Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Agnuta, tęsiu apie antic. priemones.
Dėl kofeino, tai kūnui galima naudoti 7 proc. koncentraciją. Dėl veido, tai Katutis jau paaršė parašė. čia yra aprašytas tyrimas, kurio metu nustatytas liekninantis kofeino poveikis, naudojant 7 proc. koncentraciją.
Dėl dumblių. Turiu poros rūšių:balti -Lithothamnium calcareum .
Apie juos yra čia. Jei trumpai, tai be šv. mineralų ir t.t. yra detoksikuonatys, ir žali spirulina
Šnd juos bandžiau tirpinti vandeny. Abeji tirpsta. Balti yra praktiškai bekvapiai, vandeniui pastovėjus, pradėjo kiek nusėdinėti, bet manau kreme būtų gerai. Žali su kvapu, bet man visai maloniu, primena suši smile.gif Jei nenusėdinėja, tai irgi tinka į kremus, jei negąsdina spalva. Parašyta, kad abiejų naudoti 30 proc.

Dėl kremo gamybos. jei nenori karštu būdu daryti kremo, galimi 3 variantai:
1) hidrolatą sutirštinti su ksantanu, tada maišyti su aliejumi ir turėsi gelį su aliejaus mikro lašiukais
2) fazių sujungimui šaltu būdu naudoti skystą emulsiklį, prieš tai irgi galima panaudoti ksantaną dėl tirštumo, bus pan. kaip pienelis, vientisas.
3) naudoti sojų lecitiną, kuris veikia ir kaip emulsiklis, prieš tai geriau irgi ksantaną panaudoti.Irgi kaip kremas bus
Jei domina 2 ir 3 būdas, rašyk į meilą .
Atsakyti
zadu isigyti kokosu alieju didele bonkute is SP, nes dabar turiu pabandymui maza.dejau snd kaip kauke plauku, pasitepiau po vonios kaip losjonu, patepiau veiduka, rankas, itryniau i apynages, dar patepsiu plauku galiukus ir busiu visa kokosine thumbup.gif tik kaukes gal per mazai dejau doh.gif bet man pasirode kad jis pakankamai taupus ir mazai reikia? wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį 'žiaurų'...kaip manot, ar tinkami agurklių/nakvišų aliejai berniukui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 17, 11:12)
aha, nu bet cia pirmas kartas biggrin.gif  tik ziuriu baisiai plaukai slenka, kol pritepiau tai sakes kiek iskrito.butinai reikia isigyti rozmarinu ea ax.gif
Papildyta:
o kas tepat aloe ant plauku, tai tepat tiesiogiai tas sultis, kur yra pvz.pirkt pas monica?

aš naudoju alijošiau gelį (pirktą Nimfali) plaukams, netgi ištepusi laikau per naktį.
Labai geras poveikis, mažiau slenka plaukai, galvos odą apramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 12 17, 14:08)
aš naudoju alijošiau gelį (pirktą Nimfali) plaukams, netgi ištepusi laikau per naktį.
Labai geras poveikis, mažiau slenka plaukai, galvos odą apramina  smile.gif

o tu ji isplauni? ax.gif jei gerai pamenu, skaiciau, kad isplovus galva, saknis itrinti alijosium. tai ji reikia isskalauti? ar as kazka ne taip supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 17, 13:21)
Agnuta, tęsiu apie antic. priemones.

Dėl kremo gamybos. jei nenori karštu būdu daryti kremo, galimi 3 variantai:

dekui 4u.gif
bandau dabar apdoroti gauta informacija 4u.gif
manau, kad pradziai pasirinksiu pirmaji varianta ax.gif apsisprendus dar vis tiek kreipsiuosi i tave, bet jau matyt asmeniskai. kazin, jau veikia puslapis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 17, 13:08)
Turiu klausimėlį 'žiaurų'...kaip manot, ar tinkami agurklių/nakvišų aliejai berniukui? g.gif

o kodėl ir ne? smile.gif Jei pagal poreikius nustatai, kad būtent šitie aliejai gali pagelbėti, tai bandyk 4u.gif Aš bandyčiau wink.gif

