Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 12 17, 14:17)
o tu ji isplauni? ax.gif jei gerai pamenu, skaiciau, kad isplovus galva, saknis itrinti alijosium. tai ji reikia isskalauti? ar as kazka ne taip supratau blush2.gif
Papildyta:
dekui 4u.gif

per naktį palaikiusi ryte plaunu galvą smile.gif
O kartais tepu ant išplautų plaukų ir jau nenuplaunu. Bet man labiau patiko kaip kaukė nakčiai wub.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 14:50)
na va, nors kažkas apsidžiaugė  biggrin.gif Man iškart kiltų aibė klausimų - tai gal iš ryto nesidažyti, gal paskui nusivalyti, kaip čia pritaikyti  lotuliukas.gif Bet šiaip tai faina akcija - spalvas parinktų, gal kokių idėjų duotų. Matosi, kad tiki Hauschka organizatoriai/distribucijos atstovai smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 17, 15:09)
ai as db kai isbaigiau visa savo blogiete kosmetika tai nebeturiu beveik kuo dazytis, man tai cia puiki proga issibandyti kosmetika nes vistiek reiks pirkti tai busiu susipazinusi su Hauschka, jau zinosiu kaikurias priemones bigsmile.gif

tai jau padarykit kokią fotosesiją su tuo makiažu, nes mes nors vaizdelių norim rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 17, 18:20)
O pirksi šilkinius užvalkalėlius ar reik siūtis? Iš kur pirkt žadi? 4u.gif

Manau užtektų ir šilko atraižos dabar.Bandysiu klaust ten kur pirkau pagalvę, gal atvežtų ir atraižų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 16:44)
O su kofeinu merginos atsargiai, šiandien pas kirpėją buvau - ji irgi prieš - tai labai agresyvus ingredientas.

nieko aš nebesuprantu g.gif Kur įkėliau nuorodą, tai ten ne šiaip sau reklaminiai parašymai. Kiek aš suprantu, jei iš riebalų ląstelių kofeinas ištraukia vandenį,tai ar čia blogai g.gif Akių patinimus irgi nuima matyt tokiu būdu. Šiaip daugumoj liekninančių, anticeliulitinių kremų jo yra, beje arbatoj kofeinas irgi randamas. Tai negalima kosmetikoje ir arbatos naudoti? Reiks matyt tik augalų ir vaisių miltelius pirkti. O tai norisi kaip geriau, o gaunasi kaip visada. o kur teisybė, tai neaišku unsure.gif

Dadygirl, turėjau gelį padarytą su ksantanu, tai pridėjus aliejaus su skystu sojų lecitinu, jis pilnai susiemulsino.
Atsakyti
Dabar pagalvojau, gal galima ir zuvu taukus kosmetikai vartoti g.gif ant veido tept g.gif
Papildyta:
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 18:15)
Na reiks pasiskaitineti... g.gif Siaip idomus dalykas tie gyvuliniai taukai, visgi naturalus dalykas - ir kiskio, ir barsuko (skaiciau, kad pastaraji kaip apsauga nuo gripo vartoja)... O gal jie, kaip gyvulines kilmes, nelabai tinkami zmogui vartoti?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 17, 15:22)
eglute82, as pirkau sitos kompanijos antkode http://www.multree.co.uk/

4u.gif bandysiu ieskoti, gal yra galimybe internetu nupirkt unsure.gif

Monica ar dar bus aloe sulciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 17, 15:25)
tiksliai zinau, kad levandu berniukams negalima, jis pas juos organizme kazkokiu budu gali pamegdzioti moteriskus hormonus, skaiciau atveji kai vaikai prausesi su levandine duso zele ir eme rastis krutys (pas berniukus ne tos lyties pozymiai)

As ir skaiciau ta atveji, bet kiek as atsimenu, tai buvo akcentuojamos kaip tik visos tos musu nekenciamos chemines medziagos, parabenai ir kt ir dar moralelis toks gale straipsnio buvo, kad reikia susimastyti kiekvienam, kiek chemijos kasdien i kuna pripumpuoja. As bent jau supratau, kad levandos cia ne prie ko.....
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 17, 20:21)
Monica ar dar bus aloe sulciu  ax.gif

artimiausiu metu-ne. Bet laukiu aloe miltelių
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 17, 20:35)

o milteliu poveikis ir naodojimas toks pat kaip ir sulciu, ar skiriasi 4u.gif
Atsakyti

i 
Asmeninėm žinutėm skirtas AŽ. Pardavėjas būsiu priversta baust, jei dar ir po šito įspėjimo nesusimąstys. Taisyklės galioja visiem ir yra vienodos. Tema apie gamintojus, ne asmeniniam klausimam spręst. Trūksta erdvės, susikurkit temą Bendraminčiuose.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 17, 19:40)
Kaip su tuo muiliuku?  :4u: Su manim uzsisakiusi mergina bendravima nutrauke - po to, kai parase ideti i bendra siuntini i Vilniu  :D  :oh
Turbut teks Tau sunaudoti  :)
[right][snapback]33121134[/snapback][/right]

QUOTE(bryyla @ 2009 12 17, 19:44)
Palauksiu dar, gal tikrai mergina labai laiko neturi :) Nors man atrašyti sugebėjo, keista, kad tau ne...  :oh
[right][snapback]33121245[/snapback][/right]

QUOTE(eglute82 @ 2009 12 17, 20:21)
Monica ar dar bus aloe sulciu  :ax:
[right][snapback]33122304[/snapback][/right]

Monica,2009 12 17, 20:35]
[right][snapback]33122750[/snapback][/right]

Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 17, 19:06)
O hidrolatą uostei? Pomados ir hidrolato labai skirtingi kvapai. Pomada tai  schmoll.gif bet hidrolatas tai labai  wub.gif Vienas geriausių uostytų hidrolatų kvapų

Reik prisipažinti, kad hidrolato neuosčiau unsure.gif
Griebiau pomadą, dar pasitepliojau ant riešo kažkur ir jau uosiu tą dievišką, svaiginantį kvapą...ir kaip tvokstelės nosin kažkoks labai aitrus, stiprus ir visiškai 'ne mano' kvapas, kad jau hidrolatui dėmesio ir nebeskyriau blush2.gif

Bet žadu artimiausiom dienom pasivažinėti po natūr-parduotuvikes, reiks pauostyt hidrolatą, jei bus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 12 17, 20:58)

tai jau padarykit kokią fotosesiją su tuo makiažu, nes mes nors vaizdelių norim  rolleyes.gif

na pasistengsiu ale mano fotikelis sugedes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 18:48)
Ne tai, kad 'padeda', o prievarta ištraukia vandenį, kuris ten turėtų likti.

Man kofeinas yra vaistas, kai reikia naktį vairuoti, laikyti egzaminą - bet kiek gi tokių atvejų į metus pasitaiko...

įdomi diskusija išsivystė drinks_cheers.gif

vistik aš nesutikčiau su visais teiginiais, nes čia ypač radikalus požiūris. Nebent tavo kirpėja yra iš tų sveikuolių, kuri geria vien silpnas žolelių arbatas ir filtruotą vandenį rolleyes.gif Kadangi pas mane yra ir juodos, ir įvairios žalios arbatos beigi žiupsnelis kavos ekstra atvejams, tai aš nedrįsčiau taip drąsiai teigti apie kofeino žalą smile.gif Beje, kavos nusipirkau, kai paaiškėjo, kad smarkiai nukrito spaudimas. Teko skaityti, kad nei žalia, nei juoda arbata kofeino kiekiu nesiskiria nuo kavos, bet kadangi pastaroji ruošiama su mažesniu kiekiu vandens, yra stipresnė, o kofeino poveikis stipresnis. Tuo tarpu arbatos kofeinas patenka lėčiau ir veikia ilgiau.

o kofeino tabletės šiaip tai ne vaistas, nes jei reikia vairuoti, laikyti egzaminą ar dėl kitų priežasčių išlaikyti budrumą, tai yra natūralaus organizmo ritmo pažeidimas pačiu šiurkščiausiu būdu - ne tik nesiilsima, bet dar ir duodama stipri kofeino dozė... Studentė būdama pati jas naudojau, žinau, apie ką kalbu.

netgi Stepono6 pradėjo tikriausiai visišką naujieną Lietuvoje - ekologišką arbatą ir kavą parduoti išsineštinai wink.gif Kadangi tos moterys yra ekoparduotuvių pradininkės Lietuvoje, abejoju, kad yra tokios nemąstančios , nieko nežino apie kofeino žalą ir besirūpinančios savo pelnu, kadangi ir plėstis atsisakė sąmoningai. Kas ilgiau SM dalyvauja, tos žino smile.gif

jei arbatos ir kava taip puikiai veikia iš vidaus, kodėl auga anticeliulitinių priemonių paklausa? Masažai, įvyniojimai?

pastebėsiu, kad nors turiu kavos EA, man jis kelia džiaugsmą savo nuostabiu kvapu, bet kad patraukus į šnervę iššoktų ant kaktos akys - dar taip nebuvo biggrin.gif Todėl smarkiai abejoju, ar žiupsnelis kofeino miltelių, kuriuos planuoju dėti į savo gelį ir naudoti, topiškai naudojamas pridarys žalos smile.gif

visų pirma, tai yra augalinis produktas, nes lyg ir esame nubrėžę ribą "gyvas"/"negyvas" produktas tolygu "priimtina"/"nepriimtina". Tai pirmas pliusas kofeinui. Antra - mes vistiek kažkaip stengiamės pasigražinti - valom, raminam, gydom, stimuliuojam, renovuojam, maskuojam biggrin.gif ir t.t. Dideliais kiekiais naudojant nekaltus aliejus ir EA būtų prastai - kiltų alergijos, uždegimai, kimštųsi oda, atsirastų pigmentinių dėmių (citrusiniai) ir pan., todėl nepamirštam antros svarbios taisyklės - saiko.

jeigu nieko negalima daryti - mažinti paburkimų, stimuliuoti, drenuoti, maitinti, drėkinti, tai nieko ir nedarykim, nekenkim savo odai tongue.gif Tik abejoju, ar kuri patuštins savo spintą ir išleis į kelionę po sąvartynus savo spintas, pilnas gėrio, atliekančio mano aukščiau paminėtas funkcijas smile.gif

aišku, viskas suprantama, jei kuri yra iš esmės prieš kofeino, alkoholio ar dar ko vartojimą, tokių dalykų net užuominos jūsų gyvenime nėra, tada taip - gali būti įvairių organizmo reakcijų.. Kiekiai, apie kuriuos kalbu, mano nuomone, nieko blogo, atvirkščiai, tikiuosi, kad išeis man asmeniškai į labai gera smile.gif

juo labiau, kad yra tikrai kardinaliai priešingų nuomonių dėl tos kavos, todėl kiekviena turim rinktis pagal savo būklę, norus, pageidavimus ir įsitikinimus biggrin.gif

QUOTE(lidusia @ 2009 12 17, 19:58)
tai jau padarykit kokią fotosesiją su tuo makiažu, nes mes nors vaizdelių norim  rolleyes.gif

aš tai nesiruošiu dažytis - man bus darbas ir dar asmeninių reikalų verysad.gif
Atsakyti