Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 21:52)
lotuliukas.gif muskusas (baltasis sakyciau), kuri deda i kvepalus kaip afrodiziaka, isgaunamas is banginiu  lotuliukas.gif

Kabarginiai man atrodo kalnuose veisiasi g.gif Himalajuose gal blush2.gif Kaip elnias..tik be ragų ir susisukęs nuo persekiotojų, kurie nori tuos keletą gramų atrėžt cool.gif
Iš kašalotų tai ambra, ne muskusas schmoll.gif banginio 'kakutis' vaško pavidalu irgi ne mažesnės vertės biggrin.gif T.y. medžiaga iš jų virškinamojo trakto
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 22:14)
as turejau omeny muskusa is elniu (apie kuriuos ir pati kalbejai), nes juos medzioti tam tikslui yra uzdrausta, todel jokia prancuzijos firma ir negali jo legaliai pardavineti  g.gif o kad kazka sumakaluota parduotu, tai turbut ne jie vieni turi

Dėl medžioklės tai taip drinks_cheers.gif Bet baisiai įdomu ar parfumerijos pramonė naudoją jį tikrą, gryną g.gif ar keičia 'augaliniu', ar kokiu išvis sintetiniu g.gif
Dėl primakaluotų, tai turbūt ne vieni pracūzai turi, tik vieną žmogiuką žinau, kuris būtent iš šios šalies siuntėsi vien muskuso kvapo 'parfumą'..tik nežinau kaip sekėsi naudoti..ar atsigynė po to nuo diedų ar ne..gal ir ne, kad jau nebegirdėt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 22:21)
Kabarginiai man atrodo kalnuose veisiasi g.gif Himalajuose
Dėl medžioklės tai taip drinks_cheers.gif Bet baisiai įdomu ar parfumerijos pramonė naudoją jį tikrą, gryną g.gif ar keičia 'augaliniu', ar kokiu išvis sintetiniu g.gif
Dėl primakaluotų, tai turbūt ne vieni pracūzai turi, tik vieną žmogiuką žinau, kuris būtent iš šios šalies siuntėsi vien muskuso kvapo 'parfumą'..tik nežinau kaip sekėsi naudoti..ar atsigynė po to nuo diedų ar ne..gal ir ne, kad jau nebegirdėt g.gif  biggrin.gif

g.gif o man tai afrika su tais elniais siejasi, lyg Laime minejo, bet gal ir klystu.
Kadangi juos draudziama medzioti, tai ir parfumerijoje naturalaus negaletu naudoti, kita vertus, vargu, ar koks chanelis mokes tokius pinigus ir negales pasigirti, kad naudoja naturalu. Tad belieka tiketis, kad garsiosios naudoja bent jau ta "augalini", o tie, kurie deklaruoja "white musk" -sintetini.
Laime minejo, kad chanel tikrai naudoja naturalius roziu ir jazminu EA ir jie perka pati paciausia is Prancuzijos, kurio joks kitas parfumeris, apart tu namu, negali pauostyti
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 14, 16:37)

Ačiū labai  bigsmile.gif na super, o ir kaina nėra labai didelė...

Kur užmatei tokį?

Turiu feniqia kvapnųjį aliejų, sudėtis: olea europea,prunus dulcis sesamum indicum, essential oils, musk, rosarium.
Įdomu, kokios kilmės tas muskusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 12 15, 00:20)
Kur užmatei tokį?

jau man buvo atsakiusi, kad čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 11:13)
iš visų Daddygirl muiliukų man labiausiai patiko kvapai tų, kurie eis tėvams Kalėdoms - su avižom, ramunėlėm ir dar vienas, kur korio tinkliukas viršuj įspaustas  wub.gif Kaip skiriasi skoniai - linutiaaa tuo Jūros muilu susižavėjo, aš - visais žoliniais ir kruopiniais biggrin.gif

man irgi dar butent tas su korio isspaudu labai patiko drinks_cheers.gif toks labai naturaliai kvepiantis... wub.gif
beje, ar viskas tvarkoj? ar nepraganiau kokio muilo? nes buvau isdeliojus skirtingose vietose, na,ne kruvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 14, 17:29)
ot velnias... tai kokį pirkt tada? verysad.gif  na išskyrus tuos iš KN

Aš pirkau savo garintuvą toje parduotuvėje "1 euras", mokėjau kelis litus, bet jau beveik metus atlaikė smile.gif

