Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 23, 20:50)
as tai neplikydavau, su saltu vandeniu sumaisydavau. Bet negi galejo po vieno karto atsiklijuot g.gif

Na gal netiksliai parasiau, maitinom plikytu krakmolu du kartus, tas antras kartas buvo paskutinis verysad.gif Tai va prisiskaiciau interneto platybese, kaip pasigamint maisto baby alivei, uzsirasiau kelis receptus.

3tbsp baking soda
3tbsp water
3 drops food coloring.

supratau taip, kad 3 arb.saukst. kepimo milteliu ibert i inda, uzpilt vandenuku, ilasint 3 lasiukus dazu ir viska sumaisyti. Bet as va abejoju ar teisingai isverciau ta baking soda i kepimo milteliu, kaip jus manot g.gif

kitas receptas tiksliai atitinka ta kuris gaminamas spec, lelei

jo pagrinda sudaro sorbitolis, vat nezinau, kas toks yra g.gif
1tbsp sorbitol
3tbsp water 2ar 3 drops food color
viska sumaisyti, reiskia raso kad i sorbitoli atsargiai po truputi pilt vandenuka ir maisyti, vandenuko pilt tiek, kad butu skystoka mase, na kaip tikro to spec. maisto, na ir ilasint maistiniu dazu.

Bet man iskilo klausimas, kas tas sorbitolis ir kur gaut pirkt :hmGal kas zinot g.gif
Atsakyti
sveikos gal zinot kus galima amanda sutvarkyt? nebeveikia kazkodel sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 23, 22:13)

Jaučiu nieks jų nepataisys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 23, 23:13)

Musu irgi sugedo, as labai ja nusivyliau. Galima sakyt, kad as pati ja sugadinau, na buvo ji pirkta ne nauja, bet labai gerai veike. Pas ja nebuvo ant vieno voko blakstienu, ir as pritaikiau tokius pat blakstienus ir ruosiausi juos priklijuot, lele miegojo, buvo ijungta, ir as kai prisilieciau prie voko, ruosiaus klijuot, viska dariau super atsargiai, na ir kad pradejo lele sitaip garsiai birbet, cirkst, visokias grimasas veido daryt, siaubas blink.gif doh.gif Juk vaikas irgi tarkim galejo prie to voko prisiliest, pvz. pabuciuojant lelyte, ir man taip keista, kad ji del tokios priezasties sugedo, labai keista, niekam tikes zaislas, labai nusivyliau irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(coliuke28 @ 2011 01 23, 23:48)
Jaučiu nieks jų nepataisys verysad.gif

Siaip leles elektronines taiso, bet tik Kaune, adresu NAUJOS IR NAUDOTOS PREKES VAIKAM. SAVANORIU PR. 206, 50193 KAUNAS, UAB 1010(adresas siuntimui), el. past. info@vaikuprekes.eu
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 23, 22:13)

Manau, gal galima būtų pasiklausti žaislų išparduotuvėse. Rimtesnės turi savo meistrus, juk jie vežasi belenkokius žaislus, dažnai ir pagedusius, tada tvarko ir parduoda. Manau, įmanoma būtų su tais meistrais susitarti. mirksiukas.gif Aš tai taip darau ax.gif

Šiandien mačiau lietuviškąją Paulą. doh.gif Nu man tai nieko baisiau nėra. doh.gif Kai lėlė paauga, kybo tie laidai, šlykštu. O veidas tos nesimpatiškas. Nežinau ar verta dėmesio vien dėl lietuviškos kalbos, kelių programų, dainelių apie du gaidelius ir mano batus. O dar tas dainavimas toks keistas blink.gif Na, pasirodė tai klaikiai. O kaip vaikai? Mielai su jomis žaidžia?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 21:07)
Manau, gal galima būtų pasiklausti žaislų išparduotuvėse. Rimtesnės turi savo meistrus, juk jie vežasi belenkokius žaislus, dažnai ir pagedusius, tada tvarko ir parduoda. Manau, įmanoma būtų su tais meistrais susitarti.  mirksiukas.gif Aš tai taip darau  ax.gif

Šiandien mačiau lietuviškąją Paulą.  doh.gif Nu man tai nieko baisiau nėra.  doh.gif Kai lėlė paauga, kybo tie laidai, šlykštu. O veidas tos nesimpatiškas. Nežinau ar verta dėmesio vien dėl lietuviškos kalbos, kelių programų, dainelių apie du gaidelius ir mano batus. O dar tas dainavimas toks keistas  blink.gif Na, pasirodė tai klaikiai. O kaip vaikai? Mielai su jomis žaidžia?

