Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(SIVERIJA @ 2011 01 02, 12:08)
jo, 2 skylės lotuliukas.gif tai tavo gal senovinis bornas dar buvo g.gif

mirksintis rolleyes.gif

nesu tikra del ju skyliu - niekad nesusimasciau - tik dabar blush2.gif
Atsakyti
sysiukui skyle eina per vamzdeli kur is buteliuo geria. Ji bornui reikia giliai igrusti, o valgis su sauksteliu aplink ta buteliuko skylute subega. Burnoje matyti vamzdelis ir aplink krastelis, per ji kose matyt sukrenta. Matyt taip ir pasiskirsto. Gi gerimo vanduo patenka i asaru konteineri kazkoki.
Papildyta:
ai o musu tai ne nezinau berniukas ar mergyte. nes aprengtas ruzavai, bet ne su suknyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 01 02, 17:05)
sysiukui skyle eina per vamzdeli kur is buteliuo geria. Ji bornui reikia giliai igrusti, o valgis su sauksteliu aplink ta buteliuko skylute subega. Burnoje matyti vamzdelis ir aplink krastelis, per ji kose matyt sukrenta. Matyt taip ir pasiskirsto. Gi gerimo vanduo patenka i asaru konteineri kazkoki.
Papildyta:
ai o musu tai ne nezinau berniukas ar mergyte. nes aprengtas ruzavai, bet ne su suknyte smile.gif

Jei butu berniukas tikrai zinomutem tongue.gif , nes pas juos pimpulis su skylute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 01 02, 18:14)
Jei butu berniukas tikrai zinomutem tongue.gif  , nes pas juos pimpulis su skylute mirksiukas.gif

lotuliukas.gif nu taip, tada tikrai zinociau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tad vel turiu klausimuka pikantiska, ar visi bornai kakoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bossi @ 2011 01 02, 12:35)
kazi ar tobula lotuliukas.gif

Tad kuom ji bloga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 02, 19:20)
Tad vel turiu klausimuka pikantiska, ar visi bornai kakoja g.gif
Papildyta:

Tad kuom ji bloga g.gif

tarkim, kad cyptu ar verktu reikia laaaabai stipriai rankas spausti.. arba tas pats kakojimas: mums ant puoduko niekada nepadare, visada nesilankstom tos jos sedejimo pozos. Padaroveliau kur numesta i sauskelnes.
Atsakyti
O mums tos kakojimo funkcijos per 3 metus taip ir neprireike schmoll.gif , uztenka vandenuko rolleyes.gif , per daug terliones su tom koselem tongue.gif . Nors Baby bornas tikrai netobula lele, bet kazkodel islieka dukrytes mylimiausia, gal todel, kad nurengus visas kunelis nuogutis ir maudyti galima ax.gif . Pamyli ir kitas leles, kai zaidzia visas susiguldo, bet Babybornas jai 1 vietoj. Dabar dar ir Anabele pirmauja, kol veikia funkcijos, bet kad ji labai greitai elementus "sueda" blink.gif , reikes kraunamus pirkti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2011 01 03, 14:08)
O mums tos kakojimo funkcijos per 3 metus taip ir neprireike schmoll.gif , uztenka vandenuko rolleyes.gif , per daug terliones su tom koselem tongue.gif . Nors Baby bornas tikrai netobula lele, bet kazkodel islieka dukrytes mylimiausia, gal todel, kad nurengus visas kunelis nuogutis ir maudyti galima ax.gif . Pamyli ir kitas leles, kai zaidzia visas susiguldo, bet Babybornas jai 1 vietoj. Dabar dar ir Anabele pirmauja, kol veikia funkcijos, bet kad ji labai greitai elementus "sueda" blink.gif , reikes kraunamus pirkti g.gif .

Tikrai sutinku su ta nuomone, kad tobulu leliu dar nera schmoll.gif Gal bus kadanors smile.gif Leles pasirinkimas, kaip dabar suprantu, nes paskutiniu metu, labai daug skaiciau, buvau labai isigilinus i sias studijas biggrin.gif doh.gif priklauso nuo kiekvienos leles norincios mergaites poreikio, ko tarkim mergaite nori is leles.Na va, as taip supratau, kad yra tarkim tokios dvi pagrindines grupes,
Pirmajai grupei lele reikalinga, kad ji butu maloni paimti, minkstute, maloni prisiglausti, kad sau pupsotu su roziniais skruostukais, ir taip prasytusi buckio...
Antrai grupei, reikalingas irgi tas malonus leles prisilietimas, bet daugiau norima ja maitinti, kad tikrai gertu, gaminti koseles, maitinti, keisti pampersus, maudyti, na su ja naturaliai, ne butaforiskai zaisti, kad butu viskas kuo naturaliau...As save priskiriu siai grupei g.gif Vaikysteje, mano visos leles buvo prabadytos karsta vinim burnos, na kad gertu, ir taip pat skyle tarp kojyciu, kad sisiotu, kitokiu leliu neturejau..Kai pagalvoju, kad dabar yra toks didelis pasirinkimas, ir tu leliu nuostabiu, mano but buvusi mylimiausia, o ir dabar yra tai BABY ALIVE wub.gif manau, kad ir bornas butu mylimiausia lele g.gif

