Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Rucelie @ 2009 12 29, 13:48)
mes turim visokių, tų lėlių. Baby Borną įvardinčiau kaip prasčiausią (maudynėms turi plaukiantį, nu tai tas daug fainesnis dar už tą paprastą kur tipo sysioja ir verkia). anabelė būtų nieko, jeigu nebūtų tokia be proto sunki  doh.gif mano mergučė įsirėžus ją velka  doh.gif o mieliausios mums chou-chou  wub.gif minkštutės mielutės, turim vieną nieko nedarančią, ir vieną sergančią, tik sergančios pametė mano panelė šaukštuką  verysad.gif ir nebeturim kuo pagydyti  verysad.gif gal kas kokią idėją pamesit? taip gaila, nauja lėlytė ir va daiktelį kaime pametėm  verysad.gif dar man įdomu kaip sergančios lėlytės su tuo pleistriuku - jį tiesiog užlipini ir visas prikolas?švirkštukas irgi toks befunkcinis, tiesiog pažaidimui?  g.gif širdelės plakimą išklausom, temperatūrą mokam pamatuot  biggrin.gif pagydyt va jau nebeturim kuo  verysad.gif (jei kas pasiūlytų šaukštelį-nupirkčiau  bigsmile.gif ) tokie mano įspūdžiai apie lėles. už baby borną nemokėčiau net 50 lt, nevertas jis to. anabelė mano akimis tik gerokai didesnei mergytei, nebijančiai pasikočiot su svoriais  doh.gif o chou-chou  thumbup.gif
Papildyta:
kadangi čia tema apie lėlytes, tai dar pasidalinsiu įspūdžiais apie Upses deizes iš paslapčių sodo filmuko. turim dvi - vieną kur reikia aprengti-nurengti ir vieną kur važinėjasi su lovele. ta su lovele fantastiška  thumbup.gif ir pati upsė kokybiška, akytėmis klapsi, ir lovelė fantastiška  thumbup.gif va šita tai mums lėlytė pati pačiausia  thumbup.gif

o koks magnetukas kazin "nepadetu" jai pasveikti g.gif
Papildyta:
Galvoju, kad as vel nuriu chou blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,lėlių žinovės 4u.gif
Gavom dovanų Baby borną,kur sisioja...Nu bet nesuprantu,ar mes kažko nežinom,ar ką-jis nei verkia,jokio garso neleidžia,tiek,kad užmerkia akytes kai čiulptuką įkiši ir pasisioja,kai pagirdom g.gif .Ar gali taip būt?
Atsakyti
QUOTE(Tyliu @ 2009 12 29, 15:32)
Sveikos,lėlių žinovės 4u.gif
Gavom dovanų Baby borną,kur sisioja...Nu bet nesuprantu,ar mes kažko nežinom,ar ką-jis nei verkia,jokio garso neleidžia,tiek,kad užmerkia akytes kai čiulptuką įkiši ir pasisioja,kai pagirdom g.gif .Ar gali taip būt?

Taip ir yra, nieko jis gaugiau nedaro, tiesa, pagirdzius ir paspaudus kazkuria rankyte verkia (ta prasme asaros byra) o kita rankyte paspaudus "cypsi" ax.gif
Atsakyti
as tai nepripazistu tokiu kaip baby born ir tt. nusipirkome naturalia lelyte, kuri kaip tikas vaikas atrodo, rankos ir kojytes lankstosi, galima plaukucius sukuoti, taip pat perengti galima. smile.gif
Atsakyti
Ar turit kas lėlę Roxanną,kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2010 01 10, 15:29)

user posted image

neturiu - bet parduotuveje kilojau ja - nu man jin per didele - ir ka su tokia daryt - nei ji i lova telpa leliu, nei i vezima - niekur, o ir didele labai - maniskei sunku butu zaist su tokia - jin tik labai grazi - man super butu kaip kambario dekoracija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 01 10, 16:06)
neturiu - bet parduotuveje kilojau ja - nu man jin per didele - ir ka su tokia daryt - nei ji i lova telpa leliu, nei i vezima - niekur, o ir didele labai - maniskei sunku butu zaist su tokia - jin tik labai grazi - man super butu kaip kambario dekoracija blush2.gif

O sakykit kokioj parduotuvėj matėt ir kokia maždaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2010 01 10, 16:17)
O sakykit kokioj parduotuvėj matėt ir kokia maždaug kaina?

nu as titeje riteje - bet kainos nepasakysiu - pirma lele ziuriu - tada kaina - lele nesudomino - tad kainos nzn lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien akropolyje apžiūrėjau my first baby annabell naują modelį- nu lėlė tokia ne simpatiška, nepalyginsi su senąją schmoll.gif ir taip pigiai atrodo, ta prasme prastai, kad net suabejojau, ar čia tikrai zapf creations, bet tikrai originalas, na kaina 146 doh.gif unsure.gif reziumė- senoji versija buvo daug geresnė ir labiau vykusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 11 sausio 2010 - 16:22
Mes irgi jau pradejom dairytis i lelytes ir pastebejau sias lelytes - Moxie
user posted image
Gal turite kokiu atsiliepimu apie sias lelytes, nes man jos sompatiskos atrodo, rubeliu joms galima pirkti ir kitu priedu.
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2010 01 10, 16:29)

user posted image

Neblogi, nes rengiam vos ne savo rubais ir pan. lotuliukas.gif Nieko ji nedaro, bet miela, šiap nuo vaiko priklauso ar žais ax.gif Vietos nemažai užima. Maniškei beveik 4 metai, mažesnėm nelabai manau tinka mergaitėm ax.gif
QUOTE(Sange @ 2010 01 14, 20:42)
Mes irgi jau pradejom dairytis i lelytes ir pastebejau sias lelytes - Moxie
user posted image
Gal turite kokiu atsiliepimu apie sias lelytes, nes man jos sompatiskos atrodo, rubeliu joms galima pirkti ir kitu priedu.

Mano didžioji jos užsimanė doh.gif Na veidelis lyg ir nieko, bet dėl kainos, manau, kad didoka, kol naujiena. Pirksim gimtadieniui. Na maniškė nori dar ir dėl to, kad piešt ant rūbų galima. Turim meškius ant kurių piešt galima, paskui nusiplauna, tai visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 14 sausio 2010 - 20:53
QUOTE(gielux @ 2010 01 14, 22:52)
Neblogi, nes rengiam vos ne savo rubais ir pan.  lotuliukas.gif Nieko ji nedaro, bet miela, šiap nuo vaiko priklauso ar žais  ax.gif Vietos nemažai užima. Maniškei beveik 4 metai, mažesnėm nelabai manau tinka mergaitėm  ax.gif

Mano didžioji jos užsimanė  doh.gif Na veidelis lyg ir nieko, bet dėl kainos, manau, kad didoka, kol naujiena. Pirksim gimtadieniui. Na maniškė nori dar ir dėl to, kad piešt ant rūbų galima. Turim meškius ant kurių piešt galima, paskui nusiplauna, tai visai nieko  thumbup.gif

Jei jusu mergaite nori tos, ant kurios rubeliu galima paisyti, tai ji kainuoja siek tiek pinigeliu, bet kokia laime bus vaikui, kai suzinos, kad galima ant leles rubu paisyti. Nematyta negirdeda biggrin.gif biggrin.gif As asmeniskai vaikysteje apie tai svajojau blush2.gif
O siaip paprastos Moxie lelytes nera jau tokios brangios. Lietuviskai pinigei jos "ikandamos" smile.gif
Atsakyti