Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 17:06)
Kofeinas stangrina, patempia odą, mažina vokių užburkimą, šviesina tamsius paakius.

atsakymas - nes kartais, ypač tam tikrais laikotarpiais, esu patinusi biggrin.gif Ir kaip antioksidantą wink.gif

geras galvoju ateisiu pasiklausineti kas uztinimus nuima, ir randu ne klaust nereikia smile.gif
as siaip lengvai uztinstu, bet paskutiniu metu ryte nebegaliu i save ziureti (jei ka druskos beveik nevartoju tai ne del to)

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 15, 17:21)
ir as anksciau arbatmedziu, bet eme alergizuoti nuo jo oda, puse veido niezti ikyriai nuo vieno taskelio arbatmedzio, dabar levandu ea patepu, uzdedu taska zalio molio ir po visko tamanu aliejuku ta spuoga nukankinta patepu, visai gerai gaunasi smile.gif

reikia pailset nuo eteriniu, t.y. panaudojus kuri laika daryt pertrauka, man irgi nuo arbatmedzio taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 16:35)
O jei ne paslaptis kur ir kokį šilką pirkot? Kaip audinį? Ir kokia kaina? g.gif  ax.gif

nekalbėsiu daugiau jūsinama tongue.gif Tik dabar dar truputį, tikėdama pasitaisymu 4u.gif

pirko MB čia - Šilko tekstilė. Jie ir Vilniuje Ibrahime yra, bet kai buvau, tai rodė man tik brangius audinius, tinkamus drabužiams doh.gif O Kaune jų visa bazė yra, sandėliai, atitinkamai paprasto savo paruošimu, bet ne kaina ten ir buvo šilko smile.gif

na, nupirkta tai buvo ne pagalvei užvalkalas, ne paklodė ir ne užtiesalas ax.gif O apie 30 cm pločio atraiža už daugiau kaip 30 litų, kuri puikiai apsivynioja man apie nedidelį pailgą grikinį pagalviuką nakčiai wink.gif Gal būčiau ir kažką kitaip sumąsčiusi, bet su pardavėja teko kalbėti telefonu, savo akim nieko nemačiau, o MB rinko, kad būtų malonus liesti, kaip prašiau biggrin.gif

atraižą dar kirpo ir dėl to, kad MB tikriausiai ilgam būtų įsiminęs kažkokią "palą", kurios metras 70-80 litų kainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 16:43)
Ernesin, pamiršau pasakyti, kad taip, jie visiškai natūralūs..iš augalų esencijų ir maceratų pagaminti..

Čia visas asortimentas pagal 'linijas':
http://www.florascen....uk/index2.html

Aš rinkausi iš "Aqua composita", kažkodėl labiausiai patraukė ax.gif

Kokia "Barocoj" kaina su nuolaida?

Ačiū už atsakymus 4u.gif

Dabar 189Lt, o šiaip 229Lt. O kiek maždaug tau laikydavosi tie kur rašei kad geriau laikosi ir kiek tie kur greitai nusikvepia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 16:47)
nekalbėsiu daugiau jūsinama tongue.gif Tik dabar dar truputį, tikėdama pasitaisymu  4u.gif

pirko MB čia - Šilko tekstilė.

Nekreipk dėmesio biggrin.gif Pripratimas - antras prigimimas. Kai rašau forume, tai dažnai šokinėju nuo 'tu' prie 'jūs' (gal dėl to, kad kartais bendrauju kai[ žmogus, o kartais kaip moderatorė biggrin.gif ).

Ir pabandykit nesikalbėt/nekalbėt...skųsiuos biggrin.gif

Ačiū!
Aš irgi noriu savo nestandatinei pagalvei užvalkaliukų porą sumeistraut..jau taip išgirtas poveikis plaukams ir veido odai, kad...

O jei nenusipirksiu audinio greit , tai šitą šalmą tada įsigysiu iš tų nervų, kaip labai reikia cool.gif : http://www.rasakila....auke-veidui.htm
http://www.rasakila....auke-veidui.htm

Yra atraižos, bet norimo dydžio nebegavau verysad.gif : http://www.rasakila....gos-atraiza.htm
Bet "Rasakilos" medicininio šilko produktai wub.gif Aš dėl daug ko svaigstu..