Ai zinokit tu nuomoniu yra ivairiu, mes turim Paula, ir vienoms tiek mamytems tiek ju dukrytems laaabai patinka, o kitoms ziauriai nepatinka, ypac juokiasi is rusisko igarsinimo, siaubingas kazkoks balsas kaip senos bobos doh.gif O lietuviskas igarsinimas labai mielas, ir nesakykit dainuoja graziai, meiliu vaikisku balseliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 24 sausio 2011 - 19:51
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 24, 20:45)
Ai zinokit tu nuomoniu yra ivairiu, mes turim Paula

Mano pana per Kalėdas gavo tokias interaktyvias lėles. http://images.buzzil..._694613_175.jpg Super laiminga thumbup.gif Nors jos kalba angliškai, bet kažkaip jau ji beveik įkirto, ko jos maniškės prašo. Per gimtadienį norėjau padovanoti Paulą patriotiškais tikslais. Bet pasibaisėjau kokybe ir vaizdu doh.gif O gal aš klystu? Ar vaikui nestringa, kad tos kojos kai paauga jaučiasi laidai. Ar ta lėlė pasodinta nevirsta kai užauga? Sakė pardavėja, jog labai svarbu, kad vaikas lėlės neimtų už rankų, nes užstrigs visa motorika. Ar tikrai ta lėlė tokia jautri?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 22:01)
Mano pana per Kalėdas gavo tokias interaktyvias lėles. http://images.buzzil..._694613_175.jpg Super laiminga  thumbup.gif Nors jos kalba angliškai, bet kažkaip jau ji beveik įkirto, ko jos maniškės prašo. Per gimtadienį norėjau padovanoti Paulą patriotiškais tikslais. Bet pasibaisėjau kokybe ir vaizdu  doh.gif O gal aš klystu? Ar vaikui nestringa, kad tos kojos kai paauga jaučiasi laidai. Ar ta lėlė pasodinta nevirsta kai užauga? Sakė pardavėja, jog labai svarbu, kad vaikas lėlės neimtų už rankų, nes užstrigs visa motorika. Ar tikrai ta lėlė tokia jautri?

Visos zinokit tos elektronines leles jautrios, ka tik rasiau apie Amanda, prie akies voko jai prisilieciau ir pradejo tratet, suluzo...Musu mergaite zaidzia dabar tik su Baby Alive, kitu nebereik, sedi pasodintos, nebereikalingos, tik moteriskos gimines sveciai, bet kokio amziaus pasidomi, pasiziuri, vienoms patinka, kitoms ne , man asmeniskai labiausiai irgi Baby Alive patinka wub.gif Ziauriai miela lelyte, ir valgo gerai tikra kose, ir i pampius daro, idomu su ja zaist, darbuotis, o su kitom visom tik retkarciais pasidziaugia smile.gif
Atsakyti
aciu uz ats eisim ieskot kaune tos parduotuves... o gal zinot kas pigiai parduoda tokia lelyte? blush2.gif
Atsakyti
As neseniai atradau Daivos leles (http://daivos-leles.blogspot.com/)
Jos nuostabios, nors tinka tik kaip dekoracijos manau
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 24, 21:01)
Sakė pardavėja, jog labai svarbu, kad vaikas lėlės neimtų už rankų, nes užstrigs visa motorika.

tokiu atveju leles tinkamos tik eksponavimui, bet ne vaikams zaisti.
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2011 01 25, 09:56)
aciu uz ats eisim ieskot kaune tos parduotuves... o gal zinot kas pigiai parduoda tokia lelyte?  blush2.gif

Mano draugė Kaune Vilijampolėje kažkada taisydavo. Jonelyje ar kaip ten vadinasi. Kažkokiam angare įsikūrusi ta išparduotuvė. Tai ten kažkada pavyko jai susitarti.

QUOTE(Bossi @ 2011 01 25, 20:05)
tokiu atveju leles tinkamos tik eksponavimui,  bet ne vaikams zaisti.

Va būtent apie tai pagalvojau ir nepirkau vakar Paulos g.gif
Atsakyti