Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 16:45)
agnuta, gi nesakau, kad nepasitaisysiu biggrin.gif Man atrodo, kad Daddygirl muilas bus gera išeitis - perbrauki simboliškai, su vandeniu pamuiluoji ir gali toliau lėkt smile.gif

nu ziurek tongue.gif biggrin.gif reiks ir man Daddygirl muiliukus veidu pabandyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 16:57)
Ramintėle 25, tas brangiai tikrai nekainuoja: mylimiausi milteliai  mirksiukas.gif

sitie tirpus? ax.gif

as galvoju kaip nors kofeino miltelius panaudot anticeliulitinei priemonei, bet dar nesugalvoju kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 15, 15:59)
sakykit, o tas molis kurio yra pirkti nimfali zalia.kaip is jo pagamint kauke pvz vienam kartui?ko pridedat papildomai?gal galite parasyt proporcijomis? smile.gif o ar galima apelsinu ea det, nes turi balinamaji poveiki ax.gif

Jį, kaip ir visus kitus molius galima maišyti, proporcijų niekas neparašys, nes labai individualu, tiesiog daryk, kad grietinės tirštumo gautųsi ir nepadaugink ea. Beje man būtent šis molis labai prastai maišosi, negaliu jo užsitepti tolygiai, kažkokiais gumulais visada būna ir labai nesilaiko ant odos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 gruodžio 2009 - 16:04
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 16:01)
Kokiu tikslu naudosi kofeiną veidui? kažkur esu skaičiusi netgi prieštaringų nuomonių apie jį(gal perteklius buvo turimas omenyje, tiksliai nežinau), bet pagrįsti negalėčiau. blush2.gif

Kofeinas stangrina, patempia odą, mažina vokių užburkimą, šviesina tamsius paakius.

atsakymas - nes kartais, ypač tam tikrais laikotarpiais, esu patinusi biggrin.gif Ir kaip antioksidantą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 15, 16:03)
as galvoju kaip nors kofeino miltelius panaudot anticeliulitinei priemonei, bet dar nesugalvoju kaip g.gif

Man taip pat tik tokia mintis buvo atėjusi dėl jų panaudojimo drinks_cheers.gif Turbūt į kremą galima būtų įmaišyti, tik klausimas ar tirpūs jie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 16:57)
Ramintėle 25, tas brangiai tikrai nekainuoja: mylimiausi milteliai  mirksiukas.gif Dar iš čia greitai gausiu kofeino ir pati pasidarysiu su juo bei tais kitais milteliais gelį veidui aloe pagrindu, nes kartais nusibosta kas rytas šitiek žaisti  ax.gif

as susizavejau braskiu bei papajo bei kt ekstraktais is nedirectionsuk.... maciau ten po 17ml maziausiai jie... sakyk koki kieki tu pirkaisi ir kiek laiko uztenka... aciu....
o pas Monica tai jau butinai teks lankytis visko tiek uzsireike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 17:06)
Man taip pat tik tokia mintis buvo atėjusi dėl jų panaudojimo drinks_cheers.gif Turbūt į kremą galima būtų įmaišyti, tik klausimas ar tirpūs jie rolleyes.gif

tai as irgi taip isivaizduoju, tik vat is ko ta krema galima butu susimakaluoti? g.gif ar is kokiu kietesniu alieju ir EA ar dar su kokiom nors papildomom medziagom? g.gif ir kazin ar pvz i anticeliulitini alieju misini tiktu?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 16:06)

reiktų tirpinti skystyje-taip geriausiai tirpsta. Jei yra problemų dėl paakių, galima pvz ištirpinti hidrolate ar arbatoje ir kaip kaukytę sudrėkinus vatą ant akių užsidėti. O gaminant kremą reiktų dėti į vandens bazę. Nžn, gal ir gatavam kreme istirptų.Ir beje gatavą kremą hidrolatu, ištirpinus jame kofeiną ar kitus miltelius. kažkada bandžiau, tai puikiai išsimaišė. Aišku, kremas paskystėjo truputį.

