Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pearl @ 2009 12 16, 19:47)

aš tai linkusi žiūrėti į odos komfortą, jeigu traukia, sausėja, tai nekankinu ir tepu kažkokį drėkiklį t.y.kremą arba gelį ir ryte ir vakare. Nors mano oda mišri, bet nuo sauso ir šalto oro labai sausėja. Odos traukimas ir sausėjimas tikrai nėra gerai. blush2.gif

Beje, vakar susimaišiau toniką iš alijošiaus sulčių, citrininių verbenų, šlamučio hodrolato, nes jo kvapas vieno tai nelabai cool.gif , o dabar visai nieko. smile.gif

ir dar po ilgesnio naudojimo pagiriamasis žodis Daddygirl avižų muilui. Toks paprastutis, bet superinis. Dabar Hauschkos CC ir Druide su ožkos pienu atidėti į šalį kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 12 16, 19:08)

Beje, vakar susimaišiau toniką iš alijošiaus sulčių, citrininių verbenų, šlamučio hodrolato, nes jo kvapas vieno tai nelabai cool.gif , o dabar visai nieko. smile.gif

Kurio hidrolato kvapas tau nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 12 16, 21:08)

aš tai linkusi žiūrėti į odos komfortą, jeigu traukia, sausėja, tai nekankinu ir tepu kažkokį drėkiklį t.y.kremą arba gelį ir ryte ir vakare. Nors mano oda mišri, bet nuo sauso ir šalto oro labai sausėja. Odos traukimas ir sausėjimas tikrai nėra gerai. blush2.gif

Matai, mano oda jau buvo atpratusi nuo tu visu tepimusi vakarais....bet manau, deka molio kaukiu, ji susinormalizavo ir dabar sauseja...gal man snd sviestmedziu patapsnot truputi veiduka, kaip manot, neuzkims poru? skruostu tai neuzkimso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 20:11)
Kurio hidrolato kvapas tau nelabai? smile.gif

Oi neaiškiai parašiau doh.gif šlamučio kvapas nelabai smile.gif

QUOTE(pearl @ 2009 12 16, 20:12)
Matai, mano oda jau buvo atpratusi nuo tu visu tepimusi vakarais....bet manau, deka molio kaukiu, ji susinormalizavo ir dabar sauseja...gal man snd sviestmedziu patapsnot truputi veiduka, kaip manot, neuzkims  poru? skruostu tai neuzkimso unsure.gif

g.gif na su sviestmedžiu tepimu ant veido nelabai ką galiu pasakyti, nes būtent dėl tos priežasties ir nesu tepusi, kad gali kimštis. Pas mane jos lengvai linkusios užsikimšti. Man bendrai vieni aliejai, kažkaip neprilipo naudoti veidui. O į mišinuką su aloe geliu viskas gerai smile.gif Čia kiekvienam skirtingai matyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 22:33)
Patarkit ka pasidaryt is kakavos sviesto, noriu sokoldadu kvepet biggrin.gif  nusipirkau ir kazkip stovi...kaip ji padaryt toki malonu kunui tepti?
Manija, darei ka is jo? rolleyes.gif

Iš kur žinai,kad turiu? mastau.gif biggrin.gif
Kelis kart dariau, bet prisipažinsiu,kad paskutinį kartą pavyko taip,kad net pati patenkinta. rolleyes.gif Aš visada maišau su kokiu kitu aliejum, šį sykį pašildžius kakavos svietą sumaišiau jį su kokosu, dar dėjau glicerino, vit.e, kavos ir vanilės e.a. Atrodė,kad nesigavo, nes skystas aliejus atsiskyrė į paviršių, o kieta kakava liko ant dugno.Bet tada įmaišiau jau išsukto sviestmedžio ir dabar turiu kremuką. bigsmile.gif Ta konsistencija, kaip sviesto, o kvapas. wub.gif Reiks vėl maišytis, nes jau baigiu. blush2.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 23:30)
Ar galiu atsakyti apie šilką?
Smarkiai skiriasi smile.gif

bigsmile.gif Ačiū Rasma už viską. 4u.gif

Aš šiandien šilko pagalvę nusipirkau, bet dar noriu šilko,kad galėčiau įvilkti į jį savo naująją pagalvę.Pradžiai bent tiek, o paskui gal dar ką išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 12 16, 19:22)
Oi neaiškiai parašiau doh.gif šlamučio kvapas nelabai smile.gif

