Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 16:08)
Vienąkart galima biggrin.gif Po to - išmeti.

Kadangi turiu šilko rūbų ir vaikui turiu šilko eko gaminių, tai galiu pasakyti, kad galima be bet kaip skalbti (rankomis arba labai švelniu skalbyklės režimu), ne bet kokiom priemonėm (yra specialių priemonių šilkui ir vilnai) ir ne bet kaip džiovinti (ne ant gyvatuko,radiatoriaus..o geriausia patiesus ant rankšluosčio pvz., kaip megztinius aba ant pakabos..taip džiovinu natūalaus šilko naktinius...). Aišku, jei norima tuo daiktu džiaugtis cool.gif

Dėkui, Rasma. Aš pratus viską virint, nes kitaip atrodo, kad patalynė nešvari. Bet turbūt tos spec priemonės išplauna gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 15:38)
Aš kremų nenaudoju, bet gal tos kurios naudoja parekomenduos 4u.gif Jei tau aliejai nekemša odos, tai gal kokiu sviestmedžiu patrynusi delnuose labai lengvai patapšnok 4u.gif

Deja aliejai mano odai netinka.. o beto oda mano pakankamai blizga jei uztepciau aliejaus, nezinau kaip jinai atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 15, 15:13)
Bet turbūt tos spec priemonės išplauna gerai ax.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Vaikas, tai ne aš..jis nepasaugo, ir apsipila ir šiaip koks kleckas nutaria pabūti, bet išskalbus būna švaru.
Šilko beje negalima balinti jokiais balikliais!
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 15, 16:14)
Deja aliejai mano odai netinka.. o beto oda mano pakankamai blizga jei uztepciau aliejaus, nezinau kaip jinai atrodytu  g.gif

Jei su saiku užteptum ant drėgnos odos, tai viskas turėtų susigert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 14:54)
Cia del ko susidomejau  : Šilko sudėtyje yra vertingų aminorūgščių, kurios gaivinamai veikia plaukus ir odą.
[font=Geneva]

paskaičiau tavo postą, prisiminiau, kad iš New directions šilko miltelių gavau, dėjau ir veidui, ir plaukams, bet tik kartą. Tai ilgiau panaudojusi galėsiu įspūdžius parašyti, bet iš pirmo žvilgsnio tai labai patiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 15, 15:14)
Deja aliejai mano odai netinka.. o beto oda mano pakankamai blizga jei uztepciau aliejaus, nezinau kaip jinai atrodytu  g.gif

kažkaip visai nepamenu, kokia pas tave oda. Bet jeigu prieš aliejus esi nusiteikusi kategoriškai, tai esant tokiai situacijai siūlyčiau pabandyti pažaisti su glicerinu - įmaišyti jo į kremą kad ir. Jis yra puikus odos drėkiklis ir jei tau oda yra išsausėjusi, tikrai galėtų pagelbėti g.gif Čia tokia, sakyčiau, visiškai minimali būtų investicija, bet veiksminga smile.gif

Rasma, o būtina kažką specialaus šilkui? Gal tiktų koks natūralus muiliukas? Čia Sonnet, ne Daddygirl šedevrai, nepagalvokit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 15:21)
Rasma, o būtina kažką specialaus šilkui? Gal tiktų koks natūralus muiliukas? Čia Sonnet, ne Daddygirl šedevrai, nepagalvokit  lotuliukas.gif

Aš naudoju tai spec. priemones..nežinau, jei tas jūsų šilkas nebangus, gal galima su muiliuku g.gif
Čia apie natūralius audinius: http://clothing.blog...pluostai-6.html
Ir apie šilko priežiūrą rašo:
"PRIEŽIŪRA:
Geriausiai tinka sausas cheminis valymas, tačiau galima skalbti ir rankomis (priklausomai nuo nuorodų gaminio etiketėje), išvirkščiąją puse, vėsiame vandenyje, ne aukštesnėje nei 30°C temperatūroje. Naudokite tik švelnius skalbiklius, skirtus specialiai šilkui. Skalaukite tik šaltame vandenyje. Šilkinis audinys negręžiamas, nespaudžiamas, nemaigomas, niekada nedžiovinamas automatinėje džiovykloje. Džiovinant reikia vengti tiesioginių saulės spindulių. Šilkiniai drabužiai džiovinami ištiesti ant lygaus paviršiaus. Lyginkite išvirkščiąja puse ne aukštesnėje kaip 150°C temperatūroje, per papildomą audinį. Silpni šarmai ardo šilką greičiau nei medvilnę ar liną. Todėl patariama skalbti švelniu nešarminiu muilu. Šilkas, lyginamas karštu lygintuvu, pagelsta."

