Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 12:13)
mes irgi vakar su MB išbandėm šilko muilą  rolleyes.gif Man tai labai patiko  thumbup.gif Labai švelnus, su švelnia puta ir nesausinantis biggrin.gif MB nuomone, tai mažai putoja ir nebus čia jokios ekonomijos tongue.gif

As jau issitraukiau avizu muila, tai kaip putoja. bigsmile.gif Atrodo,kad prausciausi su 'gera' duso zele. biggrin.gif

Kaip manote ar gali molis (ji geriant ) iskelti spuogu ant veido, pakankamai daug? g.gif Sesuo pradejo gerti moli ir atrodo lyg isberta, daugiau tokie spuogai ant kaktos, bet ju tikrai daug, bet nera labai smulkus, labiau panasu,kad uzsikimsusios poros. Nors neatmetu galimybes,kad nuo kremo,kaip tik nauja pradejo naudoti, pati jo netyrinejau, bet tikrai paziuresiu is smalsumo.( rusiskas http://invistra.ru/rus/ , ji isitikinusi kad jie naturalus, bet pati nezinau nieko apie juos )
Galvoju ar geriant moli gali taip sureaguoti organizmas? Gal kuri buvot susidurusi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 14 gruodžio 2009 - 11:50
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 12:49)
As jau issitraukiau avizu muila, tai kaip putoja. bigsmile.gif Atrodo,kad prausciausi su 'gera' duso zele. biggrin.gif
Kaip manote ar gali molis (ji geriant ) iskelti spuogu ant veido, pakankamai daug? g.gif Sesuo pradejo gerti moli ir atrodo lyg isberta, daugiau tokie spuogai ant kaktos, bet ju tikrai daug, bet nera labai smulkus, labiau panasu,kad uzsikimsusios poros. Nors neatmetu galimybes,kad nuo kremo,kaip tik nauja pradejo naudoti, pati jo netyrinejau, bet tikrai paziuresiu is smalsumo.( rusiskas http://invistra.ru/rus/ , ji  isitikinusi kad jie naturalus, bet pati nezinau nieko apie juos )
Galvoju ar geriant moli gali taip sureaguoti organizmas? Gal kuri buvot susidurusi? 4u.gif

mano nuomone, tai cia is organizmo blogiukai valosi rolleyes.gif gi ir dedant kaukes ant veiduko, jis valosi. manau nereikia nustoti gerti, issivalys ir bus ramu 4u.gif
Atsakyti
snd Mb nupirkau weledos kremuka, labai skaniai kvepia.bandysiu apgaut kad cia ne naturalus, nes kai pasakiau kad nupoirksiu naturalu, tai zegnotis pradejo, kad jam tokiu nereikia doh.gif
Atsakyti
sprendžiant pagal gizmos komentarą, man reikia Santaverde kremų - čia būtų MB svajonė, kad kvapas būtų skanus, o ne kažkoks visai neaiškus doh.gif Gal kada ir išbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 11:09)
kazin ar imanoma mums, paprastiems mirtingiesiems smile.gif, issiaiskint karta visiems laikams, ar reiks kiekviena karta klausineti, abejoti ir spelioti smile.gif

as kazkaip netikiu, kad perkosima 'per marle' kas nors vadintu rafinavimu (kad ir daliniu)  rolleyes.gif deodoravimas, tai tikiu, kad gali buti vadinamas daliniu rafinavimu. o gal vistik gali buti vien tik deodoruotas aliejus? ir kiek tai pakeicia jo gerasias savybes?..

Dėl kosmetikos tikslais naudojamų aliejų, ypač visų tų natūralių-eko, parduodamų įvairiose krautuvėlėse tikrai ilgai ir nuobodžiai spėliosim biggrin.gif

Čia apie deodoravimą be jokio kito rafinavimo reiktų klausti tų, kurie taip teigia g.gif Aš, žmogiškai, to neįsivaizduoju ax.gif Bent jau dabar...jei man kas parodytų ir išaiškintų kaip tai įmanoma, aš su mielu noru patikėčiau g.gif

Deodoravimas yra distiliacija labai karštais garais (dar dažniausiai vakuume). Išspaustą mechaniniu presu aliejų patalpinam į skardinę statinę, pavarom 200 laipsnių t-ros garus ir turim 'šalto spaudimo, nerafinuotą (dalinai rafinuotą) dezodoruotą aliejų?'

Kaip pakeičia savybes? Be viso to, kad netenka skonio ir kvapo (t.y. lakiųjų rūgščių), tai kas gali pakisti aukštoje t-roje, tas pakinta smile.gif
Ko turi nerafinuoti aliejai: sočių ir nesočių riebiųjų rūgščių, laisvųjų riebiųjų rūgščių, rauginių medžiagų, vaškų, vitaminų, baltymų ir t.t., ir pan.

