Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 16, 20:32)
Aš šiandien šilko pagalvę nusipirkau, bet dar noriu šilko,kad galėčiau įvilkti į jį savo naująją pagalvę.Pradžiai bent tiek, o paskui gal dar ką išbandyti.

O pirksi šilkinius užvalkalėlius ar reik siūtis? Iš kur pirkt žadi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 15:35)
Daddygirl, neseniai minėjai, kad emu oil naudojai, gal galėtum parašyti kokiais tikslais ir kaip? Kokie atsiliepimai? Šiandien nusipirkau  unsure.gif

dirgindavo jis isbertas vietas - netiko dukrytei. o kai paaugo, berimu nebeliko, juo tik drekinau sveika oda, tada tiko gerai.
siaip nieko konkreciai negaliu pasakyti smile.gif jo aprasymai kaip apie vos ne stebuklinga dalyka g.gif bet as dazniausiai naudojau kunui misinyje su kitais aliejais (sau), tai...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 17, 16:38)
Pabandžiau. O smarvė man..neduok tu Dieve doh.gif  blink.gif Iškart iš sąrašiuko išbaukiau ax.gif

tikrai labai keista biggrin.gif Tada tau ir tuberoza gali nepatikti, nes panašiai į čampaką kvepia smile.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 16:44)
O su kofeinu merginos atsargiai, šiandien pas kirpėją buvau - ji irgi prieš - tai labai agresyvus ingredientas.

tai aišku, kad atsargiai - kas gi norėtų sau pakenkti smile.gif Ji dėl plaukų perspėjo ar dėl ko? Vakar benaršydama radau, kad jis padeda pasišalinti vandeniui iš ląstelių, tai manau, kad kiekvienai aišku, kad kofeino perdozuoti negalima smile.gif

šiaip tai ir gerti kavos nereikia, bet ar čia visos jos negeriančios? rolleyes.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 17, 17:00)
Norėjau paklausti, koks citrinų EA kvapas? Ir koks apelsinų EA?  ax.gif

kaip citrinų ir kaip apelsinų - abu labai geri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 17, 18:22)
dirgindavo jis isbertas vietas - netiko dukrytei. o kai paaugo, berimu nebeliko, juo tik drekinau sveika oda, tada tiko gerai.
siaip nieko konkreciai negaliu pasakyti smile.gif jo aprasymai kaip apie vos ne stebuklinga dalyka  g.gif bet as dazniausiai naudojau kunui misinyje su kitais aliejais (sau), tai...

Na reiks pasiskaitineti... g.gif Siaip idomus dalykas tie gyvuliniai taukai, visgi naturalus dalykas - ir kiskio, ir barsuko (skaiciau, kad pastaraji kaip apsauga nuo gripo vartoja)... O gal jie, kaip gyvulines kilmes, nelabai tinkami zmogui vartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 18:25)
tai aišku, kad atsargiai - kas gi norėtų sau pakenkti smile.gif Ji dėl plaukų perspėjo ar dėl ko? Vakar benaršydama radau, kad jis padeda pasišalinti vandeniui iš ląstelių, tai manau, kad kiekvienai aišku, kad kofeino perdozuoti negalima smile.gif

Ne tai, kad 'padeda', o prievarta ištraukia vandenį, kuris ten turėtų likti. Išsausina ne tik odą, bet ir visą organizmą, veikia visame organizme. Apie tai, kad prisideda prie celiulito formavimosi, net nekalbu...

O perspėjo ne tik dėl plaukų, o dėl poveikio visam organizmui - juk tai, kas patenka ant mūsų odos ir plaukų, patenka ir į organizmą unsure.gif Ji pati bandė tą Naturalmente pleistrą nuo slinkimo, sakė, kad po to jos, kaip nevartojančios nei alkoholio, nei kavos, savijauta buvo labai nekokia...
Na labai abejotinas toks kosmetikos gamintojų bandymas alternatyviais būdais spręsti problemą... Man kofeinas yra vaistas, kai reikia naktį vairuoti, laikyti egzaminą - bet kiek gi tokių atvejų į metus pasitaiko...Kam jo reikia, jei yra įvairūs EA, kurių poveikis gana lėtas, bet ne mažiau efektyvus. Galima rinktis ar bėdą spręsti brangiai ir greitai, ar lėtai, bet pigiai ir patikimai/patikrintai smile.gif
Atsakyti
bryla, kur pirkai aloe sultis?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 17, 16:38)
Tai dar vienas įrodymas, kokie žmonės nevienodi ax.gif biggrin.gif