Žinau, kad kvapas yra labai skonio reikalas, bet vis tiek labai įdomu... ax.gif su kuo šį kvapą galėtum palyginti? Labai stiprus?
Man tai pelargonijų hidrolato kvapas labai nepatinka, noriu kažko kito, kad pasipurškus ir prie MB nebijočiau prieit doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 21:36)
Žinau, kad kvapas yra labai skonio reikalas, bet vis tiek labai įdomu...  ax.gif su kuo šį kvapą galėtum palyginti? Labai stiprus?
Man tai pelargonijų hidrolato kvapas labai nepatinka, noriu kažko kito, kad pasipurškus ir prie MB nebijočiau prieit  doh.gif  biggrin.gif

kazkuri forumiete man primine ta kvapa - bent man kvepia dziovintais obuoliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 20:36)
Žinau, kad kvapas yra labai skonio reikalas, bet vis tiek labai įdomu...  ax.gif su kuo šį kvapą galėtum palyginti? Labai stiprus?
Man tai pelargonijų hidrolato kvapas labai nepatinka, noriu kažko kito, kad pasipurškus ir prie MB nebijočiau prieit  doh.gif  biggrin.gif

Taip tikrai labai skirtingai smile.gif O iš kur pirkai pelargonijas? Man tas kvapas po keliu kartų pradėjo patikti. Na kvapą reikia prisijaukinti. Tai vat su šlamučiais bandau, bet čia iššūkis biggrin.gif Labai sunku tą kvapą nupasakoti, nes analogų kitur aš nelabai surasčiau. Šiaip jis tikrai aštrus, sunkiai nugaruoja, bet oda jaučiasi komfortabiliai. Pamenu Katutis savo poste rašė, kad jos MB užuodė degėsius lotuliukas.gif Aš gryno prie MB nerizikuoju lotuliukas.gif

Man su obuoliais neasocijuoja. Na matai, labai skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 16, 19:46)
kazkuri forumiete man primine ta kvapa - bent man kvepia dziovintais obuoliais 4u.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 12 16, 19:48)
Taip tikrai labai skirtingai smile.gif O iš kur pirkai pelargonijas? Man tas kvapas po keliu kartų pradėjo patikti. Na kvapą reikia prisijaukinti. Tai vat su šlamučiais bandau, bet čia iššūkis biggrin.gif Labai sunku tą kvapą nupasakoti, nes analogų kitur aš nelabai surasčiau. Šiaip jis tikrai aštrus, sunkiai nugaruoja, bet oda jaučiasi komfortabiliai. Pamenu Katutis savo poste rašė, kad jos MB užuodė degėsius lotuliukas.gif Aš gryno prie MB nerizikuoju  lotuliukas.gif
Man su obuoliais neasocijuoja. Na matai, labai skirtingai smile.gif

Na reikės tada prašyt Monicos, kad leistų uostyti, nes neapsisprenžiu biggrin.gif

Pelargonijų pirkau taip pat iš jos, bet man pelargonijų kvapas iš vis nepatinka, vet EA turiu, tai fu... Mamai atiduodiu, gal jai patiks, galės sunaudoti, nes padeda menopauzės simptomus mažinti rolleyes.gif Aš naudočiau ir pelar. h., kvapus galiu pakęsti, bet nebenoriu MB erzinti su kvapais, išvarys su visais buteliukais lotuliukas.gif o taip norėtųsi prieš einant miegoti dar pasipurkšt, bet dėl jo negaliu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 12 15, 19:58)
Sveikos, merginos 4u.gif
Dabar aš atkeliauju pas jumis su klausimais ax.gif
Nusipirkau Laveros savaiminio įdegio kremuką... Ir iškilo pora klausimų...
1. Ar kremą tepti ant sausos ar drėgnos odos?
2. Jei tepsiu ryte ar galiu ant viršaus tepti maitinamąjį kremą?
3. Kaip su akių sritim?

