Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 14:33)

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 14:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 14:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Žaidė vaikai su šautuvais, kareivėliais, ragatkėmis prieš 30-40 metų, ir kažin ar jei išaugo didesniais smurtininkais, kaip kad dabartiniai vaikai, paaugliai g.gif
Dėl vaikiškos kosmetikos. Jūs pati gal nepirksit. Bet nuvesit į darželį, ir nenusaugosit, kaip lūpas jai grupiokės išdažys, gal ir rimtesnį makiažą padarys, ir gal dar nagus nulakuos tongue.gif  Manoji tą stadiją irgi praėjo, taip pat darželio įtaka. Va nagų tai dar nėra lakavusis, nors tiek gerai.
Man asmeniškai tai tų lėlių , ir Barbių, ir Bratz išvaizda netrukdo, jei tik mano vaikui patinka. Va Paulai tai man tiesiog būtų šiek tiek gaila pinigų, nebent su didele nuolaida pirkti. Nes iš vizualinės pusės tai man ji neatrodo verta tokios gan nemažos sumos g.gif

Žaidė vaikai su šautuvais, kareivėliais, ragatkėmis prieš 30-40 metų, ir kažin ar jei išaugo didesniais smurtininkais, kaip kad dabartiniai vaikai, paaugliai g.gif
Dėl vaikiškos kosmetikos. Jūs pati gal nepirksit. Bet nuvesit į darželį, ir nenusaugosit, kaip lūpas jai grupiokės išdažys, gal ir rimtesnį makiažą padarys, ir gal dar nagus nulakuos tongue.gif  Manoji tą stadiją irgi praėjo, taip pat darželio įtaka. Va nagų tai dar nėra lakavusis, nors tiek gerai.
Man asmeniškai tai tų lėlių , ir Barbių, ir Bratz išvaizda netrukdo, jei tik mano vaikui patinka. Va Paulai tai man tiesiog būtų šiek tiek gaila pinigų, nebent su didele nuolaida pirkti. Nes iš vizualinės pusės tai man ji neatrodo verta tokios gan nemažos sumos g.gif

nu ne visi zaide, o ir ginklai kitokie buvo - dazniausiai patys ka susimeistraudavo - o tai jau kurybiskuma lavino blush2.gif
as lupas leidziu pasidazyt (vazelinu), nagus kartais mano sesuo jai nulakuoja - oi kokia dama jaucias - bet tai kartais - o ne kasdien maliavojas, ir ne su kokiais seseliais - darzely kalbejom per susirinkima - dauguma mamyciu ta pati mano - tad manau nepraeis ji ten tos "mokyklos".
o del brazt, barbiu - kazkaip mano nuomone jos skirtos didesnem mergytem - kur jau siut mokinas, modeliuot rubelius - tik kad mazes lbai nori dideles but lotuliukas.gif

kai mes augom - turejom lele, o visa kita pacios kuremes (bent jau as taip) - baldus is agurku, net vezima is ju pasidarydavom su kaimyne, degtuku dezutes ir dezes - isvis lobis buvo - kokius namus statydavom - lavinom savo fantazija, kurybini samoninguma, ismokom siyt, megzt ir kitokias nesamones veikt - tuo dabar labai dziaugiuos ir stengiuos savo vaikus mokint - bet dabartiniai zaislai kitokie - viskas sukramtyta, ir graziai paduota ant lekstutes blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 17, 14:48)

SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 14:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 14:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ir nereikėjo imtis jokių drastiškų priemonių ar rėkauti, kad aš tokių dalykų netoliaruoju ir pan.

Ir nereikėjo imtis jokių drastiškų priemonių ar rėkauti, kad aš tokių dalykų netoliaruoju ir pan.

nu jei cia rasau "rekaudama" - da nereiskia kad nekalbam su vaikais, nediskutuojam tais klausimais - irgi darau viska - kad patys pasirinktu taip, kaip man naudinga lotuliukas.gif
negalvok kad kencia tie mano vaikai, nieko negauna ir nieko neturi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 15:33)

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 15:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 15:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Aš irgi nebūčiau Paulos pirkusi, bet mano vyresnioji turėjo susitaupiusi pinigėlių, mums reikėjo prisidėti visai nedaug lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 17, 15:50)

Kriiste, 17 Gru 2010 - 15:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kriiste, 17 Gru 2010 - 15:50, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

n
nu jei cia rasau "rekaudama" - da nereiskia kad nekalbam su vaikais, nediskutuojam tais klausimais - irgi darau viska - kad patys pasirinktu taip, kaip man naudinga lotuliukas.gif

n

oho, aš tai darau viską, kad VAIKUI NAUDINGA BŪTŲ, o ne man biggrin.gif
nesakau, gi , kad tavo vaikai nieko neturi- bet jie turi tai- kas tau naudinga ir įdomu lotuliukas.gif Gi ne visad sutampa vaikų ir tėvų nuomonės ir norai smile.gif ir tai nėra blogai.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 17, 14:57)

SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 14:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 14:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nesakau, gi , kad tavo vaikai nieko neturi- bet jie turi tai- kas tau naudinga ir įdomu lotuliukas.gif Gi ne visad sutampa vaikų ir tėvų nuomonės ir norai smile.gif ir tai nėra blogai.

nu vaikai ne visada zino kas jiems naudinga, ir ka as jiems isrenku, ivertinus zaislu privalumus - jie tikrai domisi ir zaidzia - tad patirtis suagusio ner beverte - o vaikai daznai zavis blizgiais, ryskiais zaislais - nori iki negaliu - o po valandos jau nezino kur padeje - nes nebeidomu, as daznai ta numatau ir paprasciausiai derybu budu itikinu nepirkt to ar ano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 17, 16:01)

Kriiste, 17 Gru 2010 - 16:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kriiste, 17 Gru 2010 - 16:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nu vaikai ne visada zino kas jiems naudinga, ir ka as jiems isrenku, ivertinus zaislu privalumus - jie tikrai domisi ir zaidzia - tad patirtis suagusio ner beverte - o vaikai daznai zavis blizgiais, ryskiais zaislais - nori iki negaliu - o po valandos jau nezino kur padeje - nes nebeidomu, as daznai ta numatau ir paprasciausiai derybu budu itikinu nepirkt to ar ano blush2.gif

Aišku, kiekvienas tėvas pažįsta savo vaikus geriausiai 4u.gif
Mano dičkė niekad nėr norėjus bile ko, tai tokios patirties neturiu. Ji viską labai renkasi atsakingai: ir žaislus, knygas, drabužius. Ir į jos nuomonę atsižvelgiame. O maža tai iškart pateko į pasaulį, jau pilną visokių gėrybių biggrin.gif Visą dieną užsiėmus būna. Į parduotuves ji dar nevaikšto, tai nieko ir nenori daugiau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 17, 15:08)

SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 15:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

SIVERIJA, 17 Gru 2010 - 15:08, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mano dičkė niekad nėr norėjus bile ko, tai tokios patirties neturiu. Ji viską labai renkasi atsakingai: ir žaislus, knygas, drabužius. Ir į jos nuomonę atsižvelgiame. O maža tai iškart pateko į pasaulį, jau pilną visokių gėrybių biggrin.gif Visą dieną užsiėmus būna.  Į  parduotuves ji dar nevaikšto, tai nieko ir nenori daugiau biggrin.gif

Mano dičkė niekad nėr norėjus bile ko, tai tokios patirties neturiu. Ji viską labai renkasi atsakingai: ir žaislus, knygas, drabužius. Ir į jos nuomonę atsižvelgiame. O maža tai iškart pateko į pasaulį, jau pilną visokių gėrybių biggrin.gif Visą dieną užsiėmus būna.  Į  parduotuves ji dar nevaikšto, tai nieko ir nenori daugiau biggrin.gif

nu vaikai tikrai skirtingi - man didele nuostaba (ne blogaja prasme) kelia tavo dickes savininkiskumas ir kaupimas visa ko lotuliukas.gif
maniskiai niekad tokie nebuvo - gal kad as tokia, mane vargina apkrauti namai, daug daigtu - esu minimaliste, vaikus kiek pastebejau taip pat - pas mus vaiku kambary ner ant akiu ne vieno zaislo - tik anabeles spinta, lova ir vezimas (nu ju neber kur sukist) - visa kita nesimato - stalciuose, spintose blush2.gif - jei tik ateina sveciu - isvercia viska - tada jau perlipt nera kur - kad ir ale zaidimui tvarkingai sudeliota - tada jauciu kaip maze buna pikta, neberanda kuo uzsiimt, nervuota - matau ja irgi vargina apkrova - todel dazniausiai - viena zaisla parduodam - tada perkam kita mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip jums tokios leles( "Reborn dolls")?( Gal kada jau ir buvo apie jas diskusija?) Cia jau aisku nelabai vaikams skirtos g.gif . Kai pirma karta jas radau, atrode truputi keistai unsure.gif , pirma mintis sovusi i galva - jas perka moterys negalincios tureti vaiku, arba praradusios savo kudikius... Bet kuo daugiau jas ziurejau, tuo labiau ir as vienos uzsinorejau tongue.gif , bet butinai su atmerktom akytem, nes uzsimerke atrodo, kaip kudikiai "miegantys amzinu miegu"... Jos visos yra ranku darbo, rankomis israizytos raukslytes ir pan. Svajoju kada nors viena isigyti, bet ju kaina siekia iki 500 dol verysad.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2010 12 17, 15:18)

