kniaumiau kaip angliskai sitas kremukas vadinasi?kokiai odai?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 17, 09:52)
Ateinu girti Argital varnalėšų kremo Jau gerą mėnesį naudoju ir vargo nematau, porų nekemša, drėkina pakankamai, neriebina - būtent tai, ko man šiuo metu ir reikėjo Tepu tik ryte, į delną įlašinu pora lašų apelsinų ea ir sumaišau su trupučiu kremo
o apelsinu EA ne per daug vienam kartui?
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 17, 09:57)
burdock kremas kaip suprantu, skirtas problematiskai riebesniai odai.
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 16, 23:52)
Ryt apie kofeiną parašysiu.
dekui uz receptus
laukiu komentaru del kofeino
idomu kokiu nauju EA gavai
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 17, 09:57)
agnuta jau atsakė, burdock kremas
QUOTE(agnuta @ 2009 12 17, 10:04)
o apelsinu EA ne per daug vienam kartui?
Na dėl dozių gal dar kas nors pasisakys Šiaip apelsinų ea nėra kažkoks agresyvus, tikrai nejaučiu, kad būčiau jo padauginus. Aišku, kai saulutė išlįs, nebenaudosiu. Pora lašiukų man - pats tas Visai nejaučiu, kad sausintų ar erzintų. Sakyčiau, skaistina ir gaivina odą, na ir kvapas dieviškas
prisikaičiau vakar apie santalą, nutariau juo pasikvėpinti vakare - tai tokiu grožio miegu miegojau, kaip kūdikis
Papildyta:
pati esu taip naudojusi Primaveros EA mišinį su apelsinais - pildavau į veido kremą, kūno kremą ir nieko
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 17, 09:14)
Na dėl dozių gal dar kas nors pasisakys
pati esu taip naudojusi Primaveros EA mišinį su apelsinais - pildavau į veido kremą, kūno kremą ir nieko
pritepiau plaukus kokosu aliejumi, bet jau labai sunkiai jis man tepesi
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 23:08)
Man verbenų manau netiktų dėl odos, nes ji sausa ir jautri... Bet gal kada ir pabandysiu dabar mąstau apie hamamelių arba rugiagėlių. Iš šitų manau pagal kvapą jau rinksiuosi
Zinau kad kiekvienai skirtingai, bet man verbena nesausina veido, kazkiek tempima jauciu nuo slamucio, bet laikinai. Manau tik pabandzius suzinotum ar tinka tau ar ne.
QUOTE(Monica @ Paskelbta Vakar, 23:52)
Nežinau, ar galiu atsakinėti į tokius klausimus dėl prekių, kad neužsitraukt moderatorės nemalonės.. Apie prekių naudojimą ir pan., tai galima, o apie asortimentą, tai net nežinau
Supratau.
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 17, 10:40)
pritepiau plaukus kokosu aliejumi, bet jau labai sunkiai jis man tepesi
sunkiai? tarp delnu siek tiek palaikei, pasildei, kad suskystetu?
aha, nu bet cia pirmas kartas tik ziuriu baisiai plaukai slenka, kol pritepiau tai sakes kiek iskrito.butinai reikia isigyti rozmarinu ea
Papildyta:
o kas tepat aloe ant plauku, tai tepat tiesiogiai tas sultis, kur yra pvz.pirkt pas monica?
Papildyta:
o kas tepat aloe ant plauku, tai tepat tiesiogiai tas sultis, kur yra pvz.pirkt pas monica?
QUOTE(Versmė @ 2009 12 16, 16:04)
Dar kur anksčiau pasakojau, kaip su moliuskais kankinomės.
kaip gerai, kad sparciai gyjat
QUOTE(pepkė @ 2009 12 16, 18:08)
QUOTE(pearl @ 2009 12 16, 19:47)
aš tai linkusi žiūrėti į odos komfortą, jeigu traukia, sausėja, tai nekankinu ir tepu kažkokį drėkiklį t.y.kremą arba gelį ir ryte ir vakare. Nors mano oda mišri, bet nuo sauso ir šalto oro labai sausėja. Odos traukimas ir sausėjimas tikrai nėra gerai.
ir dar po ilgesnio naudojimo pagiriamasis žodis Daddygirl avižų muilui. Toks paprastutis, bet superinis. Dabar Hauschkos CC ir Druide su ožkos pienu atidėti į šalį kažkaip
man irgi nepatinka kai oda traukia, tada drekinu.. aplamai tai tada kaltinu prausikli
as net pagalvojau, gal man ne aliejai kimsdavo poras, gal as per daug veida nusausindavau, ir del to jis per daug aleijaus gamindavo..
kaip gerai
QUOTE(eglute82 @ 2009 12 16, 20:44)
as ne prie savo kompo.. bet pabandysiu paieskot. kazkada esu ikelus nuoroda i SM, ir pirko merginos. bet tai kas dabar ta mano zinute ras
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 16, 21:27)
Pirkau čia : http://www.aukimekar...log/group/id/37
Mokėjau 89 Lt , nors rasakiloj tokia 79 Lt. Ot biznis.
Mokėjau 89 Lt , nors rasakiloj tokia 79 Lt. Ot biznis.
bet ten ne 100proc silkas, ane?
as labai noriu dukrytei pagalvytes silkines. geriau 100proc, kaip musu kaldyte. bet jei nerasim, gal tokia nupirksiu. aciu labai uz info
o ji auksta? mazam vaikui (iki siol miegojusiam be pagalviu) tiktu kazin?
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 17, 09:52)
Ateinu girti Argital varnalėšų kremo Jau gerą mėnesį naudoju ir vargo nematau, porų nekemša, drėkina pakankamai, neriebina - būtent tai, ko man šiuo metu ir reikėjo Tepu tik ryte, į delną įlašinu pora lašų apelsinų ea ir sumaišau su trupučiu kremo
as tai po truputi vis patepu sio kremo, bet toks vaizdas, kad arba as nuo jo spuoguojuosi arba cia tas efektas kaip kelia i pavirsiu visus nesvarumus
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 17, 12:22)
bet ten ne 100proc silkas, ane?
as labai noriu dukrytei pagalvytes silkines. geriau 100proc, kaip musu kaldyte. bet jei nerasim, gal tokia nupirksiu. aciu labai uz info
o ji auksta? mazam vaikui (iki siol miegojusiam be pagalviu) tiktu kazin?
75% silkas, 25% poliesteris.
Kaip man paaiskino,kad vien silkas butu labai kieta.Ar taip ir yra? Tavo dukrytes antklode kieta?
Dar tik pirma nakti miegojau, bet kaip gerai issimiegojau. Visai neauksta, atrodo,kad be pagalves.Man patiko.
įdėjau į Hauschkos temą, įdėsiu ir čia:
penktadienį, gruodžio 18 dieną PC Gedimino9 (Vilniuje), Vokiečių vaistinėje rengiama akcija: 12.30-18 val. bus daromi makiažai su Dr.Hauschkos kosmetika Organizatoriai sako, kad sąlygų nebus jokių, tiesiog ateikit pasigražint
penktadienį, gruodžio 18 dieną PC Gedimino9 (Vilniuje), Vokiečių vaistinėje rengiama akcija: 12.30-18 val. bus daromi makiažai su Dr.Hauschkos kosmetika Organizatoriai sako, kad sąlygų nebus jokių, tiesiog ateikit pasigražint