Prisiskaičiusi tokių atsiliepimų nuėjau čampakų pomados su hidrolatu nusipirkti..iš anksto pasimėgaudama būsimu pirkiniu bigsmile.gif Bet pirma nutariau pabandyti, pauostyti ax.gif
Pabandžiau. O smarvė man..neduok tu Dieve doh.gif  blink.gif Iškart iš sąrašiuko išbaukiau

O hidrolatą uostei? Pomados ir hidrolato labai skirtingi kvapai. Pomada tai schmoll.gif bet hidrolatas tai labai wub.gif Vienas geriausių uostytų hidrolatų kvapų
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 17:25)
šiaip tai ir gerti kavos nereikia, bet ar čia visos jos negeriančios?  rolleyes.gif 
kaip citrinų ir kaip apelsinų - abu labai geri wink.gif

Na dėl kofeino pradedu bijoti, naudoti jų celiulitinėms vietoms unsure.gif aš kavą labai mėgstu, bet geriu tik gal kokį kartą-du per mėnesį smile.gif yra kitų, dar blogesnių dalykų, nuo kurių negaliu susilaikyti vis dar...

Na dėl EA taip nepadedi schmoll.gif lotuliukas.gif žinau, kad abu gerai... Tai gal pagal kvapą rinktis?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 17, 18:53)
bryla, kur pirkai aloe sultis?

Pas Monica rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 17 gruodžio 2009 - 19:20
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 17, 17:15)
Na reiks pasiskaitineti... g.gif Siaip idomus dalykas tie gyvuliniai taukai, visgi naturalus dalykas - ir kiskio, ir barsuko (skaiciau, kad pastaraji kaip apsauga nuo gripo vartoja)... O gal jie, kaip gyvulines kilmes, nelabai tinkami zmogui vartoti?  g.gif

raso tai, sakau, labai gerai. (tie, kuriems reikia si alieju parduoti, zinoma smile.gif) kad vaistas nuo visu ligu (eczemos, acne ir kt). as vis ruosiausi juo grynu veida patept. bet neprisiruosiau.
del gyvuliniu riebalu aplamai dvi nuomones smile.gif bent jau emu taukai rafinuoti, kitaip jie nebutu saugus naudoti.

Kaip idomiai diskutuojat apie kofeina. As tai niekad nebuvau jo didele salininke. Bet galvojau, kad su saiku - kodel gi ne. As kaip kavos niekad negerus, kartais isilasinu kavos ea i koki produkta, ar kavos muila buvau pasidarius..
Bet jei vartociau kava i vidu, nebenoreciau, kad kofeino butu ir produktuose odai. Man atrodo, jei jau ja isgeri, tai kava ir veikia ta celiulita, svori, paakius ir pan. Turetu dar net geriau, nei kofeina tepant ant odos. O jei poveikio nesimato, tai ir kavos nauda - mitas g.gif As cia tik siaip, mastau, zinoma...
Bet atsimenu, skaiciau, kad yra atlikti tik keli tyrimai (vienas ar du), ir jie atlikti suinteresuotu (ty produktus su kafeinu parduodanciu) kompaniju smile.gif
Man atrodo, kad kavos pramone tokia galinga, kad bet kokia reklama reikia vertinti atsargiai...
Atsakyti
jau nebeparduoda ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 17, 18:19)
Na dėl EA taip nepadedi  schmoll.gif  lotuliukas.gif žinau, kad abu gerai... Tai gal pagal kvapą rinktis?

kaip Katutis parase, kvepia kaip patys vaisiai. Tai taip ir rinkis - kuris tau skaniau kvepia - citrina ar apelsinas.

Kaip su tuo muiliuku? 4u.gif Su manim uzsisakiusi mergina bendravima nutrauke - po to, kai parase ideti i bendra siuntini i Vilniu biggrin.gif doh.gif
Turbut teks Tau sunaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 17, 19:40)
kaip Katutis parase, kvepia kaip patys vaisiai. Tai taip ir rinkis - kuris tau skaniau kvepia - citrina ar apelsinas.

Kaip su tuo muiliuku?  4u.gif Su manim uzsisakiusi mergina bendravima nutrauke - po to, kai parase ideti i bendra siuntini i Vilniu  biggrin.gif  doh.gif
Turbut teks Tau sunaudoti  smile.gif

Tai turbūt bus apelsinai wub.gif
Reikės dar pagal savybes nebent pasiskaityt, kad platesnis panaudojimas būtų, nes abu vaisiai skaniai kvepia...

Palauksiu dar, gal tikrai mergina labai laiko neturi smile.gif Nors man atrašyti sugebėjo, keista, kad tau ne... doh.gif
Atsakyti