Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 12, 20:21)
Man labiausiai patinka 2 versija blush2.gif Net gaila, kad negamina jau.

Pati pačiausia iš Annabellių man pirmoji versija wub.gif Labai simpatiška . Gaila tik , kad nejuda lūpytės ir žandukai... Akytės klapsi natūraliai, be elekroninio mechanizmo, tad miela ir be elementų. Kitos funkcijos panašios kaip ir kitų: atsirūgsta privalgius, juokiasi, miega...
user posted image
user posted image
user posted image

Žiūrėjau Limpopo Paulą. Nežinau kaip jų ilgaamžiškumas namie naudojant, bet Kaune ekspozicinės Paulos apatinė lūpa nusitrynusi ir viršutinis akies vokas atlipęs doh.gif Sakė čia jau antra ekspozicinė blink.gif Žodžiu, manęs matytas vaizdas nesužavėjo schmoll.gif

Dar apžiūrėjau naująjį Baby borną. Kadangi tupėjo dėžėj, o natūroj jo funkcijų nemačiau, kol kas nuomonės apie jį neturiu. Graži lėlytė
user posted image
Atsakyti
Na, sakot, kad matet parduotuveje jau apsitrynusia Paula bigsmile.gif Nu geras biggrin.gif O mes turim biggrin.gif Bet, zinau tik tiek, kad ten parduotuveje ju niekas nesaugo, nemyli, del to manau, kad ir nusidevi g.gif Musu vyresnioji dovanu gaudavo labai brangiu leliu is Amerikos, Anglijos, Norvegijos, ir visos jai mirdavo labai greitai biggrin.gif Labai buvo isdykusi, visus zaislus sulauzydavo, buvo toks superaktyvus mergiukstis, kaip berniukstis, nemokejo priziuret leliu biggrin.gif Bet isaugo normali paaugle biggrin.gif Tai sako, kad jai esant per mazai tokias leles pirko kalnais, ir del to ju ir nesaugojo, ir neismoko pamilt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 14, 21:25)
Na, sakot, kad matet parduotuveje jau apsitrynusia Paula bigsmile.gif Nu geras biggrin.gif

Švelniai pasakyta apsitrynusią unsure.gif . Todėl įdomu vėliau bus išgirst turinčių šią lėlę patirtį po kurio laiko 4u.gif Tikiu, kad ekspozicinės kitaip naudojamos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 14 gruodžio 2010 - 21:55
QUOTE(tvynė @ 2010 12 14, 23:55)
Švelniai pasakyta apsitrynusią  unsure.gif  . Todėl įdomu vėliau bus išgirst turinčių šią lėlę patirtį po kurio laiko  4u.gif Tikiu, kad ekspozicinės kitaip naudojamos...

Tai as ir parasiau, kad mano vyresnioji anukele, kai buvo maza, nauja anabele, firmine, ir daug kitu firminiu leliu patvarkydavo per kelis vakarus nepataisomai biggrin.gif Cia priklauso nuo vaiko biggrin.gif Tai ar galeciau pasakyti, kadAnabeles netinkamos leles biggrin.gif Bet, nepaisant mano pasisakymo, as jums pritariu irgi manau, kad neilgai Paula laikys, nes kad kinu gamybos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 12 14, 23:16)
Tai as ir parasiau, kad mano vyresnioji anukele, kai buvo maza, nauja anabele, firmine, ir daug kitu firminiu leliu patvarkydavo per kelis vakarus nepataisomai biggrin.gif Cia priklauso nuo vaiko biggrin.gif Tai ar galeciau pasakyti, kadAnabeles netinkamos leles biggrin.gif Bet, nepaisant mano pasisakymo, as jums pritariu irgi manau, kad neilgai Paula laikys, nes kad kinu gamybos g.gif  biggrin.gif

