Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 17:56)

Yra atraižos, bet norimo dydžio nebegavau verysad.gif : http://www.rasakila....gos-atraiza.htm
Bet "Rasakilos" medicininio šilko produktai wub.gif Aš dėl daug ko svaigstu..

Ydomu,kaip galima būtų sužinoti ar šilkas kurį pirko katutis skiriasi nuo šilko iš Rasakilos? g.gif Pastarasis gydomasis su Antimikrobine medžiaga, o pats šilkas ar gali labai skirtis? g.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 18:20)

Pvz. mano "Umami" sudėtis:

Man dar "Pivoine" patiko wub.gif , uosčiau, bet nebandžiau verysad.gif

Aš visai buvau pamiršusi, kad turėjau Umami. biggrin.gif Keista, bet pradžioj jie man labai patiko wub.gif , bet vėliau nebenorėjau.Laikėsi tikrai neblogai.Dabar turiu Rose.Su pirmu įkvėpimu pasirodė,kad tai ne mano kvapas, bet dabar be jo negaliu. wub.gif Bet šis greičiau išsigaruoja.

Rasma, gal gali pasakyti,ką labiau jauti Pivoine kvape? Arba, kuom kvepia? ax.gif
Ir ydomu būtų pauostyti Jazmine,gal kas bandė? rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit ka pasidaryt is kakavos sviesto, noriu sokoldadu kvepet biggrin.gif nusipirkau ir kazkip stovi...kaip ji padaryt toki malonu kunui tepti?
Manija, darei ka is jo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 22:33)
Patarkit ka pasidaryt is kakavos sviesto, noriu sokoldadu kvepet biggrin.gif  nusipirkau ir kazkip stovi...kaip ji padaryt toki malonu kunui tepti?

as i lupu balzamus dovanoms dejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 16:21)
kažkaip visai nepamenu, kokia pas tave oda. Bet jeigu prieš aliejus esi nusiteikusi kategoriškai, tai esant tokiai situacijai siūlyčiau pabandyti pažaisti su glicerinu - įmaišyti jo į kremą kad ir. Jis yra puikus odos drėkiklis ir jei tau oda yra išsausėjusi, tikrai galėtų pagelbėti  g.gif Čia tokia, sakyčiau, visiškai minimali būtų investicija, bet veiksminga smile.gif

Gera mintis, tik reikia pirma tinkanti sau krema susirasti. Nusipirkau sian pameginimui Dr. H roziu light ziuresiu ar tiks.

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 15, 16:42)
O blizga kaip? Kaip riebaluota ar kaip išplonėjusi sausa oda? Nežinau ar aiškiai paklausiau  ax.gif Kvapų namai nieko tuo klausimu nerašo, bet man kažkaip šviečiasi, kad levandos gali sausinti ir labiau skirtos riebiai odai  doh.gif Madaros putos man irgi sausino, kai turėjau. Ar būtina tau kasdien praustis jomis? Gal bandyk muilą sausai odai arba išvis tik vandenį  g.gif Jei nori nuimti nusausėjimus, gali pasidaryti kokoso drožlių pylingą - jis nenusausins, kaip tik pamaitins ir švelniai nuims tai, ko nereikia. Kai man labai norisi pamaitinti odą, aš kartais kūno sviesto ant veido patepu (dažniausiai tai būna paakiai)  rolleyes.gif Man atrodo, tavo naudojamos priemonės nepakankamai drėkina ir maitina, bet pakankamai sausina  unsure.gif Kokia tavo oda yra normalios būsenos? Į riebumą ar į sausumą?

Blizga sakyciau kaip isplonejusi sausa oda g.gif kvapu namu info apie levandas: "Gyvendami ar dirbdami sausose, kondicionuotose patalpose, praleisdami daug laiko prie kompiuterių nuolat drėkinkite ir gaivinkite veidą ir kaklą levandų vandeniu." tai sakyciau kad drekina g.gif Putas naudoju ne kasdien keiciu jas su CC, bet praustis su kazkuo butinai turiu, nes naudoju bronzine pudra. Normalios busenos mano oda normali (T zona riebesne, zandukai sausesni). beja kokosu drozliu pylinga su kuo galima daryti? ar vienom drozlem?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 15 gruodžio 2009 - 21:48
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 22:33)
Patarkit ka pasidaryt is kakavos sviesto, noriu sokoldadu kvepet biggrin.gif  nusipirkau ir kazkip stovi...kaip ji padaryt toki malonu kunui tepti?

