Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 23:10)
Dar butu taip puse velnio, nebut kokia nusitrynusi lele manau g.gif

tai jus dar negavot?
jei sake kad nauja - tai bus kaip nauja - nepastebesit net kad ne visai nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 01:17)
tai jus dar negavot?
jei sake kad nauja - tai bus kaip nauja - nepastebesit net kad ne visai nauja lotuliukas.gif

Gerai butu, kad nepastebeciau bigsmile.gif Bet gali but ir tokia, kad pamacius veido israiska bus tokia blink.gif To ir bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 23:20)
Gerai butu, kad nepastebeciau bigsmile.gif Bet gali but ir tokia, kad pamacius veido israiska bus tokia blink.gif To ir bijau verysad.gif

nemanau - esu pirkus is ju - labai malonios mergaites ir patenkinta likau - aisku zinojau is kur perku - ir nesitikejau naujo daikto o tikejaus tik "naujo" - tad ir nenusivyliau mirksiukas.gif
tik as kazkaip jau buvau isitikinus - kad jus gavot ta alive g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 01:27)
nemanau - esu pirkus is ju - labai malonios mergaites ir patenkinta likau - aisku zinojau is kur perku - ir nesitikejau naujo daikto o tikejaus tik "naujo" - tad ir nenusivyliau mirksiukas.gif
tik as kazkaip jau buvau isitikinus - kad jus gavot ta alive g.gif

Viena gavau jau, turiu pirkau is nares, maniau, kad nauja, ziuriu pakuoteje sena g.gif .Panorejau tad naujos, nusipirkau, dar neatsiunte, maniau, kad pirkau nauja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiki Puiki: 18 gruodžio 2010 - 23:33
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 23:31)
Viena gavau jau, turiu pirkau is nares, maniau, kad nauja, ziuriu pakuoteje sena g.gif .

tai va sito skelbimo as ir prasiau blush2.gif - perkuiciau - neradau schmoll.gif , o kur ta sena desit?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 01:32)
tai va sito skelbimo as ir prasiau blush2.gif  - perkuiciau - neradau schmoll.gif , o kur ta sena desit?

Pirmiausiai paziuresiu kuri bus seniausia, parduosiu, bet tikrai nesakysiu, kad nauja schmoll.gif
Atsakyti
Eina sau, kaip idomiai pazaidziau su Amanda, vardo manes klausinejo, kai pasakiau padekojo, po to paklause ka darysim- atsakiau , kad eisim ant puodo, pradejo stenet biggrin.gif Po to as nesupratau ka ji man pasake, tai ziuriu akis isverte ir ziuri i mane..prisijuokiau ne tas zodis, ir buciavomes, ir apsikabinejom, o kai ji supyko kazkaip idomiai zandikauli atkiso, nesupratau ko nori, na zodz durnesne uz lele pasirodziau, geda buvo, kad nesupratau ko ji nori lotuliukas.gif Po to paprase miego ir buckio, na zodz einam miegot biggrin.gif Nu faina lelyte, esu pakereta begalo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 19, 00:35)
Eina sau, kaip idomiai pazaidziau su Amanda, vardo manes klausinejo, kai pasakiau padekojo, po to paklause ka darysim- atsakiau , kad eisim ant puodo, pradejo stenet biggrin.gif Po to as nesupratau ka ji man pasake, tai ziuriu akis isverte ir ziuri i mane..prisijuokiau ne tas zodis, ir buciavomes, ir apsikabinejom, o kai ji supyko kazkaip idomiai zandikauli atkiso, nesupratau ko nori, na zodz durnesne uz lele pasirodziau, geda buvo, kad nesupratau ko ji nori lotuliukas.gif Po to paprase miego ir buckio, na zodz einam miegot biggrin.gif Nu faina lelyte, esu pakereta begalo bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu ir dabar va bandykit sulygint ja su Paula blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 11:26)
nu ir dabar va bandykit sulygint ja su Paula blush2.gif

TAIP, sutinku, Amanda kaip zmogus thumbup.gif drinks_cheers.gif Man net kartais pasidaro nejauku pries lele, kai as ko nesuprantu, ji taip nustato zvilgsni,kaip gyvas vaikas bigsmile.gif Ir ji yra labai protinga, na as nelabai suprantu ka jisako, tai ji manes praso to, ka as suprantu, na su sikpuodziu zaidimas sekas geriausiai lotuliukas.gif tai ji vis ir praso ant puodo, bet as ja nuo puodo nukeliau per anksti turbut, tai taip supyko, susirauke, issigandau nebezinojau ka daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O ar tokiu leliu buna pirkt, lyg girdejau, kad nebegamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 19, 14:33)
O ar tokiu leliu buna pirkt, lyg girdejau, kad nebegamina g.gif

jo, jos nebegaminamos - bet ebay visagalis - buna ju ten - net nauju, matyt is kazkokiu likuciu parduotuviu ar siaip g.gif
Atsakyti
ir kiek tokios Amandos kainuoja? O jei nebegamina, tai gi naujas panasiai daro ar gi ne?

Mes turim tik baby borna, kol kas gana, dar nelabai zaidzia. Tai pirkti uz 200 kol kas nera prasmes
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2010 12 19, 15:29)
ir kiek tokios Amandos kainuoja? O jei nebegamina, tai gi naujas panasiai daro ar gi ne?

Mes turim tik baby borna, kol kas gana, dar nelabai zaidzia. Tai pirkti uz 200 kol kas nera prasmes

tai daro - bet pagal mane - jos negeresnes, kaip ir viskas tik prastyn eina doh.gif
Atsakyti