Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 12 15, 17:23)
Glicerinas yra kaip labai tirštas aliejus, bet skystyje iškart ištirpsta.

ir jis nėra riebalas, man atrodo, kad ernesin tas bene labiausiai rūpi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 17:14)
nebandžiau, nes pirkau vasarą ir naudojau daugiausiai rengdamasi lengvais rūbais, bet ryt galiu išpurkšti ir vilnonį megztinį biggrin.gif Pažiūrėsiu namuose dėl sudėties, bet labai abejoju, kad ant buteliuko ar dėžutės bus...

Na specialiai dėl manęs, tai negadink gero daikto, kada prie progos pasipurkši mirksiukas.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 17:20)
rašo rašo biggrin.gif

Dideliausias dėkui Rasma 4u.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 17:25)
ir jis nėra riebalas, man atrodo, kad ernesin tas bene labiausiai rūpi  drinks_cheers.gif

Aha, atspėjai katuti mirksiukas.gif Ačiū jums merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 16:43)
geras galvoju ateisiu pasiklausineti kas uztinimus nuima, ir randu ne klaust nereikia smile.gif
as siaip lengvai uztinstu, bet paskutiniu metu ryte nebegaliu i save ziureti (jei ka druskos beveik nevartoju tai ne del to)

O mažakraujystės nėra?
Man paskutiniu metu užtinimas labai priklauso nuo valandos, kada atsikeliu, jei 7, tai viskas ok, jokių patinimų, jei 8h tai siaubas, ir dar pramiegojus būnu, iškart reikia tokiai užtinusiai žmonėms rodytis doh.gif

Monica, graži parduotuvė thumbup.gif tik bijau ilgiau ten užsisėdėt, reiks po švenčių įdėmiau peržiūrėt
Atsakyti
Pasiskaiciau jusu kalbu apie muskusa, ir anksciau nenorejau, o dabar dar labiau nenoriu. Fu, nors tiek.. smile.gif

Katuti, labai smagu, kad muilas kol kas gerai naudojas.

QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 10:35)
va va sito muiliuko kvapas man kaip kokio kepinio, pyrago ar pan smile.gif

man irgi drinks_cheers.gif bet daugiau niekas, isskyrus Tave, man nepritare biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 12:54)
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje

kaip smagu wub.gif ir as sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Kazkas nerado kazkokio produkto sudeties.. Butinai klauskit, niekuo nepasitikekit biggrin.gif
(As ka tik turejau toki patyrima su Grandma's Vine. Internetas pilnas mamu teigiamu atsiliepimu apie 100proc naturalu, patikima labai veiksminga antiseptika is acto. Granda's Vine puslapis irgi raso, kad produktas naturalus, patikrintas laiko ir t.t. As jiems parasiau ir paklausiau, ar tinka jis beibiams. Atsake - taip. Ir tik kai nusipirkau, ir pastebejau, kad nera sudeties nei ant bonkutes nei ant pakuotes blink.gif , sugalvojau vel parasyt ir paprasyt. Sudetis ne tik kad nenaturali, bet dar ir su kenksmingom sintetinem medziagom. Zodziu, neverta pasitiketi nei kompanijos geru vardu, nei ilga patirtim, nei siaip graziais teiginiais.
Papildyta:
Sis tas nelabai smagaus. Bet kadangi as esu, man atrodo, kelias merginas netiesiogiai paraginus gamint muilus, jauciu siokia tokia atsakomybe, tai trumpai parasysiu.
As minejau, kad gamyboj naudojamas sarmas (ar jo garai) ardo plaucius, bet kazkaip tikejau, kad apsauga sveiko proto ribose nuo to apsaugo. Kadangi as pastoviai domiuosi muilo gaminimu, dabar suzinojau, kad net saugodamiesi keli muilo gamintojai pazeide plaucius verysad.gif Bent jau mane tai labai neramina, plaucius tai juk vienus turim...
Zodziu, tai tik pastaba, atkreipt demesi, kam aktualu, pasidomesit daugiau 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip yra dėl EA galiojimo? Ar galima juos naudoti pasibaigus terminui?
Aš tai galvojau, kad jie visai neturi galiojimo laiko, bet pasirodo turi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 15, 18:32)
O mažakraujystės nėra?

