Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 12 12, 21:37)
Na vakar IKI žiūrinėjaus tų dumblių, bet radau tik tuos tokius dumblių  lakštus suši daryti, bet

as tai tu lakstu daug turiu nepanaudojamu, mazu eitu panaudoti - apsivynioju sau slaunis iskart ir patogumas naudotis, cia as pusiau rimtai g.gif

pameginau urtekram dantu pasta su eukaliptu, tai man nieko tik keista, kad besivalant ji "dingsta" o mb garantuoju nesuprates atbegs vel guostis, kad su mano kremu dantis issivale (laveros pienelis 2in1 cia jei ka) lotuliukas.gif
beje kaip bebutu keista mb palergoniju ea kvapas visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 12, 21:29)
viskas, grizus namo istrauksiu ir naudosiu savo pasigaminta vaniles fitoli  bigsmile.gif
kazkaip neatrode jis man toks fainas, reiks naujai paziuret i ji (tiksliau naujai pauostyt smile.gif) skaniai jis kvepia, ypac su kokoso aliejum, bet kazkaip nenaudojau...

jau nuo senoviu senoves vanile pripazinta afrodiziaku smile.gif kokoso kvapas taip pat .
Pas mane visi kambariai prikvepinti eukaliptocsitrinlapio, o jau kvepia kaip jis man wub.gif tik nepasiskaiciau apie jo savybes, kad nebutu kaip rozmarinu ea-keliantis spaudima ir zvalinantis, nes nakti sedesiu ant lovos krasto kaip apuokas:) as rozmarinus ryte megstu pagarinti kol i darba ruosiuosi
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 20:05)
man įsiminė, kad šitas dilgėlių ekstraktas labai nekokį kvapą turi, bet pati neturėjau, neuosčiau smile.gif

įdomu, su kokiais pagerinimais? Bus varnalėšų fitolis kažkokiame aliejuje, EA ir kažin, kad per ekstraktas bei kiek jo tenai įdėta, nes jei tokio kaip Mėtos ir nemažai, tai neįsivaizduoju, kaip jis ten su aliejumi susimaišė  g.gif

Kvapas ilgai išliekantis, bet labai baisus nėra..man kažkodėl vaistažolių mikstūras primena, pvz. nuo kosulio smile.gif

Bet jau turėjau proto plikom rankom įtrinti doh.gif Visus nagus ir odeles aplink juos uždažė ir nelabai kas atbalina doh.gif :verysad:Ddelnai dar taip nesimato...
QUOTE(bryyla @ 2009 12 12, 20:37)
Na vakar IKI žiūrinėjaus tų dumblių, bet radau tik tuos tokius dumblių  lakštus suši daryti, bet kitokių nemačiau

"Maximoje" tai prie visų prieskonių bent trijų rūšių maltų, miltelių pavidalu buvo cool.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 12, 20:39)
Kažkada senai esu turėjusi. Kvapai  mėtos ekstraktų man patinka, bet jie keistai veikia mano plaukus, šis dilgėlių tik dar labiau 'sutraukdavo' plaukus. Po jo būtinai man reikia balzamo, kitaip pirštų neįkisčiau.

O taip, man tas pats drinks_cheers.gif Plaukas tik įtrynus pasidarė šiurkštus, kaip paveltas...balzamo gausiai dėjau, nes kitaip būtų liūdna unsure.gif Žiūrėsim kas čia man gausis visą butelaitį suvartojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 22:38)
lotuliukas.gif  Klausyk, man atrodo reiks gydyti nuo priklausomybės tongue.gif O jei rimtai, tai tikiuosi, kad tikrai pajausi, kai jau gana  4u.gif

siandien jau gana 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 12 12, 21:37)

O kuo vanilės fitolis geras odai?  g.gif

vanile sezamo aliejuje. Sezamo aliejus pakankamai lengvas, lengvesnis uz kitus, tad odai gerai bet kokiu atveju. Vanile nosiai gerai, nuotaika kelia, o musu mb irgi kelia lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 12, 22:00)
"Maximoje" tai prie visų prieskonių bent trijų rūšių maltų, miltelių pavidalu buvo cool.gif

Dėkui, reikės ten pasižvalgyt 4u.gif

QUOTE(Nidulia @ 2009 12 12, 22:03)
vanile sezamo aliejuje. Sezamo aliejus pakankamai lengvas, lengvesnis uz kitus, tad odai gerai bet kokiu atveju. Vanile nosiai gerai, nuotaika kelia, o musu mb irgi kelia  lotuliukas.gif  blush2.gif

Man vanilė labai patinka, MB taip pat, tai reikės kada ir man juo gundytis wub.gif gal ką gaminti kūnui, kokį kremą...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 12 12, 22:00)
Bet jau turėjau proto plikom rankom įtrinti doh.gif Visus nagus ir odeles aplink juos uždažė ir nelabai kas atbalina doh.gif  :verysad:Ddelnai dar taip nesimato...

