Ingėnas, 17 Gru 2010 - 14:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Ingėnas, 17 Gru 2010 - 14:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Žaidė vaikai su šautuvais, kareivėliais, ragatkėmis prieš 30-40 metų, ir kažin ar jei išaugo didesniais smurtininkais, kaip kad dabartiniai vaikai, paaugliai
![]()
Dėl vaikiškos kosmetikos. Jūs pati gal nepirksit. Bet nuvesit į darželį, ir nenusaugosit, kaip lūpas jai grupiokės išdažys, gal ir rimtesnį makiažą padarys, ir gal dar nagus nulakuosManoji tą stadiją irgi praėjo, taip pat darželio įtaka. Va nagų tai dar nėra lakavusis, nors tiek gerai.
Man asmeniškai tai tų lėlių , ir Barbių, ir Bratz išvaizda netrukdo, jei tik mano vaikui patinka. Va Paulai tai man tiesiog būtų šiek tiek gaila pinigų, nebent su didele nuolaida pirkti. Nes iš vizualinės pusės tai man ji neatrodo verta tokios gan nemažos sumos

Dėl vaikiškos kosmetikos. Jūs pati gal nepirksit. Bet nuvesit į darželį, ir nenusaugosit, kaip lūpas jai grupiokės išdažys, gal ir rimtesnį makiažą padarys, ir gal dar nagus nulakuos

Man asmeniškai tai tų lėlių , ir Barbių, ir Bratz išvaizda netrukdo, jei tik mano vaikui patinka. Va Paulai tai man tiesiog būtų šiek tiek gaila pinigų, nebent su didele nuolaida pirkti. Nes iš vizualinės pusės tai man ji neatrodo verta tokios gan nemažos sumos

nu ne visi zaide, o ir ginklai kitokie buvo - dazniausiai patys ka susimeistraudavo - o tai jau kurybiskuma lavino

as lupas leidziu pasidazyt (vazelinu), nagus kartais mano sesuo jai nulakuoja - oi kokia dama jaucias - bet tai kartais - o ne kasdien maliavojas, ir ne su kokiais seseliais - darzely kalbejom per susirinkima - dauguma mamyciu ta pati mano - tad manau nepraeis ji ten tos "mokyklos".
o del brazt, barbiu - kazkaip mano nuomone jos skirtos didesnem mergytem - kur jau siut mokinas, modeliuot rubelius - tik kad mazes lbai nori dideles but

kai mes augom - turejom lele, o visa kita pacios kuremes (bent jau as taip) - baldus is agurku, net vezima is ju pasidarydavom su kaimyne, degtuku dezutes ir dezes - isvis lobis buvo - kokius namus statydavom - lavinom savo fantazija, kurybini samoninguma, ismokom siyt, megzt ir kitokias nesamones veikt - tuo dabar labai dziaugiuos ir stengiuos savo vaikus mokint - bet dabartiniai zaislai kitokie - viskas sukramtyta, ir graziai paduota ant lekstutes

Papildyta:
SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 14:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 14:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Ir nereikėjo imtis jokių drastiškų priemonių ar rėkauti, kad aš tokių dalykų netoliaruoju ir pan.
nu jei cia rasau "rekaudama" - da nereiskia kad nekalbam su vaikais, nediskutuojam tais klausimais - irgi darau viska - kad patys pasirinktu taip, kaip man naudinga

negalvok kad kencia tie mano vaikai, nieko negauna ir nieko neturi