O tu pirkai veidui ar visam kunui?? Kiek mokejai?? 4u.gif

Monika, labai jauki ir miela parduotuvele smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 16 gruodžio 2009 - 20:36
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 16, 17:56)
agnuta, jo kaip suprantu visai nedaug tept reikia? wub.gif

nedaug mirksiukas.gif tiesiog ziurek pagal poreiki, kaip kazkas rase, kad nereikia, kad nuo pritepto aliejaus plauktai tiesiog plauktu smile.gif
Papildyta:
supykau dar labiau ant odos - nes as ja rupinuosi, o ji - vakar po pelargoniju hidrolato vakare net susitrauke vietomis is sausumo, o smakras, kakta lupasi, nors NIEKADA to nesu patyrusi - visada buvo poriebe doh.gif  doh.gif  beje, pastebejau, kad oda geriau hidrolatus toleruoja, jei i delna ju pasipurskiu ir tada patapsnoju veiduka - gal tiesiog mazesni kiek gauna g.gif  tai va, kol kas vargstu su nusausejusia oda verysad.gif

man taip buvo praeita ziema, kad niekada gyvenime nesausejusi oda kuri laika pleiskanojo, o pleiskanojo butent riebiausios veido vietos. dabar manau, kad tai buvo nuo aliejaus naudojimo. as naudojau KN misini riebiai odai su niekuo jo nekeisdama visam veidui, tai manau, kad reikejo kazko labiau drekinancio. siulyciau bent jau pakaitom panaudoti koki nors kremuka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pepkė @ 2009 12 16, 20:08)

aš tai linkusi žiūrėti į odos komfortą, jeigu traukia, sausėja, tai nekankinu ir tepu kažkokį drėkiklį t.y.kremą arba gelį ir ryte ir vakare.

drinks_cheers.gif as irgi taip darau ax.gif o mano oda dabar atvesus orams ziuriu, kad irgi pasausejus.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 20:55)
Na reikės tada prašyt Monicos, kad leistų uostyti, nes neapsisprenžiu  biggrin.gif

Pelargonijų pirkau taip pat iš jos, bet man pelargonijų kvapas iš vis nepatinka, vet EA turiu, tai fu... Mamai atiduodiu, gal jai patiks, galės sunaudoti, nes padeda menopauzės simptomus mažinti  rolleyes.gif Aš naudočiau ir pelar. h., kvapus galiu pakęsti, bet nebenoriu MB erzinti su kvapais, išvarys su visais buteliukais  lotuliukas.gif o taip norėtųsi prieš einant miegoti dar pasipurkšt, bet dėl jo negaliu...  schmoll.gif

O man net patinka šlamučių hidrolatas ir jo kvapas. rolleyes.gif Nors MB smirda. Net sunku apibūdinti kuom jis kvepia, bet stiprus tas kvapas.
bryyla, verbenų citrininių nebandei? Atrodo, kad jis turėtų patikti kiekvienam. Galėčiau purkštis ir purkštis. wub.gif Va šis,tai man tikrai primena juodąją arbatėlę, beveik negeriu juodos, bet atsimenu iš seniau, arbata su cukriuku. biggrin.gif
Kiek bandžiau hidrolatų iš Monikos, visi nuostabiai kvepia. Kad viskas pas ją kvepia. wub.gif
Atsakyti