Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 22:09)
Ta, kur nematyta, yra musu smile.gif

o koks nikas pardavejos?
o ne tokia jusu?
http://www.google.lt...=1t:429,r:7,s:0
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 00:15)
o koks nikas pardavejos?
o ne tokia jusu?
http://www.google.lt...=1t:429,r:7,s:0

Taip tokia smile.gif Na gal pardaveja ir ne is musu forumo, as su ja susisiekiau elektr. laisku;zaislufejainfo@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 22:28)
Taip tokia smile.gif Na gal pardaveja ir ne is musu forumo, as su ja susisiekiau elektr. laisku;zaislufejainfo@gmail.com

esu pirkus is jos - bet ten ir nera nauji daiktai - ten isparduotuve mirksiukas.gif

o kam jus antra lele uzsaket - taip blogai su sita?
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 23:28)

Tai tada jūsų lėlė yra ispanė biggrin.gif
jie iš Ispanijos žaislus vežasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gi ten raso, kad nauja, nu sakes, mes norim naujos leles blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 22:43)

puse forumo "nauju" zaislu yra ne nauji schmoll.gif - perka mamos isparduotuvese ir perparduoda blush2.gif , bet ta feja - pati lyg vezas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 23:43)

jei ten rašo, kad nauja ji ir bus nauja. Aš esu ne kart pirkusi, ten labai sąžiningos pardavėjos. Visad buvau patenkinta.
Atsakyti
Susinervinau ziauriai, daugiau nieko is cia nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 18, 22:48)
jei ten rašo, kad nauja ji ir bus nauja. Aš esu ne kart pirkusi, ten labai sąžiningos pardavėjos. Visad buvau patenkinta.

aisku ziurint ka laikai nauju zaislu mirksiukas.gif Man naujas - tai is parduotuves, o ne is isparduotuves - ten del vienu ar kitu priezasciu zaislas gryzes is pirkeju - nesakau kad tai blogai - bet nauju jo nebepavadinciau blush2.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 18, 22:48)
Susinervinau ziauriai, daugiau nieko is cia nepirksiu schmoll.gif

nesinervuokit - gal nera taip blogai mirksiukas.gif , ilgiau forume pasedint, skelbimuose besikasant - matos kas is kur ir ka parduoda, nemazai etatiniu pardavinetoju - bet jei kaina tenkina - kodel ne? ner ten blogi zaislai, gal ne visi - bet panikuot nera reikalo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 18, 23:51)
aisku ziurint ka laikai nauju zaislu mirksiukas.gif Man naujas - tai is parduotuves, o ne is isparduotuves - ten del vienu ar kitu priezasciu zaislas gryzes is pirkeju - nesakau kad tai blogai - bet nauju jo nebepavadinciau blush2.gif  schmoll.gif

tikrai nebūtinai grįžęs būna. Labai dažnai būna pvz., pažeista pakuotė nežymiai, kad ir transportavimo metu.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 18, 22:54)
tikrai nebūtinai grįžęs būna. Labai dažnai būna pvz., pažeista pakuotė nežymiai, kad ir transportavimo metu.

nesigincyju mirksiukas.gif , turiu nuomone tuo klausimu ir gan tvirta blush2.gif
Atsakyti
Kai buvau Vokietijoje, daznai lankydavausi isparduotuvese, ten pigiai prisipirkau visko, na prekes apdulkejusios, su sulamdytom pakuotem, bet visiskai naujos g.gif o Cia gal is labdaros perku, vaiku nuzaista lele verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 19, 01:00)
nesigincyju mirksiukas.gif , turiu nuomone tuo klausimu ir gan tvirta blush2.gif

Dar butu taip puse velnio, nebut kokia nusitrynusi lele manau g.gif
Atsakyti