QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 17:15)
Na reiks pasiskaitineti...
Siaip idomus dalykas tie gyvuliniai taukai, visgi naturalus dalykas - ir kiskio, ir barsuko (skaiciau, kad pastaraji kaip apsauga nuo gripo vartoja)... O gal jie, kaip gyvulines kilmes, nelabai tinkami zmogui vartoti?
raso tai, sakau, labai gerai. (tie, kuriems reikia si alieju parduoti, zinoma
) kad vaistas nuo visu ligu (eczemos, acne ir kt). as vis ruosiausi juo grynu veida patept. bet neprisiruosiau.
del gyvuliniu riebalu aplamai dvi nuomones
bent jau emu taukai rafinuoti, kitaip jie nebutu saugus naudoti.
Kaip idomiai diskutuojat apie kofeina. As tai niekad nebuvau jo didele salininke. Bet galvojau, kad su saiku - kodel gi ne. As kaip kavos niekad negerus, kartais isilasinu kavos ea i koki produkta, ar kavos muila buvau pasidarius..
Bet jei vartociau kava i vidu, nebenoreciau, kad kofeino butu ir produktuose odai. Man atrodo, jei jau ja isgeri, tai kava ir veikia ta celiulita, svori, paakius ir pan. Turetu dar net geriau, nei kofeina tepant ant odos. O jei poveikio nesimato, tai ir kavos nauda - mitas
As cia tik siaip, mastau, zinoma...
Bet atsimenu, skaiciau, kad yra atlikti tik keli tyrimai (vienas ar du), ir jie atlikti suinteresuotu (ty produktus su kafeinu parduodanciu) kompaniju
Man atrodo, kad kavos pramone tokia galinga, kad bet kokia reklama reikia vertinti atsargiai...