Pasiskaiciau jusu kalbu apie muskusa, ir anksciau nenorejau, o dabar dar labiau nenoriu. Fu, nors tiek..
Katuti, labai smagu, kad muilas kol kas gerai naudojas.
QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 10:35)
va va sito muiliuko kvapas man kaip kokio kepinio, pyrago ar pan
man irgi
bet daugiau niekas, isskyrus Tave, man nepritare
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 12:54)
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje
kaip smagu
ir as sveikinu
Papildyta:
Kazkas nerado kazkokio produkto sudeties.. Butinai klauskit, niekuo nepasitikekit
(As ka tik turejau toki patyrima su Grandma's Vine. Internetas pilnas mamu teigiamu atsiliepimu apie 100proc naturalu, patikima labai veiksminga antiseptika is acto. Granda's Vine puslapis irgi raso, kad produktas naturalus, patikrintas laiko ir t.t. As jiems parasiau ir paklausiau, ar tinka jis beibiams. Atsake - taip. Ir tik kai nusipirkau, ir pastebejau, kad nera sudeties nei ant bonkutes nei ant pakuotes
, sugalvojau vel parasyt ir paprasyt. Sudetis ne tik kad nenaturali, bet dar ir su kenksmingom sintetinem medziagom. Zodziu, neverta pasitiketi nei kompanijos geru vardu, nei ilga patirtim, nei siaip graziais teiginiais.
Papildyta:
Sis tas nelabai smagaus. Bet kadangi as esu, man atrodo, kelias merginas netiesiogiai paraginus gamint muilus, jauciu siokia tokia atsakomybe, tai trumpai parasysiu.
As minejau, kad gamyboj naudojamas sarmas (ar jo garai) ardo plaucius, bet kazkaip tikejau, kad apsauga sveiko proto ribose nuo to apsaugo. Kadangi as pastoviai domiuosi muilo gaminimu, dabar suzinojau, kad net saugodamiesi keli muilo gamintojai pazeide plaucius
Bent jau mane tai labai neramina, plaucius tai juk vienus turim...
Zodziu, tai tik pastaba, atkreipt demesi, kam aktualu, pasidomesit daugiau