QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 16, 11:06)
grazus zestas is valstybes puses
zodziu, viskam ruosiausi, visokia info kaupiau, bet mums taip ir neprireike vaistu. aisku, mano uzsispyrimo deka - ir mums hormonus israsinejo.
mums labiausiai padejusios priemones: sviestmedis, salti kompresai (su viskuo ), avizu voneles.
tam tikra laika tikusios, davusios naudos priemones: aloe kremukai (grynas aloe netiko), propolio aliejus, Aveeno kremai; is pradziu netiko, o paskui tiko kiti aliejai (morku, emu, neem, alyvuogiu ir kt).
dar gerem daug zuvu tauku, drekinom ir valem ora.
druskos voniu nebandot? mes nebande, bet daug kam, sako, padeda.
zodziu, viskam ruosiausi, visokia info kaupiau, bet mums taip ir neprireike vaistu. aisku, mano uzsispyrimo deka - ir mums hormonus israsinejo.
mums labiausiai padejusios priemones: sviestmedis, salti kompresai (su viskuo ), avizu voneles.
tam tikra laika tikusios, davusios naudos priemones: aloe kremukai (grynas aloe netiko), propolio aliejus, Aveeno kremai; is pradziu netiko, o paskui tiko kiti aliejai (morku, emu, neem, alyvuogiu ir kt).
dar gerem daug zuvu tauku, drekinom ir valem ora.
druskos voniu nebandot? mes nebande, bet daug kam, sako, padeda.
LT nemokamo gydymo tuoj visai nebus Jau abu vaikus galiu palyginti..dukrelę auginant daugiau kompensuodavo, daugiau tyrimų skirdavo. Bet ne apie tai kalba, off topin'u jau čia...
Aš kantrybės ir užsispyrimo turiu daug. Jau kai buvo nebeįmanoma, tai su gyd. tariausi ir lygiai tris vakarus tepiau odelę homonų kremuku, po to dar dukart tepiau kas antrą dieną, kad staigiai vaisto nenutraukt. Padėjo apmalšint tą baisią odos būklę, o toliau jau vėl mano fantazijos ir pastangos padėti odelei..šilko rūbeliai, aliejai
Propolio aliejaus net negirdėjusi
O kaip gaminamos avižų vonelės? Norėčiau išbandyti
Druskos vonių nebandėm (bandėm tik įvairių, priešuždegimiškai veikiančių vaistažolių voneles). O jos daromos su negyvosios jūros druska?
Oro nedrėkinam (pas mus ir taip labai drėgna), bet oro valytuvas-jonizatorius namuose labai galingas