Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(wilike @ 2009 12 15, 11:11)
o kvapas idomu toks pats kaip naminiu tu pelargonijų  g.gif  Taigi pilnos palangės, sakau gal ir pirkt nereikia pati galiu pasidaryt ką  rolleyes.gif

Ne toks. Tos palanginės man smirda, o kur ea ar hidrolatas visai kitoks kvapas, nuo rūšies priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 15, 11:25)
Gal esate kuri bandžiusi šiuos produktus http://www.damodara....roup=1&item=572 sudėtyje prie prausiklio rašo "pH 6. sudėtyje nėra PEG (polietilenglikolio). Sudėtyje esančios plaunančios ir putojančios medžiagos gaunamos iš atsinaujinančių šaltinių ir yra visiškai biologiškai suyrančios" tik tiek. kaip manote galima pasitikėti?

Svarbiausia sudėtis, o jos nematau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 12 15, 01:02)
Aš pirkau savo garintuvą toje parduotuvėje "1 euras", mokėjau kelis litus, bet jau beveik metus atlaikė smile.gif
Palieku atsiliepimą apie Ciel d'azur šampūną su moliu normaliems plaukams. Panaudojau 2 kartus, tai dar sunku nuspręst, ar jis man patinka, ar ne. Pliusai: plaukai švariai išplauti, lengvai šukuojasi. Minusai: turbūt netinka plonų plaukų savininkėms, nes bent jau aš pasigendu purumo. Taip pat jį naudojant galvą reik plaukt kasdien (šiaip plaunu kas antrą). Dar nebandžiau aliejinių kaukių juo išplaut, reiks šią sav pamėginti smile.gif

na va, kaip eilini karta skirtingai, turiu plonus plaukus, bet purumo kaip ir pakanka ir man kaip tik dar ir kita diena plaukai buna labai grazus, tad kaip tik atrodo, kad prailgina ta neplovimo laikotarpi smile.gif aliejiniu vien tik juo plaut as ir nebandziau, baisiai nekenciu, kai jau issidziovinu ir pastebiu, kad dar alieju galvoj turiu doh.gif todel megstu apsidraust, plaunu dar pradzioj su tuo, kuris zinau, kad tikrai isplauna biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 15, 09:13)
beje, likau labai patenkinta braškių ekstraktu iš New directions  cool.gif Švelnus labai, man patiko, kad jis nėra rūgštus, graužus, puikiai man prisikomponuoja pagerinant aloe sultis rytais  thumbup.gif Apžiūrėjau buteliuką, tai jame matosi net truputis plaukiojančio braškėms būdingo minkštimo smile.gif

aha, as ir pastebejau ta drinks_cheers.gif
----------------
man pradejo darytis kazkokie keisti gumbai (ale spuogai ne spuogai) ant veido, nu nesuprantu kame cia reikalas g.gif jie tokie kieti kieti, iskilus, bet nera skausmingi...ant skruosto tokie du vienas salia kito, jau ir ant kaktos radau, kaklo doh.gif bet nera, kad matytum, jog kokie ale prisukti, supuliave...ka naujo pradejau naudot, tai alijosiaus geli, nu bet gi nesamone butu, kad cia jis kaltas unsure.gif verysad.gif kaip dabar man juos uzramint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 15, 12:35)
meginu po truputi burdock krema, ar man vaidenasi ar jis nieko nedrekina?

as kokias pora savaiciu rytais naudoju sita, tai man bent jau kol kas drekinimo pakanka. tik nezinau, ar neprades kvailioti oda taip staigiai atvesus orams.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2009 12 15, 11:25)
kaip manote galima pasitikėti?

manau, kad reikia parašyti jiems laiškelį ir paprašyti, kad išsamią sudėtį atsiųstų wink.gif Arba bandyti laimės ieškoti internete smile.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 12 15, 11:38)
Ne toks. Tos palanginės man smirda, o kur ea ar hidrolatas visai kitoks kvapas, nuo rūšies priklauso  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kita rūšis, tikrai kvapas ne toks smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 11:44)
aha, as ir pastebejau ta drinks_cheers.gif
----------------
man pradejo darytis kazkokie keisti gumbai (ale spuogai ne spuogai) ant veido, nu nesuprantu kame cia reikalas g.gif 

o ar pabandei? bigsmile.gif

reikės daugiau ekstraktų pasidairyti, dabar aš jį lašinu visur biggrin.gif Na bet New directions tai atsakomybės trūksta doh.gif Išvarčiau visus buteliukus - na nematau, kaip viską laikyti. Skystus dumblius ir braškių ekstraktą įdėjau į šaldytuvą, kaip ir visus hidrolatus rolleyes.gif

sakyčiau, nakčiai dėk molį - man kartais ištraukia, jei kas formuojasi, o kartais tokius iškilumus tiesiog panaikina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 15 gruodžio 2009 - 13:01
kažkuri prieš keletą dienų buvote įdėjusi nuorodą apie kupidonų valymą soda prieš tai pagarinus veidą. Noriu paklausti, o po šios procedūros reikia kažkuo patepti veidą? rolleyes.gif
Atsakyti
Nebezinau ka bedaryti, padekite kas nors verysad.gif mano veido oda visai durniuoja, vakarais naudoju CC arba Madara putas veidui prausti, po ju papurskiu levandu hidrolatu, jei dar siek tiek reikia drekinimo tepu alijosiaus geli, rytais prausiu veida tik vandeniu ir tepu weledos migdolini kremuka, bet mano oda labai traukia, pleiskanoja jinai ir dar siaubingai blizga, kakta isvis tokia kaip vaskine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 15, 14:03)
kažkuri prieš keletą dienų buvote įdėjusi nuorodą apie kupidonų valymą soda prieš tai pagarinus veidą. Noriu paklausti, o po šios procedūros reikia kažkuo patepti veidą? rolleyes.gif

