QUOTE(GinMintė @ 2009 12 15, 13:33)
Nebezinau ka bedaryti, padekite kas nors
mano veido oda visai durniuoja, vakarais naudoju CC arba Madara putas veidui prausti, po ju papurskiu levandu hidrolatu, jei dar siek tiek reikia drekinimo tepu alijosiaus geli, rytais prausiu veida tik vandeniu ir tepu weledos migdolini kremuka, bet mano oda labai traukia, pleiskanoja jinai ir dar siaubingai blizga, kakta isvis tokia kaip vaskine
Gal pabandyk nakčiau ant to alavijų gelio arba hidrolato dar kokiu maitinamuoju kremu lengvai pasitepti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 15, 13:35)
Cia manau kiekvienai individualiai.
As tepiau su aloe.
Na tuomet eksperimentuosiu, dėkui
QUOTE(Elitute @ 2009 12 15, 13:45)
Skaitau kiekviena jusu tema, kiekviena diena..mazai pasisakau, bet bandau salyginai daug, t.y. valau oda aliejais, tepiau jais su ea, drekinau hidrolatais..na, bet kazkas ne taip. Ne tokio noreciau siu priemoniu poveikio..oda
Mane tarkim labai beria nuo aliejų, todėl nenaudoju jokių kremų ir kitų priemonių kuriose jų yra. O kaip tu aiejais valai odą, gal iki galo gerai nenuvalai, ir visai ne kremai, o tie aliejai tau kemša
Man Barocoj parekomendavo
šią veido želę, nes joje nėra aliejų, gaila nerandu naudojusių, nes domintų atsiliepimai, ten daug ekstraktų joje, tai ir padrėkinimui ir pamaitinimui odos galbūt tiktų
QUOTE(Monica @ 2009 12 15, 13:54)
Jau galite apsilankyti naujoje parduotuvėlėje www.aromanatural.lt
Čia rasite aliejų, eterinių aliejų, hidrolatų, naujieną Lietuvoje - įvairių augalų, uogų miltelių, kitus aktyvius ingredientus. Produktų daugės, yra gauta naujų, bet dar neįkeltų (augal. glicerinas, dumbliai, kviečių proteinai ir pan.) Atsiprašau už esančias gramatines klaidas
, laikui bėgant bus pateikti visi produktų aprašymai ir daugiau naudingos informacijos apie jų naudojimą
.
Monica, didžiausi sveikinimai