Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 23:38)
man aliejai: ypac kokosu, semenu, jojobos..bet vel gi- kiekvienai individualiai...bandykis pati  4u.gif dar reiktu ir balzamus atsitaikyti, nes pamenu naudojau kazkuri, tikrai gera, bet plaukai 'netokie' ir taskas....kuo daugiau bandai tuo geriau, tik aisku bankrotas gresia verysad.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 12 12, 23:38)
Man asmeniškai labiausiai sušvelnina aliejinė būtent kokosų kaukė per naktį 4u.gif

kiek pastebėjau labai daug kam kokosai patinka, bet man ne... Kad ir labai nedaug dedu neišsiplauna unsure.gif . Šiuo metu naudoju kamelijų aliejų: neblogas, sakyčiau net plaukų riebalavimasi mažina smile.gif , bet nesušvelnina kaip norėčiau.

kokias plaukų kaukės šiuo metu naudojate? (Be aliejinių). Dar nesu jokios eko kaukės plaukams naudojusi...
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 12, 22:43)
kiek pastebėjau labai daug kam kokosai patinka, bet man ne... Kad ir labai nedaug dedu neišsiplauna unsure.gif

kokias plaukų kaukės šiuo metu naudojate? (Be aliejinių).

Ir man kelis kartus buvo tokių incidientų, bet kaltinčiau šampūną, o ne aliejų ax.gif

Esu turėjusi Logonos (su simondsijų al. berods)
Kelis kartus pabandžiau, paskui stovėjau nenaudojama, galiausiai atidaviau draugui. Plaukus apsunkindavo nors ir ne daug dėdavau ir apskritai aš už aliejines kaukes, nes jos man patogesnės ir priimtinesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 12, 22:43)
kokias plaukų kaukės šiuo metu naudojate? (Be aliejinių). Dar nesu jokios eko kaukės plaukams naudojusi...

Laveros Basis ir Laveros rožių - man jos pačios pačiausios rolleyes.gif Ir plaukus palieka švelnius, dar kokio EA įlašinu. Netepu jų ant šaknų
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 12 12, 13:56)

Ir dar noriu paklausti tų kurios ilgesnį laiką naudojate Elysambre tušą, ar vis dar tokios pat geros nuomonės apie jį 4u.gif

Laabai ilgai nenaudoju dar, bet kiek naudoju, esu patenkinta vis dar. thumbup.gif Pirmą kartą tepantis, atrodė gal kiek tirštokas,daug tušo ant šepetėlio,nors blaktienos vistiek atrodė gražiai. Tikrai vertas dėmesio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucie @ 2009 12 12, 22:21)
Pažiūrėjau tikra įeina ir aloe smile.gif. Gera uoslė smile.gif. O kaip kiti tie Aubrey balzamai, ką išbandėt? Aš dažnai atradus vieną firmos produktą, jau įsivaizduoju, kad ir kiti man tokie geri bus, ir prisiperku, kas pasirodo vėliau visai nieko gero.

Į mane vns prašyčiau. mirksiukas.gif

Esu dar turėjusi GPB Glycogen Protein Balancing Conditioner kartu su šampūnu, pradžioj labai patiko, plaukai ir pamaitinti buvo, kažkiek apsunkę, bet ir purūs.Bet panaudojus ilgiau vaizdas pasikeitė, plaukai atrodė sukritę, keisti tokie. unsure.gif
Ir dar turėjau Rosa Mosqueta® Nourishing Conditioner, bet man jie visi panašūs, tiek konsistencija tiek kvapu tiek poveikiu.Atrodo,kad per daug maitintys, ar per daug riebūs jie.
Bet jei tavo plaukams tinka aubrey kaukė,galbūt ir kiti balzamai tiktų.Niekad negali žinoti nepabandžius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 12 12, 11:26)
Panoramoj (Vilniuj) atsidare Nimfali... 4u.gif  velnias.... biggrin.gif

Atsidarėme tik mugės laikotarpiui, būsime iki 20 dienos smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 14:36)
kaip fainai biggrin.gif O kurioje vietoje???? Ir ar tos didelės nuolaidos ir čia galioja?