Palieku atsiliepimą apie Ciel d'azur šampūną su moliu normaliems plaukams. Panaudojau 2 kartus, tai dar sunku nuspręst, ar jis man patinka, ar ne. Pliusai: plaukai švariai išplauti, lengvai šukuojasi. Minusai: turbūt netinka plonų plaukų savininkėms, nes bent jau aš pasigendu purumo. Taip pat jį naudojant galvą reik plaukt kasdien (šiaip plaunu kas antrą). Dar nebandžiau aliejinių kaukių juo išplaut, reiks šią sav pamėginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 23:23)
Laime minejo, kad chanel tikrai naudoja naturalius roziu ir jazminu EA ir jie perka pati paciausia is Prancuzijos, kurio joks kitas parfumeris, apart tu namu, negali pauostyti

tikriausiai natūralius naudoja tik todėl, kad sunku šiuos kvapus susintetinti taip, kad neatsiduotų mėšlu ax.gif O šalia primaišo dar sintetikos ir brangūs kvepalai paruošti smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 00:48)
man irgi dar butent tas su korio isspaudu labai patiko drinks_cheers.gif  toks labai naturaliai kvepiantis... wub.gif

beje, ar viskas tvarkoj? ar nepraganiau kokio muilo? nes buvau isdeliojus skirtingose vietose, na,ne kruvoj biggrin.gif

kitą kartą prašysim tų, kur Daddygirl savo dukrytę prausia biggrin.gif drinks_cheers.gif

viskas tikrai ok lotuliukas.gif

beje, likau labai patenkinta braškių ekstraktu iš New directions cool.gif Švelnus labai, man patiko, kad jis nėra rūgštus, graužus, puikiai man prisikomponuoja pagerinant aloe sultis rytais thumbup.gif Apžiūrėjau buteliuką, tai jame matosi net truputis plaukiojančio braškėms būdingo minkštimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 23:23)
Kadangi juos draudziama medzioti, tai ir parfumerijoje naturalaus negaletu naudoti, kita vertus, vargu, ar koks chanelis mokes tokius pinigus ir negales pasigirti, kad naudoja naturalu. Tad belieka tiketis, kad garsiosios naudoja bent jau ta "augalini", o tie, kurie deklaruoja "white musk" -sintetini.

Matyt naudoja natūralų, nemanau, kad nusipigina
Jei dėl muskuso, tai tiesiog išskyra iš spec. liaukos virškinimo trakte ir visai nebūtina gyvūno žudyti, kad tą medžiagą gauti. Gal kuriam pasaulio kampelyje yra natūralūs landšaftai, kur auginamos kabargos..nors kiek skaičiau dokumente, tai sunkiai gaunasi g.gif

Ta proga pasidomėti googlinau ir Wikipedia bent jau rašo g.gif
"The musk deer belongs to the family Moschidae and lives in Pakistan, India, Tibet, China, Siberia and Mongolia."

"Despite its high price, musk tinctures were used in perfumery until 1979, when musk deers were protected as an endangered species by the Convention on the International Trade in Endangered Species of Wild Flora and Fauna (CITES). Today the trade quantity of the natural musk is controlled by CITES but illegal poaching and trading continues.[5]"

O kadangi man CITES konvencija (http://www.cites.org) gerai žinoma, tai dabar neabejoju, jog parfumerijoje įmanoma legaliai naudoti nat. muskusą cool.gif Tik aišku atitinkama kaina.... :
CITES išsamus dokumentas ta tema: http://www.cites.org.../11/prop/29.pdf
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 21:08)
Ramintėlė24, bet atsiliepimų iš jos tebelaukiu  biggrin.gif

as isigyjau pelargoniju hidrolata , labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2009 12 15, 12:08)
as isigyjau pelargoniju hidrolata , labai patinka smile.gif

o kvapas idomu toks pats kaip naminiu tu pelargonijų g.gif Taigi pilnos palangės, sakau gal ir pirkt nereikia pati galiu pasidaryt ką rolleyes.gif
Atsakyti
Gal esate kuri bandžiusi šiuos produktus http://www.damodara....roup=1&item=572 sudėtyje prie prausiklio rašo "pH 6. sudėtyje nėra PEG (polietilenglikolio). Sudėtyje esančios plaunančios ir putojančios medžiagos gaunamos iš atsinaujinančių šaltinių ir yra visiškai biologiškai suyrančios" tik tiek. kaip manote galima pasitikėti?

Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 14:58)
tas su 'koriu': su medum, propoliu, ozkos pienu, avizomis.

va va sito muiliuko kvapas man kaip kokio kepinio, pyrago ar pan smile.gif kiek pamenu abu muiliukus nekvepintus emiau o vistiek man abu kvepia, graziai pasidejus dabar dziovinsiu, aciu Bryylai uz logistika 4u.gif

man kazkokios mistikos su rozem, kiek pamenu turejau meginuka argital su rozem labai patiko, dabar nusipirkau trupuciuka sio kremo dar pameginti plius dar burdock kremo, na ir ka pasitepiau rozem - galva skauda, tik atidarau savo mazuliuka indeliuka ir uzdarau nes man per astru blink.gif kazkas cia rase, kad blogai jei moteriai roziu kvapas nepatinka (teisingiau man nebepatinka) ar tureciau susirupinti?
meginu po truputi burdock krema, ar man vaidenasi ar jis nieko nedrekina?
ir beje palergoniju ea sekmingai pildau savo nepakeiciamus kvepalus, patinka man ju kvapas labai smile.gif o po paskutinio forumo paskaitymo noriu dar bent 3ju prabangiu ea, kad vyrai sienom liptu biggrin.gif, o pinigine neleidzia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 gruodžio 2009 - 11:36