Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 13:24)
tai tu esi naturalaus (neintensyvaus) muilo kvapo megeja   drinks_cheers.gif smile.gif (t.y. to, kuris isgaunamas priedu, o ne eteriniu alieju pagalba).

gal TB koks jura muilas labiau tiks? smile.gif
as naudoju kempine (ta apvalu kamuoliuka - sutraukta tinkleli), tai putojimo uztenka..  g.gif

pati nustebau, kad man tie patys skaniausi, praktiškai valgytini biggrin.gif O tas su korio tinkliuku yra su kuo? 4u.gif Na, bet susipažinau daugmaž, kitąkart man bus aišku, ko norėti rolleyes.gif

bandysim ir Jūrą - padėtas savo eilės laukia lotuliukas.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 12 14, 13:34)
Katuti, gal TB be kempinės juo muilinosi?

aš be kempinių prausiuosi, tai man putojimo užtenka. O jis - visada su tuo tinkliuku, ir jam neputoja doh.gif Manau, kad tiesiog prausėsi paskutinį kartą su Weledos pieneliu, gal todėl ir palyginimas truputį subjektyvokas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 14 gruodžio 2009 - 13:47
QUOTE(bryyla @ 2009 12 14, 12:25)
Kažko nebeatseku, gal atsakysi...  ax.gif Kuo dabar odą tepi, jei ne aliejais? Tau nuo aliejų tepimo ar jais prausimo kimšdavosi poros?

nezinau smile.gif
tiesiog kai atsirado labai daug tokiu iskilimu odoje as uzpykau ant visko (prausimosi priemoniu, tepamu alieju, maisto) ir viska pakeiciau.
ir dabar ju atsiranda, bet zymiai maziau.
dabar tepu aloe nuo palanges ir kartais suki balancing lotion. (dar ta acto geli paskutiniu metu bandziau, bet nebelabai jis man patinka).
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 12:46)
pati nustebau, kad man tie patys skaniausi, praktiškai valgytini biggrin.gif O tas su korio tinkliuku yra su kuo?  4u.gif

tas su 'koriu': su medum, propoliu, ozkos pienu, avizomis.
Atsakyti
Merginos, o koki moli gerti patartumete dar nemeginusiai jo, pradziamokslei?smile.gif
Vakar normaliai pratestavau ECO purinamaji sampuna, labai patiko, tikrai svarus ir purus plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 11:03)
Uosčiusi aš nerafinuotus aliejus..ypač saulėgrąžų biggrin.gif Tris dienas neatsiploviau pabuvus patalpoje su tokiu aliejum cool.gif Kvepėjau sena tarybine varškės spurga virta riebaluose biggrin.gif

kiek zinau, tai KN tikrai filtruotas yra jojobos aliejus. o prastos kokybes saulegrazu aliejus tikrai smirdi tom spurgom, bet man net ir rafinuotas toks aliejus vis tiek smirdi. KN aliejaus kvapas visai kitoks schmoll.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 11:09)
as kazkaip netikiu, kad perkosima 'per marle' kas nors vadintu rafinavimu (kad ir daliniu)  rolleyes.gif

Zinok, buten taip ir yra KN monoi atveju, ju perkosimas "per marle" ir yra laikomas rafinavimu. Nezinau kaip su kitu firmu monoi gaminiais, bet siems yra butina salyga, kad aliejus butu rafinuotas, nes jis tokiu budu issaugo tas senasias gamybos tradicijas ir todel yra sertifikuojamas

Santalas tikrai dieviskas kai ji uzsitepi ant odos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 12 14, 11:31)
Yra skirtingos skylutės ea lašintuvams. Reiktų dėti skirtingus skirtingiems ea. Paprasčiau būtų uždėti kitą lašintuvą su siauresne skylute. Galima aišku ir pipetes naudoti, bet taip patogu nebus. Nežinau, kuriam rajone būnat. jei pvz savanoriai pakeliui, tai yra ten gera parduotuvė, kur parduoda tuos lašintuvus.

Dėkui 4u.gif o kokioj parduotuvėj Savanoriuose, kartais užsuku.

QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 11:59)
įdomu, nuo kurio EA čia tau?  g.gif

yra tirštesnių, yra skystesnių EA. Jeigu man taip "pilasi", tuomet įsidėmiu, kurie ir darau maždaug taip - paverčiu buteliuką, kad iš lašintuvo išeitų oro burbuliukas ir staigiai pakeičiu jo padėtį į daugmaž horizontalią. Tad EA išbėga nedaug ir įmanoma norimą lašiukų kiekį išgauti wink.gif

Rozmarinų ax.gif gulėjau vonioj

Dėkui 4u.gif bet vargu ar man taip pavyks,, pabandysiu

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 14:24)
nu gal saukstas acto smile.gif gal ir daugiau galima pabandyti..

