Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 02:30)
tavo plaukams užtektų iki arbatinio šaukštelio kokosų wink.gif Užsitiesia rankšluostis ir pagalvė apsaugota smile.gif Na nebent miega žmogus neramiai ir per naktį sugeba "pabuvoti" visuose lovos kampuose biggrin.gif

ar nori pasakyti, kad pas mane trys plaukai penkiom eilem?? lotuliukas.gif
cia va apie molio gerima skaitineju, gal jau skaitete
http://www.aukimekar...log/group/id/89
Atsakyti
Nidulia, aciu uz info 4u.gif reikes isigyti biggrin.gif

as kaip tik dabar kokosais issitepiau plaukus, pacius plaukus surisau gumyte, o pagalve apsukau ranksluosciu, kad neisterliociau patalynes.
tiesa pasakius, nezinau ar tie kokosai turi kazkoki poveiki... g.gif baigiau visa kokosu alieju, daugiau nepirksiu, labai sunkiai jis man issiplauna... Odai visai nieko, bet nelabai patinka man ju "konditerinis" kvapas, o ir MB nosi riecia doh.gif reikes ji nustebinti su vanile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 12, 22:12)
Man vanilė labai patinka, MB taip pat, tai reikės kada ir man juo gundytis  wub.gif gal ką gaminti kūnui, kokį kremą...

nu va, ir man jau norisi doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 01:30)
tavo plaukams užtektų iki arbatinio šaukštelio kokosų wink.gif Užsitiesia rankšluostis ir pagalvė apsaugota smile.gif Na nebent miega žmogus neramiai ir per naktį sugeba "pabuvoti" visuose lovos kampuose biggrin.gif

skaitau, vienoms tiko, patiko kokosai, kitoms nelabai, jauciu man prie tu, kur nelabai visgi g.gif
p.s. kas cia taip ilgai naktineja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 13, 01:37)
ar nori pasakyti, kad pas mane trys plaukai penkiom eilem??  lotuliukas.gif

aš apie ilgį doh.gif Ir man tiek užtenka drinks_cheers.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 13, 01:52)
skaitau, vienoms tiko, patiko kokosai, kitoms nelabai, jauciu man prie tu, kur nelabai visgi g.gif
p.s. kas cia taip ilgai naktineja? biggrin.gif

man ir jie plaukams tokie nekeliantys alpulio, bet kartais deduos smile.gif

vienai nesimiega lotuliukas.gif Dariau šįvakar eksperimentą, na bet jau kas išėjo doh.gif

pasiėmiau Negyvosios jūros druskos, užbėriau dumblių miltelių, šiek tiek spanguolių miltelių, skysto muilo - čia turėjo išeiti pylingas biggrin.gif Pirmiausiai man viskas nusidažė tokia ryškia mėlynių spalva blink.gif Na, prie spalvos, kaip ir prie kvapo mes visokių pripratę, tai irgi netgrasė. Nors turėjo sukelti įtarimų, kad indas, kuriame maišiau šitą pylingą buvo tartum kažkuo apsivėlęs ir sunkiai nusiplovė...

nueinu į dušą, pakabinu nuostabaus pylingo mėlyninio, kvepiančio citrusais ir brūkšt per pilvą biggrin.gif Ką jūs sau manot, ir liko ant jo kibus mėlynas ruožas blink.gif blink.gif blink.gif Vos atploviau su muilu, o savo pylingą išverčiau į kriauklę - nebesiryžau visa įsitrinti lotuliukas.gif

kaip jūs manot, kas čia taip suveikė??

dar šiandien dėjau dumblius plaukams, tai parašysiu ryt jau išdžiūvusi, kaip jie suveikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 12, 21:02)
is alieju ir sarmu

Tu tai zinau, kad profe ir gamini pagal ta sudetinga buda. smile.gif As klausiau Rasucci kaip pradedancioji pradedanciosios ax.gif
Atsakyti
mergaites o ta vaniles fitoli jau paruosta naudojimui perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 12 13, 01:23)
Sveikos, merginos,
Senokai pas Jus ir besilankiau. Kadangi arteja sventes, tai vakar sauniai apsidovanojau bigsmile.gif Nezinau, ar is Jusu kas bande Santaverde, bet vakar isigijau veido emulsija
ir krema

sveika, gizma, primink kokia tavo oda? 4u.gif bus idomus atsiliepimai apie sias priemones ilgaiu panaudojus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 12 12, 20:51)
O kas nors plaukams esat naudojusios šitą: http://ekologiskipro...100ml/p_26.html ?

esu sunaudojus butelaiti, bet nevisuomet reguliariai ax.gif man jis patiko, plaukai lyg ir maziau riebaluodavosi ir plaukas palikdavo svelnus. tik kad kvapas labai jau ne koks. as tai dar pakenteciau, bet MB nors palyginus kantrus visiems kvapams, bet del sito tai doh.gif tai kazin ar kartosiu butent del to kvapo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2009 12 13, 12:44)
mergaites o ta vaniles fitoli jau paruosta naudojimui perkat? 4u.gif

taip, jis aliejaus pavidalo (jei teisingai supratau klausima) smile.gif
Atsakyti
tai teisingai ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
norejau paklausti, ar geliu vanduo - tai tas pats kas hidrolatas, kuriuos parduoda KN? Radau newdirection puslapy, bet maziausiais kiekis tik 1l.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 12 13, 12:59)
sveika, gizma, primink kokia tavo oda? 4u.gif bus idomus atsiliepimai apie sias priemones ilgaiu panaudojus 4u.gif

Teoriskai turetu buti normali g.gif , taciau ziemai atejus pleiskanoja ir niezti. Nors ir darau visokias proceduras ir kaukes, bet nesuprantu, ko jai truksta doh.gif
Bet kol kas nuo siu produktu neniezti, aisku, sausi plotai dar matos, bet reikia islaukti, kol pasidalins svieziu odos lasteliu biggrin.gif Tiesa, kas man sukele itarima siuose produktuose - be galo stiprus kvapas blink.gif Nors as verciu kalte nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 12 13, 14:10)
norejau paklausti, ar geliu vanduo - tai tas pats kas hidrolatas, kuriuos parduoda KN? Radau newdirection puslapy, bet maziausiais kiekis tik 1l.

teoriškai tas pats, o praktiškai, kaip yra su New directions, reiktų Monicos klausti. Kai kažkada užsakinėjo, tai domėjosi 4u.gif

QUOTE(gizma @ 2009 12 13, 14:12)
Tiesa, kas man sukele itarima siuose produktuose - be galo stiprus kvapas blink.gif Nors as verciu kalte  nestuke.gif

sveikinimai biggrin.gif 4u.gif O kuo kvepia tos dvi priemonės? Jos juk sertifikuotos?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 13, 14:17)
sveikinimai biggrin.gif  4u.gif O kuo kvepia tos dvi priemonės? Jos juk sertifikuotos?

Aciu 4u.gif Sertifikuota, sudetys pakankamai grazios (kas patiko, kad nedaug ingredientu), o kvepia kaip ir visi cheminiai kremai blink.gif
Atsakyti