benyte, 17 Gru 2010 - 15:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O kaip jums tokios leles( "Reborn dolls")?( Gal kada jau ir buvo apie jas diskusija?) Cia jau aisku nelabai vaikams skirtos g.gif . Kai pirma karta jas radau, atrode truputi keistai unsure.gif , pirma mintis sovusi i galva - jas perka moterys negalincios tureti vaiku, arba praradusios savo kudikius... Bet kuo daugiau jas ziurejau, tuo labiau ir as vienos uzsinorejau tongue.gif , bet butinai su atmerktom akytem, nes uzsimerke atrodo, kaip kudikiai "miegantys amzinu miegu"... Jos visos yra ranku darbo, rankomis israizytos raukslytes ir pan. Svajoju kada nors viena isigyti, bet ju kaina siekia iki 500 dol verysad.gif

nu as jas irgi senai pastebejus...
vaikui tokios nenoreciau - bet sau...
galvoju gal kada, kai vaiku namie nebebus - noreciau kazko tokio - bet kaip dekoracijos, ne kaip zaislo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(benyte @ 2010 12 17, 15:18)

Pirmoji tai kaip tikras lėliukas bigsmile.gif
Net silpna pasidarė į ją žiūrint. Nežinau, ar jos norėčiau ir kaip ji gyvai pačiupinėjus atrodo. Bet kadangi tikrų lėliukų namuose nėra ir gal jau nebus, galbūt perdaug emocijų ji man sukeltų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 15:31)

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 15:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 15:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Bet kadangi tikrų lėliukų namuose nėra ir gal jau nebus, galbūt perdaug emocijų ji man sukeltų g.gif

Bet kadangi tikrų lėliukų namuose nėra ir gal jau nebus, galbūt perdaug emocijų ji man sukeltų g.gif

jo, matyt cia kaip priimsi ta lele - jei kaip liudnus isgyvenimus, prisiminimus - bus skaudu ja turet, gal net iki depresijos davestu, o jei kazka malonaus, silto - tai manau jauku butu, nu noreciau tokios labai labai - bet itariu jei dabar nusipirkciau - likciau ne taip suprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 17, 15:34)

Kriiste, 17 Gru 2010 - 15:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kriiste, 17 Gru 2010 - 15:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

jo, matyt cia kaip priimsi ta lele - jei kaip liudnus isgyvenimus, prisiminimus - bus skaudu ja turet, gal net iki depresijos davestu, o jei kazka malonaus, silto - tai manau jauku butu, nu noreciau tokios labai labai - bet itariu jei dabar nusipirkciau - likciau ne taip suprasta lotuliukas.gif

Nebūtinai, aš asmeniškai skaudžių, liūdnų išgyvenimų ta linkme neturėjau (tfu tfu tfu). Net nežinau, kodėl mane emociškai paveikė ši nuotrauka. Gal todėl, kad nesu abejinga mažiems kūdikėliams. O gal dėl to, kad pati tokio jau turbūt ir nebeturėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 17, 15:38)

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 15:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ingėnas, 17 Gru 2010 - 15:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nebūtinai, aš asmeniškai skaudžių, liūdnų  išgyvenimų ta linkme neturėjau (tfu tfu tfu). Net nežinau, kodėl mane  emociškai paveikė ši nuotrauka. Gal todėl, kad nesu abejinga mažiems kūdikėliams. O gal dėl to, kad pati tokio jau turbūt ir nebeturėsiu.

Nebūtinai, aš asmeniškai skaudžių, liūdnų  išgyvenimų ta linkme neturėjau (tfu tfu tfu). Net nežinau, kodėl mane  emociškai paveikė ši nuotrauka. Gal todėl, kad nesu abejinga mažiems kūdikėliams. O gal dėl to, kad pati tokio jau turbūt ir nebeturėsiu.

nu va as irgi del situ sentimentu noriu jos blush2.gif bet velgi - kaip ta fakta kad maziuku nebebus priimi - ar su liudesiu, ar su nostalgija, gerais prisiminimais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 17, 15:27)

Kriiste, 17 Gru 2010 - 15:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kriiste, 17 Gru 2010 - 15:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o barbes labai didelis grozis? tie papai ir sikna, persmaugtas liemuo - idomu kokias vaiko savybes ugdo sios leles blush2.gif
manau fyfiskuma blush2.gif

o barbes labai didelis grozis? tie papai ir sikna, persmaugtas liemuo - idomu kokias vaiko savybes ugdo sios leles blush2.gif
manau fyfiskuma blush2.gif

Nesupratau tada jusu, atsiprasau blush2.gif Man ir BARBES nepatinka su tais savo papais ir perdziuvusios schmoll.gif Bet nepatinka ir BRATZ schmoll.gif
Atsakyti