Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

ernesin, jei neklystu kazkur buvo atsiliepimu apie madara veido geli.as irgi noreciau isbandyt, tik kaina siek tiek kandziojasi, nes kiti dalykeliai sarasa uzima doh.gif
Papildyta:
mergaites, o kaip yra naudojamas rasulo molis?turiu omeny tuos miltelius?
Atsakyti
Elitute, o ar tu daraisi molio kaukes? As turiu problemine oda, linkusia i spuogelius, inkstirus, molio kaukes darau bent 2-3 kartus i savaite, kad nesausintu odeles, plius siek tiek aliejuko jojobos, ilasinu kokio ea pagal nuotaika. Nu nors dauzkit mane per galva, man poru aliejai nekemsa visai, nors mano poros dideles, issipletusios, ir linkusios i kimsimasi, molio kaukes labai gelbsti. o kasdien naudodama sioki toki alieju, ar kremuka - man tinka. Bet va vien hidrolatu, tai irgi negaliu purkstis, nes tempia veida.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 15:11)
Gal pabandyk nakčiau ant to alavijų gelio arba hidrolato dar kokiu maitinamuoju kremu lengvai pasitepti ax.gif

O koki rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 15:11)

Mane tarkim labai beria nuo aliejų, todėl nenaudoju jokių kremų ir kitų priemonių kuriose jų yra. O kaip tu aiejais valai odą, gal iki galo gerai nenuvalai, ir visai ne kremai, o tie aliejai tau kemša g.gif Man Barocoj parekomendavo šią veido želę, nes joje nėra aliejų, gaila nerandu naudojusių, nes domintų atsiliepimai, ten daug ekstraktų joje, tai ir padrėkinimui ir pamaitinimui odos galbūt tiktų mirksiukas.gif

As esu turejusi tik meginuka, nieko daug negaliu pasakyti. ax.gif Man kvapas nelabai patiko.
Kiek atsimenu Palomina ji turejo. g.gif O gal dar turi... biggrin.gif

Katuti, zinau, tu naudoji silka. Gal zinai ar yra skirtumas koki naudoti?Nes zadu pirkti, bet ju yra kelios rusys.Kaip manai? 4u.gif
Radau kaip tik Kaune, bet galima pas juos ir internetu pirkti:

http://www.ornamenta...l-products.html
Atsakyti
Manija69, o kam tu žadi naudoti tą šilką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 15 gruodžio 2009 - 14:39
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 15, 14:23)
ernesin, jei neklystu kazkur buvo atsiliepimu apie madara veido geli.as irgi noreciau isbandyt, tik kaina siek tiek kandziojasi, nes kiti dalykeliai sarasa uzima doh.gif

Nu mėginsiu per naują Madaros temą perskaityti rolleyes.gif

QUOTE(GinMintė @ 2009 12 15, 14:31)
O koki rekomenduotumet?

Aš kremų nenaudoju, bet gal tos kurios naudoja parekomenduos 4u.gif Jei tau aliejai nekemša odos, tai gal kokiu sviestmedžiu patrynusi delnuose labai lengvai patapšnok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 15:34)
As esu turejusi tik meginuka, nieko daug negaliu pasakyti. ax.gif Man kvapas nelabai patiko.
Kiek atsimenu Palomina ji turejo. g.gif O gal dar turi...  biggrin.gif

as irgi tik meginuka turejau, bet jo labai ilgai uzteko.. vasara tada buvo, tai tiko kuo puikiausiai, bet tokiu oru, net nesvajoju apie tokius lengvus kremus..
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 15, 15:38)
Manija69, o kam tu žadi naudoti tą šilką?

biggrin.gif Katucio prisiklausiau tai ir man reikia. rolleyes.gif

Cia del ko susidomejau : Šilko sudėtyje yra vertingų aminorūgščių, kurios gaivinamai veikia plaukus ir odą.

Natūralus šilkas yra gyvūninės kilmės pluoštas, pasižymi labai geromis higieninėmis savybėmis, yra stiprus ir tamprus. Šilko pluoštas yra atsparus mikroorganizmams.
Todel manau labai gerai veidui, na ir visam kunui, nes kaip tik perskaiciau, kad spuogai gali kilti netgi nuo pagalves uzvalkaliuko. unsure.gif
Silkas raminamai veikia nervu sitema, to man labai reikia. rolleyes.gif

Noriu isbandyti, koks tai geris. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 12 15, 13:45)
.kuo jus valote veida kiekviena diena, kuo ji drekinate maitinate, kad jis jaustusi gerai..kiek supratau, daug merginu rytais tik vandenuku prausiates? kazkaip man darosi ispudis su tais natur produktais, kad naudojimo pradzioje viskas puiku, bet ilgainiui visgi kazkas veido odai netinka, ar tai beria, ar riebu, ar kazko truksta..

