Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 14, 14:36)
mergaites ar yra naudojanciu aloe sultis nuo plauku slinkimo?kaip kovojat su slinkimu?gal kites kokias priemones naudojat?pasidalinkit prasom ax.gif kaip?kiek? ax.gif

taigi pradejau naudot (zinau kad tik to gerojo alijosiaus, apie kuri cia buvo kalbeta, del ekologiskumo nieko nezinau) Bet efektas po į trynimu rolleyes.gif Dabar jau slenka tiek kad šoko nebekelia cool.gif Ir butinai ant galo vesiu vandeniu su actu perlieju.

Viską skaitau ir rašausi į sasiuvinuką.Baigiu prirašyti blink.gif O jau visko noriu lotuliukas.gif Labiausiai vilioja vanilė wub.gif
Pastebėjau kad MB labai patinka levandos blink.gif O man nuo jų fui. Tai aš su tuo faith šampūnų (levandų) ne galvą plaunu o kojas biggrin.gif Tada MB labai lengva masažui kojų prikalbint

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 17:53)

Jis labai specifinis, tarp kitko, gana mažai sutinku žmonių kam jis patiktų naudoti..bet aš matyt iš tos mažumos ax.gif Visgi sunkus, 'balzaminis' kvapas..

Aciu uz recepta. mirksiukas.gif Jau dabar noriu, bet dar neturiu visko ko reikia. rolleyes.gif
Niekad nesu uosciusi santalo ea, bet visada norejau pauostyti, turejau tik KN smilkalus santalo, tai kvapas wub.gif Vieni is megstamiausiu. Tik gal kas gali palyginti, jei kas turejo ir ea ir smilkalus, ar kvapai panasus?Jei taip,tai... wub.gif
Atsakyti
Del Faith in Nature sampunu man labai keista, bet, atrodo, man jie tiko. Nors turiu labai jautria galvos oda. Jau antra diena neplaunu galvos, nors paprastai plaunu kasdien, ir nesikasau, kaip iprasta. doh.gif
Norejau paklausti, kur Vilniuj galima pigiau isigyti Madaros?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 15:50)
o kokio molio? balto, zalio, raudono?
o del santalo ir kakavos su vanile, ragana tu, dabar vel  turesiu darbo  lotuliukas.gif  4u.gif

nu as, kaip turbut cia kiekviena smile.gif, siulau ta, kuri pati geriu - maniskis bentonite (jis ivairiai vadinamas.. kazkaip mont...)

lotuliukas.gif ka tu, as ne ragana, as - auka biggrin.gif
siaip as retai taip 'uzsikabinu' (nu, bent jau stengiuos nepasiduoti madoms, kartais net pavyksta biggrin.gif ), nu bet dabar... oi mama kaip man reikia santalo ir kakavos absoliuto... kai nusipirksiu, susimaisysiu i koki kuno sviesta, isistepliosiu visa, tada nusiraminsiu biggrin.gif
siaip jau as kaltinu ta, kas pirma parase apie sokoladini muila ax.gif , nuo to man viskas ir prasidejo. cia ji ragana tongue.gif cool.gif
Papildyta:
o, prisiminiau, cia Rasma buvo, ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 14, 18:24)
Del Faith in Nature sampunu man labai keista, bet, atrodo, man jie tiko. Nors turiu labai jautria galvos oda. Jau antra diena neplaunu galvos, nors paprastai plaunu kasdien, ir nesikasau, kaip iprasta.  doh.gif

tai vat man keista, kad aš išvis galiu plauti galvą su bet kuo, kad ir su muilu, vienodai, vasara plaunu jei tik galimybė su upės ar ežero vandeniu be jokių šampūnų.Va tada tai buną patys gražiausi plaukai.
Pgalvot negalėjau kad gali man netikt šampūnas. MB vis renkam renkam, tai visad paskui aš plaunuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 18:28)
siaip as retai taip 'uzsikabinu' (nu, bent jau stengiuos nepasiduoti madoms, kartais net pavyksta biggrin.gif ), nu bet dabar... oi mama kaip man reikia santalo ir kakavos absoliuto... kai nusipirksiu, susimaisysiu i koki kuno sviesta, isistepliosiu visa, tada nusiraminsiu  biggrin.gif
siaip jau as kaltinu ta, kas pirma parase apie sokoladini muila  ax.gif , nuo to man viskas ir prasidejo. cia ji ragana  tongue.gif  cool.gif

Mergaites, o apie kokiu kuno sviestus nuolat kalbat? Ar apie pirktinius, ar perkat bazes ir jau pacios dedat ko norit?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 17:09)
nepamenu, kelių ar keliolikos kartų užtekdavo, kad imtų tekėti per siūlę to indelio išilgai smile.gif Skiriasi kaina, daugiau nežinau kuo biggrin.gif Reikės ir man pasižvalgyti Jyske tokio daikto  drinks_cheers.gif
aš nemėgstu sunkių kvapų ir man santalas tai visai nesunkus atrodo biggrin.gif

