sian isbandziau Metos ekstrakta plaukams stiprinti.... o dievuleliau koks kvapas nu man asmeniskai vemalu pagardintas ciut juntama melisa ir gyvate kad isigere i ranku oda kol masazavau... db isploviau bet plaukai vistiek tuo ypatinguoju kvapu kvepia... ech kaip cia reiks ji ir sunaudot
Merginos, pirmiausia noriu atsiprašyti, kad paskelbiau apie pard. atidarymą, o visgi iškilo techninių problemų Kompiuteristas intensyviai dirba, ikiuosi ryt jau viskas tvarkingai veiks. Labai atsiprašau už jūsų sugaištą laiką, ypač kurios bandėt registruotis ar pirkti Jei skubu, prašau rašykit į meilą .
Į klausimus irgi atsakysiu gal tik ryt, nepykit vaikų šventės daržely, dar tos problemos su shopu, dar ilgai lauktą siuntą gavau, pasiguosiu, bet teko baudą trūlike sumokėti, mat sugalvojau su 2 maišais 1 stot pavažiuoti, o kai su maišais, tai aišku kol talonėlį sugraibiau, jau ir atvažiavau, talonėlio neišmušiau ir supakavo kontrolė O baudos dabar 80 lt
Į klausimus irgi atsakysiu gal tik ryt, nepykit vaikų šventės daržely, dar tos problemos su shopu, dar ilgai lauktą siuntą gavau, pasiguosiu, bet teko baudą trūlike sumokėti, mat sugalvojau su 2 maišais 1 stot pavažiuoti, o kai su maišais, tai aišku kol talonėlį sugraibiau, jau ir atvažiavau, talonėlio neišmušiau ir supakavo kontrolė O baudos dabar 80 lt
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 15:03)
Gal kas gali atsakyti? Kokies kiekias naudojami kofeino milteliai?
Monica gal daugiau šaltinių išsinagrinėjusi ir gali geriau pasakyti, bet aš radau, kad kaip antioksidanto reiktų 0,1-5 proc. O jei į anticeliulitines priemones, tai gal ir daugiau
Monica, tau balionėlis laikykis, praeis tos problemos...
Aš į anticeliulitines noriu na neskubiai, tai paklausiu Monicos, kai bus laisvesnė...
QUOTE(katutis @ 2009 12 16, 16:11)
Monica gal daugiau šaltinių išsinagrinėjusi ir gali geriau pasakyti, bet aš radau, kad kaip antioksidanto reiktų 0,1-5 proc. O jei į anticeliulitines priemones, tai gal ir daugiau
Aš į anticeliulitines noriu na neskubiai, tai paklausiu Monicos, kai bus laisvesnė...
o kokosu alieju kaip kauke tepat per visa ilgi, ar tik ant galvos odos?uztenka palaikyti kokias 2 val?ir dar klausimelis, nesildot, taip ir tepat is indelio?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 16, 17:23)
o kokosu alieju kaip kauke tepat per visa ilgi, ar tik ant galvos odos?uztenka palaikyti kokias 2 val?ir dar klausimelis, nesildot, taip ir tepat is indelio?
as visuomet tepu per visa ilgi. tik paprastai i saknis itrinu aliejaus su kokiu nors EA. uztenka ir poros val. cia buvo atsiliepimu ir nuomoniu, kad ilgiau laikyti aliejus itrintus i saknis nera gerai, nes plaukai "dusta", bet as asmeniskai to nepastebejau, tai laikau tiek, kiek laiko turiu nesildau
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 16, 16:40)
Į klausimus irgi atsakysiu gal tik ryt, nepykit
kantriai lauksiu
SOS! Ka naudoti zandukams, nosikui nuo šalčio?
nu taip apmėlynavau kaip Kalėdų seneliukas
Monica, uzjauciu
nu taip apmėlynavau kaip Kalėdų seneliukas
Monica, uzjauciu
agnuta, jo kaip suprantu visai nedaug tept reikia?
