Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 18, 13:10)
taip, senos nesimarksto.
Bet dabar jų naujų net pardavime nėr, gi negaminamos g.gif
Sita naujoji chou chou daug lengvesnė už anabelę biggrin.gif Anabelės galva sunki.
Sakau, kai parsivežėm ją, tai kažkaip net nustebau: toookia lengva.....ir dėžė daug mažesnė.

tai gal jos dar kitokios - nes su tais rubais turiu - ir grudu yra, ir nelengva - pirkta pries 1-2 metus - bet foto ta pati g.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 18, 13:10)
Sita naujoji chou chou daug lengvesnė už anabelę biggrin.gif Anabelės galva sunki.
Sakau, kai parsivežėm ją, tai kažkaip net nustebau: toookia lengva.....ir dėžė daug mažesnė.

O kokios funkcijos pas šitą naujaja Chou Chou? rolleyes.gif
Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(marselina @ 2010 10 18, 14:47)
O kokios funkcijos pas šitą naujaja Chou Chou?  rolleyes.gif
Ačiū.

Čia dar rašo, kad ji kažkokia šviečianti "Rock-a-bye Chou Chou - Glow in the Dark" biggrin.gif
http://www.toysrus.c...e-Dark(0025813) biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2010 10 18, 14:59)
O kokios funkcijos pas šitą naujaja Chou Chou?  rolleyes.gif
Ačiū.
Papildyta:

Čia dar rašo, kad ji kažkokia šviečianti "Rock-a-bye Chou Chou - Glow in the Dark"  biggrin.gif
http://www.toysrus.c...e-Dark(0025813)  biggrin.gif  g.gif

Tai suprantu, kad funkcijos tokios, kaip senosios: geria iš buteliuko, čiulpia soskiuką, guguoja, užmiega, prikelta verkia. o tamsoje šviečia ta žvaigždutė jos migduko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 18, 15:27)
Tai suprantu, kad funkcijos tokios, kaip senosios: geria iš buteliuko, čiulpia soskiuką, guguoja, užmiega, prikelta verkia. o tamsoje šviečia ta žvaigždutė jos migduko 4u.gif

Ačiū, manau, kad jau išrinkau leliukąsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir didelis ačiū visoms už patarimus aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes. Labai prasau patarimo: dukryte nori leles, kad butu galima perrengieti. Barbe netinka- permaza. Kokia lele rekomenduotumete? Gal galetumete ir nuotrauka, nuoroda mestelti? Labai aciu uz betkoki patarima. Mums 3metai
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2010 10 20, 16:29)
Sveikutes. Labai prasau patarimo: dukryte nori leles, kad butu galima perrengieti. Barbe netinka- permaza. Kokia lele rekomenduotumete? Gal galetumete ir nuotrauka, nuoroda mestelti? Labai aciu uz betkoki patarima. Mums 3metai

tai bet kuri - jus jau nemazos - mazesnems lengviau "pasiduoda" rengimui kietos leles, kaip baby bornai, vyresnems jau bet kuri - jei norit maziau islaidu leles garderobui - galit isigyt chou chou rock ar panasaus dydzio lele - ju ugis 48 - tad tinka didzioji dalis kudikiniu rubeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu. Reik eiti i parduotuve pasizvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2010 10 20, 16:50)
Aciu. Reik eiti i parduotuve pasizvalgyti.

kad ju LT ner man atrodo g.gif cia tik tos su dygstanciais dantukais - bet ju funkcijos man nuobodokos, ir labai jau primityviai viskas padaryta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2010 10 18, 10:15)

Ši toysrus.co.uk puslapėlyje turbūt be dygstančių dantukų? g.gif Man kažkaip nelabai tie dantukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2010 10 20, 20:52)
Ši toysrus.co.uk puslapėlyje turbūt be dygstančių dantukų?  g.gif  Man kažkaip nelabai tie dantukai  biggrin.gif

nea - cia ta rock a buy - man ji is chou pati pati wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 20 spalio 2010 - 22:19
Aišku, tada gerai. Jau maniau, kad su dantukais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 21 spalio 2010 - 06:47