Pvz. saulėgrąžų aliejus. Šaltai išspaustas jis turi daug vaško..ir man keista, kaip jame nerafinuotame (bent jau dalinai) jis dingsta g.gif Beprasmiška klausti manau..

Aš pati, tai labai atsargiai žiūriu į visus eko-natūralių produktų prekiautojus ir jų teiginius apie produktus ax.gif Vien tik pačios nusiteikimas tikėti, netikėti ar tiesiog išvis neakcentuoti tam tikrų dalykų lemia: pirksiu ar ne. Aišku, natūralumas gerai, galima-reikia-norisi siekti, bet nesuabsoliutinu visko..ne visada įmanoma, kad produktas kaip motulė gamta davė būtų įmanomas vartoti ir be to nereikia būti labai patikliam ten kur verslas. O koks jis bebūtų..ar įprasta kosmetikos pramonė, ar natūralios-eko kosmetikos..tai pramonė, tai verslas cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 11:49)
Kaip manote ar gali molis (ji geriant ) iskelti spuogu ant veido, pakankamai daug? g.gif Sesuo pradejo gerti moli ir atrodo lyg isberta, daugiau tokie spuogai ant kaktos, bet ju tikrai daug, bet nera labai smulkus, labiau panasu,kad uzsikimsusios poros. Nors neatmetu galimybes,kad nuo kremo,kaip tik nauja pradejo naudoti, pati jo netyrinejau, bet tikrai paziuresiu is smalsumo.( rusiskas http://invistra.ru/rus/ , ji  isitikinusi kad jie naturalus, bet pati nezinau nieko apie juos )
Gėriau, bet atvirkščiai oda tik gražėjo, mano manymu čia nuo kremo, kad ji tiki jo natūralumu, tai dar nereiškia kad jis toks yra mirksiukas.gif O tu nebandei sudėtį skaityti?
QUOTE(Dolphin @ 2009 12 14, 11:57)
mano nuomone, tai cia is organizmo blogiukai valosi rolleyes.gif gi ir dedant kaukes ant veiduko, jis valosi. manau nereikia nustoti gerti, issivalys ir bus ramu 4u.gif
Kaukė yra išorinis valymas, tai ir kelia viską į paviršių, o geriant visi toksinai surenkami iš vidaus, taigi atvirkščiai turi mažinti visokias alergines odos reakcijas.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 14, 14:01)
Gėriau, bet atvirkščiai oda tik gražėjo, mano manymu čia nuo kremo, kad ji tiki jo natūralumu, tai dar nereiškia kad jis toks yra mirksiukas.gif O tu nebandei sudėtį skaityti?
Kaukė yra išorinis valymas, tai ir kelia viską į paviršių, o geriant visi toksinai surenkami iš vidaus, taigi atvirkščiai turi mažinti visokias alergines odos reakcijas.

Dekui merginos uz komentarus. 4u.gif

As taip pat geriu ir patenkinta. rolleyes.gif
Nelaikiau to kremo rankose dar, bet paprasiau, kad nurasytu sudeti,bus greiciau,tada reiks pastudijuoti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 10:03)
Aišku, kad vertingi.

Nemanau, kad kai kuriuos aliejus būtų įmanoma maloniai naudoti visai nieko nedarant.

del vertingumo.
bet deodoruojant aliejus paveikiamas auksta temperatura? nu, vitaminai tai neislieka tada g.gif

suprantama, kad kai kuriuos aliejus pries vartojima privalu rafinuoti. bet tai gal butent del to geriau rinktis tokius, kuriuos saugu naudot nerafinuotus?

QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 10:13)
mes irgi vakar su MB išbandėm šilko muilą  :Man tai labai patiko Labai švelnus, su švelnia puta ir nesausinantis MB nuomone, tai mažai putoja ir nebus čia jokios ekonomijos Na, žiūrėsim, aš greit nepasiduodu

iš visų Daddygirl muiliukų man labiausiai patiko kvapai tų, kurie eis tėvams Kalėdoms - su avižom, ramunėlėm ir dar vienas, kur korio tinkliukas viršuj įspaustas  Kaip skiriasi skoniai - linutiaaa tuo Jūros muilu susižavėjo, aš - visais žoliniais ir kruopiniais