As blush2.gif biggrin.gif
Cia manau kiekvienai individualiai. rolleyes.gif As tepiau su aloe. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Rasma uz atsakyma apie santalo ea.
Skaitau kiekviena jusu tema, kiekviena diena..mazai pasisakau, bet bandau salyginai daug, t.y. valau oda aliejais, tepiau jais su ea, drekinau hidrolatais..na, bet kazkas ne taip. Ne tokio noreciau siu priemoniu poveikio..oda problematiska..noreciau jusu paklausti, ypac katucio, Rasmos, Kunigundos, Monikos, tiesiog manau, kas jus daugiausiai isbandziusios..kuo jus valote veida kiekviena diena, kuo ji drekinate maitinate, kad jis jaustusi gerai..kiek supratau, daug merginu rytais tik vandenuku prausiates? kazkaip man darosi ispudis su tais natur produktais, kad naudojimo pradzioje viskas puiku, bet ilgainiui visgi kazkas veido odai netinka, ar tai beria, ar riebu, ar kazko truksta..as pvz negaliu naudoti jokiu logonos, madaros ar kitu naturaliu kremu, kemsasi man nuo ju poros..o kai tik hidrolatu pasipurskiu, truksta dregmes, traukia, raukslytes ryskeja..pasaka be galo.. g.gif bijau, kad veidui gali tekti naudoti pusiau naturalia kosmetika sad.gif biologique richerche ar christina g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 12:44)
man pradejo darytis kazkokie keisti gumbai (ale spuogai ne spuogai) ant veido, nu nesuprantu kame cia reikalas g.gif  jie tokie kieti kieti, iskilus, bet nera skausmingi...ant skruosto tokie du vienas salia kito, jau ir ant kaktos radau, kaklo doh.gif  bet nera, kad matytum, jog kokie ale prisukti, supuliave...ka naujo pradejau naudot, tai alijosiaus geli, nu bet gi nesamone butu, kad cia jis kaltas unsure.gif  verysad.gif kaip dabar man juos uzramint? g.gif

siaip alijosius kelia viska is vidaus, jeigu jau buna koks spuogas tada ji istraukia, jeigu dar tik viduj tai ji istraukia i pavirsiu. Jeigu as pasitepu is vakaro alijosium, tai ryte buna visada spuogeliu tokiu mazu minkstu baltu, paspaudus sprogsta, bet patepus tuo alijosium labai greitai uzgija. Vienu zodziu vargas.
Alijosius man nedrekina, o kaip tik sausina. g.gif
Atsakyti
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje www.aromanatural.lt
Čia rasite aliejų, eterinių aliejų, hidrolatų, naujieną Lietuvoje - įvairių augalų, uogų miltelių, kitus aktyvius ingredientus. Produktų daugės, yra gauta naujų, bet dar neįkeltų (augal. glicerinas, dumbliai, kviečių proteinai ir pan.) Atsiprašau už esančias gramatines klaidas blush2.gif , laikui bėgant bus pateikti visi produktų aprašymai ir daugiau naudingos informacijos apie jų naudojimą 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 12 15, 13:33)
Nebezinau ka bedaryti, padekite kas nors  verysad.gif  mano veido oda visai durniuoja, vakarais naudoju CC arba Madara putas veidui prausti, po ju papurskiu levandu hidrolatu, jei dar siek tiek reikia drekinimo tepu alijosiaus geli, rytais prausiu veida tik vandeniu ir tepu weledos migdolini kremuka, bet mano oda labai traukia, pleiskanoja jinai ir dar siaubingai blizga, kakta isvis tokia kaip vaskine  doh.gif
Gal pabandyk nakčiau ant to alavijų gelio arba hidrolato dar kokiu maitinamuoju kremu lengvai pasitepti ax.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 13:35)
Cia manau kiekvienai individualiai. rolleyes.gif  As tepiau su aloe. mirksiukas.gif
Na tuomet eksperimentuosiu, dėkui 4u.gif
QUOTE(Elitute @ 2009 12 15, 13:45)
Skaitau kiekviena jusu tema, kiekviena diena..mazai pasisakau, bet bandau salyginai daug, t.y. valau oda aliejais, tepiau jais su ea, drekinau hidrolatais..na, bet kazkas ne taip. Ne tokio noreciau siu priemoniu poveikio..oda

Mane tarkim labai beria nuo aliejų, todėl nenaudoju jokių kremų ir kitų priemonių kuriose jų yra. O kaip tu aiejais valai odą, gal iki galo gerai nenuvalai, ir visai ne kremai, o tie aliejai tau kemša g.gif Man Barocoj parekomendavo šią veido želę, nes joje nėra aliejų, gaila nerandu naudojusių, nes domintų atsiliepimai, ten daug ekstraktų joje, tai ir padrėkinimui ir pamaitinimui odos galbūt tiktų mirksiukas.gif
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 13:54)
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje www.aromanatural.lt
Čia rasite aliejų, eterinių aliejų, hidrolatų, naujieną  Lietuvoje - įvairių augalų, uogų miltelių, kitus aktyvius ingredientus. Produktų daugės, yra gauta naujų, bet dar neįkeltų (augal. glicerinas, dumbliai, kviečių proteinai ir pan.) Atsiprašau už esančias gramatines klaidas blush2.gif , laikui bėgant bus pateikti visi produktų aprašymai ir daugiau naudingos informacijos apie jų naudojimą 4u.gif.

Monica
, didžiausi sveikinimai birthday.gif oro_buckis.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti