Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 16:47)
tai daro - bet pagal mane - jos negeresnes, kaip ir viskas tik prastyn eina doh.gif

turbut kaip ir bet kurie kiti dalykai g.gif ka bepirksi ai senos versijoos geresnes ir patvaresnes g.gif .

g.gif mes siemet mazylei po egle padesim kazkokia is maximos su 8 funkcijomis, bus matyt ar vertas kainu skirtumas su babybornu. Uz aa mokejaom 100 su nuolaida pernai (pigiai kaip sprantu smile.gif) o uz sita su akcija 36 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 19, 17:19)
turbut kaip ir bet kurie kiti dalykai g.gif ka bepirksi ai senos versijoos geresnes ir patvaresnes g.gif .

g.gif mes siemet mazylei po egle padesim  kazkokia is maximos su 8 funkcijomis, bus matyt ar vertas kainu skirtumas su babybornu. Uz aa mokejaom 100 su nuolaida pernai (pigiai kaip sprantu smile.gif) o uz sita su akcija 36  g.gif

as bijau pirkt maximose tas pigias leles - kartais jos netgrazios buna - bet kasmet atsiranda kokybes inspekcijos parnesimu - kad zaislai nuodingi, kenkmingi vaikams del didelio ftalatu kiekio - leistinas normas virsija net 200 kartu. Tad kazkaip geriau perku viena brangesni, zinomo gamintojo zailsa - negu kelis neaiskios kilmes blush2.gif
Atsakyti
Paskaičius ir aš užsimaniau turėt Amandą doh.gif
Bet mano mažiukė dar ilgai iki jos augt turės, o antresolėse aš kantrybės neturėsiu kelis metus laikyt... g.gif blush2.gif
Anabelės geriausios senųjų versijų, Chou Chou- irgi, mini Baby bornai senieji taipogi mielesni. Žodžiu, jūsų dėka einu ieškot Amandos cool.gif

Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 12 20, 14:31)
Paskaičius ir aš užsimaniau turėt Amandą  doh.gif
Bet mano mažiukė dar ilgai iki jos augt turės, o antresolėse aš kantrybės neturėsiu kelis metus laikyt...  g.gif  blush2.gif 
  Anabelės geriausios senųjų versijų, Chou Chou- irgi, mini Baby bornai senieji taipogi mielesni. Žodžiu, jūsų dėka einu ieškot Amandos  cool.gif

nu kol mazoji priaugs lele - pati galesit zaist ir atsizaist rolleyes.gif

miniukai jo - senieji malonesni - bet naujuju akys nuperkancios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 12 20, 15:31)
Paskaičius ir aš užsimaniau turėt Amandą  doh.gif
Bet mano mažiukė dar ilgai iki jos augt turės, o antresolėse aš kantrybės neturėsiu kelis metus laikyt...  g.gif  blush2.gif 
  Anabelės geriausios senųjų versijų, Chou Chou- irgi, mini Baby bornai senieji taipogi mielesni. Žodžiu, jūsų dėka einu ieškot Amandos  cool.gif

oi, na kol mažoji užaugs, gi jūs pasislėpus pažaist galėsit biggrin.gif
o jei rimtai- šiemet daug mažiau mačiau amandų, nei pernai.....kasmet vis jų mažėja. Pernai ir tai su drauge kokius 3 mėnėsius medžiojome, kol gavome geras ir už kainą dar įkandamą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 20, 16:38)
oi, na kol mažoji užaugs, gi jūs pasislėpus pažaist galėsit biggrin.gif
o jei rimtai- šiemet daug mažiau mačiau amandų, nei pernai.....kasmet vis jų mažėja. Pernai ir tai su drauge kokius 3 mėnėsius medžiojome, kol gavome geras ir už kainą dar įkandamą doh.gif

As zaidziu nesislepdama biggrin.gif Lietuvoje, anksciau bijojau prasitert, kad man leles patinka, iskart pagalvotu, kad galveleje ir ne vienas sriubas atsisukes lotuliukas.gif Bet kai teko pabut Vokietijoj, kur tikrai issivysciusi valstybe labiau uz musu ka ten ir lygint visais atzvilgiais,tai ten leles kolekcionuoja vos ne kiekviena moteris, nekalbu apie mergaites, moterys ten drasiai sau perka visokias leles ir jomis atvirai dziaugiasi bigsmile.gif Taip pat kiek sake, kad leles labai kolekcionuoja ir jomis zavisi prancuzes, amerikietes. Vokietijoje yra leliu muziejai, parodos, labai daug lelininku, gaminanciu leles, ten reiskia lele yra lyg kokia nacionaline vertybe, per daug apie tai nesidomejau, bet tik pati maciau, kad visai ten normalu moteriai dometis, geretis lelemis, jas dovanoti, puosti jomis namus, ar tarkim prisikrauti leliu leliuku i buvusia vaiku lovele smile.gif
Atsakyti
o kokios tu amandu kainos? siaip smalsu smile.gif

5 versijos anabelei koks ciulptukas tinka? nes musu jau supakuota, galvoju, nupirkti koki "neprisriubuota" prie rubu
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2010 12 20, 23:01)
o kokios tu amandu kainos? siaip smalsu smile.gif
5 versijos anabelei koks ciulptukas tinka? nes musu jau supakuota, galvoju, nupirkti koki "neprisriubuota" prie rubu

ten prie ciulptuko tas virvutes galas turetu but su lipduku - aisku jei vaikui parodysit - jis ten niekad nebebus prisegtas lotuliukas.gif (cia bent jau ankstesniu versiju anabelems ir chou)
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 20:16)
as bijau pirkt maximose tas pigias leles - kartais jos netgrazios buna - bet kasmet atsiranda kokybes inspekcijos parnesimu - kad zaislai nuodingi, kenkmingi vaikams del didelio ftalatu kiekio - leistinas normas virsija net 200 kartu. Tad kazkaip geriau perku viena brangesni, zinomo gamintojo zailsa - negu kelis neaiskios kilmes blush2.gif

nu nuo visko neapsaugosi, o ka neduot zaislu kai atnesa kas tokiu pigiu.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 21, 01:05)
nu nuo visko neapsaugosi, o ka neduot zaislu kai atnesa kas tokiu pigiu.

nu cia dabar - juk tai mano vaikas blink.gif , kaip galiu nesaugot - aisku - neatimu zaislo tik sveciui atejus - bet kai iseina - iskart jis keliauja kur jam vieta unsure.gif ir dazniausiai kai ateina sveciu - vaikai tik apziuri dovaneles, o paskui bendrauja su sveciais mirksiukas.gif
be to viena kai kazkas atnesa - kita kai pats perki vaikui mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia aisku nera bloga ir net gerai, bet zinant, kad daug seimu gali leisti sau tik tuos pigius, tai diskutuoti butu absurdiska.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 21, 10:06)
Cia aisku nera bloga ir net gerai, bet zinant, kad daug seimu gali leisti sau tik tuos pigius, tai diskutuoti butu absurdiska.

nesneku apie kitus...tik apie save ir savo supratima, nuomone - geriau maziau - bet kokybisku zaislu-nei daug tokio sss is maximos doh.gif
uosviene man pastoviai vaikams tokio "gerio" uzdovanodavo, daug visokiu papgiaisku - bet per 12 metu matyt isdresiravom - arba nieko negaunam arba kokiu saldainiu, knyguciu thumbup.gif
Atsakyti