Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 17, 14:45)
nuo maisto iki kosmetikos ir buitinės (ne)chemijos smile.gif

kokius brendus siūlo nematei? smile.gif

Ayaan, aš naudojau ir dar turiu ant buteliuko dugno smile.gif Man jis tiko, plius, nuostabiai kvepia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 16:13)
kokius brendus siūlo nematei? smile.gif

Ayaan, aš naudojau ir dar turiu ant buteliuko dugno smile.gif Man jis tiko, plius, nuostabiai kvepia wink.gif

Labai įdėmiai nežiūrėjau, bet mačiau yra bionos kokosų, weledos, sonet. Nu žodžiu panašiai, kaip visur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 17, 11:07)
75% silkas, 25% poliesteris.
Kaip man paaiskino,kad vien silkas butu labai kieta.Ar taip ir yra? Tavo dukrytes antklode kieta? g.gif
Dar tik pirma nakti miegojau, bet kaip gerai issimiegojau.  rolleyes.gif  Visai neauksta, atrodo,kad be pagalves.Man patiko. wub.gif

musu antklode 100proc silkas. nu labai minksta. bet kaip pagalves nenaudojam smile.gif
bet maciau pagalviu is 100proc silko, tai matyt gerai pagamintos gerai naudojas.
tik kaina tai didele pas mus.. turbut apie 60 svaru (tik dali padengtu valstybe).
labai gerai, kad tokia zema - man tokios ir reikia.

eglute82, as pirkau sitos kompanijos antkode http://www.multree.co.uk/

QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 11:19)
įdėjau į Hauschkos temą, įdėsiu ir čia:

penktadienį, gruodžio 18 dieną PC Gedimino9 (Vilniuje), Vokiečių vaistinėje rengiama akcija: 12.30-18 val. bus daromi makiažai su Dr.Hauschkos kosmetika  thumbup.gif Organizatoriai sako, kad sąlygų nebus jokių, tiesiog ateikit pasigražint  mirksiukas.gif

kaip pavydziu toms, kurios nueis wub.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 17, 11:21)
3) naudoti sojų lecitiną, kuris veikia ir kaip emulsiklis, prieš tai geriau irgi ksantaną panaudoti.Irgi kaip kremas bus

bandei pati su lecitinu? 4u.gif sujunge vandeni su aliejum?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 14:33)
Levandos irgi laikomos moterišku EA, bet prieš miegą kartais jų pagarinu, užlašinu ant pagalvės kraščiuko - irgi nesiskundžia smile.gif

tiksliai zinau, kad levandu berniukams negalima, jis pas juos organizme kazkokiu budu gali pamegdzioti moteriskus hormonus, skaiciau atveji kai vaikai prausesi su levandine duso zele ir eme rastis krutys (pas berniukus ne tos lyties pozymiai)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 17, 15:25)
tiksliai zinau, kad levandu berniukams negalima,

o vyrams? biggrin.gif Na, vistiek tai būna retai, todėl nesijaudinu rolleyes.gif
Atsakyti
buvo akcentojami vaikai ir berniukai tai suaugusiems vyrams gresmiu jokiu neturetu buti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 12 17, 16:25)
tiksliai zinau, kad levandu berniukams negalima, jis pas juos organizme kazkokiu budu gali pamegdzioti moteriskus hormonus, skaiciau atveji kai vaikai prausesi su levandine duso zele ir eme rastis krutys (pas berniukus ne tos lyties pozymiai)

As irgi tą patį esu skaičiusi. Bet tą patį skaičiau ir apie arbatmedį.

Daddygirl, neseniai minėjai, kad emu oil naudojai, gal galėtum parašyti kokiais tikslais ir kaip? Kokie atsiliepimai? Šiandien nusipirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 17, 15:12)
Ir kvepėjo svaiginančiai  smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 15:13)
plius, nuostabiai kvepia wink.gif

Tai dar vienas įrodymas, kokie žmonės nevienodi ax.gif biggrin.gif

Prisiskaičiusi tokių atsiliepimų nuėjau čampakų pomados su hidrolatu nusipirkti..iš anksto pasimėgaudama būsimu pirkiniu bigsmile.gif Bet pirma nutariau pabandyti, pauostyti ax.gif
Pabandžiau. O smarvė man..neduok tu Dieve doh.gif blink.gif Iškart iš sąrašiuko išbaukiau ax.gif

QUOTE(Odora @ 2009 12 17, 15:25)

Ot tai ačiū unsure.gif O aš vaikui (sūnui) vakarais kambaryje garinu doh.gif , kad ramintų, atpalaiduotų, geriau miegotų unsure.gif
Reiks kažką kitą tam tikslui rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 17, 17:38)

Prisiskaičiusi tokių atsiliepimų nuėjau čampakų pomados su hidrolatu nusipirkti..iš anksto pasimėgaudama būsimu pirkiniu bigsmile.gif Bet pirma nutariau pabandyti, pauostyti ax.gif
Pabandžiau. O smarvė man..neduok tu Dieve doh.gif  blink.gif Iškart iš sąrašiuko išbaukiau ax.gif

Tau nepatiko nei pomados nei hidrolato kvapas?

Man champaku hidrolatas tai labai skaniai kvepia. wub.gif O pomada tai fuuuui. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
O su kofeinu merginos atsargiai, šiandien pas kirpėją buvau - ji irgi prieš - tai labai agresyvus ingredientas. Naturalmente irgi turi produktą su kofeinu, kurio galima įsigyti tik vaistinėse Italijoje ir Šveicarijoje, receptinis. Likusi Europos dalis jo neįsileido.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 17, 13:17)
o tu ji isplauni? ax.gif jei gerai pamenu, skaiciau, kad isplovus galva, saknis itrinti alijosium. tai ji reikia isskalauti? ar as kazka ne taip supratau blush2.gif

Aš šaknis kartais patepu aloe sultimis, bet labai nedaug reikia ir neišplaunu smile.gif plaukai akivaizdžiai mažiau riebaluojasi....
Papildyta:
Norėjau paklausti, koks citrinų EA kvapas? Ir koks apelsinų EA? ax.gif
Galvoju vieną iš jų naudoti anticeliulitiniame aliejuke, bet neapsisprendžiu kurį naudoti biggrin.gif O gal kuris geresnis pagal poveiki? Yra naudojusių?
Atsakyti
Merginos, kaip naudojate rasulos molį plaukams (šampūnuose, kaukėse) ką su juo darote? ax.gif
Atsakyti