QUOTE(Mičiko @ 2011 01 03, 16:20)
Maniškė labai džiaugiasi Babybornu. Tiesa, mes ją pirkome žaislų išparduotuvėje, beje, dar ir netipišką lėlytę, negriuką. o ir mokėjome, kadangi negriukas, tai superiniai pigiai

Bet maniškė labai ja džiaugiasi. Man pačiai malonu ją paliesti. Ta plastmasė, iš kurios padaryta lėlė, labai maloni. Lėlytė aptakių formų. O tai, kad ji turi tik tiek funkcijų, mums ir jų per akis. Mums svarbiausiai, kad yra soskę kur įdėti ir ištraukti, yra kaip pagirdyti ir ant puodo pasodinti. Maitinti mums visai jos nesinori.

Ypač man, nes paskui reikia gerai išplauti lėlę. Keista, bet turime ir kitų lėlių, kurios atlieka panašias funkcijas, bet mažė renkasi būtent borną. Gal todėl, kad negriukas?

Beje, merginos, jūs man paaiškinkite, ar gali būti, kad tos lėlės, kad ir to pačio baby borno pas mus parduodamos kitokios nei užsienyje? Čiupinėjau draugės mergytės borną, Lietuvoje pirktą. Bet jis toli gražu ne toks mielas kaip mūsų. Kažkas joje ne taip. Gal todėl, kad savas visada mielesnis

Arba, kad ir kojinės jiems. Pas mus jos kažkokios keistos. Greit išsitampo. Gavom dovanų iš Airijos, tai tos bornų kojinės ten nei išsitampo, nei smunka lėlei nuo kojų. Tai taip ir nepagaunu kampo, ar gali būti, kad ta pati firma skirtinguose kraštuose realizuotų skirtingą produkciją

Ar čia tik man taip atrodo?
Manau, kad pilnai taip gali buti

. Mes kazkada is UK buvome parsisiunte Megabloks kaladeles, kitas gavome dovanu pirktas cia LT. Ir ka jus manot, gerai paciupinejus plastmase siek tiek skiriasi

, aisku is UK mielesnes, ne taip barska...
O su lelem... gal jusiske senesnio modelio, na senesniu metu, tai jos irgi kazkiek skiriasi, tas naujas, jau vistiek stengiasi is pigesniu medziagu gaminti, nors kaina isleika

. Kaip ir chou chou, anabeles, daug kas sako, kad senesnes mielesnes, ne tokios kietos kaip naujos