Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

Maniškė labai džiaugiasi Babybornu. Tiesa, mes ją pirkome žaislų išparduotuvėje, beje, dar ir netipišką lėlytę, negriuką. o ir mokėjome, kadangi negriukas, tai superiniai pigiai blush2.gif Bet maniškė labai ja džiaugiasi. Man pačiai malonu ją paliesti. Ta plastmasė, iš kurios padaryta lėlė, labai maloni. Lėlytė aptakių formų. O tai, kad ji turi tik tiek funkcijų, mums ir jų per akis. Mums svarbiausiai, kad yra soskę kur įdėti ir ištraukti, yra kaip pagirdyti ir ant puodo pasodinti. Maitinti mums visai jos nesinori. blush2.gif Ypač man, nes paskui reikia gerai išplauti lėlę. Keista, bet turime ir kitų lėlių, kurios atlieka panašias funkcijas, bet mažė renkasi būtent borną. Gal todėl, kad negriukas? biggrin.gif Beje, merginos, jūs man paaiškinkite, ar gali būti, kad tos lėlės, kad ir to pačio baby borno pas mus parduodamos kitokios nei užsienyje? Čiupinėjau draugės mergytės borną, Lietuvoje pirktą. Bet jis toli gražu ne toks mielas kaip mūsų. Kažkas joje ne taip. Gal todėl, kad savas visada mielesnis ax.gif Arba, kad ir kojinės jiems. Pas mus jos kažkokios keistos. Greit išsitampo. Gavom dovanų iš Airijos, tai tos bornų kojinės ten nei išsitampo, nei smunka lėlei nuo kojų. Tai taip ir nepagaunu kampo, ar gali būti, kad ta pati firma skirtinguose kraštuose realizuotų skirtingą produkciją g.gif Ar čia tik man taip atrodo?
Atsakyti
gal ne tai kad kitokias cia parduoda - gali but kad jusu senesnio modelio - todel mielesnis, o tie naujesni - kokybe skirias blush2.gif Ant chou ta pastebejom - anksciau jos kur kas mielesnes buvo, malonesnes ir net grazesnes (cia as apie rock a buy kalbu)
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2011 01 03, 16:20)
Maniškė labai džiaugiasi Babybornu. Tiesa, mes ją pirkome žaislų išparduotuvėje, beje, dar ir netipišką lėlytę, negriuką. o ir mokėjome, kadangi negriukas, tai superiniai pigiai  blush2.gif Bet maniškė labai ja džiaugiasi. Man pačiai malonu ją paliesti. Ta plastmasė, iš kurios padaryta lėlė, labai maloni. Lėlytė aptakių formų. O tai, kad ji turi tik tiek  funkcijų, mums ir jų per akis. Mums svarbiausiai, kad yra soskę kur įdėti ir ištraukti, yra kaip pagirdyti ir ant puodo pasodinti. Maitinti mums visai jos nesinori.  blush2.gif Ypač man, nes paskui reikia gerai išplauti lėlę. Keista, bet turime ir kitų lėlių, kurios atlieka panašias funkcijas, bet mažė renkasi būtent borną. Gal todėl, kad negriukas?  biggrin.gif Beje, merginos, jūs man paaiškinkite, ar gali būti, kad tos lėlės, kad ir to pačio baby borno pas mus parduodamos kitokios nei užsienyje? Čiupinėjau draugės mergytės borną, Lietuvoje pirktą. Bet jis toli gražu ne toks mielas kaip mūsų. Kažkas joje ne taip. Gal todėl, kad savas visada mielesnis  ax.gif Arba, kad ir kojinės jiems. Pas mus jos kažkokios keistos. Greit išsitampo. Gavom dovanų iš Airijos, tai tos bornų kojinės ten nei išsitampo, nei smunka lėlei nuo kojų. Tai taip ir nepagaunu kampo, ar gali būti, kad ta pati firma skirtinguose kraštuose realizuotų skirtingą produkciją  g.gif Ar čia tik man taip atrodo?

Manau, kad pilnai taip gali buti verysad.gif . Mes kazkada is UK buvome parsisiunte Megabloks kaladeles, kitas gavome dovanu pirktas cia LT. Ir ka jus manot, gerai paciupinejus plastmase siek tiek skiriasi unsure.gif , aisku is UK mielesnes, ne taip barska...
O su lelem... gal jusiske senesnio modelio, na senesniu metu, tai jos irgi kazkiek skiriasi, tas naujas, jau vistiek stengiasi is pigesniu medziagu gaminti, nors kaina isleika blink.gif . Kaip ir chou chou, anabeles, daug kas sako, kad senesnes mielesnes, ne tokios kietos kaip naujos unsure.gif
Atsakyti
Parsinesem siandien Amore, nu ir vargelis biggrin.gif Labai greit uzmiega, knarkia, bet pilvukas kazko nesikilnoja. Pas mus turbut senesne versija kokia, nes jo vandenuku matinti negalima ir jis nejudina galvytes i sonus, nesysioja. Ale vis tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bossi: 03 sausio 2011 - 17:07
QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 18:03)
Parsinesem siandien Amore, nu ir vargelis biggrin.gif Labai greit uzmiega, knarkia, bet pilvukas kazko nesikilnoja. Pas mus turbut senesne versija kokia, nes jo vandenuku matinti negalima ir jis nejudina galvytes i sonus, nesysioja. Ale vis tiek gerai biggrin.gif

