Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2009 12 13, 00:01)
Į mane vns prašyčiau. mirksiukas.gif

Esu dar turėjusi GPB Glycogen Protein Balancing Conditioner kartu su šampūnu, pradžioj labai patiko, plaukai ir pamaitinti buvo, kažkiek apsunkę, bet ir purūs.Bet panaudojus ilgiau vaizdas pasikeitė, plaukai atrodė sukritę, keisti tokie. unsure.gif
Ir dar turėjau Rosa Mosqueta® Nourishing Conditioner, bet man jie visi panašūs, tiek konsistencija tiek kvapu tiek poveikiu.Atrodo,kad per daug maitintys, ar per daug riebūs jie.
Bet jei tavo plaukams tinka aubrey kaukė,galbūt ir kiti balzamai tiktų.Niekad negali žinoti nepabandžius. rolleyes.gif

Ačiū už komentarą, tada išbandysiu, nes šiaip jau bijojau savo "kolekciją" pildyt, kai stovi nenaudojami. Jei jau gerai maitinantys tie kondicionieriai, tai turėtų būt tai, ko ieškau.
Atsakyti
xi xi, uzkreciau mergas vaniles fitoliu 4u.gif gerulis toks, lavai neikyrus ir subtiliai viliojantis vaniles kvapas:) toks tylus, bet wub.gif
o tamanu aliejus man salierais kvepia ax.gif
Katuti, tu su savo eksperimentais neateik i darba kaip ufonautas, zalia kokia ar violetine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 15:54)
xi xi, uzkreciau mergas vaniles fitoliu

idomu, ar jis panasus i KN vaniles eliksyra? g.gif
pastarasis man labai patinka: ir kvepia nuostabiai, ir oda padrekina...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 15:54)
Katuti, tu su savo eksperimentais neateik i darba kaip ufonautas, zalia kokia ar violetine  doh.gif

labai stengsiuos, bet nepažadu biggrin.gif Man iki šiol paslaptis, kas ten taip suveikė, nes prausiklis veidui tikrai išėjo geras g.gif
Atsakyti
Merginos, ar sviestmedis išplautas turi tokias pat savybes kaip įprastas, tik kad kvapo nėra? Nemėgstu jo kvapo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 01:37)
centai tai ne dešimtys litų  4u.gif

Beja, ten ne viskas asortimentas yra.
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 12 13, 17:26)
idomu, ar jis panasus i KN vaniles eliksyra?  g.gif
pastarasis man labai patinka: ir kvepia nuostabiai, ir oda padrekina...

negaliu komentuoti, nes KN neuosciau:)
Atsakyti
Gal kas galetu palyginti Hauschkos ir Logonos tusus, jei kas abu turejo ax.gif Logona vilioja labiau del mazesnes kainos...... blush2.gif
Man aktualu, kad neteptu paakiu na ir aisku paryskintu blakstienas.... 4u.gif
Atsakyti
Uzvakar pasidariau kauke is molio, rudojo cukraus, ricinos al. ir aloe gelio, nu siaip tai visai svelniai nusveite, del aliejaus oda nenusausinta liko, bet man kazkaip pritruko valymo g.gif
Nu bet jus merginos ir raganaites - gundytojos (ir ne tik vyru lotuliukas.gif ) dabar taip uzsimaniau fitolio blush2.gif
Bet kadangi Kaledos arteja santa2.gif , pinigine tuscia, tai visi fitoliai ir kiti geriai palauks sausio mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 12 13, 20:19)
Uzvakar pasidariau kauke is molio, rudojo cukraus, ricinos al. ir aloe gelio, nu siaip tai visai svelniai nusveite, del aliejaus oda nenusausinta liko, bet man kazkaip pritruko valymo  g.gif 
Nu bet jus merginos ir raganaites - gundytojos (ir ne tik vyru  lotuliukas.gif ) dabar taip uzsimaniau  fitolio  blush2.gif 
Bet kadangi Kaledos arteja santa2.gif  , pinigine tuscia, tai visi fitoliai ir kiti geriai palauks sausio  mellow.gif

o jei dar pries tai paguleti vonioje su jazminu arba vaniles ea, o po to vaniles fitoliu kuna itrinti............ ka as dabar ir eisiu daryti smile.gif 4u.gif
patarkite, kaip geriau ea tirpinti pries pilant i vonia? piene, meduje ar druskoje, kaip tirpinti ea druskoje? padaryti druska su vandeneliu ir lasinti ea, ar tiesiog ant sausos druskos ea sulasinti ir i vonia ja supilti?
o meduje kaip? i medu palasinti, pamakaluoti ir i vonia?
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 13, 14:10)
Laba diena,
norejau paklausti, ar geliu vanduo - tai tas pats kas hidrolatas, kuriuos parduoda KN? Radau newdirection puslapy, bet maziausiais kiekis tik 1l.

ne, ten vanduo +ea. uk dabar jau sertifikuotų ekologiškų yra Aromantice, gal kai Uk, tai nebus brangus siuntimas, bet Daddygirl nepatinka jų bendravimas.

Katuti, spanguolės su kažkuo sureagavo, kitasyk gal bandyk be jų.

Lelijėle, KN tai marulos aliejaus fitoliai, čia-sezamo. Sezamas lengvesnis mano galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 13 gruodžio 2009 - 20:28
QUOTE(Monica @ 2009 12 13, 20:13)
ne, ten vanduo +ea. uk dabar jau sertifikuotų ekologiškų yra Aromantice, gal kai Uk, tai nebus brangus siuntimas, bet Daddygirl nepatinka jų bendravimas.

Tai toki vandeni gali ir pati pasidaryti, ar ne??? Tik nelabai man aisku, kaip EA vandeny istirpsta, ir kazin, ar poveikis tokio vandenelio toks pats geras kaip hidrolato.... g.gif
Atsakyti