Daddygirl, niu viskas, ir man reikia to santalo ir kakavos ir jazminu ir dar muskuso su jumis cia neimanoma
dar karta noriu pagirti Bellapierre mineraline biria pudra, per visa diena kakta nepradejo blizgeti, ko anksciau nebuvo
dar karta noriu pagirti Bellapierre mineraline biria pudra, per visa diena kakta nepradejo blizgeti, ko anksciau nebuvo
QUOTE(Elitute @ 2009 12 14, 19:27)
Rasma, o kur jus perkate santalo EA?
Esu pirkusi iš Vokietijos "Primavera" ir esu "Kvapų namuose" įisgijusi..bet LT nepigus..berods 2 ar 3 ml kainavo virš 50 Lt Eurais kainos nebepamenu, be to buvo 5 ml. Santalum album rūšies
Pas mūsų Monica lyg ir yra kitos rūšies
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 20:22)
Daddygirl, niu viskas, ir man reikia to santalo ir kakavos ir jazminu ir dar muskuso
Muskuso? Kokiam čia briedžiui žadat 'atributus' nuraut? Juokas juokais, bet esu pagal skelbimus mačiusi tokį čiūdą parduodant kaip 'bebro muskus'
Tikrasis muskusas iš kabargos (retai sutinkamas gyvūnėlis) lyt. liaukų išskiriamas ir jo kaina nežmoniška rinkoje..
Dar ir ambros tuo pačiu reiktų prigriebt
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 15:35)
nebandei sumaisyt? raso, kad labai seksualus kvapas.
Man tai dieviskas sis misinys, o mano sesei nelabai
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 16:47)
Kokybė nėra prasta , tiesiog iš 'žalio' aliejaus (taip vad. 'crude') nėra ko daugiau tikėtis
Ar bandai pasakyti, kad visas saulegrazu aliejus yra nuostabios kokybes ir vienodai nemalanaus kvapo? Deja, as esu tos nuomones, kad aliejus uz 10 ir aliejus uz 30 lt kokybine prasme skiriasi, o kartu ir kvapas bei kitos savybes. Man KN saulegrazu aliejus ganetinai malonaus kvapo, ko negaleciau pasakyti apie kitus, kuriuos man yra teke uostyti - tiek rafinuotus, tiek -ne.
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 20:22)
muskuso
Bent del pastarojo gali nesukti sua galvos, nes legaliai jo negausi, o nelegaliai turbut neipirksi
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 20:53)
Ar bandai pasakyti, kad visas saulegrazu aliejus yra nuostabios kokybes ir vienodai nemalanaus kvapo?
Noriu pasakyti, kad žalias aliejus (žaliava) iš kurio jau gaminamas galutinis produktas (rafinuotas, nerafinuotas aliejus) taip neskirstomas pagal kainas
Čia pan. kaip ir su nafta...naftos kaina už barelį nustatyta ir valio..o jau skirtingo oktaninio skaičiaus benziną iš tos pačios naftos gamina, tik E 92 ar E 95 ultima kaina skirsis
Legaliai muskuso galima gauti kaip 'single note perfum'. Iš Prancūzijos. O jau tada Gamink kvepalus 'pasidaryk pats' Pati nebandžiau , bet va patarimus girdėjau Tik nežinau iš ko tie prancūzai primakaluoja
Be to, žinau kad yra pakaitalas 'neišrankioms' iš muskusinės ybiškės Abelmoschus moschatus augalo...irgi neuosčius niekada Bet konspektuose pasižymėjusi
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 15:25)
Santalas tikrai dieviskas kai ji uzsitepi ant odos
O kokia forma santala teptis?
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 21:48)
Muskuso? Kokiam čia briedžiui žadat 'atributus' nuraut? Juokas juokais, bet esu pagal skelbimus mačiusi tokį čiūdą parduodant kaip 'bebro muskus'
Tikrasis muskusas iš kabargos (retai sutinkamas gyvūnėlis) lyt. liaukų išskiriamas ir jo kaina nežmoniška rinkoje..
muskusas (baltasis sakyciau), kuri deda i kvepalus kaip afrodiziaka, isgaunamas is banginiu nu negaliu kaip prajuokinai, vos is kedes neisgriuvaRasma, o kur tos kabargos veisiasi? gal viena kokia isgaudysim, visom SM uzteks pagerinti savo aliejus
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 17:29)
ka tu, as ne ragana, as - auka
siaip as retai taip 'uzsikabinu' (nu, bent jau stengiuos nepasiduoti madoms, kartais net pavyksta ), nu bet dabar... oi mama kaip man reikia santalo ir kakavos absoliuto... kai nusipirksiu, susimaisysiu i koki kuno sviesta, isistepliosiu visa, tada nusiraminsiu
siaip jau as kaltinu ta, kas pirma parase apie sokoladini muila , nuo to man viskas ir prasidejo. cia ji ragana
Papildyta:
o, prisiminiau, cia Rasma buvo, ne?
Daddygirl jei labai nori sandalo ea, tai galiu atiduot, turiu ir nenaudoju, netgi nubegau i vonia pauostyt, ar tikrai tas kvapas dieviskas , tai zinok, kad man nelabai Turiu ir nenaudoju, o tu geram tikslui panaudotum
Pas mane Sandalwood mysore (santalum album)
Beje as irgi auka Jau kaip uzsimaniau jazminu kvapo ir mastau apie vanile
QUOTE(rutuk @ 2009 12 14, 22:54)
Daddygirl jei labai nori sandalo ea, tai galiu atiduot, turiu ir nenaudoju, netgi nubegau i vonia pauostyt, ar tikrai tas kvapas dieviskas , tai zinok, kad man nelabai Turiu ir nenaudoju, o tu geram tikslui panaudotum
o kodel nenaudoji??
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 21:57)
o kodel nenaudoji??
Net nezinau kodel Net pamirsus buvau kad turiu Bet pauosciau nelabai, gal reiks pabandyt i misini su Ylang pabandyt ar neroli, o gal rozem tai gal tada ir naudosiu kazkiek
Bet man skubiai reik pradet juos garint, o tai turiu nemazai, o stovi retai naudojami nes turiu kelis einamiausius
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 21:03)
Legaliai muskuso galima gauti kaip 'single note perfum'. Iš Prancūzijos. O jau tada Gamink kvepalus 'pasidaryk pats' Pati nebandžiau , bet va patarimus girdėjau Tik nežinau iš ko tie prancūzai primakaluoja
as turejau omeny muskusa is elniu (apie kuriuos ir pati kalbejai), nes juos medzioti tam tikslui yra uzdrausta, todel jokia prancuzijos firma ir negali jo legaliai pardavineti o kad kazka sumakaluota parduotu, tai turbut ne jie vieni turi
QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 14, 21:22)
O kokia forma santala teptis?
as tai ir gryna ant riesu, uz ausu
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 21:52)
muskusas (baltasis sakyciau), kuri deda i kvepalus kaip afrodiziaka, isgaunamas is banginiu
kiek as skaiciau, tai baltasis muskusas yra sintetinio sinonimas, o is banginiu isskyru isgaunama ambra, ne muskusas