tai tu esi naturalaus (neintensyvaus) muilo kvapo megeja drinks_cheers.gif smile.gif (t.y. to, kuris isgaunamas priedu, o ne eteriniu alieju pagalba).
oi, mano vyrui labai ilgai truko putojimo... bet jis pas mane visiskas tinginys sia prasme - jis priprates uzsipilti sampuno ant galvos ir viskas (taip jis maudydavosi). kempine naudoti jis tingi ir dabar. bet lyg ir priprato prie tokio putojimo, kuri gauna is muilo. tiesa, jis naudoja tokius labiau putojancius muilus (muilus riebiai odai). gal TB koks jura muilas labiau tiks? smile.gif
as naudoju kempine (ta apvalu kamuoliuka - sutraukta tinkleli), tai putojimo uztenka.. g.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 14, 10:43)
Nea, nežinojau dėl acto biggrin.gif Šaukštelis obuolių acto puodeliui vandens tinka? Gal čia ir buvo mano klaida  g.gif O kuom tau pasireiškė tas netikimas?  ax.gif

nu gal saukstas acto smile.gif gal ir daugiau galima pabandyti..
man netiko, nes plaukai likdavo tokie lyg apvelti kazkuo, neslidus.
bet dvi mano pazistamos muilu plauna galva. vis tik mana, kad daugumai muilas netiks smile.gif
mano dukrytei - tinka. as jai iki dabar galva plaunu muilu (anksciau - pieno muilu , dabar - alyvuogiu su zolelem muilu). ateity gal netiks, vaiku plaukai ir galvos oda juk sausesni nei suaugusiuju.

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 10:49)

thumbup.gif nu va, suprasi smile.gif siaip jau muilai sausai odai turetu silpniau putoti nei kiti smile.gif

jei man taip butu (kimstusi poros) as pirmiausiai kaltinciau produktus naudojamus topiskai ax.gif
pvz man net toks gelis, itariu, kemsa poras (acto pagrindu) http://www.grandma-v...htm?prodID=2174. as ji is seniau turejau, nutariau sunaudoti, bet itariu, akd ir jis kemsa poras g.gif as jau tuoj viska itarinesiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 11:53)
Dėl kosmetikos tikslais naudojamų aliejų, ypač visų tų natūralių-eko, parduodamų įvairiose krautuvėlėse tikrai ilgai ir nuobodžiai spėliosim biggrin.gif

Aš pati, tai labai atsargiai žiūriu į visus eko-natūralių produktų prekiautojus ir jų teiginius apie produktus ax.gif Vien tik pačios nusiteikimas tikėti, netikėti ar tiesiog išvis neakcentuoti tam tikrų dalykų lemia: pirksiu ar ne. Aišku, natūralumas gerai, galima-reikia-norisi siekti, bet nesuabsoliutinu visko..

drinks_cheers.gif as irgi taip pagalvojau biggrin.gif

tikrai drinks_cheers.gif
(bet kartais, man atrodo, uzsimirstam, ir norisi idealumo rolleyes.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 13, 23:12)
taip jau sutapo, kad kai nustojau teptis aliejais, maitint vaika, valgyt pieniskus produktus - pagerejo labai oda.
as aliejais veida prausdavau 1 karta i diena.

Kažko nebeatseku, gal atsakysi... ax.gif Kuo dabar odą tepi, jei ne aliejais? Tau nuo aliejų tepimo ar jais prausimo kimšdavosi poros?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 14, 13:24)
as naudoju kempine (ta apvalu kamuoliuka - sutraukta tinkleli), tai putojimo uztenka..  g.gif

Aš irgi naudoju tokią kempinę, tai man šilko muilas putoja "pasiutiškai" gerai, dar niekas tai nėra putoję thumbup.gif
Katuti, gal TB be kempinės juo muilinosi? Tuomet tikiu, kad mažai putojo, nes prieš skutant kojas aš irgi taip pasimuilinu, tai neintensyvus tas putojimas būna smile.gif
Atsakyti
mergaites ar yra naudojanciu aloe sultis nuo plauku slinkimo?kaip kovojat su slinkimu?gal kites kokias priemones naudojat?pasidalinkit prasom ax.gif kaip?kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 14, 14:36)
mergaites ar yra naudojanciu aloe sultis nuo plauku slinkimo?kaip kovojat su slinkimu?gal kites kokias priemones naudojat?pasidalinkit prasom ax.gif kaip?kiek? ax.gif

Kokosu aliejus + rozmarinu EA. Man padeda, naudoju mazdaug karta i savaite. Itrinu i saknis misinuka, uzsimaunu maiseli, ranksluosti ir 1-2val taip sedziu, paskuip launu galva. Kai nededu kaukes, plaunu galva su arbatmedzio ea lasindama kelis jo lasus i sampuna saujoj. Bendrai paemus padeda man sitas reikalas, slenka daug maziau plauku nei pries tai.
Taip pat labai svarbu masazuoti gerai galva plaunant, nes suaktyvinama kraujotaka. Masazuoti galima ir ta alieju su ea, bet man paciai ilgai nepavyksta, nes rankas paskausta. Gerai but kad kas taip pamasazuoti galetu ax.gif
Atsakyti