pvz, į mano namudinį dezodorantą yra dėta pelargonijų EA. Purškiamės su MB ir nieko tokio smile.gif Levandos irgi laikomos moterišku EA, bet prieš miegą kartais jų pagarinu, užlašinu ant pagalvės kraščiuko - irgi nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 13:19)
įdėjau į Hauschkos temą, įdėsiu ir čia:
penktadienį, gruodžio 18 dieną PC Gedimino9 (Vilniuje), Vokiečių vaistinėje rengiama akcija: 12.30-18 val. bus daromi makiažai su Dr.Hauschkos kosmetika  thumbup.gif Organizatoriai sako, kad sąlygų nebus jokių, tiesiog ateikit pasigražint  mirksiukas.gif

aciu, oi kaip laukiu rytdienos clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 12 17, 14:08)

tokiam reikalui kuriam kaip numanau naudosi tikrai tinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 17, 13:40)
aciu, oi kaip laukiu rytdienos clap.gif

na va, nors kažkas apsidžiaugė biggrin.gif Man iškart kiltų aibė klausimų - tai gal iš ryto nesidažyti, gal paskui nusivalyti, kaip čia pritaikyti lotuliukas.gif Bet šiaip tai faina akcija - spalvas parinktų, gal kokių idėjų duotų. Matosi, kad tiki Hauschka organizatoriai/distribucijos atstovai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 14:50)
na va, nors kažkas apsidžiaugė  biggrin.gif Man iškart kiltų aibė klausimų - tai gal iš ryto nesidažyti, gal paskui nusivalyti, kaip čia pritaikyti  lotuliukas.gif Bet šiaip tai faina akcija - spalvas parinktų, gal kokių idėjų duotų. Matosi, kad tiki Hauschka organizatoriai/distribucijos atstovai smile.gif

ai as db kai isbaigiau visa savo blogiete kosmetika tai nebeturiu beveik kuo dazytis, man tai cia puiki proga issibandyti kosmetika nes vistiek reiks pirkti tai busiu susipazinusi su Hauschka, jau zinosiu kaikurias priemones bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 17, 14:50)
na va, nors kažkas apsidžiaugė  biggrin.gif Man iškart kiltų aibė klausimų - tai gal iš ryto nesidažyti, gal paskui nusivalyti, kaip čia pritaikyti  lotuliukas.gif Bet šiaip tai faina akcija - spalvas parinktų, gal kokių idėjų duotų. Matosi, kad tiki Hauschka organizatoriai/distribucijos atstovai smile.gif

Labai šauni akcija! smile.gif

Jei kam įdomu, tai europoj 1 aukšte atsidarė kažkokia Bio Sala. Kažkas panašaus į eko eko ir sveikus produktus - nuo maisto iki kosmetikos ir buitinės (ne)chemijos smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt parašyt atsiliepimus apie čampakų hidrolatą, kas esat naudoję? žinau, kad buvo apie jį kalbėta ir ne kartą, tiesiog dabar nerasiu tarp daugybės postų, todėl būčiau dėkinga, jei parašytumėt, nes bloge kol kas nėra jokių atsiliepimų. Ar nesausino odos? IŠ KN aprašymo galima suprast, kad tai universalus hidrolatas, įdomu, kaip iš tikrųjų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 17 gruodžio 2009 - 15:07
QUOTE(Ayaan @ 2009 12 17, 16:07)
Gal galėtumėt parašyt atsiliepimus apie čampakų hidrolatą, kas esat naudoję? žinau, kad buvo apie jį kalbėta ir ne kartą, tiesiog dabar nerasiu tarp daugybės postų, todėl būčiau dėkinga, jei parašytumėt, nes bloge kol kas nėra jokių atsiliepimų. Ar nesausino odos? IŠ KN aprašymo galima suprast, kad tai universalus hidrolatas, įdomu, kaip iš tikrųjų. 4u.gif

Man tai grynai toks jis ir buvo - universalus. Nieko ypatingai nedarė, bet naudojosi labai maloniai. Ir kvepėjo svaiginančiai smile.gif
Atsakyti