Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(benyte @ 2010 11 23, 13:35)
Nuveziau dukryte i "Zaislu planeta" parodyti lele, ar noretu tokios Kaledoms, tai labai abejingai ji i ja ziurejo blink.gif . Pamaige, apciupinejo, klausia "- o ka ta lele daro? nesisioja, neverkia, nekalba, net akys neuzsimerkia ir soskes neciulpia!" doh.gif. Parodziau, kad ilgus plaukus turi, gales sukuoti. Klausia - "o galesiu isplauti jai galva ir nukirpti plaukus" lotuliukas.gif . Tai nusprendziau, kad vis delto nereikia mums tokios leles, nes viena diena ir be plauku gali likti schmoll.gif . Geriau Kaledu Senio prasysim Baby born'o rubeliu, nauju soskiuku ir pan, tikrai mazei bus daugiau laimes rolleyes.gif .

maniškės irgi nesužavėjo schmoll.gif ir didelė, daug vietos užima.....(aišku pirkti ir nesiruošėme)
mes buvome nupirkę tokią disney princesės galvą šukavimui specialiai, ten visokių plaukų aksesuarų buvo ir dažų lėlei dažyti. Labai norėjo tokio daikto, kol negavo....žaidė trumpai, paskui į darželį kartu su krūva kitų žaisliukų išnešiau. Na, auklėtoja sakė, kad kitos mergaitės labai žaidžia...matyt, nebūsim mes kirpėjos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kurios dukryte isbandzius chou chou learn to walk lelyte. Gal galit realiau papasakot kaip visa tai veikia, ir ka ji dar daro be ropojimo ar bandymo eit. Ir gal kas galit ja palygint su rock a bye. Ieskom trecio gimtadienio proga lelytes ir kazkaip neissirenkam. Man tas ropojimas labai idomus, kazin ar idomus ir mazosioms mamytems.
Is kart dekui uz komentarus
Atsakyti
Laba diena!
gal kas turi ir zaidzia su LITLLE SUNSHINE is zaph creation?
ir gali pakomentoti sia lele ar idomi?
Aciu.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Laba diena!
nejaugi neks neturi sios grazuoles? biggrin.gif
gal kas gal nuors ka girdiejo?
Atsakyti
QUOTE(Evelinarudakova @ 2010 11 26, 16:55)
Laba diena!
nejaugi neks neturi sios grazuoles? biggrin.gif
gal kas gal nuors ka girdiejo?

as ja maciau parduotuveje - musu nesudomino schmoll.gif , nesuprantu leles valdomos distanciniu - bendravimas taip iseina kaip su TV unsure.gif , ir realiai man ji ner tokia jau grazuole, aisku tai skonio reikalas unsure.gif
Atsakyti
o kokioi parduotuvei?
kokia kaina?
ir ar senuokai?
jai nesunku parasikit atsakimus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinarudakova @ 2010 11 26, 18:16)
o kokioi parduotuvei?
kokia kaina?
ir ar senuokai?
jai nesunku parasikit atsakimus. wub.gif

Titeje Riteje, Panevezyje
galbut ir dabar yra
apie 80 LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz info.
Atsakyti
Labas vakaras, mamytės, gal galėsit man pagelbėti blush2.gif Nusipirkom lėlytę Annabelle, ant jos spranduko rašo 2007 metų, lėlytė gurguliuoja, juokiasi, įdėjus kokį daiktą į burną čiulpimo garsas pasigirsta (lūpos nejuda), kai atsirūgsta užmiega, užmerkia akis, staiga pažadinta verkia, pasuka galvą į tą pusę į kurioje garsas. Soskučio ir buteliuko neturim, norim žinoti kokio ieškoti, lyg ir būtų panašu jog čia ta kuri verkia ašaromis, bet baisu pilti tą vandenuką avdruk čia ne ta lėlytė, paskuj išvis neveiks doh.gif Ar gali būti tokia kad atlieka visas šias funkcijas bet neverkia ašaromis?
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2010 11 29, 22:03)
Labas vakaras, mamytės, gal galėsit man pagelbėti  blush2.gif Nusipirkom lėlytę Annabelle, ant jos spranduko rašo 2007 metų, lėlytė gurguliuoja, juokiasi, įdėjus kokį daiktą į burną čiulpimo garsas pasigirsta (lūpos nejuda), kai atsirūgsta užmiega, užmerkia akis, staiga pažadinta verkia, pasuka galvą į tą pusę į kurioje garsas. Soskučio ir buteliuko neturim, norim žinoti kokio ieškoti, lyg ir būtų panašu jog čia ta kuri verkia ašaromis, bet baisu pilti tą vandenuką avdruk čia ne ta lėlytė, paskuj išvis neveiks  doh.gif Ar gali būti tokia kad atlieka visas šias funkcijas bet neverkia ašaromis?

jei lupu nejudina - turetu buti 4 versija mirksiukas.gif - jos visos vandeni geria - geriau foto ikelkit - pagal veiduka pasakyysiu ka ji daro ir ko ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galite pagelbeti, mano sesiamete pamate reklama, kazkokia auganti lele Paula. Net nenutuokiu apie kokia lelyte eina kalba doh.gif gal kuri matete ir zinote kur yra pirkt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monini @ 2010 12 08, 09:51)
Mergaites, gal galite pagelbeti, mano sesiamete pamate reklama, kazkokia auganti lele Paula. Net nenutuokiu apie kokia lelyte eina kalba  doh.gif  gal kuri matete ir zinote kur yra pirkt?  ax.gif

sita mirksiukas.gif
http://www.limpopo.l...azoji_paula.jpg
Atsakyti