QUOTE(benyte @ 2011 01 03, 14:08)
O mums tos kakojimo funkcijos per 3 metus taip ir neprireike

, uztenka vandenuko

, per daug terliones su tom koselem

. Nors Baby bornas tikrai netobula lele, bet kazkodel islieka dukrytes mylimiausia, gal todel, kad nurengus visas kunelis nuogutis ir maudyti galima

. Pamyli ir kitas leles, kai zaidzia visas susiguldo, bet Babybornas jai 1 vietoj. Dabar dar ir Anabele pirmauja, kol veikia funkcijos, bet kad ji labai greitai elementus "sueda"

, reikes kraunamus pirkti

.
Tikrai sutinku su ta nuomone, kad tobulu leliu dar nera

Gal bus kadanors

Leles pasirinkimas, kaip dabar suprantu, nes paskutiniu metu, labai daug skaiciau, buvau labai isigilinus i sias studijas

priklauso nuo kiekvienos leles norincios mergaites poreikio, ko tarkim mergaite nori is leles.Na va, as taip supratau, kad yra tarkim tokios dvi pagrindines grupes,
Pirmajai grupei lele reikalinga, kad ji butu maloni paimti, minkstute, maloni prisiglausti, kad sau pupsotu su roziniais skruostukais, ir taip prasytusi buckio...
Antrai grupei, reikalingas irgi tas malonus leles prisilietimas, bet daugiau norima ja maitinti, kad tikrai gertu, gaminti koseles, maitinti, keisti pampersus, maudyti, na su ja naturaliai, ne butaforiskai zaisti, kad butu viskas kuo naturaliau...As save priskiriu siai grupei

Vaikysteje, mano visos leles buvo prabadytos karsta vinim burnos, na kad gertu, ir taip pat skyle tarp kojyciu, kad sisiotu, kitokiu leliu neturejau..Kai pagalvoju, kad dabar yra toks didelis pasirinkimas, ir tu leliu nuostabiu, mano but buvusi mylimiausia, o ir dabar yra tai BABY ALIVE

manau, kad ir bornas butu mylimiausia lele
O mano keturmete anukele, nera dar pastovi del leles pasirinkimo, viena diena ji nori, kad lele sisiotu, o kita diena, jai net neidomu keist pampersus

Leles neissirenkam mylimiausios

Na gal Paulyte mylimiausia

bet jos negalima maudytivel negerai, kai daug leliu irgi negerai, kazkaip po to ne vienos nemyli. Vakar buvom parduotuvese, ieskojom lele nupirkti, per kaledas gavo dovanu dvi paulas, tai viena pardaviau, tad turiu vietoj jos nupirkti kita, niekaip neissirenka, bet akytes krypsta i BABY BORNA

,