Aš skalavimams dedu valgomą šaukštą į litrą,, bet skalauju ne po muilo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 14, 14:42)
Dėkui 4u.gif o kokioj parduotuvėj Savanoriuose, kartais užsuku.

Suvos kontaktai, jei Monica šitą turėjo omenyje smile.gif

Daddygirl, tai bus puiki dovana bitininkui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 14 gruodžio 2009 - 14:51
pasidariau zalio molio kaukyte, pries tai veida ne pagarinusi, o palaikiusi ant veido beveik karsta ranksluosti, slapindama keleta kartu is eiles.man patiko, issivale poros drinks_cheers.gif aisku, keleta inkstiru nuo kaktos teko mechaniskai pasalinti, nes jie niekaip nedingsta doh.gif as patenkinta snd rezultatu drinks_cheers.gif
tik pastebejau, kad kad vietos kur tiesiogiai tepu molio, tai sausos, pleiskanoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 14, 14:51)
pasidariau zalio molio kaukyte, pries tai veida ne pagarinusi, o palaikiusi ant veido beveik karsta ranksluosti, slapindama keleta kartu is eiles.man patiko, issivale poros drinks_cheers.gif aisku, keleta inkstiru nuo kaktos teko mechaniskai pasalinti, nes jie niekaip nedingsta doh.gif as patenkinta snd rezultatu drinks_cheers.gif
tik pastebejau, kad kad vietos kur tiesiogiai tepu molio, tai sausos, pleiskanoja blink.gif

Molis sausina odą, todėl į kaukę gerai įlašinti ir aliejų, o po kaukės padaryti drėkinamąją kaukę arba pasitepti kremuku, aš po jos aliejinę kaukę darausi ir man labai patinka smile.gif
Atsakyti
ideta ir pas mane lotuliukas.gif po kaukes weledos kremuku patepu, nes vis dar neisigijau laveros driekinamaja kauke.kazin, pvz.pasidarius kauke kokosu aliejumi pasitept gal geriau?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 14, 13:08)
Merginos, o koki moli gerti patartumete dar nemeginusiai jo, pradziamokslei?smile.gif
Vakar normaliai pratestavau ECO purinamaji sampuna, labai patiko, tikrai svarus ir purus plaukai smile.gif

galima pradzioj tik molio vandeni (t.y. nemaisant molio nusedusio stiklines dugne, isgerti tik vandeni)

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 12 14, 13:25)
Zinok, buten  taip ir yra KN monoi atveju, ju perkosimas "per marle" ir yra laikomas rafinavimu. Nezinau kaip su kitu firmu monoi gaminiais, bet siems yra butina salyga, kad aliejus butu rafinuotas, nes jis tokiu budu issaugo tas senasias gamybos tradicijas ir todel yra sertifikuojamas

Santalas tikrai dieviskas kai ji uzsitepi ant odos  wub.gif

oi, nu tada nezinau.. doh.gif
tada, kaip Rasma rase, visi daro ka nori, vadina kaip nori..

4u.gif nu va, sakau man reikia santalo smile.gif paciai juokinga, koks zmogus socialine butybe smile.gif as jo net neuoscius, bet vien skaitydama atsiliepimus taip uzsinorejau... wub.gif
raso, kad santalas su kakavos ar vaniles absoliutais gerai dera. nebandei sumaisyt? raso, kad labai seksualus kvapas. Nidulia, cia Tau deja, kaip dar pagerint savo vaniles poveiki wink.gif biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 13:48)
Daddygirl, tai bus puiki dovana bitininkui  thumbup.gif

bitininkui tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 14, 15:25)
ideta ir pas mane lotuliukas.gif po kaukes weledos kremuku patepu, nes vis dar neisigijau laveros driekinamaja kauke.kazin, pvz.pasidarius kauke kokosu aliejumi pasitept gal geriau?

man aliejai geriau, gali bandyti, jei kokosai porų nekemša rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, o kokias aromatines lempas naudojate ea kaitinti?
nusipirkau damodaros, po dviejų dienų tas indelis, kur vandenį su ea reik pilt, suskilo verysad.gif ir dabar vanduo išteka verysad.gif
Atsakyti