QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 14, 08:51)
Vakar kažkas man susišvietė ir padariau eksperimentą, pabandžiau išsiplauti galvą muilu
Tai neišplovė iki galo, nors putojo nerealiai. Neatrodo plaukai tragiškai, bet ir ne kaip šviežiai išplauti. Daugiau nebandysiu
nu isbandyt verta. yra procentas zmoniu, kurie muilu plauna galva ir patenkinti (tiesa, butina perplauti actu). perplovei?
as irgi bandziau. kol isistikinau, kad as nepriklausau tam nedideliam procentui...
QUOTE(Monica @ 2009 12 14, 09:31)
Rasma, tai visgi kaip su tuo daliniu rafinavimu ir dezodoravimu. Ar po to aliejai lieka vertingi ar nelb? . as mano aromantic fitolis tai tikrai bus dalinai rafinuotas, apei jokias drumzles kalbos negali būti. Ir iš vis, kiek mačiau parduodant saul. aliejų, jis visad buvo dalinai rafinuotas, kaip beje ir arganas (dėl ko nusprendžiau jo nepirkti..)
Daddy girl, sudėtinga su santalu. Žinau, kur galima įsigyti Indiško, bet ten be proto brangu, aš jo mėginuką turiu, bet l. nesužavėjo. Kunigunda sakė,kad kuo geresnis santalas, tuo mažiau kvepia (uostant iš buteliuko) iš principo labiausiai prieinamas australietiškas, man jis visai nieko, saldokas, mačiau jį ND visai papigiai parduoda... Materijoj yra iš Naujosios Kaledonijos- irgi visai nebloga kaina.
man irgi idomu del rafinavimo
kazin ar imanoma mums, paprastiems mirtingiesiems
, issiaiskint karta visiems laikams, ar reiks kiekviena karta klausineti, abejoti ir spelioti
as kazkaip netikiu, kad perkosima 'per marle' kas nors vadintu rafinavimu (kad ir daliniu)
deodoravimas, tai tikiu, kad gali buti vadinamas daliniu rafinavimu. bet Rasma, rodos, rase, kad vien deodoravimo neatlieka, kad jis tik uzbaigia rafinavimo procesa
o gal vistik gali buti vien tik deodoruotas aliejus? ir kiek tai pakeicia jo gerasias savybes?..
tiesa, jei kam idomu, gavau kelis atsakymus is parduotuviu del saulegrazu aliejaus. (ne visi atsake, matyt, del uzimtumo pries X-mas
)
Baldwins: morku fitolis be konservantu, galioja 18 men.
saulegrazu aliejus, ekologiskas nerafinuotas, be konservantu, galioja
apie metus.
MA: morku fitolis, ekologiskas. be konservantu. galioja 1 metus.
Dekui,
Monica, uz atsakyma apie santala. As irgi skaiciau, kad pigesnis (pvz sumaisytu rusiu) geriau kvepia. Kazko labai uzsimaniau as jo. Einu pasiziuret kokios kainos tavo minetose parduotuvese.