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 16:51)
O kiek maždaug tau laikydavosi tie kur rašei kad geriau laikosi ir kiek tie kur greitai nusikvepia? mirksiukas.gif

aš rožių turiu, tai man apie dieną laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 16:51)
O kiek maždaug tau laikydavosi tie kur rašei kad geriau laikosi ir kiek tie kur greitai nusikvepia? mirksiukas.gif

"Umami" - visądien wub.gif Dar vakare pauosčius odą jausdavosi švelnus dvelksmas...o tie kur greit nugaruodavo g.gif Gal maždaug per keletą valandų nė ženklo..perpiet jau nieko nejusdavau unsure.gif
Bet sunku kalbėti apie kvapus..viskas dar priklauso ir nuo paties žmogaus org-mos, odos, hormoninės sis-mos ir pan. Tas pats kvapas kiekvienam žmogui vis kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus. Reiks, manau, įsigyti glicerino, alūno, alontoino ir susimaišyti super drekinantį geliuką smile.gif
O valau aš oda su aliejumi, pašildau veiduką su rankšluostuku, pamasažuoju ricinos ar dygminų aliejumi ir LABAI gerai nuvalau oda su grėgnu merliuku ir purškiu hamamelių arba nerolio hidrolatą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 16:56)
Nekreipk dėmesio biggrin.gif

O jei nenusipirksiu audinio greit , tai šitą šalmą tada įsigysiu iš tų nervų, kaip labai reikia  cool.gif

Yra atraižos, bet norimo dydžio nebegavau verysad.gif :

tada aišku biggrin.gif

čia tai vos nuo kėdės nenukritau - kaukės thumbup.gif Jautriems, odos problemų turintiems žmonės kaip gerai būtų, aišku, jei sutiktų dėtis ir nešiot biggrin.gif

o tos keturios "nosinaitės" taip kaip išeina? Viena 5 cm pločio tik??? blink.gif Būtų normalaus nosiniško dydžio, tai tikrai griebčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 16:57)
aš rožių turiu, tai man apie dieną laiko  mirksiukas.gif

O, tai ganėtinai normaliai bigsmile.gif Jau buvau bemananti, kad keletą valandų. O nebandei purkšti ant vilnonio rūbo, ilgiau neišbūna? mirksiukas.gif
Gal galėtumėte kuri parašyti kokia maždaug jų sudėtis, nes tame jų puslapyje nerašo schmoll.gif

Dar noriu paklausti Monicos, ar visos alavijo sultys būna rudos spalvos, ar būna ir bespalvių? rolleyes.gif
Taip pat kokios konsistencijos yra glicerinas, ar toks kaip aliejukas ar kaip vandenukas, bijau, kad kaip nuo aliejų, kad neišbertų g.gif
Ir paskutinis klausimas, ar ksantanas tarkim alaviją sutirština ir galima išgauti kaip normalaus gelio tekstūrą? Ar jis taip pat neriebina? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 17:10)
O nebandei purkšti ant vilnonio rūbo, ilgiau neišbūna? mirksiukas.gif
Gal galėtumėte kuri parašyti kokia maždaug jų sudėtis, nes tame jų puslapyje nerašo schmoll.gif

nebandžiau, nes pirkau vasarą ir naudojau daugiausiai rengdamasi lengvais rūbais, bet ryt galiu išpurkšti ir vilnonį megztinį biggrin.gif Pažiūrėsiu namuose dėl sudėties, bet labai abejoju, kad ant buteliuko ar dėžutės bus...
Atsakyti

rašo rašo biggrin.gif

Čia jų asotimentas 'online': http://www.beautybaz...mes.aspx?cid=83
ir sudėtis prie kiekvieno yra mirksiukas.gif

Pvz. mano "Umami" sudėtis:
INCI (A complete Ingredient list as required by EU regulations): Alcohol, water, parfum (natural essential oils), benzyl alcohol, cinnamyl alcohol, citral, eugenol, isoeugenol, cinnamal, coumarin, geraniol, anise alcohol, benzyl cinnamate, farnesol, linalool, benzyl benzoate, citronellol, limonene, evernia prunastri extract.

This product is manufacvtured from natural and organic ingredients and does not contain any Nano refined ingredients, Sodium Laureth Sulphate, Synthetic Preservatives, fragrances or colours, Petroleum based oils or GM and Irridiated ingredients."

Man dar "Pivoine" patiko wub.gif , uosčiau, bet nebandžiau verysad.gif
Papildyta:
lovelula.com sudėtis irgi duoda mirksiukas.gif : http://www.lovelula....a-composita.cfm
Atsakyti
Monica, sveikinu 4u.gif

Taip pat kokios konsistencijos yra glicerinas, ar toks kaip aliejukas ar kaip vandenukas, bijau, kad kaip nuo aliejų, kad neišbertų g.gif
Ir paskutinis klausimas, ar ksantanas tarkim alaviją sutirština ir galima išgauti kaip normalaus gelio tekstūrą? Ar jis taip pat neriebina? Ačiū 4u.gif

Glicerinas yra kaip labai tirštas aliejus, bet skystyje iškart ištirpsta.
Ksantanas sutirština aloe sultis smile.gif
Atsakyti