Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 17:23)

Manija69, žiūrint, kokiam vidiniam vartojimui - gal Nimfali nėra tikri, kad būtent tam, kam mes jį naudojam? Juk galima daryti ant dėsnų kompresus, makšties tamponus dar
tai nėr už ką - apie molį norėjau pasisakyt biggrin.gif

desnu? kas tai? blush2.gif

Bet geriant ar jautei skirtuma? g.gif Beje, kuri dabar geri?

Cia gal reiktu Vergine paklausti. smile.gif Bet siaip, tikri jie ar ne, manau rasyti reiktu ka gamintojas raso. g.gif Nes tokiu atveju nezinai kuom tiketi.
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 11, 15:59)
Nuvaziavom i ta parduotuve essenza senamiestyje, paziurejau, ''paciupinejau'' - nu toooks juokingas kiekis, o kaina, kaip uz gera daikta  bigsmile.gif

kreipsiuos i Taves, gal man daugiau papasakosi apie ta misinuka, kur teciui sutaisei  ax.gif  4u.gif  wub.gif

tas iš Vokietijos normalia kaina išeina ir nėra jis kažkoks džiūstantis smile.gif

būtinai drinks_cheers.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 16:03)
pieno produktai yra pripazinti siaip suaugusiam zmogui nenaudingi, ir netgi, ypac moterims, zalingi.

Aisku, siu tyrimu rezultatai placiosios visuomenes nepasieks, kai yra toks finansinis suinteresuotumas ir turint omeny, kokia stipri pasaulyje pieno pramone...

man ir šiaip kažkaip ramiau, kai nėra gyvulinės kilmės medžiagų smile.gif Be to, seniau žmonės tiek pieno nei į vidų, nei išorei nenaudodavo. Nebūdavo tiek to pramoniniu būdu gamino pieno ir jo produktų.

taip, pieno pramonė labai įtakinga ir ji eina į Kiniją. Jei gerai pamenu, tai kinų vaikams mokyklose ar norima įvesti, ar jau nustatytas reikalavimas išgerti po stiklinę pieno į dieną. Galima tik spėti, kaip sureaguos organizmas, kurio genetinėje informacijoje tai neįrašyta. Gali būti daug alergijų, buvusių netipiškų susirgimų.

prie ko vedu, čia ne off topic biggrin.gif Aš matyt irgi prie tų žmonių, kurių organizmas netoleruoja tos pačios sojos, kuri mūsuose dar gana šviežias dalykas wink.gif Ir kai renkuosi kosmetika, visad žiūriu, kad joje nebūtų sojų. Nes kažkaip smarkiai įtariu, kad būtent dėl jų mane alergizuodavo kai kurie Hauschkos produktai... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 16:23)
Būtinai parašyk apie atsiliepimus šios knygos  mirksiukas.gif labai įdomu, ar verta ji dėmesio...

Lietuvišką įžangą parašė Gitana iš KN. Yra net šampūno receptas, kitų vonios dalykėlių receptai. Šiaip visai verta dėmesio, daug iliustracijų, svoriai gramais surašyti, šiek tiek apie ea, natūralius dažiklius. nereikia su anglų kalba vargt. blush2.gif
Et, norėčiau, kad ir šįvakar pradėt, bet namie nėra sąlygų, laiko ir kompanijos
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2009 12 11, 16:38)
4u.gif Katuti, dekuj uz nauja tema 4u.gif

merginos, malonu, kad dėkojat, bet atskirai nedėkokit tikrai 4u.gif Taupom vietą ax.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 11, 16:49)
desnu? kas tai? blush2.gif

Bet geriant ar jautei skirtuma?  g.gif Beje, kuri dabar geri?

dėsnos - burnoje, jose dantys tupi biggrin.gif

dabar geriu baltą, nes jis man skanesnis, nelabai beliko ir ką tvarkyti savyje. Bet pamaišau - kartais tą, kartais kitą, t.y. žaliąjį. Pvz., jei matau, kad nesusitvarkau su oda ar atsiranda kažkokių kitų problemyčių, pasiimu žaliąjį. O jei rutinai - tada baltasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 11, 14:56)
Dabartinis silko, nera intensyvus, nelabai net pasakyciau kuom kvepia  rolleyes.gif ,o tie kurie dziusta, tai jau yra ka uostyti. wub.gif

dekui 4u.gif
drinks_cheers.gif tas antras silko muilas su siek tiek maziau eteriniu nei iprastai dedu.

