Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 20:26)
Aišku, kiekvienas renkasi pagal savo norus ir galimybes.

Be to, čia, pas mus, visi žino tik  chou, anabelę ir baby borną biggrin.gif Gi yra ir be Zapf creation kitų firmų, gaminančių lėles. Aš už įvairovę smile.gif

as uz viena, mylima grazia lele, nu dvi - bet ne daugiau - nenoriu apkraut namu - mes nekolekcionuojam schmoll.gif

nesu pries ivairove - bet lelems laaabai isranki blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 20:29)

na jau, tik netingėk, ir youtube panaršyk biggrin.gif Ten tų amore tikrai daug modelių.

nesu ivaldzius to reikalo su youtube blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 22:17)
Baby amore tikrai mačiau maximose- bet tik vieno modelio ir dar vienoj išparduotuvėj internetinėj mirksiukas.gif Ta, kur maximoj su akcija būtų buvus 79 kažkur. Esu aš apžiūrėjus, kažkaip susidomėjimo ta, kur maximoje nesukėlė, merginai mano didžiajai irgi.
Funkcijos turėtų būti fainos g.gif pvz, kai kvėpuoja- kilnojasi pilvukas, bet nežinau, ar visų modelių. Youtube paieškokit, ten tikrai bus biggrin.gif

Maximoje Baby amore nepatiko, bet ta kur kvepuoja, varo mane is proto wub.gif Kokia grazi jusu Paulyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 16, 21:33)
as uz viena, mylima grazia lele, nu dvi - bet ne daugiau - nenoriu apkraut namu - mes nekolekcionuojam schmoll.gif

nesu pries ivairove - bet lelems laaabai isranki blush2.gif
Papildyta:

na, pas mane merginos tai dvi biggrin.gif Tai ir lėlių reik dvigubai biggrin.gif

nesu ivaldzius to reikalo su youtube blush2.gif

eik jau, ten nėr ko valdyt biggrin.gif mano šešiametė ten naršo bigsmile.gif

http://www.youtube.c...r... amore&aq=f
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 21:12)

nu is sono normaliai atrodo - meilios tokios - tik idomu kaip realiai g.gif , as buvay nupirkus you and me - isvaizda viena prie vieno - tik ji be skysciu gere ir aisku nesysiojo - tik vaipes kaip kudikis - man nepatiko tai, kad ji praeina is eiles programa ir psio - is naujo reik spaust, ir dar toks absurdas - spaudi kaire ranka - sako mama, spaudi desine - papa, spaudi koja rekia doh.gif - jokio naturalumo schmoll.gif

PS. tai va kad as nebe sesiamete unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 16 gruodžio 2010 - 21:23
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 23:12)

Paziurejau i ta Baby amore berniuka ir vel sergu, noriu tokio kudikio wub.gif Pribaigs si lele mane lotuliukas.gif Baisiai patina, bet niekur negaunu verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 16, 21:27)
Paziurejau i ta Baby amore berniuka ir vel sergu, noriu tokio kudikio wub.gif Pribaigs si lele mane lotuliukas.gif Baisiai patina, bet niekur negaunu verysad.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

reklamos auka cool.gif

man idomu - jis ta sysi sulaiko kaip nors ar kaip ir alive - sysioja kol valgo sededama ant puodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 16, 22:27)
Paziurejau i ta Baby amore berniuka ir vel sergu, noriu tokio kudikio wub.gif Pribaigs si lele mane lotuliukas.gif Baisiai patina, bet niekur negaunu verysad.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

biggrin.gif
na tų baby amore italijos pardėse nebent paieškot g.gif

va, radau, radau bigsmile.gif tik priedų trūksta čia g.gif bet jūs jei ne žaidimui, o kolekcijai.....

http://public.fotki....amore-lele.html

mes tai nekolekcionuojam blush2.gif perku tol, kol žaidžia.