Draugų mergaitei ( 3m.) močiutė per Kalėdas padovanojo tą baby amore iš maximos doh.gif Tai ir garsai jos nelabai, ir pasiūta sakyčiau nelabai kokybiškai minkštoji dalis ( lyginant su kitomis, mūsų turimomis lėlėmis) ir pilvas irgi nesikilnojo , čia matyt taip turi būt....
o baisiausia, kad po geros valandos žaidimo tai amore akis nuplyšo blink.gif ir žaidė vaikai gražiai, šalia mūsų prie eglutės......
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 03, 18:13)
Draugų mergaitei ( 3m.) močiutė per Kalėdas padovanojo tą baby amore iš maximos doh.gif Tai ir garsai jos nelabai, ir pasiūta sakyčiau nelabai kokybiškai minkštoji dalis ( lyginant su kitomis, mūsų turimomis lėlėmis) ir pilvas irgi nesikilnojo , čia matyt taip turi būt....
o baisiausia, kad po geros valandos žaidimo tai amore akis nuplyšo blink.gif ir žaidė vaikai gražiai, šalia mūsų prie eglutės......

blink.gif taip negazdinkit, nes musu irgi is maximos doh.gif unsure.gif susiervinau.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 18:20)
blink.gif taip negazdinkit, nes musu irgi is maximos  doh.gif  unsure.gif susiervinau.

gal ten kokia brokuota buvo, nežinau....... blush2.gif bet tikrai nuplyšo per tą vietą, kur markstosi taip čiut ne perpus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 03, 18:31)
gal ten kokia brokuota buvo, nežinau.......  blush2.gif bet tikrai nuplyšo per tą vietą, kur markstosi taip čiut ne perpus doh.gif

eina s.. gryna beda su tais zaislais. Mes pirkom, nes siuntinys is vokiecius su gimtadienio dovanom nebeatkeliavo laiku, o dar jei sita suges lele, tai bus visai pravalas. Ai nu ka bepadarysi, tiekimes nesuplys doh.gif

Kazin ar ne ta pati firma importuoja i zaisu planeta ir maxima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 18:43)
eina s.. gryna beda su tais zaislais. Mes pirkom, nes siuntinys is vokiecius su gimtadienio dovanom nebeatkeliavo laiku, o dar jei sita suges lele, tai bus visai pravalas. Ai nu ka bepadarysi, tiekimes nesuplys doh.gif

Kazin ar ne ta pati firma importuoja i zaisu planeta ir maxima?  g.gif

Nenoriu apsimeluot, bet kad lyg maxima pati importuojasi žaislus tiesiogiai g.gif bent kiek ant pakuočių esu mačius.
Atsakyti
nu gal ir pati. einu paziuret ar nenuplyso kas smile.gif
Papildyta:
Nu tvarkoje viskas lotuliukas.gif ir pilvas kilnojasi. atrodo viskas veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 03, 17:26)
gali but kad jusu senesnio modelio - todel mielesnis, o tie naujesni - kokybe skirias blush2.gif Ant chou ta pastebejom - anksciau jos kur kas mielesnes buvo, malonesnes ir net grazesnes (cia as apie rock a buy kalbu)

Vat gali būti, kad ir lėlytes krizė paveikė. verysad.gif Kad mūsų lėlytė senesnė,tai tikrai aišku, nes gi išparduotuvėje pirkom, nors visai naują. Bet jos kokybė nepalygint geresnė. Va buvo užbėgusi kaimynės mergytė su bornu per šias Kalėdas gautas. Žinokite, tikrai plastmasė skiriasi. Ana tokia slidi, šalta, nemaloni. O mūsiškio tai malonu paliesti. Tokia lyg paminkštinta.

QUOTE(benyte @ 2011 01 03, 17:29)
Manau, kad pilnai taip gali buti verysad.gif . Mes kazkada is UK buvome parsisiunte Megabloks kaladeles, kitas gavome dovanu pirktas cia LT. Ir ka jus manot, gerai paciupinejus plastmase siek tiek skiriasi unsure.gif , aisku is UK mielesnes, ne taip barska...

Su Fisher price žaislais lygiai tas pats. Sulietuvintų kokybė žymiai prastesnė verysad.gif O atrodo, gi tas pats FP. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 19:59)
nu gal ir pati. einu paziuret ar nenuplyso kas smile.gif
Papildyta:
Nu tvarkoje viskas  lotuliukas.gif ir pilvas kilnojasi. atrodo viskas veikia  smile.gif

O as ir nusipirkau ta Baby Amore is maximos, negalejau atsispirti blush2.gif Patinka taip uzsimerkiancios akytes su vokais, ciulpia tutuka, buteliuka ir nyksti ir kvepuoja wub.gif Bet tai lelei truksta kuno didesnio, na nepadaro taip kaip reik ir viskas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Bossi @ 2011 01 03, 19:03)

Baby amore buna visokiu, yra ir kur sisioja, panasiai, kaip baby alives, sita sisiojanti, kakojanti mano svajoniu sarase wub.gif
Papildyta:
O as dabar stacia galva esu inikus i baby borno isstudijavima, tai per nuorodas kazkaip pataikiau i rusu forumus, tai ten toks susizavejimas tomis lelemis, kad seile istyso beskaitant blush2.gif Bet jos patinka tokiom gerokai didelem mergaitem, gal del to man ir patinka, matyt vaiket pradejau blush2.gif
Atsakyti