Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Dėl afrodiziakų, tai nėra vienodų žmonių cool.gif Oi ne visiems vyrams patinka tie patys kvapai...ypač saldesni ir 'sunkūs'..šipro, rytų...prieskonių..pvz. kad ir vanilė, cinamonas..
Maniškis tai kimba žiauriai ant EA su citrusų nata biggrin.gif Tik man pačiai labiau patinka tie, kurie nepatinka jam ax.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 19:52)
: patarkite, kaip geriau ea tirpinti pries pilant i vonia?

Aš tirpinu grietinėlėje ax.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 20:52)
O kaip su sezamais?Nepermuša vanilės? 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 21:02)
Tik man ydomu,kur dingsta sezamų kvapas.. bigsmile.gif

Aš turiu sezamo aliejų kūnui ir man jis neturi jokio stipraus kvapo (arba aš jau nebejaučiu smile.gif ) schmoll.gif

Pati įlašinu EA..tos pačios vanilės..kartais cinamono ax.gif Dabar kažkodėl labai pradėjo patikti bergamotė g.gif

Gal kas žinot kam skirta bergamotė, ką ji daro? g.gif

Aš vadovaujuosi 'atvirkštine' teorija biggrin.gif Ne pagal kažkokius simptomus, savijautą renkuosi EA, bet intuityviai uostau EA ir juos naudoju pagal patikimą, o jau tada pasižiūriu kaip ir ką veikia..dažnai mano intuityvūs norai atitinka mano būseną cool.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 12 13, 12:59)
esu sunaudojus butelaiti, bet nevisuomet reguliariai ax.gif man jis patiko, plaukai lyg ir maziau riebaluodavosi ir plaukas palikdavo svelnus. tik kad kvapas labai jau ne koks. as tai dar pakenteciau, bet MB nors palyginus kantrus visiems kvapams, bet del sito tai doh.gif tai kazin ar kartosiu butent del to kvapo :unsure

Pirmąkart MBD vakar sureagavo į grožio procedūrų pasekmes doh.gif Vakarojom, jis įsikniaubė man į plaukus, po to atšlijo ir tokiu keistu balsu sako "kas čia per kvapas?" blink.gif Paaiškinau, kad augalų ekstraktu plaukus ištryniau..o jis' kas čia per augalas toks?". Dilgėlė, aiškinu. O jis "ir kam tu tai dabar į plaukus trini?", jau jam žiauriai nepatiko doh.gif Kartosiu procedūras tik tada, kai vakarais su juo nevakarosim cool.gif Kai plaukai visiškai išdžiūna to stipraus kvapo kaip ir nelieka...bet kol drėgni cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 13, 22:00)
Aš turiu sezamo aliejų kūnui ir man jis neturi jokio stipraus kvapo (arba aš jau nebejaučiu smile.gif ) schmoll.gif

drinks_cheers.gif Man irgi ziauriai patinka sezamo alieju kunui naudoti, net labiau nei kokosu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 13, 23:00)

Gal kas žinot kam skirta bergamotė, ką ji daro? g.gif

Antidepresantas, naikina mikrobus, gydo žaizdas, tonizuoja virškinąmąjį traktą, stiprina imuninę sistemą. Labai gerai nervų sitemai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 22:10)
drinks_cheers.gif Man irgi ziauriai patinka sezamo alieju kunui naudoti, net labiau nei kokosu  ax.gif

Tai mes tada draugės...kai pabandžiau sezamo aliejų, nebenoriu jokių kokosų ax.gif
Dar patinka granatų aliejus, bet jis pas mane dalinai rafinuotas biggrin.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 22:11)
Antidepresantas, naikina mikrobus, gydo žaizdas, tonizuoja virškinąmąjį traktą, stiprina imuninę sistemą. Labai gerai nervų sitemai. smile.gif

