Maniškis tai kimba žiauriai ant EA su citrusų nata Tik man pačiai labiau patinka tie, kurie nepatinka jam
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 19:52)
: patarkite, kaip geriau ea tirpinti pries pilant i vonia?
Aš tirpinu grietinėlėje
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 20:52)
O kaip su sezamais?Nepermuša vanilės?
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 21:02)
Tik man ydomu,kur dingsta sezamų kvapas..
Aš turiu sezamo aliejų kūnui ir man jis neturi jokio stipraus kvapo (arba aš jau nebejaučiu )
Pati įlašinu EA..tos pačios vanilės..kartais cinamono Dabar kažkodėl labai pradėjo patikti bergamotė
Gal kas žinot kam skirta bergamotė, ką ji daro?
Aš vadovaujuosi 'atvirkštine' teorija Ne pagal kažkokius simptomus, savijautą renkuosi EA, bet intuityviai uostau EA ir juos naudoju pagal patikimą, o jau tada pasižiūriu kaip ir ką veikia..dažnai mano intuityvūs norai atitinka mano būseną
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 12 13, 12:59)
esu sunaudojus butelaiti, bet nevisuomet reguliariai man jis patiko, plaukai lyg ir maziau riebaluodavosi ir plaukas palikdavo svelnus. tik kad kvapas labai jau ne koks. as tai dar pakenteciau, bet MB nors palyginus kantrus visiems kvapams, bet del sito tai tai kazin ar kartosiu butent del to kvapo :unsure
Pirmąkart MBD vakar sureagavo į grožio procedūrų pasekmes Vakarojom, jis įsikniaubė man į plaukus, po to atšlijo ir tokiu keistu balsu sako "kas čia per kvapas?" Paaiškinau, kad augalų ekstraktu plaukus ištryniau..o jis' kas čia per augalas toks?". Dilgėlė, aiškinu. O jis "ir kam tu tai dabar į plaukus trini?", jau jam žiauriai nepatiko Kartosiu procedūras tik tada, kai vakarais su juo nevakarosim Kai plaukai visiškai išdžiūna to stipraus kvapo kaip ir nelieka...bet kol drėgni