46-oji tema čia
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
sąrašas nėra baigtinis! Kas neaišku, ieškome įvairiuose interneto šaltiniuose, klausiame ir tikslinamės šioje temoje
Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos gamintojų sąrašas
Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarma (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
* KristiAna (Pure Altitude)
Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital). Taipogi čia dirba tik natūralią kosmetiką naudojanti kosmetologė ir masažistė Elytė
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP (ECO, Sophyto, Bentley Organics)
* "Holos", Užupio g. 4 (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Užupio g. 9 (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Valgomi ir nevalgomi dalykai)
*Grožio alėja Mados, Gedimino PC (Dr.Hauschka, Argital, Pure)
Mylimieji Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras Savitri Augustijonų g. 2-3; Idzumi Sporto g. 12; Žalia-žalia Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: Agnum centras;
* Klaipėdoje: "BIOECO", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras Svaja tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.
Užsisakome internetu:
*Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24", Violey
*Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"
Lietuvoje:
*"Biolinija"
*"Dvi širdys"
*"Ekolinija"
*"Damodara"
*netrukus bus atidaryta AromaNatural, jos šeimininkė - Monica
*kosmetikos yra ir "Rojaus sode"
mūsų blogas yra ČIA su atsiliepimais apie įvairių gamintojų siūlomas priemones, receptais. Čia sprendžiame iškylančius organizacinius klausimus Jo šeimininkė bryyla
Aciu zu pratesima, Katuti
Del sokoladinio muilo
jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta
(merginos, jus matet kokia kaina parasiau, ane? )
aisku, ji apytiksle, bet paziurejau, newdirections kakavos absoliutas 17ml 44 svarai be atsiuntimo... jei kas matet, kur pigiau, praneskit )
Rasucci, is kur mergaitei tiek drasos man ir dabar turbut rankos drebetu (perkeltine prasme) su tokio brangumo medziagom gaminant...
o jei rimtai, recepto dar nezinau. as juos visus pati kuriu. zinoma, ne kas sauna i galva , o remiantis tuo, kas jau mano gaminta ir isbandyta, pastebeta. bet kokiu atveju, dabar Tau siulyciau gamint su pigiais aliejais, pigiais eteriniais (o gal net visai be ju, nes jie irgi sugeba pakisti koja), palaipsniui pereinant prie visokiu priedu.
o sokoladini, jei tik gaminsiu, parasysiu is ko.
Del sokoladinio muilo
aisku, ji apytiksle, bet paziurejau, newdirections kakavos absoliutas 17ml 44 svarai be atsiuntimo... jei kas matet, kur pigiau, praneskit )
Rasucci, is kur mergaitei tiek drasos man ir dabar turbut rankos drebetu (perkeltine prasme) su tokio brangumo medziagom gaminant...
o jei rimtai, recepto dar nezinau. as juos visus pati kuriu. zinoma, ne kas sauna i galva , o remiantis tuo, kas jau mano gaminta ir isbandyta, pastebeta. bet kokiu atveju, dabar Tau siulyciau gamint su pigiais aliejais, pigiais eteriniais (o gal net visai be ju, nes jie irgi sugeba pakisti koja), palaipsniui pereinant prie visokiu priedu.