Tai kad visos garsios žaislų firmos praktiškai Kinijoje lėles gamina. Zapf Creation- ant visų mūsų baby bornų, anabelių ir chou chou dėžių parašyta buvo - made in CHINA bigsmile.gif Baby alive- ( Hasbro firmos)- irgi made in china, taip pat ir amazing amanda, barbės, bratz......
Beje, lūpos greitai nusitrina ir Amandos, ir Baby alive, manau, del tos gumos, iš kurios padarytas veidas, ypatumų. Ir ten aišku, gali ir voką nuplėšti lengvai, iškąsti gabaliuką tos gumos- na, ji tokia kitokia, nei pvz., anabelių, chou.
Paulos lūpos jo, irgi manau greit trinsis. Ir dar silpna vieta- tas paaugimas- nes galima nutraukti lengvai, jei tąsyt už rankos ar kojos.
Bet tas lietuviškumas patiko mergaitėms labai wub.gif
Atsakyti
Prisijungsiu prie lėlių mylėtojų ir aš. Turime labai daug ir mes, tik su jom daugiau aš žaidžiu nei mano mergytė mirksiukas.gif
Dabar žaidžiamiausia Baby Alivė pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 15, 10:45)
Tai kad visos garsios žaislų firmos praktiškai Kinijoje lėles gamina. Zapf Creation- ant visų mūsų baby bornų, anabelių ir chou chou dėžių parašyta buvo - made in CHINA  bigsmile.gif Baby alive- ( Hasbro firmos)- irgi made in china, taip pat ir amazing amanda, barbės, bratz......
Beje, lūpos greitai nusitrina ir Amandos, ir Baby alive, manau, del tos gumos, iš kurios padarytas veidas,  ypatumų. Ir ten aišku, gali ir voką nuplėšti lengvai, iškąsti gabaliuką tos gumos- na, ji tokia kitokia, nei pvz., anabelių, chou.
Paulos lūpos jo, irgi manau greit trinsis. Ir dar silpna vieta- tas paaugimas- nes galima nutraukti lengvai, jei tąsyt už rankos ar kojos.
Bet tas lietuviškumas patiko mergaitėms labai wub.gif
Labai jums aciu, tikrai kaip malonu kai galima gaut tokios vertingos informacijos, o as maniau, kad firmines leles ne kinu gamybos g.gif As labai nepalankiai ziuriu i tas kinietiskas prekes, va preita savaite nusipirkau elektrini virduli, na taip visas sukiuzo, dangtelis neuzsidaro, jungiklis vidun sulindo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(coliuke28 @ 2010 12 15, 12:01)
Prisijungsiu prie lėlių mylėtojų ir aš. Turime labai daug ir mes, tik su jom daugiau aš žaidžiu nei mano mergytė mirksiukas.gif
Dabar žaidžiamiausia Baby Alivė pas mus mirksiukas.gif

Man patiko vienoje video kur ten apie lelytes filmuojasi, patiko kai viena mergaitei nepatiko Baby Alive jos lelyte, nes nenori jai pampersu keisti, kai mama juokdamasi sako, kad reikia pakeist pampersiuka, vaikas sprunka nuo leles biggrin.gif Manoji anukeli labai nori sios leles, dar neturim, laukiam, dovanosiu kaledom, bet jauciu, kad pampersu nekeis biggrin.gif
Atsakyti
Vakar su dukra ejom i Maxima, valgyt pirkt, aisku uztrukom prie zaislu - as kazka apziurineju, ana priejo sako ziurek - kokia pabaisa doh.gif ir rodo i tokia didele lele, sako gi cia ne lele, o baisuoklis blink.gif , nu as susidomejau - nuejau su ja, deze didele, kaina 189 - lele tikrai pobaise pasirode - paemiau pakuote - ziuriu parasyta mano mazoji Paula blink.gif , man dar idomiau paliko, ikisau ranka pro skyle, paspaudziau kad ji sakytu ka - ana pasirauke ir kazka sake lietuviskai - dukrai daviau paklausyt - sako matyt jai nepatinka tokiai but tai ir raukos - net kalba jos nesudomino - zodziu mes jos nepirksim, tai gerai kad nenupirkau pati jos, o jau kokias dvi savaites vien apie tai masciau blush2.gif
zodziu lauksim labiau vykusio lietuvisko varianto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 16 gruodžio 2010 - 12:06
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 16, 12:04)
Vakar su dukra ejom i Maxima, valgyt pirkt, aisku uztrukom prie zaislu - as kazka apziurineju, ana priejo sako ziurek - kokia pabaisa doh.gif ir rodo i tokia didele lele, sako gi cia ne lele, o baisuoklis blink.gif , nu as susidomejau - nuejau su ja, deze didele, kaina 189 - lele tikrai pobaise pasirode - paemiau pakuote - ziuriu parasyta mano mazoji Paula blink.gif , man dar idomiau paliko, ikisau ranka pro skyle, paspaudziau kad ji sakytu ka - ana pasirauke ir kazka sake lietuviskai - dukrai daviau paklausyt - sako matyt jai nepatinka tokiai but tai ir raukos - net kalba jos nesudomino - zodziu mes jos nepirksim, tai gerai kad nenupirkau pati jos, o jau kokias dvi savaites vien apie tai masciau blush2.gif 
zodziu lauksim labiau vykusio lietuvisko varianto blush2.gif