ir dar kart prašau- pagaliau parodyt tą kolekciją blush2.gif gi labai smalsu.....ir ne man vienai, manau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 16 gruodžio 2010 - 21:41
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 21:36)
biggrin.gif

nes ebay tik pliusinius sunis baltus su raudonom sirdim meta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 16 gruodžio 2010 - 21:41
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 21:36)

ir dar kart prašau- pagaliau parodyt tą kolekciją blush2.gif gi labai smalsu.....ir ne man vienai, manau bigsmile.gif

jo jo - ir man visad idomu i leles paziopsot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 16, 23:36)
biggrin.gif

va, radau, radau bigsmile.gif tik priedų trūksta čia g.gif bet jūs jei ne žaidimui, o kolekcijai.....

http://public.fotki....amore-lele.html

mes tai nekolekcionuojam blush2.gif perku tol, kol žaidžia.

Butinai kolekcija parodysiu, per sventes susirinks jaunimas mano, prasysiu keturiolikmetes anukes, kad idetu, o kitaip negaus dovanu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet ir diskusija uzvedet biggrin.gif

man tai gal Paula grazesne butu jei nebutu blakstienu, bet gal jos iskris greit smile.gif
o siaip tai man labai mazai leliu patinka- annabell ir chou chou patinka, amore ir dar
man sita SM parduodama patiko, idomu ka ji daro
user posted image.

o tos alive, fisher price ir tos Amandos (jos ypatingai) negrazios.

Bet velgi vertinti tik isvaizdos negalima, mano manymu, kaip ir zmogus gali buti negrazus, bet ypatingas. Tad siuo atveju Paula yra ypatinga, net jei kam ir baisi, nes ji vienintele lietuviska. cia kaip kad Fishe price suniukas gal kam nesimpatiskas, bet zavus, kad lietuviskas (na, kai mes isigijom, dar nebuvo nei telefonu, nei radiju nei puodyniu). Dauguma vaiku vertina ta lietuviskuma.

O siaip tai dar kas man baisu, tai daug leliu leliuku biggrin.gif kazkaip tada ne visi mylimi pakankamai tikriausiai, paskui parduodami biggrin.gif man biski kraupoka, kad va, parduosim viena- priksim kita.

Tik asmeniskai nepriimkit niekas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2010 12 16, 22:58)
bet ir diskusija uzvedet biggrin.gif

man tai gal Paula grazesne butu jei nebutu blakstienu, bet gal jos iskris greit smile.gif

o tos alive, fisher price ir tos Amandos (jos ypatingai) negrazios.

idomu ar be blakstienu jai akys nesivartys - nes chou esu macius su iskritusiom - tai baisiai atrode mirksiukas.gif

o amandos, kaip keista bebutu - internetine foto labai negrazi, realiai ji tikrai grazi - nors aisku tai subjektyvu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Onora @ 2010 12 16, 22:58)

O siaip tai dar kas man baisu, tai daug leliu leliuku biggrin.gif kazkaip tada ne visi mylimi pakankamai tikriausiai, paskui parduodami biggrin.gif man biski kraupoka, kad va, parduosim viena- priksim kita.

Tik asmeniskai nepriimkit niekas  mirksiukas.gif

tai zinokit kad daznai mamom leliukai rupi daugiau nei vaikam - perki, siunties (gi dazniausiai paciupini lele tik gaves) - o va ima vaikas ir ignoruoja ja (ne visi kaip Siverijos mergaites), nezaidzia - kas lieka? aisku parduot ir ieskot TOS - nu as cia is savo poziciju ziuriu - man paciai Chou Rock a buy is elektroniniu leliuku pati paciausia - o va dukrai Anabele - ir ka tu jai doh.gif

Amanda laikau antrasuolese - kai paaugs - dovanosim kokia proga - nes ieskau ka geresnio, tobulesnio uz ja - nu nieko nerandu schmoll.gif
Atsakyti