Katuti, uz nauja tema
Ir dar gintarinej vaistinej pridejo meginuku: 4- fructodent pastos ir 2 - omnia botanikos kremas veidui - ar tai visiskas s...? jau matau, kas fructodent yra SLS ai, ir dar kazkoki IVR lifting effect idejo - i siuksliadeze tiesiu taikymu nors, kai jau perki nat kosmetika, galetu tokiu ir nedeti
Ir dar gintarinej vaistinej pridejo meginuku: 4- fructodent pastos ir 2 - omnia botanikos kremas veidui - ar tai visiskas s...? jau matau, kas fructodent yra SLS ai, ir dar kazkoki IVR lifting effect idejo - i siuksliadeze tiesiu taikymu nors, kai jau perki nat kosmetika, galetu tokiu ir nedeti
Katuti
Pas Monica, man rodos, pigiau
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 17:17)
paziurejau, newdirections kakavos absoliutas 17ml 44 svarai be atsiuntimo... jei kas matet, kur pigiau, praneskit )
Pas Monica, man rodos, pigiau
O toj Gedimino 9 vaistineje yra ir ekologiskos dekoratyvines kosmetikos? pvz., ekologisku tusu?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 17:17)
Del sokoladinio muilo
Del sokoladinio muilo
Pas Monica musu k. absoliutas 6lt uz 1ml. Tai man rodos pigiau, bet tu kai ne LT tai jau nekas biski. Seip, kad as pasiimsiu recepta, nereiskia kad as ji pulsiu gaminti cia ir dabar Pradziai as ir gaminu is pigiu rafinuotu alieju, po truputi gaunasi, ir jau as patenkinta. O db is Monicos imu absoliuta kakavos, nes darysiu l maza kieki muiliuko paprasto, nes lb man aktualu ismokt nutaikyt kiek reikia kvapikliu det. Taigis, as po turputi judu, o zinias ir receptus kaupt niekas netrukdo
Katučiui
Būtinai parašyk apie atsiliepimus šios knygos labai įdomu, ar verta ji dėmesio...
QUOTE(Versmė @ 2009 12 11, 16:12)
Aš tai šiandien tokią knygą įsigijau http://www.mintis.or...receptai-idejos
Tikiuos, kai jau tapsiu laisvesnė išbandyti
Tikiuos, kai jau tapsiu laisvesnė išbandyti
Būtinai parašyk apie atsiliepimus šios knygos labai įdomu, ar verta ji dėmesio...
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 11, 16:08)
Katuti, zinau,kad tu esi gerusi Ciel D'azur zaliaji ir baltaji moli,taip?
Ar jauciasi skirtumas tarp ju?
Ydomu, kodel nimfali puslapyje prie baltojo molio parasyta, kad tinka ir vidiniam naudojimui, o prie zalio nera. (nors ant pakuotes raso ). Ir ciel d'azur puslapyje pamineta,kad vidiniam vartojimui tinka ju zaliasis molis.
Ar jauciasi skirtumas tarp ju?
Ydomu, kodel nimfali puslapyje prie baltojo molio parasyta, kad tinka ir vidiniam naudojimui, o prie zalio nera. (nors ant pakuotes raso ). Ir ciel d'azur puslapyje pamineta,kad vidiniam vartojimui tinka ju zaliasis molis.
skiriasi - baltasis smulkesnis, lengvesnis, skirtas švelnesnei absorbcijai. Pastarasis pastebėjimas yra mano asmeninis, pabandžius susimaišyti baltojo molio kaukę veidui. Jis kažkaip greit prasiskiedžia, vis reikia pridėt daugiau, kad būtų normali tepama konsistencija
Manija69, žiūrint, kokiam vidiniam vartojimui - gal Nimfali nėra tikri, kad būtent tam, kam mes jį naudojam? Juk galima daryti ant dėsnų kompresus, makšties tamponus dar
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 16:17)
tai nėr už ką - apie molį norėjau pasisakyt
na kaip iš tavęs svajonę galima atimt? Aš tai viską kuo puikiausiai mačiau
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 18:22)
O toj Gedimino 9 vaistineje yra ir ekologiskos dekoratyvines kosmetikos? pvz., ekologisku tusu?
bent as nemaciau tas cover stick - toks labiau gydantis+maskuojantis
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 18:17)
Del sokoladinio muilo
as irgi viena prigriebciau
QUOTE(pearl @ 2009 12 11, 16:25)
bent as nemaciau tas cover stick - toks labiau gydantis+maskuojantis
Kodel tu man pasakoji apie cover stick? pirkai tu ji?
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 17:23)
Katučiui
Mane irgi labai domina atsiliepimai Labai tiktų dovanai, reiks pavartyt, jei rasiu knygyne
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 18:27)
Kodel tu man pasakoji apie cover stick? pirkai tu ji?
jo, pirkau, bet pamaniau, kad delto ir klausi apie dekoratyvine vaistineje