Na va, matot...sakiau...
Man kaip tik dabar bėdos su virškinimo traktu (uždegimas dvylikapirštėje) ir nuotaika (ne depresija, bet kaip ir kasmet..prieššventinė melancholija ir apatija doh.gif ) cool.gif
Man dabar viskas turi kvepėti bergamote namie, o ir kūnui į aliejų įlašinu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, jūs čia su patirtim 4u.gif
Ar gali nuo ea skaudėt galvą, bet ant odos jokios reakcijos nebūt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 12, 20:35)
wub.gif  oi kaip as siandien issiprocedurinau, viska ka tik imanoma , ir plauku kauke, ir veido molio, po jo derekinanti.............ai, ilga pasaka, bet vainikavo viska po duso vaniles fitolio itrynimas i kuna smile.gif tai jau tiksliai su tokiu kvapu galima velnia suvilioti  ax.gif MB iki siol slankioja is paskos  blush2.gif ir dar sake, kad labai skanus tas vanilinis  lotuliukas.gif

Nidulia, o kas per daiktas tas fitolis smile.gif man patinka tokie kvapai.... kur jo gaut ir uz kiek? blush2.gif ar cia jus pacios gaminates?

cia kremas ar skystis, ar gal aliejus? nes man zodis fitolis nieko nesako....
Atsakyti
Monica, issiaiskinau smile.gif stebuklu nebuna biggrin.gif - tas pigus kakavos absoliutas uk puslapyje - atskiestas. zodziu, neiseis pigiai prasisukti.. smile.gif

O ar turi sandalmedzio ea? Jis labai brangus, ar ne? Kuo jis kvepia? Tikrai dieviskai? smile.gif 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 12, 21:23)
Kas kiek laiko darydavai? 4u.gif

nu taip, spejau, kad nuo alieju kemsasi. dideliu isvadu nedariau, nes toki dalyka, manau, sunku 100 proc atsekti. bet taip jau sutapo, kad kai nustojau teptis aliejais, maitint vaika, valgyt pieniskus produktus - pagerejo labai oda.

as aliejais veida prausdavau 1 karta i diena.

QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 15:31)
labai stengsiuos, bet nepažadu  biggrin.gif Man iki šiol paslaptis, kas ten taip suveikė, nes prausiklis veidui tikrai išėjo geras  g.gif

o kokios medziagos iejo i scruba, kurios neiejo i prausikli? spanguoles i abu dejai? vienoda procenta?

QUOTE(Monica @ 2009 12 13, 19:13)
ne, ten vanduo +ea. uk dabar jau sertifikuotų ekologiškų yra Aromantice, gal kai Uk, tai nebus brangus siuntimas, bet Daddygirl nepatinka jų bendravimas.

nu bendravimas tai puse bedos - galima pakenteti smile.gif aisku, (pasirodysiu snobe smile.gif), kai bendravimui su visuomene pasodintas anglu nemokantis (ar mazarastis) zmogus, man nesukelia zavesio smile.gif
bet labiau man nepatiko, kad meluoja, jog ju kvapai naturalus http://www.aromantic...ates-Page-1.htm. o ka jus manot? jei kazka nutyli, kazkur prasilenkia su tiesa, tai man kyla itarimas del kitu produktu.

gal kad nuvilia mane pardavejai biggrin.gif va vel eilini karta isitikinau, kad bet koks nutylejimas yra itartinas. jei neparasyta riebiai ryskiai ir akis badanciai, kad nerafinuotas salto spaudimo, tai tikrai sudetyje esantis aliejus toks nebus. jei neparasyta pilna sudetis, tai butinai kokio sh.. bus ideta.. ir t.t.
cia, zinoma, mano patirtis ir mano nuomone, bet as jau 100proc taip galvoju.

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 20:58)

dekui, idomu thumbup.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 12 13, 21:09)
Dėl afrodiziakų, tai nėra vienodų žmonių cool.gif Oi ne visiems vyrams patinka tie patys kvapai...ypač saldesni ir 'sunkūs'..šipro, rytų...prieskonių..pvz. kad ir vanilė, cinamonas..
[color=yellow]Maniškis tai kimba žiauriai ant EA su citrusų nata biggrin.gif