Aš kasdienei priežiūrai naudoju sąlyginai nedaug ax.gif
Bandysiu surašyti savo kasdienę rutiną:
Veidą prausiu "Aqua bio" putomis "Phyto" skirtomis odai 'virš 30-ies' biggrin.gif Va šitom: http://www.biologisc...ousse-70ml.html
Kartais i yte, ir vakare prausiu vien vandeniu, nuo nuotaikos piklauso ..bet dažniausiai su tom putom.

Po prausimosi purškiu šiuo metu turimą Dr. Hauschka "Clarifying tonic". Šitas: http://www.hannover-...bd911935bd148ef
Iki jo puškiau vien santalmedžio hidrolatą. Baigsiu Dr. Hauschka vėl pirksiu kokį nors hidrolatą (renkuosi pagal tai kas tuo metu pagal kvapą labiausiai patinka) smile.gif

Jokių kremų ir jokių aliejų nenaudoju nei ryte (dienai), nei vakarui schmoll.gif
Bet zoną aplink akis tik vakarais pateplioju "Emeraude" paakių geliu (ir kas lieka (nes vienu paspaudimu labai jau daug išbėga to gelio) sutepu ant mimikos raukšlelių cool.gif )

Vieną kartą per savaitę darau Dr. Hauschka "Rejuvenating mask" (išsitepu dar dienos metu ir iki vakaro bindzinėju po namus..ji susigeria ir nieko nesimato). Šita: http://www.hannover-...bd911935bd148ef

Ir vienąkart-dukart (jei prisimenu)
per savaitę deduosi žalio molio kaukę (ji jau pagaminta, pati nemakaluoju nieko..prie tinginio aš blush2.gif biggrin.gif ). Pirkau "Terra soleil" ir likau patenkinta (į jos sudėtį įeina apelsinų EA, negyvosios jūros druska, : http://www.bce-europ...Mask-75-ml.html

Tai tiek mano priežiūros cool.gif O oda normali, anksčiau daugiau į mišrumą buvo..kaukės poras sutraukia ir pavalo, tai be problemų. Jei koks spuogas išdygsta, tai nepanikuoju, arbatmedžio EA patepu ir palieku ramybėje, dingsta smile.gif
Po prausimosi kartais veido odą tempia (ypač po molio kaukės), bet nieko daugiau be toniko/hidrolato negauna...geriau einu baltos arbatos puodą išgerti ir pailsėti... ir jau po keliolikos minučių viskas susitvarko, nelieka jokių nemalonių pojūčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 15:54)
biggrin.gif Katucio prisiklausiau tai ir man reikia. rolleyes.gif

Cia del ko susidomejau  : Šilko sudėtyje yra vertingų aminorūgščių, kurios gaivinamai veikia plaukus ir odą.

Natūralus šilkas yra gyvūninės kilmės pluoštas, pasižymi labai geromis higieninėmis savybėmis, yra stiprus ir tamprus. Šilko pluoštas yra atsparus mikroorganizmams.
Todel manau labai gerai veidui, na  ir visam kunui, nes kaip tik perskaiciau, kad spuogai gali kilti netgi nuo pagalves uzvalkaliuko. unsure.gif
Silkas raminamai veikia nervu sitema, to man labai reikia. rolleyes.gif

Noriu isbandyti, koks tai geris. wub.gif

Dabar pamenu, kad mama man sakydavo, jog tos, kurios nori būti ilgiau jaunos, turi miegot ant šilko pagalvių. Niekaip nesuprasdavau, ką turi galvoje smile.gif
Ir man reik to šilko... ax.gif
Gal žinot, ar jį galima virinti skalbyklėje kaip medvilnę?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 15, 15:03)
Gal žinot, ar jį galima virinti skalbyklėje kaip medvilnę?

Vienąkart galima biggrin.gif Po to - išmeti.

