QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 18:48)
Ne tai, kad 'padeda', o prievarta ištraukia vandenį, kuris ten turėtų likti.
Man kofeinas yra vaistas, kai reikia naktį vairuoti, laikyti egzaminą - bet kiek gi tokių atvejų į metus pasitaiko...
įdomi diskusija išsivystė
vistik aš nesutikčiau su visais teiginiais, nes čia ypač radikalus požiūris. Nebent tavo kirpėja yra iš tų sveikuolių, kuri geria vien silpnas žolelių arbatas ir filtruotą vandenį
Kadangi pas mane yra ir juodos, ir įvairios žalios arbatos beigi žiupsnelis kavos ekstra atvejams, tai aš nedrįsčiau taip drąsiai teigti apie kofeino žalą
Beje, kavos nusipirkau, kai paaiškėjo, kad smarkiai nukrito spaudimas. Teko skaityti, kad nei žalia, nei juoda arbata kofeino kiekiu nesiskiria nuo kavos, bet kadangi pastaroji ruošiama su mažesniu kiekiu vandens, yra stipresnė, o kofeino poveikis stipresnis. Tuo tarpu arbatos kofeinas patenka lėčiau ir veikia ilgiau.
o kofeino tabletės šiaip tai ne vaistas, nes jei reikia vairuoti, laikyti egzaminą ar dėl kitų priežasčių išlaikyti budrumą, tai yra natūralaus organizmo ritmo pažeidimas pačiu šiurkščiausiu būdu - ne tik nesiilsima, bet dar ir duodama stipri kofeino dozė... Studentė būdama pati jas naudojau, žinau, apie ką kalbu.
netgi Stepono6 pradėjo tikriausiai visišką naujieną Lietuvoje - ekologišką arbatą ir kavą parduoti išsineštinai
Kadangi tos moterys yra ekoparduotuvių pradininkės Lietuvoje, abejoju, kad yra tokios nemąstančios , nieko nežino apie kofeino žalą ir besirūpinančios savo pelnu, kadangi ir plėstis atsisakė sąmoningai. Kas ilgiau SM dalyvauja, tos žino
jei arbatos ir kava taip puikiai veikia iš vidaus, kodėl auga anticeliulitinių priemonių paklausa? Masažai, įvyniojimai?
pastebėsiu, kad nors turiu kavos EA, man jis kelia džiaugsmą savo nuostabiu kvapu, bet kad patraukus į šnervę iššoktų ant kaktos akys - dar taip nebuvo
Todėl smarkiai abejoju, ar žiupsnelis kofeino miltelių, kuriuos planuoju dėti į savo gelį ir naudoti, topiškai naudojamas pridarys žalos
visų pirma, tai yra augalinis produktas, nes lyg ir esame nubrėžę ribą "gyvas"/"negyvas" produktas tolygu "priimtina"/"nepriimtina". Tai pirmas pliusas kofeinui. Antra - mes vistiek kažkaip stengiamės pasigražinti - valom, raminam, gydom, stimuliuojam, renovuojam, maskuojam
ir t.t. Dideliais kiekiais naudojant nekaltus aliejus ir EA būtų prastai - kiltų alergijos, uždegimai, kimštųsi oda, atsirastų pigmentinių dėmių (citrusiniai) ir pan., todėl nepamirštam antros svarbios taisyklės - saiko.
jeigu nieko negalima daryti - mažinti paburkimų, stimuliuoti, drenuoti, maitinti, drėkinti, tai nieko ir nedarykim, nekenkim savo odai
Tik abejoju, ar kuri patuštins savo spintą ir išleis į kelionę po sąvartynus savo spintas, pilnas gėrio, atliekančio mano aukščiau paminėtas funkcijas
aišku, viskas suprantama, jei kuri yra iš esmės prieš kofeino, alkoholio ar dar ko vartojimą, tokių dalykų net užuominos jūsų gyvenime nėra, tada taip - gali būti įvairių organizmo reakcijų.. Kiekiai, apie kuriuos kalbu, mano nuomone, nieko blogo, atvirkščiai, tikiuosi, kad išeis man asmeniškai į labai gera
juo labiau, kad yra tikrai kardinaliai priešingų nuomonių dėl tos kavos, todėl kiekviena turim rinktis pagal savo būklę, norus, pageidavimus ir įsitikinimus
QUOTE(lidusia @ 2009 12 17, 19:58)
tai jau padarykit kokią fotosesiją su tuo makiažu, nes mes nors vaizdelių norim
aš tai nesiruošiu dažytis - man bus darbas ir dar asmeninių reikalų