Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 12 13, 21:13)
KN tai marulos aliejaus fitoliai, čia-sezamo. Sezamas lengvesnis mano galva.

Gaila, kad nepaėmiau iš tavęs vanilės fitolio, turbūt tris kartus koregavau sarąšiuką (trumpinau ) biggrin.gif Nu bet next time, jau reiks. ax.gif

KN fitoliai man patiko. Man ydomu ar nesijaučia sezamų aliejaus kvapas? g.gif Nes,jei palyginčiau marulų al. su sezamais, tai marlų man bekvapis, ir fitolyje jo nesijaučia.O kaip su sezamais?Nepermuša vanilės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 21:52)
Gaila, kad  nepaėmiau iš tavęs vanilės fitolio, turbūt tris kartus koregavau sarąšiuką (trumpinau ) biggrin.gif  Nu bet next time, jau reiks. ax.gif

KN fitoliai man patiko. Man ydomu ar nesijaučia sezamų aliejaus kvapas? g.gif Nes,jei palyginčiau marulų al. su sezamais, tai marlų man bekvapis, ir fitolyje jo nesijaučia.O kaip su sezamais?Nepermuša vanilės? 4u.gif

visiskai sezamu nesijaucia, gryna subtili vanile, tokia ne sintetine, o labai naturali ir svelni smile.gif sedziu dabar ir patepta ranka uostineju, kaifuoju nuo monikos vanil- fitolio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 21:56)
visiskai sezamu nesijaucia, gryna subtili vanile, tokia ne sintetine, o labai naturali ir svelni smile.gif sedziu dabar ir patepta ranka uostineju, kaifuoju nuo monikos vanil- fitolio smile.gif

Viskas aišku. Vadinasi,reikia ir man. biggrin.gif Tik man ydomu,kur dingsta sezamų kvapas.. bigsmile.gif
Atsakyti
Monika, po epiliacijos katras aliejukas geriau apramina oda, pasifloru ar puiklapiu (tamanu)?
Atsakyti
pavojinga cia lankytis- atrodo DAR negana visko doh.gif biggrin.gif
kuo patept rankas? jos nuo vakarykscio salcio suplyso, taip taip...suplyso verysad.gif ties krumpliais...kraujas net bego... verysad.gif o be pirstiniu buvau nu max 2 min doh.gif
kol kas tamanais patepiau, bet labai labai grauzia blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 13, 22:14)
pavojinga cia lankytis- atrodo DAR negana visko  doh.gif  biggrin.gif
kuo patept rankas? jos nuo vakarykscio salcio suplyso, taip taip...suplyso verysad.gif  ties krumpliais...kraujas net bego... verysad.gif  o be pirstiniu buvau nu max 2 min  doh.gif
kol kas tamanais patepiau, bet labai labai grauzia  blink.gif  4u.gif

Gal sviestmedį bandyk tepti. g.gif
Man jis padeda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 21:27)
Gal sviestmedį bandyk tepti. g.gif
Man jis padeda. mirksiukas.gif

o, gera ideja, aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 13, 22:31)
o, gera ideja, aciu! mirksiukas.gif

Kad tik padėtų. 4u.gif

Ką jūs manote apie geriamąją sodą? g.gif
Šiandien valiau juodus inkštyriukus ( turiu jų ant nosies galiuko doh.gif ) su soda.Galiu pasakyti,kad labai gerai pravalė, rezultatas panašus kaip po molio kaukės, dar kelis naujus mažiukus spuogiukus (nešvarumus) iškėlė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 20:39)
Tai toki vandeni gali ir pati pasidaryti, ar ne??? Tik nelabai man aisku, kaip EA vandeny istirpsta, ir kazin, ar poveikis tokio vandenelio toks pats geras kaip hidrolato....  g.gif

man atrodo deda kažko (ar ne hydrogenated castor oil Peg40). Pačiai tai lengva tokį dalyką pasidaryti su glicerinu. jame reikia ištirpinti ea (suplakti gerai), o tada jau su skysčiu galima sumaišyti (galima kokį hidrolatą pasigerinti ar vandenį). Hidrolatų ne toks pat poveikis kaip ea. Dėl to tikslinga abu produktus naudoti. Aš tai darausi kelių hidr. mišinį su glic, aloe ir jį dar ea gerinu, kai norisi rolleyes.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 21:02)
Viskas aišku. Vadinasi,reikia ir man. biggrin.gif Tik man ydomu,kur dingsta sezamų kvapas.. bigsmile.gif

Vanilė manau permuša. Man tai gan stiprus vanilės kvapas, o sezamai man neturi stipraus kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 13 gruodžio 2009 - 21:52
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 21:45)
Ką jūs manote apie geriamąją sodą? g.gif

O kaip tu su ja valei?? Tiesiog suslapinai ir patrynei kaip pilinga ar kaip? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 12 13, 21:49)
man atrodo deda kažko ar ne hydrogenated castor oil. Paciai tai lengva tokį dalyką pasidaryti su glicerinu. jame reikia ištirpinti ea (suplakti geria), o tada jau su skysčiu galima sumaišyti (galeima kokį hidrolatą pasigerinti ar vandenį). Hidroltų ne tosk pat poveikis kaip ea. Dėl to tikslinga abu produktus naudoti. Aš tai darausi kelių hidr. mišinį su glic, aloe ir jį dar ea gerinu rolleyes.gif

Aisku, aciu uz ideja 4u.gif Na jau super pagerintas tada gaunasi tavo hidrolatas bigsmile.gif Poveikis turbut irgi atominis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 21:53)
Aisku, aciu uz ideja  4u.gif Na jau super pagerintas tada gaunasi tavo hidrolatas  bigsmile.gif Poveikis turbut irgi atominis  bigsmile.gif

tai žinai, gi norisi ir nuo kuperozės naudoti, kartu ir jau nuo pirmų raukšlelių, tai kitaip ir neišeina, ypač kai dabar kremukus ar aliejus ne kasdien naudoju. Greičiausiai dėl tokių visokių mišinukų ir mano oda nebėra tokia sausa, kaip kad pvz praeitą žiemą. gaila, kad pacitavai man dar klaidų nespėjus ištaisyti
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 21:07)
Monika, po epiliacijos katras aliejukas geriau apramina oda, pasifloru ar puiklapiu (tamanu)?

Tamanus bandyk, dar gali pvz levandų ea įlašinti lašiuką.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 13, 22:50)
O kaip tu su ja valei?? Tiesiog suslapinai ir patrynei kaip pilinga ar kaip?  smile.gif

Pradžioj pasiruošiau sodą, sumaišius ją su vandeniu,gavosi tokia košytė.Tada pagarinau veidą, į vandenį dėjau kelis lauro lapelius ir dar įlašinau 2-3 lašiukus levandų e.a. Apšilus veidui, su paruošta sodos košyte masažavau problematiškas vietas, o paskui nuploviau šiltu vandeniu ir užbaigiau šaltu. smile.gif

Pagal šį receptą:

http://leonsbeautyti...removal-method/

Atsakyti