Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Parsigabenau savp lobi, 11 butelaiciu is Monikos:) o jergau, vienas uz kita labiau kvepia. Ilasinai i ea garintuva eukaliptu citrinakvapiu ea ir i kita kambari nuejau. Sedziu ir mastau, kas cia taip dieviskai kvepia pas mus, maniau rankos nuo tu visu geriu, tik po to prisiminiau apie garintuva wub.gif turesiu uzsiemimo iseiginems smile.gif
Mylene Farmer kpmpaktas ir ea garintuvas- koks kaaaaaifas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 19:01)
Parsigabenau savp lobi, 11 butelaiciu is Monikos:)

Pasipasakok ką parsigabenai ir kokiu tikslu naudosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 20:03)
Pasipasakok ką parsigabenai ir kokiu tikslu naudosi mirksiukas.gif

eteriniu alieju kruva. rozmarinu -plaukams, levandu -plaukams, veidui, kitus (apelsinu, bergamociu, levandu, eukalipto citrinakvapio, rozmarinu)- aromaterapijai, dievinu kvapus, jie super gerai veikia centrine nervu sistema, o per ja ir nuotaikas, skausma ir t.t.smile.gif Visus citrusinius galima maisyti i kuno kremus, puikus celiulito priesai:) stangrina oda, o svarbiausiai, kad oda dieviskai kvepia.
Aliejuku veidui ir kunui, masazams........
vaniles fitolis sezamu aliejuje (kuno oda tepsiu, masazui) kvapas dieviskas, isitrynus kuno oda net sventaji suviliotum lotuliukas.gif
raudono molio, rasulo molio-veido kaukems
raudonojo vyno, roziu milteliu-kaukems
rugiageliu ir citrinines verbenos hidrplatus
citrininnes verbenos hidrolatas mane nokautavo (geraja prasme), sedziu ir pati uostineju savo veida:)smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 11 gruodžio 2009 - 19:18
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 20:15)
...
raudonojo vyno, roziu milteliu-kaukems
...

koki poveiki odai duoda vyno milteliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 11, 18:25)
sake lb greit bus Hauschkoa dekoratyvine, bet kol kas tik tuscias stendas  4u.gif

O geras bigsmile.gif O nesupratai, ka reiskia labai greitai? tongue.gif po savaites, rytoj ar po menesio..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 12 11, 20:22)
koki poveiki odai duoda vyno milteliai?  4u.gif

dar neismeginau, ka tik parsigabenau smile.gif vyno milteliai jaunina oda, daugybe rugsciu turi, kaip vynuogiu kauliuku al smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 11, 19:15)
rugiageliu hidrplatus

Būtinai lauksiu atsiliepimų apie šitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 19:50)
Būtinai lauksiu atsiliepimų apie šitą  mirksiukas.gif

Jei neklystu kažkuri jau anksčiau jį įsigijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 19:57)
Jei neklystu kažkuri jau anksčiau jį įsigijo smile.gif

Ramintėlė24, bet atsiliepimų iš jos tebelaukiu biggrin.gif
Papildyta:
Nežinau, kas man padėjo, bet dabar esu labai patenkinta savo oda 4u.gif Aišku dar yra ką tobulinti ir į ką investuoti, bet palyginus, kokia oda anksčiau buvo, tai dabar super (bijau prisikalbėt, bet jau nebegaliu tylėt nepasisakiusi biggrin.gif ). Galima sakyt vienu metu pradėjau naudoti kelias priemones, kitas truputį anksčiau. Na iš pradžių pradėjau darytis raudono ir balto molio kaukes, pasidariau aliejų mišinuką, kuriuo iš pradžių buvau nepatenkinta, bet dabar viskas gerai smile.gif Po kažkiek laiko pradėjau naudoti pelargonijų hidrolatą+glicerinas+aloe sultys. Dar kas savaitę po molio kaukės arba kitą dieną po pilingo (jei jo reikia) pasidarau aliejukų kaukę. Oda skaisti, nepleiskanoja, sumažėjo spuogeliu rolleyes.gif Tik vienintelė kančia lieka pelargonijų hidrolato kvapas biggrin.gif negaliu juo purkštis prieš eidama miegoti, nes bijau, kad kurią naktį išstums mane MB iš lovos lotuliukas.gif Nepatinka kvapas nei man, nei jam, abiem actu atsiduoda verysad.gif dėl pelargonijų EA kvapo negaliu ir pažastų juo teptis...
Bet išgyvensiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 11 gruodžio 2009 - 20:10
QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 14:17)
merginos, gal kuri turi patirties su vyrišku Florame skutimosi aliejumi? Ar ilgam užtenka tų 30 ml?  g.gif

tu matei, kad ten sudėty vien tik aliejai? daug paprasčiau ir pigiau pačiai padaryti aliejų mišinį. O pradžiai galima būtų pabandyti 1 kokį aliejų kad ir alyvuogių ar saulėgražų, kad žinot ar iš principo priimtinas dalykas skutimuisi

QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 14:29)
O būna džiovintų dumblių? Kažkaip niekad neatkreipiau dėmesio, kai nereikėjo... Milteliai labai brangūs  ax.gif

turėsiu aš neužilgo šio gėrio, ir nepasirodė man, kad l. brangūs g.gif
Bryyla, Bitutė pirko rugiag. hidrolatą, jai ir kvapas patiko. O aš pabandžiau akims kaukę pasidaryti, tai nuėmė akių nuovargį.

daddygirl, ne Uk pirkau kakavą,ten pas jus brangoki ea, o dar mokesčiai, siuntimai. mano tikrai nuostabi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 11, 20:57)
Bryyla, Bitutė pirko rugiag. hidrolatą, jai ir kvapas patiko. O aš pabandžiau akims kaukę pasidaryti, tai nuėmė akių nuovargį.

Gal gali pasidalinti, kaip darei ta kauke? Nes as tam reikalui ir uzsisakiau pas tave to gerumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 19:29)
O geras bigsmile.gif  O nesupratai, ka reiskia labai greitai?  tongue.gif po savaites, rytoj ar po menesio.....  ax.gif

klausiau, sake gal dar sia sav... 4u.gif bet iki svenciu prisiekinejo tikrai sutvarkyt reikalaus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 11 gruodžio 2009 - 21:20