QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 10:03)
Aišku, kad vertingi.
Nemanau, kad kai kuriuos aliejus būtų įmanoma maloniai naudoti visai nieko nedarant.
del vertingumo.
bet deodoruojant aliejus paveikiamas auksta temperatura? nu, vitaminai tai neislieka tada
suprantama, kad kai kuriuos aliejus pries vartojima privalu rafinuoti. bet tai gal butent del to geriau rinktis tokius, kuriuos saugu naudot nerafinuotus?
QUOTE(katutis @ 2009 12 14, 10:13)
mes irgi vakar su MB išbandėm šilko muilą :Man tai labai patiko Labai švelnus, su švelnia puta ir nesausinantis MB nuomone, tai mažai putoja ir nebus čia jokios ekonomijos Na, žiūrėsim, aš greit nepasiduodu
iš visų Daddygirl muiliukų man labiausiai patiko kvapai
tų, kurie eis tėvams Kalėdoms - su avižom, ramunėlėm ir dar vienas, kur korio tinkliukas viršuj įspaustas Kaip skiriasi skoniai - linutiaaa tuo Jūros muilu susižavėjo, aš - visais žoliniais ir kruopiniais
tai tu esi naturalaus (neintensyvaus) muilo kvapo megeja
(t.y. to, kuris isgaunamas priedu, o ne eteriniu alieju pagalba).
oi, mano vyrui labai ilgai truko putojimo... bet jis pas mane visiskas tinginys sia prasme - jis priprates uzsipilti sampuno ant galvos ir viskas (taip jis maudydavosi). kempine naudoti jis tingi ir dabar. bet lyg ir priprato prie tokio putojimo, kuri gauna is muilo. tiesa, jis naudoja tokius labiau putojancius muilus (muilus riebiai odai). gal TB koks jura muilas labiau tiks?
as naudoju kempine (ta apvalu kamuoliuka - sutraukta tinkleli), tai putojimo uztenka..
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 14, 10:43)
Nea, nežinojau dėl acto
Šaukštelis obuolių acto puodeliui vandens tinka? Gal čia ir buvo mano klaida
O kuom tau pasireiškė tas netikimas?
nu gal saukstas acto
gal ir daugiau galima pabandyti..
man netiko, nes plaukai likdavo tokie lyg apvelti kazkuo, neslidus.
bet dvi mano pazistamos muilu plauna galva. vis tik mana, kad daugumai muilas netiks
mano dukrytei - tinka. as jai iki dabar galva plaunu muilu (anksciau - pieno muilu , dabar - alyvuogiu su zolelem muilu). ateity gal netiks, vaiku plaukai ir galvos oda juk sausesni nei suaugusiuju.
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 14, 10:49)
As jau issitraukiau avizu muila, tai kaip putoja.
Atrodo,kad prausciausi su 'gera' duso zele.
Kaip manote ar gali molis (ji geriant ) iskelti spuogu ant veido, pakankamai daug?
Sesuo pradejo gerti moli ir atrodo lyg isberta, daugiau tokie spuogai ant kaktos, bet ju tikrai daug, bet nera labai smulkus, labiau panasu,kad uzsikimsusios poros. Nors neatmetu galimybes,kad nuo kremo,kaip tik nauja pradejo naudoti, pati jo netyrinejau, bet tikrai paziuresiu is smalsumo
.( rusiskas http://invistra.ru/rus/ , ji isitikinusi kad jie naturalus, bet pati nezinau nieko apie juos )
Galvoju ar geriant moli gali taip sureaguoti organizmas? Gal kuri buvot susidurusi?
nu va, suprasi
siaip jau muilai sausai odai turetu silpniau putoti nei kiti
jei man taip butu (kimstusi poros) as pirmiausiai kaltinciau produktus naudojamus topiskai
pvz man net toks gelis, itariu, kemsa poras (acto pagrindu)
http://www.grandma-v...htm?prodID=2174. as ji is seniau turejau, nutariau sunaudoti, bet itariu, akd ir jis kemsa poras
as jau tuoj viska itarinesiu
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 12 14, 11:53)
Dėl kosmetikos tikslais naudojamų aliejų, ypač visų tų natūralių-eko, parduodamų įvairiose krautuvėlėse tikrai ilgai ir nuobodžiai spėliosim
Aš pati, tai labai atsargiai žiūriu į visus eko-natūralių produktų prekiautojus ir jų teiginius apie produktus
Vien tik pačios nusiteikimas tikėti, netikėti ar tiesiog išvis neakcentuoti tam tikrų dalykų lemia: pirksiu ar ne. Aišku, natūralumas gerai, galima-reikia-norisi siekti, bet nesuabsoliutinu visko..
as irgi taip pagalvojau
tikrai
(bet kartais, man atrodo, uzsimirstam, ir norisi idealumo
)