Tai suskystink jį idėjusi dubenėlį į karštą vandenį, tada išskuk su skystu aliejumi, aš tam naudojau simodsijas, dar dėjau avokado aliejaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 16:11)
Agnuta, anticeliulitiniam kremui tiktų: citr. verbenos hidr+lazdynų,jojoba,migdolų aliejai. jei oda sasa, tai galima pridėti ir sviestų, glicerino. Iš aktyvų: kofeinas, dumbliai (jei nesibaidai kvapo). ir po to ea (jų gan daug, visų nevardinsiu). Jei sunkoka išsirinkti būtų ea, parašyk ax.gif

Mane taip pat labai domina anticeliulitinės priemonės, tai tiek klausimų atsirado doh.gif
Visų pirma niekaip neapsisprendžiu, kas geriau: kremas ar tiesiog aliejų mišinys. Galvoju kokius 4 kartus per savaitę darytis masažus (tuo užsiimtų MB cool.gif ), tai gal geriau aliejukai? Tik tada dar iškyla klausimas, ar kofeinas tirpsta aliejuose? Nes norėtūsi ir juos įtraukti g.gif
Kažkur perskaičiau, kad nuo celiulito labai gerai migdolų ir riešutmedžio aliejai. Migdolų būtinai noriu įtraukti, nes ir veido odai paskui galėsiu likutį naudoti, bet kas tas riešutmedis? Gal čia turėta omeny - lazdyno riešutus? g.gif
Dar norėčiau įtraukti rožių fitolį alyvuogių aliejuje. Iš EA mąstau apie apelsinų, šalavijų vaistinių ir kiparisų. Ką manote?
Beje, man labai svarbu ir kvapai, gal kas galėtumėte pakomentuoti? ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 21:20)
Ydomu,kaip galima būtų sužinoti ar šilkas kurį pirko katutis skiriasi nuo šilko iš Rasakilos? g.gif Pastarasis gydomasis su Antimikrobine medžiaga, o pats šilkas ar gali labai skirtis? g.gif

Rasma, gal gali pasakyti,ką labiau jauti Pivoine kvape? Arba, kuom kvepia? ax.gif
Ir ydomu būtų pauostyti Jazmine,gal kas bandė? rolleyes.gif

Ar galiu atsakyti apie šilką?
Smarkiai skiriasi smile.gif

Įtariu, kad katučio pirktas šilkas yra austa medžiaga..labai plona, labai slidi.

O čia iš žiauriai žiauriai plono siūlelio numegztas plonutėlis mezginys..bet iš arti matosi smulkutės smulkutės akutės mirksiukas.gif Labai minkštas, labai slidus, laaabai plonas (persišviečia kūnas), bet jis toks dukslus... bet ne tokia lengvytė medžiaga kaip jūs įsivaizduojate pvz. šilkinę suknelę ar patalynės komplektą ax.gif Yra tikimybė 'išpašyti' siūlelius netinkamai skalbiant mirksiukas.gif

Pažiūrėk šioje nuorodoje sulyginimą su medvine, pamatysi kaip sumegzta idealiai mirksiukas.gif :
http://www.dermasilk...uk/benefits.htm

Čia kaip tuo šilku rūpintis: http://www.dermasilk...k/wear&care.htm
O čia kaip gydo odą: http://www.dermasilk...mscasestudy.htm

Mano sūnelis kenčia nuo atopinio dematito..jo odelė kenčianti ir pažeista, bet tas šilkas wub.gif Jis nustoja draskytis, gyja žaizdelės..

"Pivoine" kvapas 'grakštesnis', lengvesnis..man labiausiai juntama citrusų gaiva ir vos vos...lengvas bijūno dvelkimas rolleyes.gif Grynai lengvas vaisių ir gėlių kvapas...o va"Umami" man toks paslaptingesnis, prieskonių daugiau kvapas.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 15, 22:21)
Galvoju kokius 4 kartus per savaitę darytis masažus (tuo užsiimtų MB cool.gif ), tai gal geriau aliejukai? Tik tada dar iškyla klausimas, ar kofeinas tirpsta aliejuose? Nes norėtūsi ir juos įtraukti  g.gif
Kažkur perskaičiau, kad nuo celiulito labai gerai migdolų ir riešutmedžio aliejai. Migdolų būtinai noriu įtraukti, nes ir veido odai paskui galėsiu likutį naudoti, bet kas tas riešutmedis? Gal čia turėta omeny - lazdyno riešutus?  g.gif
Dar norėčiau įtraukti rožių fitolį alyvuogių aliejuje. Iš EA mąstau apie apelsinų, šalavijų vaistinių ir kiparisų. Ką manote?
Beje, man labai svarbu ir kvapai, gal kas galėtumėte pakomentuoti?  ax.gif
4u.gif

