QUOTE(Rucelie @ 2009 12 29, 13:48)
mes turim visokių, tų lėlių. Baby Borną įvardinčiau kaip prasčiausią (maudynėms turi plaukiantį, nu tai tas daug fainesnis dar už tą paprastą kur tipo sysioja ir verkia). anabelė būtų nieko, jeigu nebūtų tokia be proto sunki
mano mergučė įsirėžus ją velka
o mieliausios mums chou-chou
minkštutės mielutės, turim vieną nieko nedarančią, ir vieną sergančią, tik sergančios pametė mano panelė šaukštuką
ir nebeturim kuo pagydyti
gal kas kokią idėją pamesit? taip gaila, nauja lėlytė ir va daiktelį kaime pametėm
dar man įdomu kaip sergančios lėlytės su tuo pleistriuku - jį tiesiog užlipini ir visas prikolas?švirkštukas irgi toks befunkcinis, tiesiog pažaidimui?
širdelės plakimą išklausom, temperatūrą mokam pamatuot
pagydyt va jau nebeturim kuo
(jei kas pasiūlytų šaukštelį-nupirkčiau
) tokie mano įspūdžiai apie lėles. už baby borną nemokėčiau net 50 lt, nevertas jis to. anabelė mano akimis tik gerokai didesnei mergytei, nebijančiai pasikočiot su svoriais
o chou-chou 
Papildyta:
kadangi čia tema apie lėlytes, tai dar pasidalinsiu įspūdžiais apie Upses deizes iš paslapčių sodo filmuko. turim dvi - vieną kur reikia aprengti-nurengti ir vieną kur važinėjasi su lovele. ta su lovele fantastiška
ir pati upsė kokybiška, akytėmis klapsi, ir lovelė fantastiška
va šita tai mums lėlytė pati pačiausia 

Papildyta:
kadangi čia tema apie lėlytes, tai dar pasidalinsiu įspūdžiais apie Upses deizes iš paslapčių sodo filmuko. turim dvi - vieną kur reikia aprengti-nurengti ir vieną kur važinėjasi su lovele. ta su lovele fantastiška

o koks magnetukas kazin "nepadetu" jai pasveikti

Papildyta:
Galvoju, kad as vel nuriu chou