taiklus klausimas, pries metus kraujyje truko gelezies, bet geriau papildus ir tyrimai rode norma, gali buti, kad vel truksta g.gif o kaip tai veikia uztinimus?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Dabar aš atkeliauju pas jumis su klausimais ax.gif
Nusipirkau Laveros savaiminio įdegio kremuką... Ir iškilo pora klausimų...
1. Ar kremą tepti ant sausos ar drėgnos odos?
2. Jei tepsiu ryte ar galiu ant viršaus tepti maitinamąjį kremą?
3. Kaip su akių sritim?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 17:01)
Kokiu tikslu naudosi kofeiną veidui? kažkur esu skaičiusi netgi prieštaringų nuomonių apie jį(gal perteklius buvo turimas omenyje, tiksliai nežinau), bet pagrįsti negalėčiau. blush2.gif

Man irgi įdomu g.gif O perteklius turimas omenyje ne dėl suvartoto didelio kavos puodelių kiekio? g.gif Nes kofeinas, teofilinas ir dar viena medžiaga, nepamenu pavadinimo, esančios kavoje, vartojama į vidų, organizmą tikrai veikia labai neigiamai, natūralistėms net nepageidaujama. O apie kavą (kažkodėl ne kofeiną atskirai), naudojamą kaip kosmetinę medžiagą tiek odai, tiek plaukams jau ne pirmą kartą girdžiu.
Vienas straipsniukas yra čia

Ekoeko berods pradėjo prekiauti dar viena kosmetine linija, užmačiau ir ten šampūnų su kofeinu ir dilgėlėmis nuo slinkimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 15 gruodžio 2009 - 20:35
QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 19:29)
taiklus klausimas, pries metus kraujyje truko gelezies, bet geriau papildus ir tyrimai rode norma, gali buti, kad vel truksta g.gif o kaip tai veikia uztinimus?

Kraujyje yra daug baltymų (tarp jų ir hemoglobinas), o baltymai suriša vandenį. Jei baltymų sumažėja (mažakraujystė, badavimas, maisto neįsisavinimas ir kt.), vanduo pereina iš kraujo į audinius ir audiniai patinsta, ypač paakiai, pėdos, plaštakos. Tikslingiausia būtų kraujo tyrimą pasidaryti, vistiek kartą per metus reikia pasitikrint sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 15, 21:47)
Kraujyje yra daug baltymų (tarp jų ir hemoglobinas), o baltymai suriša vandenį. Jei baltymų sumažėja (mažakraujystė, badavimas, maisto neįsisavinimas ir kt.), vanduo pereina iš kraujo į audinius ir audiniai patinsta, ypač paakiai, pėdos, plaštakos. Tikslingiausia būtų kraujo tyrimą pasidaryti, vistiek kartą per metus reikia pasitikrint sveikatą  4u.gif

labai aciu uz issamu ats 4u.gif
aplink akis labai uztinsta ir siaip vokai uzkrite, tai vaizdelis nekoks... o rankos kojos tik kai karsta buna. Gal tikrai reiks krauja issitirti, paaiskes, kad ne kosmetikoj reik pagalbos ieskoti
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 12:53)
o ar pabandei?  bigsmile.gif
reikės daugiau ekstraktų pasidairyti, dabar aš jį lašinu visur biggrin.gif Na bet New directions tai atsakomybės trūksta  doh.gif Išvarčiau visus buteliukus - na nematau, kaip viską laikyti. Skystus dumblius ir braškių ekstraktą įdėjau į šaldytuvą, kaip ir visus hidrolatus  rolleyes.gif

bandziau karteli, bet zinai, reikia ilgiau toki daikta panaudot, kad ka suprasciau smile.gif
o del laikymo, tai joa...as ir ieskojau ieskojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 12 15, 20:58)
Sveikos, merginos 4u.gif
Dabar aš atkeliauju pas jumis su klausimais ax.gif
Nusipirkau Laveros savaiminio įdegio kremuką... Ir iškilo pora klausimų...
1. Ar kremą tepti ant sausos ar drėgnos odos?
2. Jei tepsiu ryte ar galiu ant viršaus tepti maitinamąjį kremą?
3. Kaip su akių sritim?

Aš odą pirmiausiai patepdavau kokosų aliejumi, o ant viršaus kremuką. Jeigu be aliejaus tepdavau ant sausos odos.
Kuomet tepdavau veidą, tai paakius irgi švelniai patapšnodavau, o ant viršaus kremo tepti nebandžiau. Šiaip jis pakankamai neblogai drėkina, tai gal jo vieno tam kartui pakaktų. smile.gif
Atsakyti