Man užteko tik papasakoti saviškei, kad tokia lėlė yra, su lietuvišką kalba doh.gif Tai dabar ji dukros noras Nr. 1 doh.gif Kol kas paliktas įgyvendinti ateičiai, nes kalėdinė dovana nupirkta kita.
Nors kas liečia Paulos išvaizdą, man asmeniškai ji tikrai pobaisė blush2.gif (sprendžiu tik iš internete rastų paveiksliukų, gyvos jos dar nemačiau). Dukra turi Anabelę (turbūt iš senesnių variantų, nes turi jau kokie 3 jei ne daugiau metai) ir BabyBorn. Tai man asmeniškai Anabelė pati mieliausia wub.gif Baby Born pati net nebūčiau pirkusi, bet kad ją padovanojo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 16, 12:45)
Man užteko tik papasakoti saviškei, kad tokia lėlė yra, su lietuvišką kalba doh.gif  Tai dabar ji dukros noras Nr. 1 doh.gif Kol kas paliktas įgyvendinti ateičiai, nes kalėdinė dovana nupirkta kita.
Nors kas liečia Paulos išvaizdą, man asmeniškai ji tikrai pobaisė blush2.gif  (sprendžiu tik iš internete rastų paveiksliukų, gyvos jos dar nemačiau). Dukra turi Anabelę (turbūt iš senesnių variantų, nes turi jau kokie 3 jei ne daugiau metai) ir BabyBorn. Tai man asmeniškai Anabelė pati mieliausia wub.gif  Baby Born pati net nebūčiau pirkusi, bet kad ją padovanojo.

zinokit realybeje Paula bent jau mano poziuriu daug baisesne nei reklamoje blush2.gif

nuveskit dukra i parduotuve ir nesakykit kokia tai lele - tik paklauskit ar tokios nori - manau apsigalvos greit ji lotuliukas.gif , as vakar siuliau ja dukrai - sakau gal nori - ana issirinko visas maxeje esancias - tik ne ja - nu jos poziuriu ji ziauriai baisi. Ir aprengta baisiai - aisku tai patvarkoma - bet perki nauja lele, o paredyta skudurais kazkokiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 12 16, 12:51)
zinokit realybeje Paula bent jau mano poziuriu daug baisesne nei reklamoje blush2.gif

nuveskit dukra i parduotuve ir nesakykit kokia tai lele - tik paklauskit ar tokios nori - manau apsigalvos greit ji lotuliukas.gif , as vakar siuliau ja dukrai - sakau gal nori - ana issirinko visas maxeje esancias - tik ne ja - nu jos poziuriu ji ziauriai baisi. Ir aprengta baisiai - aisku tai patvarkoma - bet perki  nauja lele, o paredyta skudurais kazkokiais doh.gif

Bet tai kad mano dukrai ne lėlės grožio reikia, o jos funkcijų ir kalbos tongue.gif Jinai jos paveikslėlio nė nematė, be reikalo aš pasakojau iš viso, kad tokia lėlė yra doh.gif
Jeigu dar baisesnė nei paveikslėlyje, tai nekas unsure.gif
Kiti mūsų du turimi "lėliukai" tai simpatulkos, net lyginti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 16, 12:57)
Bet tai kad mano dukrai ne lėlės grožio reikia, o jos funkcijų ir kalbos tongue.gif Jinai jos paveikslėlio nė nematė, be reikalo aš pasakojau iš viso, kad tokia lėlė yra doh.gif
Jeigu dar baisesnė nei paveikslėlyje, tai nekas unsure.gif
Kiti mūsų du turimi "lėliukai" tai simpatulkos, net lyginti negalima.

nu reklamoje ji man lele kaip lele atrode, ne grazuole - bet funkcijos viska atpirko - bet kai dezeje, ir is pradziu nezinojau kas per lele (nesitikejau kad ju Maximoje buna) - tai vaizdas gana baisus...
ji ten kaip supratau jau uzaugus - rankos kojos kazkaip netelpa - tai sulenktos - zodziu kaip invalide lotuliukas.gif doh.gif ir dar tas raukymasis kalbant - gal realiai jin taip nesirauko - gal ten tik demo versija kokia pajungta - kad matyti veido galimybes, mimikas ir isgirst balsa - nes tas raukymasis ir kalba - ziauriai ne i tema schmoll.gif

noriu kalbancios leles, lietuviskos - bet be augimo funkcijos - nes cia tai rankos kojos kabo ant keliu laidu, jos tuscios ir nuteikia labai nemaloniai unsure.gif
Atsakyti