Nuolaidos galioja, tik mes apvalinam, kad centų nebūtų, tai kai kurios prekės gaunasi pigiau nei Madoj keliais centais, kai kurios brangiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Senokai pas Jus ir besilankiau. Kadangi arteja sventes, tai vakar sauniai apsidovanojau bigsmile.gif Nezinau, ar is Jusu kas bande Santaverde, bet vakar isigijau veido emulsija:
user posted image
ir krema:
user posted image
Kosmetika aloe vera pagrindu. Siandien jau isbandziau - labai svelni prausimosi emulsija, o kremas, nors ir riebesni emiau, isvis nepalieka jokio blizgesio ant veido. Tai sakyciau, pirkiniu esu patenkinta rolleyes.gif Dar is tos pacios Santaverde maciau kazkokia super brangia linija, atseit stebuklus darancia. Bet uz tokia kaina ir vanduo stebuklus daro.
Dar nusipirkau Logonos roziu pylinga (jau ne pirma karta perku) ir Jusu isgirta Laveros roziu drekinancia kauke. Ziema atejo ir vel prasidejo mano bedos su oda doh.gif - oda niezti, pleiskanoja, raudonom demem meta, pirstu oda trukineja.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 12 13, 00:22)
Nuolaidos galioja, tik mes apvalinam, kad centų nebūtų, tai kai kurios prekės gaunasi pigiau nei Madoj keliais centais, kai kurios brangiau smile.gif

centai tai ne dešimtys litų 4u.gif

QUOTE(gizma @ 2009 12 13, 00:23)
Nezinau, ar is Jusu kas bande Santaverde, bet vakar isigijau veido emulsija:

gal Summer pradžią tam padarys rolleyes.gif Aš ir žiūrėjau į tą brangų jų serumą, bet pirma norėčiau mėginuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 12 12, 20:35)
wub.gif  oi kaip as siandien issiprocedurinau, viska ka tik imanoma , ir plauku kauke, ir veido molio, po jo derekinanti.............ai, ilga pasaka, bet vainikavo viska po duso vaniles fitolio itrynimas i kuna smile.gif tai jau tiksliai su tokiu kvapu galima velnia suvilioti  ax.gif MB iki siol slankioja is paskos  blush2.gif ir dar sake, kad labai skanus tas vanilinis  lotuliukas.gif

kas cia per daiktas?? gal galima placiau apie sia pricedura?? ieskau skaniai kvepianciu, naturaliu priemoniu thumbup.gif gal gali isduot kur pirkai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 12 13, 02:01)
kas cia per daiktas?? gal galima placiau apie sia pricedura?? ieskau skaniai kvepianciu, naturaliu priemoniu  thumbup.gif  gal gali isduot kur pirkai  blush2.gif

o ka placiau apie procedura?smile.gif issimaudai duse siltame ir staigiai nusausinusi oda, per kokias 3 minutes, kol poros neuzsidare, itrini kuna kvepianciu aliejumi, as si karta vaniles alieju tepiau, jis laaaaaaaabai kvepia ir labai vilioja priesinga lyti smile.gif daug yra alieju-afrodizialu, kurie "idomiai" veikia elgesi per centrine rervu sistema:) tai ir nerolis, vanile, jazminai, bergamotes:) galima ir ea naudoti ilasinus i savo megiama kuno krema. As viska pas Monika pirkau ir jau palyginau jos kvapus su pirktais parduotuvese musu. Be konkurensijos Monikos ea ir kiti aliejai tikrai naturaliai ir gerai kvepia. Gi matot, kad jau antra diena alpstu visa apsikvepinusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Man smalsu, kaip jus ten visa nakti bunate issitepusios plaukus kokosu aliejumi?? tai gal maisa ant galvos koki maunates, kad pagalves neisriebalinti? ax.gif
Atsakyti
tavo plaukams užtektų iki arbatinio šaukštelio kokosų wink.gif Užsitiesia rankšluostis ir pagalvė apsaugota smile.gif Na nebent miega žmogus neramiai ir per naktį sugeba "pabuvoti" visuose lovos kampuose biggrin.gif
Atsakyti