Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Rasma, o kur jus perkate santalo EA?
Atsakyti
Gal yra turėjusių Sante ar Logona antakių ir akių pieštukus? Domina jų kietumas ir ar yra tamsi ruda spalva? 4u.gif
Atsakyti
Daddygirl, niu viskas, ir man reikia to santalo ir kakavos ir jazminu ir dar muskuso lotuliukas.gif su jumis cia neimanoma doh.gif
dar karta noriu pagirti Bellapierre mineraline biria pudra, per visa diena kakta nepradejo blizgeti, ko anksciau nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2009 12 14, 19:27)
Rasma, o kur jus perkate santalo EA?

Esu pirkusi iš Vokietijos "Primavera" ir esu "Kvapų namuose" įisgijusi..bet LT nepigus..berods 2 ar 3 ml kainavo virš 50 Lt doh.gif Eurais kainos nebepamenu, be to buvo 5 ml. Santalum album rūšies
Pas mūsų Monica lyg ir yra kitos rūšies g.gif
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 20:22)
Daddygirl, niu viskas, ir man reikia to santalo ir kakavos ir jazminu ir dar muskuso  lotuliukas.gif 

Muskuso? biggrin.gif Kokiam čia briedžiui žadat 'atributus' nuraut? biggrin.gif Juokas juokais, bet esu pagal skelbimus mačiusi tokį čiūdą parduodant kaip 'bebro muskus' doh.gif lotuliukas.gif
Tikrasis muskusas iš kabargos (retai sutinkamas gyvūnėlis) lyt. liaukų išskiriamas ir jo kaina nežmoniška rinkoje..
Dar ir ambros tuo pačiu reiktų prigriebt biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 15:35)
nebandei sumaisyt? raso, kad labai seksualus kvapas.

Man tai dieviskas sis misinys, o mano sesei nelabai ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 16:47)
Kokybė nėra prasta schmoll.gif , tiesiog iš 'žalio' aliejaus (taip vad. 'crude') nėra ko daugiau tikėtis ax.gif

Ar bandai pasakyti, kad visas saulegrazu aliejus yra nuostabios kokybes ir vienodai nemalanaus kvapo? Deja, as esu tos nuomones, kad aliejus uz 10 ir aliejus uz 30 lt kokybine prasme skiriasi, o kartu ir kvapas bei kitos savybes. Man KN saulegrazu aliejus ganetinai malonaus kvapo, ko negaleciau pasakyti apie kitus, kuriuos man yra teke uostyti - tiek rafinuotus, tiek -ne.

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 20:22)
muskuso

Bent del pastarojo gali nesukti sua galvos, nes legaliai jo negausi, o nelegaliai turbut neipirksi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 20:53)
Ar bandai pasakyti, kad visas saulegrazu aliejus yra nuostabios kokybes ir vienodai nemalanaus kvapo?

Noriu pasakyti, kad žalias aliejus (žaliava) iš kurio jau gaminamas galutinis produktas (rafinuotas, nerafinuotas aliejus) taip neskirstomas pagal kainas smile.gif
Čia pan. kaip ir su nafta...naftos kaina už barelį nustatyta ir valio..o jau skirtingo oktaninio skaičiaus benziną iš tos pačios naftos gamina, tik E 92 ar E 95 ultima kaina skirsis mirksiukas.gif

Legaliai muskuso galima gauti kaip 'single note perfum'. Iš Prancūzijos. O jau tada bigsmile.gif Gamink kvepalus 'pasidaryk pats' biggrin.gif Pati nebandžiau schmoll.gif , bet va patarimus girdėjau g.gif Tik nežinau iš ko tie prancūzai primakaluoja cool.gif

Be to, žinau kad yra pakaitalas 'neišrankioms' iš muskusinės ybiškės biggrin.gif g.gif Abelmoschus moschatus augalo...irgi neuosčius niekada schmoll.gif Bet konspektuose pasižymėjusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 14 gruodžio 2009 - 21:05
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 15:25)
Santalas tikrai dieviskas kai ji uzsitepi ant odos  wub.gif