mano vyrui irgi citrusiniai, atrodo, prie sirdies. kai gaminu muila su citrusiniu kvapu, jis vis sako, kad gabaliuka jam padeciau.
o va vanile jo visai nezavi g.gif aplamai jis suabejojo, ar tai vanile doh.gif matyt, del to, kad priprates prie sintetinio vaniles kvapo..
dabar geriausias afrodiziakas jam, atrodo, bus nesimatymas kelias savaites biggrin.gif (sprendziant is jo dusavimu dabar)
Atsakyti
Merginos, kokius akių pieštukus naudojate, ieškau, kad būtų pusiau kietas, nes antakiams. Katutis yra rekomendavęs Dr. Hauschkos, bet užsiminė, kad minkštokas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 13, 23:56)
Nidulia, o kas per daiktas tas fitolis smile.gif man patinka tokie kvapai.... kur jo gaut ir uz kiek?  blush2.gif  ar cia jus pacios gaminates?

cia kremas ar skystis, ar gal aliejus? nes man zodis fitolis nieko nesako....

tai aliejukas, o jame vaniles istrauka (kitaip sakant, aliejuje mirkyta vanile) as pas Monika pirkau. Gali pati pasidaryti. I megiama alieju pemerk vaniles lazdele, tik nezinau kiek dienu laikyti. Jei tiesiog nori vanilinio aliejuko, ilasink vaniles eterinio aliejaus i megiama bazini alieju arba i megiama savo kuno krema. As citrucinius dar myliu kvapus, tai i kuno kremus ilasinu apelsinu, mandarinu, greipfruktu, citrinu arba bergamociu
Papildyta:
QUOTE(Saulužė @ 2009 12 13, 23:24)
Mergaitės, jūs čia su patirtim 4u.gif
Ar gali nuo ea skaudėt galvą, bet ant odos jokios reakcijos nebūt? g.gif

dar ir kaip gali
Atsakyti
merginos, ar galetumet pakomentuoti sudeti g.gif dekui 4u.gif

Sudėtis: aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerin, cetearyl isononanoate, pentylene glycol, betula alba juise, faex (yeast extract), sodium polyacrylate, butylene glycol, octyldodecanol, phenoxyethanol, serine, stearyl alcohol, parfum, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, irvingia gabonensis kernel butter, tromethamine, methylparaben, tetrasodium edta, carbomer, hydrogenated coco-glycerides, castanea sativa (chestnut) seed extract, cetyl alcohol, sucrose, palmitic acid, stearic acid, laureth-3, sodium hyaluronate, citronellol, hydroxyethylcellulose, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, acetyl dipeptide-1 cetyl ester, cyanotis arachnoidea root extract, fagus sylvatica extract, xylose, geraniol, linalool, tocopheryl acetate, butylparaben, potassium sorbate, benzyl salicylate, cedrus atlantica bark extract, ethylparaben, disodium edta, propylparaben, benzyl alcohol, sodium benzoate, isobutylparaben, bht
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 14, 01:00)
merginos, ar galetumet pakomentuoti sudeti  g.gif dekui  4u.gif

Sudėtis: aqua, caprylic/capric triglyceride, glycerin, cetearyl isononanoate, pentylene glycol, betula alba juise, faex (yeast extract), sodium polyacrylate, butylene glycol, octyldodecanol, phenoxyethanol, serine, stearyl alcohol, parfum, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, irvingia gabonensis kernel butter, tromethamine, methylparaben, tetrasodium edta, carbomer, hydrogenated coco-glycerides, castanea sativa (chestnut) seed extract, cetyl alcohol, sucrose, palmitic acid, stearic acid, laureth-3, sodium hyaluronate, citronellol, hydroxyethylcellulose, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, acetyl dipeptide-1 cetyl ester, cyanotis arachnoidea root extract, fagus sylvatica extract, xylose, geraniol, linalool, tocopheryl acetate, butylparaben, potassium sorbate, benzyl salicylate, cedrus atlantica bark extract, ethylparaben, disodium edta, propylparaben, benzyl alcohol, sodium benzoate, isobutylparaben, bht

ne kazka as ismanau, bet parabenai is karto krenta i akis doh.gif
Atsakyti
Beja, norėjau pranešti, kad dabar Ciel šampūnas su moliu riebiems plaukams nebe su baltuoju, bet su žaliuoju moliu.
Atsakyti