Masažams matyt aliejus geriau. kofeinas nežinau ar tirptų, manau-sunkokai.Reikia pabandyti. Arba galima būtų pvz prieš masažą apsipurkšti su hidrolatua ar kokiu mineral. vandeniu su ištirpintu kofeinu, o tada kiek palaukus masažuotis.
Tai dėl aliejų mano siūlomi ir yra anticeliulitiniai, ne šiaip sau juos paminėjau. Riešutmedis matyt ir turėta omeny lazdyno riešutų aliejus smile.gif . Alyvuogių aliejus irgi masažams gerai.
Tavo minėti ea yra tikrai tinkami. Dar iš populiaresnių anticeliulitiniai yra kedras, rozmarinas, mandarinas, citrina, citrinžolė, čiobrelis. Kvapai-skonio reikalas, sunku komentuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 gruodžio 2009 - 22:42
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 22:41)
Masažams matyt aliejus geriau. kofeinas nežinau ar tirptų, manau-sunkokai.Reikia pabandyti. Arba galima būtų pvz prieš masažą apsipurkšti su hidrolatua ar kokiu mineral. vandeniu su ištirpintu kofeinu, o tada kiek palaukus masažuotis.
Tai dėl aliejų mano siūlomi ir yra anticeliulitiniai, ne šiaip sau juos paminėjau. Riešutmedis matyt ir turėta omeny lazdyno riešutų aliejus smile.gif . Alyvuogių aliejus irgi masažams gerai.
Tavo minėti ea yra tikrai tinkami. Dar iš populiaresnių anticeliulitiniai yra kedras, rozmarinas, mandarinas, citrina, citrinžolė, čiobrelis. Kvapai-skonio reikalas, sunku komentuoti ax.gif

Ačiū labai thumbup.gif
Tai supratau, kad ne be reikalo ten surašei mirksiukas.gif dėl mandarinų EA, tai abejoju... Kažkada KN klausiau, tai Laimė sakė, kad jis nėra šiam reikalui tinkamas, jis labiau nuotaikai kelti. Iš EA galvoju kokius 2-3 dėti, kitu atveju per brangu gautųsi, nes iš paminėtų nieko neturiu, reikia pirkt smile.gif turiu frankinsenco, tai gal šito įlašinčiau dar, nes stangrina odą ir KN man jį siūlė smile.gif O dėl kofeino labai super patarimas ax.gif tik gal aš jį ne hidrolate tirpinčiau, o mineraliniame vandenyje iš Druskininkų (natūralų, nepirktą). Apie rožių fitolį pagalvojau, nes rašo, kad anticeliulitiniuose masažuose jis yra dažnai įtraukiamas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 15 gruodžio 2009 - 22:53
Sveikute, man irgi aktuali tema del kevpalu. Gavaua keleta megineliu is jo wood organic, kvapai nesuzavejo, bet visiskai nesilaiko, gal keleta minuciu. Taip pat turiu citrusini weleda desodoranta, tai to kvapo juntamas tik papurskus, prakaito prasme irgi poveikis 0. ar galeciau i ji ilasinti keleta laseliu citrusiniu ea, citrinu ar apelsinu? Gal bent kvapas kazkiek ilgiau laikysis?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 22:41)

Beje, o kokį kiekį reikia maišyti kofeino ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 15, 18:25)
Katuti, labai smagu, kad muilas kol kas gerai naudojas.

Kazkas nerado kazkokio produkto sudeties.. Butinai klauskit, niekuo nepasitikekit  biggrin.gif

jis labai gerai naudojasi biggrin.gif

ir aš su pavyzdžiu - Panoramos mugėje dalyvauja ir stendas naturalikosmetika.lt (visai šalia Rimi). Nusipirkau Nimfali baltojo molio, nutariau ir ten užsukti, patenkinti smalsumą. Žalias stendas, apie 8-is augalus prirašyta. Apverčiu indelį - o ten ir PEG'ai, ir parafinas cool.gif Kažkokie vokiečiai sinetikos į indelius pripilstę tongue.gif

QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 12 15, 20:35)
kofeinas, teofilinas ir dar viena medžiaga, nepamenu pavadinimo, esančios kavoje, vartojama į vidų, organizmą tikrai veikia labai neigiamai, natūralistėms net nepageidaujama.

manau dėl to, kad išderina organizmą, pakeičia jo rodiklius, sukelia priklausomybę sad.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 21:01)
bandziau karteli, bet zinai, reikia ilgiau toki daikta panaudot, kad ka suprasciau smile.gif

tas taip sad.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 21:20)

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 22:30)
Ar galiu atsakyti apie šilką?
Smarkiai skiriasi smile.gif

Įtariu, kad katučio pirktas šilkas yra austa medžiaga..labai plona, labai slidi.

Rasma, nusipirkau skalbiklio, tinkančio šilkui pioneer.gif

pas mane šilkelis joks ne antimikrobinis, paprastas g.gif Taip, jis austas, bet nei labai plonas, nei slidus, kaip tikėjausi jo parvežant.... unsure.gif doh.gif

beje, pasiflorų aliejus kvepia nuostabiai - vaisiumi wub.gif O kofeinas tai baltas biggrin.gif Maniau, kad bus rudas - tai stereotipų auka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 15 gruodžio 2009 - 23:01