Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Placebo. @ 2009 12 14, 17:01)
merginos, o kokias aromatines lempas naudojate ea kaitinti?
nusipirkau damodaros, po dviejų dienų tas indelis, kur vandenį su ea reik pilt, suskilo verysad.gif  ir dabar vanduo išteka verysad.gif

esu pirkusi is naujosios barmunes, tai dar ir dabar sveika (turiu jau metus) ir ne per seniausiai isigijau aromastone is KN.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2009 12 14, 16:01)
nusipirkau damodaros, po dviejų dienų tas indelis, kur vandenį su ea reik pilt, suskilo verysad.gif  ir dabar vanduo išteka verysad.gif

tokio tipo man visi garintuvai suskilo - tiek pirkti pigesni, tiek brangesni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 17:11)
tokio tipo man visi garintuvai suskilo - tiek pirkti pigesni, tiek brangesni wink.gif

po kiek laiko naudojimo? g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pakomentuoti šitą sudėtį? aš tai nieko nematau, o irsertifikuota ecocert rolleyes.gif
Composition INCI: Aqua, spiraea ulmaria flower water*, rosa damascena flower water* , cocamidopropyl betaine, sodium lauroyl sarcosinate , glycerin (glycérine végétale), decyl glucoside, sodium lauroyl oat amino acid, caprylyl / capryl glucoside, pinus sylvestris leaf oil*, xanthan gum, sodium chloride, eucalyptus globulus leaf oil*, glycine soja, tocopherol (vitamine E naturelle), benzyl alcohol (and) dehydroacetic acid (agents de conservation), potassium hydroxide.

*Ingrédient issu de l'Agriculture Biologique

99,15% du total des ingrédients sont d'origine naturelle
10,20% du total des ingrédients sont issus de l'agriculture biologique

Ši sudėtis intymios higienos prausiklio:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 14, 16:22)

Sudetis gera. Pati toki pati turejau. Labai patiko, taupiai naudojas - naudojau apie metus laiko.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 16:11)

ot velnias... tai kokį pirkt tada? verysad.gif na išskyrus tuos iš KN

agnuta, o NB kiek kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 14 gruodžio 2009 - 16:39
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 16:11)

O aš toki paprastą iš Jysk nusipirkau gal už 5 lt ir esu labai patenkinta biggrin.gif kuo tie brangūs skiriasi nuo pigių?
Papildyta:
QUOTE(gizma @ 2009 12 14, 16:26)
QUOTE(bryyla @ 2009 12 14, 16:22)

Sudetis gera. Pati toki pati turejau. Labai patiko, taupiai naudojas - naudojau apie metus laiko.

Ačiū labai bigsmile.gif na super, o ir kaina nėra labai didelė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 14 gruodžio 2009 - 16:34
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 14:25)
kiek zinau, tai KN tikrai filtruotas yra jojobos aliejus. o prastos kokybes saulegrazu aliejus tikrai smirdi tom spurgom, bet man net ir rafinuotas toks aliejus vis tiek smirdi. KN aliejaus kvapas visai kitoks  schmoll.gif

Kokybė nėra prasta schmoll.gif , tiesiog iš 'žalio' aliejaus (taip vad. 'crude') nėra ko daugiau tikėtis ax.gif Ypač įmonėje, kur jo perdirbama tonomis..čia jau smirda iš tolo, kaip nuo žuvies, pieno įmonių..nors viskas su jų produktais gerai..per ilgą laiką persigeria kvapais via aplinka cool.gif Žalias, tik mechaniškai išspaustas saulėgrąžų aliejus man asmeniškai yra pobaisio kvapo ir dar baisesnio vaizdo cool.gif Aš išvis nemėgstu saulėgrąžų ir esu joms alergiška ax.gif