O kokia forma santala teptis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 14 gruodžio 2009 - 21:23
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 21:48)
Muskuso?  biggrin.gif Kokiam čia briedžiui žadat 'atributus' nuraut? biggrin.gif Juokas juokais, bet esu pagal skelbimus mačiusi tokį čiūdą parduodant kaip 'bebro muskus' doh.gif  lotuliukas.gif
Tikrasis muskusas iš kabargos (retai sutinkamas gyvūnėlis) lyt. liaukų išskiriamas ir jo kaina nežmoniška rinkoje..
Dar ir ambros tuo pačiu reiktų prigriebt biggrin.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif muskusas (baltasis sakyciau), kuri deda i kvepalus kaip afrodiziaka, isgaunamas is banginiu lotuliukas.gif nu negaliu kaip prajuokinai, vos is kedes neisgriuvaRasma, o kur tos kabargos veisiasi? gal viena kokia isgaudysim, visom SM uzteks pagerinti savo aliejus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 14 gruodžio 2009 - 21:56
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 17:29)

lotuliukas.gif ka tu, as ne ragana, as - auka  biggrin.gif
siaip as retai taip 'uzsikabinu' (nu, bent jau stengiuos nepasiduoti madoms, kartais net pavyksta biggrin.gif ), nu bet dabar... oi mama kaip man reikia santalo ir kakavos absoliuto... kai nusipirksiu, susimaisysiu i koki kuno sviesta, isistepliosiu visa, tada nusiraminsiu  biggrin.gif
siaip jau as kaltinu ta, kas pirma parase apie sokoladini muila  ax.gif , nuo to man viskas ir prasidejo. cia ji ragana  tongue.gif  cool.gif
Papildyta:
o, prisiminiau, cia Rasma buvo, ne?  smile.gif

Daddygirl jei labai nori sandalo ea, tai galiu atiduot, turiu ir nenaudoju, netgi nubegau i vonia pauostyt, ar tikrai tas kvapas dieviskas lotuliukas.gif , tai zinok, kad man nelabai doh.gif Turiu ir nenaudoju, o tu geram tikslui panaudotum mirksiukas.gif
Pas mane Sandalwood mysore (santalum album)
Beje as irgi auka lotuliukas.gif Jau kaip uzsimaniau jazminu kvapo ir mastau apie vanile blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 12 14, 22:54)
Daddygirl jei labai nori sandalo ea, tai galiu atiduot, turiu ir nenaudoju, netgi nubegau i vonia pauostyt, ar tikrai tas kvapas dieviskas  lotuliukas.gif , tai zinok, kad man nelabai  doh.gif  Turiu ir nenaudoju, o tu geram tikslui panaudotum  mirksiukas.gif
Pas mane Sandalwood mysore (santalum album)
Beje as irgi auka  lotuliukas.gif  Jau kaip uzsimaniau jazminu kvapo ir mastau apie vanile  blush2.gif

o kodel nenaudoji?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 21:57)
o kodel nenaudoji??  ax.gif

Net nezinau kodel biggrin.gif Net pamirsus buvau kad turiu biggrin.gif Bet pauosciau nelabai, gal reiks pabandyt i misini su Ylang pabandyt ar neroli, o gal rozem g.gif tai gal tada ir naudosiu kazkiek ax.gif
Bet man skubiai reik pradet juos garint, o tai turiu nemazai, o stovi retai naudojami blush2.gif nes turiu kelis einamiausius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 21:03)
Legaliai muskuso galima gauti kaip 'single note perfum'. Iš Prancūzijos. O jau tada bigsmile.gif Gamink kvepalus 'pasidaryk pats' biggrin.gif  Pati nebandžiau schmoll.gif , bet va patarimus girdėjau g.gif Tik nežinau iš ko tie prancūzai primakaluoja cool.gif

as turejau omeny muskusa is elniu (apie kuriuos ir pati kalbejai), nes juos medzioti tam tikslui yra uzdrausta, todel jokia prancuzijos firma ir negali jo legaliai pardavineti g.gif o kad kazka sumakaluota parduotu, tai turbut ne jie vieni turi

QUOTE(Bitute32 @ 2009 12 14, 21:22)
O kokia forma santala teptis? blush2.gif

as tai ir gryna ant riesu, uz ausu ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 21:52)
lotuliukas.gif muskusas (baltasis sakyciau), kuri deda i kvepalus kaip afrodiziaka, isgaunamas is banginiu 

kiek as skaiciau, tai baltasis muskusas yra sintetinio sinonimas, o is banginiu isskyru isgaunama ambra, ne muskusas schmoll.gif
Atsakyti