QUOTE(SIVERIJA @ 2011 02 18, 18:09)
Bet gi paprastai niekas neuzkaista, kad ir kiek ilgai zaistu vaikas. Sprendziu pagal savo merginu zaidimus. Maze jau turi kelias megstamas leles ir kasdien uzsiima su jom, kartais net nuo ryto iki vakaro. Tik baterijas spek kraut
Kartais buna, kad lelyte turi defekta- tada ir islenda visokie gedimai. Isparduotuvese buna leliu su defektais. taisytu.....Neaisku, ar ilgai veiks jos....Pvz., mano drauge Kaune Jonelio kieme kiek pirko leliu- visos greitai sugedo. Viena lyg pavyko sutvarkyti, o daugiau ne, nes paaiskejo, kad mikroschemos su defektu.
Ir deja, kartais pasitaiko, kad zmones nuperka is ten- o parduoda kitam kaip nauja, tik is pakuotes isimta trumpam ir pan.
Jo, as jau su tais pirkimais is isparduotuviu nebeprasidedu

Buvau ziauriai apsipirkus

Laimei, kad leles prieme atgal ir pinigus grazino buvau pirkusi dvi Alives, ir abi buvo neispakuotos, ir neveikiancios su gedimu, as supratau, kad tai buvo prekes nurasytos kai apvirsta furos, na avarija, prekes buna apdraustos, jas nuraso ir taip pas mus jos atkeliauja i Lietuva, nes dezes ir leles buvo isteptos masininiu tepalu, esu as macius gyvai kaip tokios prekes atrodo visos tepaluotos.
Papildyta:
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 18, 18:21)
Tik ka dar karteli dejau elementus paziuret gal atgis

.Nieko, mires reikalas, bet irgi pamasciau, gal kas atitruko ar atsilytavo. Kai gris musu senelis krapstukas, tegul ismatuos visas varzas, itampas ir visus kitus dalykus, gal ka ras.Na jei kazkas mikroschemoms nutiko, tai jau nieko nebus. Suzibejo vel maza viltis
Linkiu pasveikt