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 11, 15:08)
Katuti, zinau,kad tu esi gerusi Ciel D'azur zaliaji ir baltaji moli,taip?
Ar jauciasi skirtumas tarp ju? 4u.gif

kaip tik dabar skaiciau, kad baltasis tinka tik trumpalaikiam naudojimui i vidu g.gif

QUOTE(Rasucci @ 2009 12 11, 15:22)
Pas Monica musu k. absoliutas 6lt uz 1ml.

supratau. zinoma, reikia info kaupti drinks_cheers.gif

aciu, kad isdavet Monicos absuliuto kaina smile.gif Reikia man ja pakamantinet, is kur pirko blush2.gif gal uk...

QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 15:23)
na kaip iš tavęs svajonę galima atimt?  ax.gif Aš tai viską kuo puikiausiai mačiau  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 17:10)
drinks_cheers.gif tas antras silko muilas su siek tiek maziau eteriniu nei iprastai dedu.

Mano manymu tai pakanka kvapo šilko muile(pas mane antras variantas), nes ten rozmarinai, pelargonijos, tai jei jų būtų daugiau, turbūt pradėtų erzinti rolleyes.gif
Viskas man gerai vakar praėjo, nepasireiškė jokie šalutiniai reiškiniai juo nusipraususi, o šiandien skutausi kojas su juo, tai labai super, slysta kaip per sviestą thumbup.gif
Atsakyti
[quote=katutis,2009 12 11, 17:57]
tas iš Vokietijos normalia kaina išeina ir nėra jis kažkoks džiūstantis smile.gif

Primink is kur Tu ji pirkai, is kazkokios parduotuves internetines uzsisakinejai?... 4u.gif Butu idomu pasiziureti.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 16:15)
Mano manymu tai pakanka kvapo šilko muile(pas mane antras variantas), nes ten rozmarinai, pelargonijos, tai jei jų būtų daugiau, turbūt pradėtų erzinti rolleyes.gif
Viskas man gerai vakar praėjo, nepasireiškė jokie šalutiniai reiškiniai juo nusipraususi, o šiandien skutausi kojas su juo, tai labai super, slysta kaip per sviestą thumbup.gif

kaip gerai, kad nealergizuoja bigsmile.gif

radau kakavos absoliuta pigu, parduodama uk.
20ml 15 svaru
o newdirections 17ml parduoda uz 44 svarus
blink.gif
kazkas cia ne taip? ka manot? gal labai skiriasi ju kokybe/koncentracija? reik pasidomet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 16:17)
Del sokoladinio muilo
bigsmile.gif
thumbup.gif

jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta  biggrin.gif  thumbup.gif

as ir imciau gabaliuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, MEGAITES 4u.gif
Sudomino pokalbis apie juros dumblius, kur PC buna pikti, kokiame skyriuje prie prieskoniu, ar kur kiek ziurinedavau tai vis neuzmatydavau, o gal tie patys juros kopustai priskiriami juros dumbliams g.gif Tokiu tai maciau pirkti ir stambiu ir maltu.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 16:22)
O toj Gedimino 9 vaistineje yra ir ekologiskos dekoratyvines kosmetikos? pvz., ekologisku tusu?  4u.gif

sake lb greit bus Hauschkoa dekoratyvine, bet kol kas tik tuscias stendas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 11, 18:15)
  o šiandien skutausi kojas su juo, tai labai super, slysta kaip per sviestą thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš irgi naudoju ir skutimui,nereikia jokių skutimo kremų. smile.gif
Atsakyti