Išimčių visose taisyklėse yra biggrin.gif
Tu - tai kitas reikalas 4u.gif Kaip ir dauguma turbūt čia esančių..aš čia mus su 'normaliais žmonėmis' palyginau, kurie gero EA neuostę...arba tais, kuriems užtenka serijinių Dior ax.gif cool.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 17:10)
Net pavydas ima, kai paskaitai, kaip cia visos tepasi tais aliejais ir dziaugiasi ju poveikiu, o man atrodo,kad nei vienas aliejus netinka veidui ir apskritai, ir ko tos poros taip kemsasi  net nuo 'oro'. biggrin.gif

Aš veido jokiu aliejumi netepu cool.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 17:21)
Aciu uz recepta. mirksiukas.gif Jau dabar noriu, bet dar neturiu visko ko reikia.  rolleyes.gif
Niekad nesu uosciusi santalo ea, bet visada norejau pauostyti,  turejau tik KN smilkalus santalo, tai kvapas  wub.gif

O dabar nemaišau daug EA, kvapų.

1-2 eteriniai aliejai į kūno aliejų..pvz. santalas-rožė, rožė-pačiulė ir pan.

Smilkalų natūralių nė karto nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 14, 16:37)
Ačiū labai  bigsmile.gif na super, o ir kaina nėra labai didelė...
O kur tu to gelio užmatei? wink.gif
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 14, 17:24)

Barocoj ir Dauglas'e dabar 20% nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 14, 17:24)
Del Faith in Nature sampunu man labai keista, bet, atrodo, man jie tiko. Nors turiu labai jautria galvos oda. Jau antra diena neplaunu galvos, nors paprastai plaunu kasdien, ir nesikasau, kaip iprasta.  doh.gif

Barokoje Madarai 20 % nuolaida 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 12 14, 17:31)
O kur tu to gelio užmatei? wink.gif

Barocoj ir Dauglas'e dabar 20% nuolaidos 4u.gif

My Webpage 4u.gif

Ot kokios mes informuotos, viską žinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 17:29)
siaip jau as kaltinu ta, kas pirma parase apie sokoladini muila  ax.gif , nuo to man viskas ir prasidejo. cia ji ragana  tongue.gif  cool.gif
Papildyta:
o, prisiminiau, cia Rasma buvo, ne?  smile.gif

Aš taip ir pagalvojau perksaičiusi kol dar žinutė nebuvo taisyta..ar tik ne apie mane doh.gif biggrin.gif
Oi šokoladinis muilas wub.gif Pirksiu pirksiu, ir viena pirmųjų, jei tik jis bus wub.gif

Šiaip aš mėgstu prabangius produktus, kas visai nedera su mano paprastumu gyvenime cool.gif Tik kišenė nemėgsta biggrin.gif

Kai nesidomėjau EA, kai pirkdavau kvepalus, tai versdavausi per galvą, kad įsigyti neregėtus-nematytus, prabangius (ir kvapu, ir kaina doh.gif ) ir kad nė viena taip kaip aš nekvepėtų cool.gif biggrin.gif Gal todėl mane visi įpratę sutikę apkabint ir uost..ypač vyrai, įsikniaubia į kaklą, plaukus ir ką tu jiems doh.gif Mano vyras, kai vienąsyk netyčia pamatė atsisveikinimą, po kažkokio darbinio vakarėlio tai pasidžiaugė, kad dar seksas į tai neįeina cool.gif doh.gif

O grindis namie irgi su EA plaunu doh.gif Kaip MBD sako, tu ką..grindis plauni su tais lašais iš mažų, labai brangių buteliukų? Bet man turi viskas kvepėti..dievinu kvepiančią aplinką..kvepiančius žmones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 15:53)
Bet jau komplimentų darbe sulaukdavau nerealių blink.gif Nebuvo abejingo žmogaus ištrynus odą su aliejumi, kuriame santalas..jis labai juntamas ir ilgai išliekantis. Vienas vyr. kolega sakė, kad norėtų mane tuo aliejumi pats ištrinti...lėtai ir ilgai doh.gif Nes prieš tai išsiklausinėjo kuom kvepiu...bet tada buvo derinukas santalas/rožė/ylang-ylang/jazminas  biggrin.gif

o ka as sakiau... biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 16:10)
Jei jau kemsa poras,tada tikrai gali itarineti betka ir viska. biggrin.gif  Net pavydas ima, kai paskaitai, kaip cia visos tepasi tais aliejais ir dziaugiasi ju poveikiu, o man atrodo,kad nei vienas aliejus netinka veidui ir apskritai, ir ko tos poros taip kemsasi  net nuo 'oro'. biggrin.gif

tiesa sakant ir as lygiai taip pat pavydziu drinks_cheers.gif man labai patikdavo veido svelnumas, pamaitinimas aliejais. bet dabar jau ju bijau unsure.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 14, 16:11)
Tai aš su tuo faith šampūnų (levandų) ne galvą plaunu o kojas  biggrin.gif  Tada MB labai lengva masažui kojų prikalbint

biggrin.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 14, 16:29)
Mergaites, o apie kokiu kuno sviestus nuolat kalbat? Ar apie pirktinius, ar perkat bazes ir jau pacios dedat ko norit?

as pati susimaisau. is turimu alieju ir sviestu.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 14, 17:29)
agnuta, o NB kiek kainuoja?

apie 26 Lt man rodos g.gif
Atsakyti