čia Mėtos taip? Man irgi kažkiek dažo, na bet ne taip, kad stresą keltų schmoll.gif

bryyla, vanilė kaip tik tinka labai sausai odai - KN taip rekomenduoja. Švelnina, minkština, maitina ir drėkina wink.gif
Atsakyti
Ką manote apie šią vonios druską ?
Ir dar kai ką radau My Webpage Kaip jums šita druska? Galima voniai naudoti? bigsmile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 12, 22:13)
bryyla, vanilė kaip tik tinka labai sausai odai - KN taip rekomenduoja. Švelnina, minkština, maitina ir drėkina wink.gif

Na va, dabar visai jos užsimaniau doh.gif 4u.gif Sąrašas tik pilnėja, greit reikės eiliškumą susirašyt, ko pirmiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 12 gruodžio 2009 - 22:22
Ir vėl nauji namai biggrin.gif Dėkui 4u.gif

Pagaliau ir aš radau laiko vonios procedūroms - pagulėjau šiltoje vonioje su druska ir ea, tada kūną išsitepiau žydruoju moliu. Ir išbandžiau ricinos+jojobos kaukę, tikrai patiko bigsmile.gif Oda tokia švelni, lygi, nežinau ar čia įtikinau save, bet viliuosi, kad ir pravalė kažką ax.gif Atsigavau ne tas žodis wub.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 10:52)
pas mane tas pats (dabar labai sumazeje, tiesa). bet as tu iskilu nesieju su mechaniniu odos valymu  g.gif

as naudodavau ricina plius dar koki alieju  drinks_cheers.gif koki lengva imdavau. pojutis odos tai tikrai nuostabus, as net sutikau zaisti su tais ranksluostukais.. bet man po kurio laiko tu odos iskilimu atsirado  - galvoju, kad uzkimsau poras g.gif

O su kuo sieji? Su aliejais?

Kas kiek laiko darydavai? 4u.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 11, 11:09)
Man jis kaip pravadas patinka. Bet aš nemoku tom gamyklinėm plunksnelėm naudotis, tai turiu spec šepetėlį.

Kur įsigyjai šepetėlį? ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 12 11, 14:17)
Newdirections, bet kūnui tikriausiai tiktų ir LT prekybos centruose prie maisto parduodami jūros dumbliai, o gal net yra jų miltelių smile.gif

Kad tie jūros dumbliai (kur sushi gaminti skirti) ganėtinai brangūs - kūnui nenaudočiau, jau geriau susisukčiau sushi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 12 12, 22:23)
Kad tie jūros dumbliai (kur sushi gaminti skirti) ganėtinai brangūs - kūnui nenaudočiau, jau geriau susisukčiau sushi biggrin.gif

gink dieve, tų lakštų ir nesiūliau ax.gif Yra tokių jūros dumblių, kaip kad lakštiniai makaronai smile.gif Pati miltelius tokiam reikalui pirkčiau iš PC smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu jūsų patarimo: kokios priemonės labiausiai jums sušvelnina plaukus?(aliejai, balzamai, kaukės).... Nes pastaruoju metu sušiurkštėjo plaukai unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 12, 22:34)
Sveikos, noriu jūsų patarimo: kokios priemonės labiausiai jums sušvelnina plaukus?(aliejai, balzamai, kaukės).... Nes pastaruoju metu sušiurkštėjo plaukai unsure.gif .

man aliejai: ypac kokosu, semenu, jojobos..bet vel gi- kiekvienai individualiai...bandykis pati 4u.gif dar reiktu ir balzamus atsitaikyti, nes pamenu naudojau kazkuri, tikrai gera, bet plaukai 'netokie' ir taskas....kuo daugiau bandai tuo geriau, tik aisku bankrotas gresia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 12 12, 22:34)
kokios priemonės labiausiai jums sušvelnina plaukus?(aliejai, balzamai, kaukės)....

Man asmeniškai labiausiai sušvelnina aliejinė būtent kokosų kaukė per naktį 4u.gif
Atsakyti