QUOTE(SIVERIJA @ 2010 12 15, 10:45)
Tai kad visos garsios žaislų firmos praktiškai Kinijoje lėles gamina. Zapf Creation- ant visų mūsų baby bornų, anabelių ir chou chou dėžių parašyta buvo - made in CHINA

Baby alive- ( Hasbro firmos)- irgi made in china, taip pat ir amazing amanda, barbės, bratz......
Beje, lūpos greitai nusitrina ir Amandos, ir Baby alive, manau, del tos gumos, iš kurios padarytas veidas, ypatumų. Ir ten aišku, gali ir voką nuplėšti lengvai, iškąsti gabaliuką tos gumos- na, ji tokia kitokia, nei pvz., anabelių, chou.
Paulos lūpos jo, irgi manau greit trinsis. Ir dar silpna vieta- tas paaugimas- nes galima nutraukti lengvai, jei tąsyt už rankos ar kojos.
Bet tas lietuviškumas patiko mergaitėms labai
Labai jums aciu, tikrai kaip malonu kai galima gaut tokios vertingos informacijos, o as maniau, kad firmines leles ne kinu gamybos

As labai nepalankiai ziuriu i tas kinietiskas prekes, va preita savaite nusipirkau elektrini virduli, na taip visas sukiuzo, dangtelis neuzsidaro, jungiklis vidun sulindo
Papildyta:
QUOTE(coliuke28 @ 2010 12 15, 12:01)
Prisijungsiu prie lėlių mylėtojų ir aš. Turime labai daug ir mes, tik su jom daugiau aš žaidžiu nei mano mergytė
Dabar žaidžiamiausia Baby Alivė pas mus
Man patiko vienoje video kur ten apie lelytes filmuojasi, patiko kai viena mergaitei nepatiko Baby Alive jos lelyte, nes nenori jai pampersu keisti, kai mama juokdamasi sako, kad reikia pakeist pampersiuka, vaikas sprunka nuo leles

Manoji anukeli labai nori sios leles, dar neturim, laukiam, dovanosiu kaledom, bet jauciu, kad pampersu nekeis