų lecitinu, jis pilnai susiemulsino.

man atrodo, kofeinas, kaip ir kiekvienas produktas, suras/tures savo vartotoja.

oi kaip aciu. kokia idomi naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip pasigaminti veiksmingą kremą ar aliejų mišinį su kofeinu nuo celiulito ax.gif Koks turi būti jo procentas? Tikriausiai dar ea reikia dėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 22:54)
viskas, kunigundos78 antspaudas uždėtas  thumbup.gif  cool.gif Jei ant tavęs, netoleruojančios kavos, tepė kofeiną, ar jautei ką nors neįprasto, nemalonaus?

blush2.gif man tai su kofeinu nieko nedare, nes pas mane nebuvo jis matomas, tai labiau buvo jo uzkirtimui
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 17, 23:29)
O kaip pasigaminti veiksmingą kremą ar aliejų mišinį su kofeinu nuo celiulito  ax.gif Koks turi būti jo procentas?

7 proc., Monica taip parašė 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 17, 23:38)
blush2.gif  man tai su kofeinu nieko nedare, nes pas mane nebuvo jis matomas, tai labiau buvo jo uzkirtimui

nebuvo jis matomas, tai pas tave iš viso jo nebuvo tikriausiai lotuliukas.gif Bet tu mane sudominai: nors neplanavau anticeliulitintis, bet reiks pabandyti kofeiną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 18, 00:11)
7 proc., Monica taip parašė  4u.gif

Dėkui, buvau pražioplinus 4u.gif

Brrrr, kaip plaukai slinkt pradėjo, su visom šaknim blink.gif Reiks intensyviau su kaukėm padirbėt, jas padaryt lengviau negu režimą ir normalų poilsį susidaryt blush2.gif

Rasma, man buvo atvirkštinis variantas, kai išbandžius čampakų hidrolatą ir apsvaiginta jo kvapo nulėkiau čampakų pomados išbandyt. Tikėjausi to nuostabaus kvapo ir likau nusivylus angel_sadangel.gif
Atsakyti
gavau naujienlaiski is Stepono 6, gal bus kam naudinga:

Negalite nusipirkti viso buteliuko, nusipirkite, nors lašelį...
Parduotuvėje nuo šiol galite įsigyti eterinių aliejų labai mažais kiekiais, lašeliais. Pasigaminkite kvepiančių ir gydančių sielą ir kūną mišinių.
Kompozicija iš 20 lašelių apelsino, 20 lašelių gvazdikėlių ir 10 lašelių cinamono eterinio aliejaus, ne tik paskleis po namus Šv. Kalėdų nuotaiką, bet ir apgins jus nuo peršalimo ligų.

Žaliasis molis saugiai valo organizmą iš vidaus ir iš išorės. Padovanok sau ir savo artimui.

15% - Kalėdinės nuolaidos Argitalio kosmetikai ir Žaliajam moliui.
Arbatoms, prieskoniams, kavoms, kūdikių maistui, Naturatos ir Spilbergo produkcijai, Bocoton vatos gaminiams.
Atsakyti
ernesin, ant vilnonio megztinio skverno Florascent kvepalai išliko parą wink.gif Aišku, dabar vos jaučiami prikišus nosį, bet vistiek jaučiami biggrin.gif

Stepono6 pardavinėja aktyvuotą Argital žaliąjį molį. Gal kuri žinote, ar jis išgaunamas jau būna aktyvuotas, ar jį kažkaip specialiai aktyvuoja gamintojai?
Atsakyti
na apie kofeina moteros kaip is sakyklos biggrin.gif

del celiulito sunku pasakyti, spetinai sakyciau, kad kava geriama nebent paskatinti ji gali, bet pvz man patinusiu paakiu juodos arbatos kompresai visiskai neitakoja, o kavytes puodukas gana greitai patinimus atleidzia (nors geriu silpna ir su pienu ir retais atvejais, bet gal del to ir suveikia)

QUOTE(Hibisco @ 2009 12 17, 21:28)
As ir skaiciau ta atveji, bet kiek as atsimenu, tai buvo akcentuojamos kaip tik visos tos musu nekenciamos chemines medziagos, parabenai ir kt ir dar moralelis toks gale straipsnio buvo, kad reikia susimastyti kiekvienam, kiek chemijos kasdien i kuna pripumpuoja. As bent jau supratau, kad levandos cia ne prie ko.....

dabar atsimenu irgi, kad chemija pamineta buvo, bet man ir levandos stipriai uzsifiksave, kazi kaip ten is tikro g.gif dar zurnalistai nebutinai reikiamose vietose akcentus sudeliojo doh.gif

agnuta dabar tikrai busiu priversta argitali pirktis biggrin.gif beje patvirtinsiu stepone kavyte parduodama jau maciau ir ea laseliais pirkau thumb_yello.gif

priminkit dar iki kada nimfali nuolaidos, vis mastau gal reikia i sandeliuka sampunu ir aloe uzsipirkti, dar gal balzama butu verta koki isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 18, 11:11)
agnuta dabar tikrai busiu priversta argitali pirktis biggrin.gif beje patvirtinsiu stepone kavyte parduodama jau maciau ir ea laseliais pirkau thumb_yello.gif

biggrin.gif ka planuoji pirkti? ax.gif

kokiu EA ten yra?
Atsakyti