Agnuta, anticeliulitiniam kremui tiktų: citr. verbenos hidr+lazdynų,jojoba,migdolų aliejai. jei oda sasa, tai galima pridėti ir sviestų, glicerino. Iš aktyvų: kofeinas, dumbliai (jei nesibaidai kvapo). ir po to ea (jų gan daug, visų nevardinsiu). Jei sunkoka išsirinkti būtų ea, parašyk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 15 gruodžio 2009 - 16:18
QUOTE(agnuta @ 2009 12 15, 16:03)
sitie tirpus? ax.gif 

alantoinas, alūnas, B5 - tirpūs 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 16:06)

Monicos reikia klaust g.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 15, 16:07)
as susizavejau braskiu bei papajo bei kt ekstraktais is nedirectionsuk.... maciau ten po 17ml maziausiai jie... sakyk koki kieki tu pirkaisi ir kiek laiko uztenka... aciu....

atrodo kaip "pilvotesnis" ir truputį aukštesnis EA buteliukas 10 ml biggrin.gif Irgi ėmiau 17 ml, nes kai pirmas kartas, tai neaišku, ar tiks, patiks, ar naudosiu smile.gif Užteks ilgam, nes išsilašina po kelis tik lašiukus - tai veidui, į molio kaukes dėsiu aš jį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 16:11)
Nžn, gal ir gatavam kreme istirptų.Ir beje gatavą kremą galima praskiesti hidrolatu, ištirpinus jame kofeiną ar kitus miltelius. kažkada bandžiau, tai puikiai išsimaišė. Aišku, kremas paskystėjo truputį.

Bet ar neatsirastų grėsmės, kad kremas gali greitai sugesti? Aš mėgstu iš karto pasidaryti normalų kiekį, kad kaskart maišytis nereikėtų, ar visgi toks variantas netinkamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 16:03)
buvo..kaukės poras sutraukia ir pavalo, tai be problemų. Jei koks spuogas išdygsta, tai nepanikuoju, arbatmedžio EA patepu ir palieku ramybėje, dingsta smile.gif

ir as anksciau arbatmedziu, bet eme alergizuoti nuo jo oda, puse veido niezti ikyriai nuo vieno taskelio arbatmedzio, dabar levandu ea patepu, uzdedu taska zalio molio ir po visko tamanu aliejuku ta spuoga nukankinta patepu, visai gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 15:45)
"mūsų" tongue.gif tai nepigus, gal geriau su muilu aš jo neardysiu, teks irgi specialiai ploviklį pirkti, ačiū  4u.gif

O jei ne paslaptis kur ir kokį šilką pirkot? Kaip audinį? Ir kokia kaina? g.gif ax.gif
Tikrai natūralaus šilko patalynė kainuoja nerealius pinigus doh.gif verysad.gif

O spec. plovikliai nebrangūs ir labai taupūs, neverta išradinėti dviračio drinks_cheers.gif
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 15:49)
Gal yra turėjusių FLORASCENT kvepalus? Įdomu ar jie natūralūs?  ax.gif Barocoj dabar jiems nuolaidos.

Aš turėjau. Pirma prisisiunčiau iš lovelula.com mėginukų, tada išsirinkau skaniausius ir jais mėgavausi wub.gif Konkečiai man labiausiai tuo metu patiko "Umami"
Šitie: http://www.florascen...tes/en/06_3.htm

Dabar reiktų visus uostyti iš naujo..poreikiai ir norai su laiku kinta...kartais vienoks kvapas patraukia, kitąkart kitoks..

Iš mėginukų susidaiau įspūdį, kad ne visi vienodai gerai 'laiko'..kiti labai greit nugaruoja verysad.gif Ypač geit išsisklaidantis kvapas man buvo (labai dėl to ir įsiminė) "Pipapo". Šis: http://www.florascen...tes/en/06_5.htm
Gan trumpai man laikydavosi ir "Tango" g.gif : http://www.florascen...tes/en/06_2.htm
Atsakyti
Ernesin, pamiršau pasakyti, kad taip, jie visiškai natūralūs..iš augalų esencijų ir maceratų pagaminti..

Čia visas asortimentas pagal 'linijas':
http://www.florascen....uk/index2.html

Aš rinkausi iš "Aqua composita", kažkodėl labiausiai patraukė ax.gif

Kokia "Barocoj" kaina su nuolaida?

Pigiausiai LT mačiau eko- parduotuvėlėje Palangoje...nė 200 Lt nesiekė cool.gif Berods tiksli kaina buvo 159 Lt. Ir gailėjausi gailėjausi, kad nenusipirkau biggrin.gif
Atsakyti