Kadangi turiu šilko rūbų ir vaikui turiu šilko eko gaminių, tai galiu pasakyti, kad galima be bet kaip skalbti (rankomis arba labai švelniu skalbyklės režimu), ne bet kokiom priemonėm (yra specialių priemonių šilkui ir vilnai) ir ne bet kaip džiovinti (ne ant gyvatuko,radiatoriaus..o geriausia patiesus ant rankšluosčio pvz., kaip megztinius aba ant pakabos..taip džiovinu natūalaus šilko naktinius...). Aišku, jei norima tuo daiktu džiaugtis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 12 15, 13:45)
kuo jus valote veida kiekviena diena, kuo ji drekinate maitinate, kad jis jaustusi gerai..kiek supratau, daug merginu rytais tik vandenuku prausiates? kazkaip man darosi ispudis su tais natur produktais, kad naudojimo pradzioje viskas puiku, bet ilgainiui visgi kazkas veido odai netinka

nepersilaužiau ryte veidui kokį prausiklį naudoti, nėra tam laiko - tik vanduo. Vakare kažkas: CC, savos gamybos prausiklis, dar Suki likutis padėtas. Vakar taip niežėjo rankos, prausiau veidą su Daddygirl šilko muilu, tai thumbup.gif Pamuilinau kartelį, nuploviau, pamasažavau su drėgnom rankom (dalis atplaišėlių nusiėmė), tada dar kartą pamuilinau - kad koks tempimas būtų ar panašiai - nieko biggrin.gif Švariai, maloniai nuprausta oda, netempiama, nenusausėjusi - žodžiu, 10 balų drinks_cheers.gif 4u.gif

Elitute, šiaip tai aš ėmiausi tokios taktikos - susipirkti priemones, kurios tiktų ir prie pečiaus, ir prie svečio - kaukėms, atgaivinimui, losjonų, kremų pagerinimui ir naudoju pagal situaciją. Pavyzdžiui šiandien - vanduo, tada į delną įspaudžiau aloe sulčių šlakelį, augalinio glicerino, braškių ekstrakto (anksčiau minėjau iš New direction), su pirštu išmaišiau, ištepiau veidą, kaklą. Dar mėgstu į tokį mišinį įsidėti tirpių miltelių (niekaip nesumąstau, kaip čia gražiau užvadinti g.gif ), alantoino, B5, alūno miltelių, kad veiktų priešuždegimiškai, gydytų. Kol kas to pakako, pakako ir šiandien, nes kad lauke -20 apsižiūrėjau prieš spręsdama, ką vilktis - striukę ar kailinius biggrin.gif

ir nei nušalau veido, nei ką. Jei tokie orai laikysis, tikriausiai pagerinsiu Suki losjoną, pridėdama lašelį aloe, glicerino, natūralaus vitamino E ar kokio aliejuko (simondsijų, rožių eliksyro, bandysiu Monicos pasifloras). Kiekviena diena man improvizacija. Prie ko rankos tiesiasi ar reikia pagal situaciją, tą ir darau smile.gif

dėl alergijų tai reiktų mediciniškai tirtis - kažkam pati pasidarau tolerantiška, o kai ko staiga imu netoleruoti. Taip kad net ir tai keičiasi, neskaitant prasidėjusios žvarbos, dabar šalčio, centrinio šildymo. Geriau jaučiuosi, kai turiu daug buteliukų ir galiu "paburti" kiekvienam gyvenimo atvejui smile.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 15, 13:50)
Jeigu as pasitepu is vakaro alijosium, tai ryte buna visada spuogeliu tokiu mazu minkstu baltu, paspaudus sprogsta, bet patepus tuo alijosium labai greitai uzgija.

Alijosius man nedrekina, o kaip tik sausina.

na kaip čia tau keistai blink.gif g.gif Jei netinka, tai nenaudok, kad paskui kokių rimtesnių problemų nebūtų 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 13:54)
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje www.aromanatural.lt

sveikinimai thumbup.gif alc.gif laugh.gif bis.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 14:34)
Katuti, zinau, tu naudoji silka. Gal  zinai ar yra skirtumas koki naudoti?Nes zadu pirkti, bet ju yra kelios rusys.Kaip manai? 

rinkausi paprastai - kadangi tai yra ne palaidinė, kelnės, striukė, o daiktas plaukams, galvai, veido odai, pagrindinė mano sąlyga buvo, kad būtų natūralus, nedažytas, minimaliai apdirbtas. Nes mokėti didelius pinigus ir miegoti ant dažų fabrikėlio, juo braukti per plaukus aš nematau prasmės... Mane patikino, kad toks šilkas būna negrynai baltos, šampaninės spalvos, paprastutis. O ten tavo nuorodoje koks juodas tai prabangiai žiūrėsis, bet pati tokio neimčiau smile.gif

plius, vargu bau, ar tu grožio procedūroms norėsi ir kokio šifono - jis tiesiog nebus mielas liestis. Geriau tada atlasinis smile.gif
Atsakyti