O kai aš sumokėjau žvėriškus pinigus (pvz. naktinukai neilgi beveik 300 Lt, vaiko 'maikutė' viena virš 150 Lt, pižama virš 300 doh.gif ), tai aš jau neeksperimentuosiu niekuom schmoll.gif Plaunu kaip auksą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 15, 14:33)
Nebezinau ka bedaryti, padekite kas nors  verysad.gif  mano veido oda visai durniuoja, vakarais naudoju CC arba Madara putas veidui prausti, po ju papurskiu levandu hidrolatu, jei dar siek tiek reikia drekinimo tepu alijosiaus geli, rytais prausiu veida tik vandeniu ir tepu weledos migdolini kremuka, bet mano oda labai traukia, pleiskanoja jinai ir dar siaubingai blizga, kakta isvis tokia kaip vaskine  doh.gif

O blizga kaip? Kaip riebaluota ar kaip išplonėjusi sausa oda? Nežinau ar aiškiai paklausiau ax.gif Kvapų namai nieko tuo klausimu nerašo, bet man kažkaip šviečiasi, kad levandos gali sausinti ir labiau skirtos riebiai odai doh.gif Madaros putos man irgi sausino, kai turėjau. Ar būtina tau kasdien praustis jomis? Gal bandyk muilą sausai odai arba išvis tik vandenį g.gif Jei nori nuimti nusausėjimus, gali pasidaryti kokoso drožlių pylingą - jis nenusausins, kaip tik pamaitins ir švelniai nuims tai, ko nereikia. Kai man labai norisi pamaitinti odą, aš kartais kūno sviesto ant veido patepu (dažniausiai tai būna paakiai) rolleyes.gif Man atrodo, tavo naudojamos priemonės nepakankamai drėkina ir maitina, bet pakankamai sausina unsure.gif Kokia tavo oda yra normalios būsenos? Į riebumą ar į sausumą?

Monica 4u.gif birthday.gif thumbup.gif sveikinu! Dailus puslapis! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 15 gruodžio 2009 - 15:47
agnuta, gi nesakau, kad nepasitaisysiu biggrin.gif Man atrodo, kad Daddygirl muilas bus gera išeitis - perbrauki simboliškai, su vandeniu pamuiluoji ir gali toliau lėkt smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 15, 15:37)
Aš naudoju tai spec. priemones..nežinau, jei tas jūsų šilkas nebangus, gal galima su muiliuku g.gif

"mūsų" tongue.gif tai nepigus, gal geriau su muilu aš jo neardysiu, teks irgi specialiai ploviklį pirkti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal yra turėjusių FLORASCENT kvepalus? Įdomu ar jie natūralūs? ax.gif Barocoj dabar jiems nuolaidos.
Atsakyti
Ramintėle 25, tas brangiai tikrai nekainuoja: mylimiausi milteliai mirksiukas.gif Dar iš čia greitai gausiu kofeino ir pati pasidarysiu su juo bei tais kitais milteliais gelį veidui aloe pagrindu, nes kartais nusibosta kas rytas šitiek žaisti ax.gif
Atsakyti
sakykit, o tas molis kurio yra pirkti nimfali zalia.kaip is jo pagamint kauke pvz vienam kartui?ko pridedat papildomai?gal galite parasyt proporcijomis? smile.gif o ar galima apelsinu ea det, nes turi balinamaji poveiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 15:57)
Dar iš čia greitai gausiu kofeino ir pati pasidarysiu su juo bei tais kitais milteliais gelį veidui aloe pagrindu, nes kartais nusibosta kas rytas šitiek žaisti  ax.gif

Kokiu tikslu naudosi kofeiną veidui? kažkur esu skaičiusi netgi prieštaringų nuomonių apie jį(gal perteklius buvo turimas omenyje, tiksliai nežinau), bet pagrįsti negalėčiau. blush2.gif
Atsakyti