QUOTE(Rasma @ 2009 12 16, 09:59)
Nors labai labai stengiuosi natūraliai įveikti (šaltalankiais, sviestmedžiu..dar hoeopatiniu tepaliuku "Iricar"..), bet iš natūralių priemonių kol kas jokios naudos...nežinau ką da tai odelei išbandyti Homeopatinis tepaliukas šiek tiek padeda Gyd. tai iškart pasakė, kad mesčiau nesąmones iš galvos, neįveiksiu aliejukais ir homeopatiniais tepaliukais
Tamanais nebandei? Pas dukrą pakinkliuose yra to "gėrio", patepus praeina. Tik po to vėl atsiranda, reik pastoviai tept.
Dar kur anksčiau pasakojau, kaip su moliuskais kankinomės. Nupirkau 2 weleda preparatus, lašiukus ir tepalą, apie100lt išleidom... Tepalą galima naudoti iki 2 mėn. Tiek ir naudojom, sąžiningai tepėm, dalis moliuskų dingo, kita dalis liko, dar ir naujų pridygo Tai pradėjau su arbatmedžiu tept. poveikis nerealus, pradeda matytis jau kitą dieną, tikiuosi jau greitai visai atsikratyt et, būčiau anksčiau žinojus, būčiau tik tuos lašiukus girdžius ir arbatmedžiu tepus
oi, ir tempai, vos skaityt speju, enkalbant jau apie pasisakyma
buvo cia klausima, ka naudojam eidui - tai dabar as jau ryte tik vandeni, hidrolata, arba mineralini, ir savo misinuka (Monica, i ji idejau ir tamanu, ir simondsiju), dar skruostus arba sviestmedziu arba dr H roziu kremu patapsnoju, nes labai sauseja. O vakare- prausiklis, hidrolatas ir jau buvau pradejusi simondsiju alieju tepti (kelis metus vakarais nenaudojau jokio aliejuko ar kremo) - bet siandien ji nieko negaus , tai snd nusprndziau gana supykau dar labiau ant odos - nes as ja rupinuosi, o ji - vakar po pelargoniju hidrolato vakare net susitrauke vietomis is sausumo, o smakras, kakta lupasi, nors NIEKADA to nesu patyrusi - visada buvo poriebe beje, pastebejau, kad oda geriau hidrolatus toleruoja, jei i delna ju pasipurskiu ir tada patapsnoju veiduka - gal tiesiog mazesni kiek gauna tai va, kol kas vargstu su nusausejusia oda
buvo cia klausima, ka naudojam eidui - tai dabar as jau ryte tik vandeni, hidrolata, arba mineralini, ir savo misinuka (Monica, i ji idejau ir tamanu, ir simondsiju), dar skruostus arba sviestmedziu arba dr H roziu kremu patapsnoju, nes labai sauseja. O vakare- prausiklis, hidrolatas ir jau buvau pradejusi simondsiju alieju tepti (kelis metus vakarais nenaudojau jokio aliejuko ar kremo) - bet siandien ji nieko negaus , tai snd nusprndziau gana supykau dar labiau ant odos - nes as ja rupinuosi, o ji - vakar po pelargoniju hidrolato vakare net susitrauke vietomis is sausumo, o smakras, kakta lupasi, nors NIEKADA to nesu patyrusi - visada buvo poriebe beje, pastebejau, kad oda geriau hidrolatus toleruoja, jei i delna ju pasipurskiu ir tada patapsnoju veiduka - gal tiesiog mazesni kiek gauna tai va, kol kas vargstu su nusausejusia oda
QUOTE(pearl @ 2009 12 16, 18:47)
oi, ir tempai, vos skaityt speju, enkalbant jau apie pasisakyma
buvo cia klausima, ka naudojam eidui - tai dabar as jau ryte tik vandeni, hidrolata, arba mineralini, ir savo misinuka (Monica, i ji idejau ir tamanu, ir simondsiju)
buvo cia klausima, ka naudojam eidui - tai dabar as jau ryte tik vandeni, hidrolata, arba mineralini, ir savo misinuka (Monica, i ji idejau ir tamanu, ir simondsiju)
Man KN sakė, kad nuo tamanų sausėja ir šerpetoja oda, nes taip valosi na po to, kai juos panaudojau ir tokia baisi oda buvo, tai tikrai nebenoriu bandyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 16, 20:57)
Man KN sakė, kad nuo tamanų sausėja ir šerpetoja oda, nes taip valosi na po to, kai juos panaudojau ir tokia baisi oda buvo, tai tikrai nebenoriu bandyti
as ju ten dejau labai nedaug, simondsiju tikrai nepagailejau