Rafinuotas gali smirdėti, jei jis nebuvo dezodoruotas. Vien rafinavimas kvapą šiek tiek gali susilpninti, bet visiškai kvapas nedingsta. Dezodoruotas aliejus tikrai neturės absoliučiai jokio kvapo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 16:35)
galima pradzioj tik molio vandeni (t.y. nemaisant molio nusedusio stiklines dugne, isgerti tik vandeni)

raso, kad santalas su kakavos ar vaniles absoliutais gerai dera. nebandei sumaisyt? raso, kad labai seksualus kvapas. Nidulia, cia Tau deja, kaip dar pagerint savo vaniles poveiki wink.gif  biggrin.gif
bitininkui tai tikrai  bigsmile.gif

o kokio molio? balto, zalio, raudono?
o del santalo ir kakavos su vanile, ragana tu, dabar vel turesiu darbo lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 15:35)
oi, nu tada nezinau..  doh.gif
tada, kaip Rasma rase, visi daro ka nori, vadina kaip nori..

4u.gif nu va, sakau man reikia santalo smile.gif paciai juokinga, koks zmogus socialine butybe smile.gif as jo net neuoscius, bet vien skaitydama atsiliepimus taip uzsinorejau...  wub.gif
raso, kad santalas su kakavos ar vaniles absoliutais gerai dera. nebandei sumaisyt? raso, kad labai seksualus kvapas. 

Prajuokinai biggrin.gif Aš jau senai pastebėjau, kad 'natūralistai aliejininkai' tiek pripainioję, kad jau patys dažnai nesupranta biggrin.gif Rašo labai dviprasmiškus teiginius, vienas kitam prieštaraujančius ir pan. (na, internetinėse parduotuvėse..tiek LT, tiek užsienio)

Aš kliedžiu santalmedžiu cool.gif
Hidrolatus naudojau, dievinau...dabar turiu EA ir dedu į kūno aliejų...labai gerai dera su pačiulėm, rožėm..kažkas tokio wub.gif cool.gif

Jis labai specifinis, tarp kitko, gana mažai sutinku žmonių kam jis patiktų naudoti..bet aš matyt iš tos mažumos ax.gif Visgi sunkus, 'balzaminis' kvapas..
Bet jau komplimentų darbe sulaukdavau nerealių blink.gif Nebuvo abejingo žmogaus ištrynus odą su aliejumi, kuriame santalas..jis labai juntamas ir ilgai išliekantis. Vienas vyr. kolega sakė, kad norėtų mane tuo aliejumi pats ištrinti...lėtai ir ilgai doh.gif Nes prieš tai išsiklausinėjo kuom kvepiu...bet tada buvo derinukas santalas/rožė/ylang-ylang/jazminas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 14, 16:20)
po kiek laiko naudojimo? g.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 12 14, 16:37)
O aš toki paprastą iš Jysk nusipirkau gal už 5 lt ir esu labai patenkinta  biggrin.gif kuo tie brangūs skiriasi nuo pigių?

nepamenu, kelių ar keliolikos kartų užtekdavo, kad imtų tekėti per siūlę to indelio išilgai smile.gif Skiriasi kaina, daugiau nežinau kuo biggrin.gif Reikės ir man pasižvalgyti Jyske tokio daikto drinks_cheers.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 16:53)
Visgi sunkus, 'balzaminis' kvapas..

aš nemėgstu sunkių kvapų ir man santalas tai visai nesunkus atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 14:24)

jei man taip butu (kimstusi poros) as pirmiausiai kaltinciau produktus naudojamus topiskai  ax.gif

Dar prisiminiau, kad sesuo lavera naudoja su aloe.Gali ir nuo jo buti. g.gif

Jei jau kemsa poras,tada tikrai gali itarineti betka ir viska. biggrin.gif Net pavydas ima, kai paskaitai, kaip cia visos tepasi tais aliejais ir dziaugiasi ju poveikiu, o man atrodo,kad nei vienas aliejus netinka veidui ir apskritai, ir ko tos poros taip kemsasi net nuo 'oro'. biggrin.gif
Atsakyti