O mano keturmete anukele, nera dar pastovi del leles pasirinkimo, viena diena ji nori, kad lele sisiotu, o kita diena, jai net neidomu keist pampersus g.gif Leles neissirenkam mylimiausios schmoll.gif Na gal Paulyte mylimiausia g.gif bet jos negalima maudytivel negerai, kai daug leliu irgi negerai, kazkaip po to ne vienos nemyli. Vakar buvom parduotuvese, ieskojom lele nupirkti, per kaledas gavo dovanu dvi paulas, tai viena pardaviau, tad turiu vietoj jos nupirkti kita, niekaip neissirenka, bet akytes krypsta i BABY BORNA g.gif ,
Atsakyti
o man baby bornas pats didziausias nesusipratimas is leliu blush2.gif doh.gif

jus gal pirma susiraskit kur ji "gyvai" apziuret - ta prasme jo funkcijas - tada jau svajokit - nes net man ja pamaitint sunku gana - ka kalbet apie 4 metu vaika - su ja tik maudytis galima - bet tam yra ir kitokiu leliu - ne 200 kainuojanciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 03, 13:26)
o man baby bornas pats didziausias nesusipratimas is leliu blush2.gif  doh.gif

jus gal pirma susiraskit kur ji "gyvai" apziuret - ta prasme jo funkcijas - tada jau svajokit - nes net man ja pamaitint sunku gana - ka kalbet apie 4 metu vaika - su ja tik maudytis galima - bet tam yra ir kitokiu leliu - ne 200 kainuojanciu blush2.gif

O as apskritai pas mus parduotuvese nepirkciau Zapf leliu schmoll.gif , ju kainos beprotiskai dideles doh.gif . Nemokeciau nei uz Babyborn 200 lt, nei uz Chou chou, nei uz Anabele 250 lt blink.gif . Man jau taip pasiseke, kad tos lelytes kurios atkeliavo pas mus i namus, gavosi arba uz labai nedidele kainyte, arba gautos dovanu ax.gif ir yra labai mylimos wub.gif .
Cia dar keletas nebrangiu lelyciu, gal kas susigundys tokias uzsisakyti:
1. http://direct.tesco....R.201-2708.aspx
2. http://direct.tesco....R.206-4648.aspx
3. http://www.amazon.co...u...0859&sr=1-5
4. http://www.amazon.co...8...0859&sr=1-6

O Babybornas tai man is esmes lele be funkciju unsure.gif , bet vistiek kazkodel mielas ir grazutis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benyte: 03 sausio 2011 - 15:31
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 03, 15:26)
o man baby bornas pats didziausias nesusipratimas is leliu blush2.gif  doh.gif

Vat del to ir nepirkau, kaina nezmoniskai didele, bet pardavejos sako, kad perkamiausia lele, del to ir nepinga, vakar kaina jos ant sikpuodzio 229 rods blink.gif Bet beda ta, kad niekas neturi is musu tu bornu, vasara mergaites tai labai su jom zaide kieme, nuo ryto lyg vakaro, o dabar kur jas rasi, pazistamos neturim schmoll.gif Bet nepirksiu, paklausysiu jusu patarimo, reiks teirautis rimciau, kas leistu man pazaist su ja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 01 03, 15:30)
Vat del to ir nepirkau, kaina nezmoniskai didele, bet pardavejos sako, kad perkamiausia lele, del to ir nepinga, vakar kaina jos ant sikpuodzio 229 rods blink.gif Bet beda ta, kad niekas neturi is musu tu bornu, vasara mergaites tai labai su jom zaide kieme, nuo ryto lyg vakaro, o dabar kur jas rasi, pazistamos neturim schmoll.gif Bet nepirksiu, paklausysiu jusu patarimo, reiks teirautis rimciau, kas leistu man pazaist su ja doh.gif

itariu kad perkamiausia todel - kad daug reklamos jai lotuliukas.gif - kai prisako kad ji turi 9 funkcijas - tai oi koks geris atrodo - o realiai kiek tu funkciju vaikas gali pats isbandyt? - nu sus soske akis uzmerkt, ir gal dar pagirdyt - kitu jos naudojimo galimybiu apart maudymosi su ja neisivaizduoju schmoll.gif
Maniskei ta lele patiko kol ji maza buvo - nes ja paprasciau aprengt budavo - kojos stacios ir lysdavo i kelnes, kaip ir rankos i rankoves - tik tiek is jos naudos teiziurejau lotuliukas.gif
geriau jau mini baby borniukai - bent jau lavina smulkiaja motorika rengiojat juos ir vietos neuzima, ir maudytis galima nest rolleyes.gif
Atsakyti