Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Kriiste @ 2010 10 14, 14:16)
manau jokia - tokiam amziaus vaikui yra tinkamesniu zaislu nei leles mirksiukas.gif

Jeigu mama mato, akd reikia leles, vadinasi mama zino schmoll.gif Mano dukra jau ir kalba, ir minkstus zaislus nesiojasi ir supuoja migdo sakydama "aaa lėlė", tai kodel nenupirkus tikros lelytes?
beje, jai neidomus zaislai, kurie idomus jos bendraamziams, ir mes matom ir visi sako, kad atrodo subrendus, kaip 2,5 metu vaikas g.gif
Siverija, aciu uz rekomendacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 10 15, 10:51)

Siverija, aciu uz rekomendacija 4u.gif

nėr už ką 4u.gif
maniškė irgi tokio pat amžiaus, labai su lėlėmis žaidžia ( aš nesakau tik su lėlėmis, nes jinai ir lego stato, ir kaladėles veria, knygas varto,su ferma žaidžia, su vtech pianinu groja ir pan.) bet lėlės visgi pirmoje vietoje....aš kalėdoms nupirkau chou chou rock a bye lėlytę wub.gif
Atsakyti
maniškė irgi nuo tokio amžiaus žaidė, 1,2 m amžiaus gavo anabelę, gal ir per anksti nes truputį sunkoka ta lėlė jai buvo, bet tampydavosi ją visur, soskiuką paduodavo, buteliuką ir pan, laimės buvo baisybė iš tos lėlės. manau nuo konkrečios mergytės priklauso viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 10 15, 10:51)
Jeigu mama mato, akd reikia leles, vadinasi mama zino schmoll.gif  Mano dukra jau ir kalba, ir minkstus zaislus nesiojasi ir supuoja migdo sakydama "aaa lėlė", tai kodel nenupirkus tikros lelytes?

ne visada mama mato ko vaikui reikia, pati pirkau leles kai Mildai buvo 1,5 ir tikrai maniau kad ji zaidzia - nu ji zaide aisku - bet ne taip, paskui kai radau FP nama, ferma ir kt zaislus - jin jau didoka buvo - tiesiog nezinojau kad tokiu yra doh.gif Dabar jai 4,5 - jin jau turi visas galimas leles (kurios mano nuomone geriausios) - neber kuo jos nudziugint, nustebint - nes bet kuri dovanota lele jau nebestebina - tai tik dar viena lele. Padariau isvadas - kad tumet leliu man labiau reikejo nei jai - ir jauciuos truputi sugadinus vaikui galimybe tikrai dziaugtis gavus gera lele blush2.gif

neprikisu niekam - tai tik mano nuomone ir patirtis - jei butu galimybe pakartot viska - nebeskubeciau to pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 15, 11:08)
manau nuo konkrečios mergytės priklauso viskas  smile.gif

drinks_cheers.gif
mano dičkė pirmą rimtą lėlę- chou chou gavo kai jai buvo 1 m ir 10 mėn. per Kalėdas. Net ir dabar (greit jai 7 m.) ta lėlė labai mylima ir saugoma. Sakė, kad tai ne paprasta lėlė, tai tikras draugas wub.gif
Moira, jei pirksit lėlytę, gal ir vežimuko reikėtų? blush2.gif g.gif Mano mažoji labai su juo vežioja lėles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 15 spalio 2010 - 10:23
Sveikos mamytės,
Nusprendžiau užprašyti Kalėdų Senio savo mažajai gerą lėlytę - kūdikį. Dukrytei beveik 2,6 m, tai manyčiau jai dar užtektų tos My First Baby Annabell arba My Little Baby Born ar aš klystu?
Apie Chou Chou iš viso nieko nežinau ar yra tokios kaip First ar Little? g.gif
Bet gal šitos mažesnės lėlytės neturi jokių funkcijų, pvz. verkimo ar akyčių užmerkimo ar pan. ? g.gif
Prašau padėkit kas žinote!!! Taip sunku persiorentuoti iš berniukiškų žaislų į mergaitiškus doh.gif biggrin.gif
AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 18 spalio 2010 - 08:29
Kaip jums ši lėlytė?
user posted image
http://www.toysrus.c...e-Dark(0025813)
Įdomu ji turi kokias nors funkcijas? Manyčiau mums kolkas reikia su papraščiausiom. g.gif
Gal žinot kas Lietuvoj prekiauja Chou Chou lėlėmis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 18 spalio 2010 - 09:17
QUOTE(marselina @ 2010 10 18, 09:29)
Sveikos mamytės,
Nusprendžiau užprašyti Kalėdų Senio savo mažajai gerą lėlytę - kūdikį. Dukrytei beveik 2,6 m, tai manyčiau jai dar užtektų tos My First Baby Annabell arba My Little Baby Born ar aš klystu?
Apie Chou Chou iš viso nieko nežinau ar yra tokios kaip First ar Little?  g.gif
Bet gal šitos mažesnės lėlytės neturi jokių funkcijų, pvz. verkimo ar akyčių užmerkimo ar pan. ?  g.gif
Prašau padėkit kas žinote!!! Taip sunku persiorentuoti iš berniukiškų žaislų į mergaitiškus  doh.gif  biggrin.gif
AČIŪ  aciuks.gif

yra ir chou tokios mazesnes, akytes markstosi - o va del anabeliu ir bornu akyciu - man rodos jos nemirksi - anabele naujesnio modelio lyg turi kazkokiu garsu - kitos ne mirksiukas.gif

QUOTE(marselina @ 2010 10 18, 10:15)
Kaip jums ši lėlytė?
user posted image
http://www.toysrus.c...e-Dark(0025813)
Įdomu ji turi kokias nors funkcijas? Manyčiau mums kolkas reikia su papraščiausiom.  g.gif
Gal žinot kas Lietuvoj prekiauja Chou Chou lėlėmis?

is Chou didesniu - man asmeniskai sita pati superiskiausia, ta prasme funkciju, isvaizdos, sudejimo prasme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 18, 10:31)
yra ir chou tokios mazesnes, akytes markstosi - o va del anabeliu ir bornu akyciu - man rodos jos nemirksi - anabele naujesnio modelio lyg turi kazkokiu garsu - kitos ne mirksiukas.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 18, 10:31)
is Chou didesniu - man asmeniskai sita pati superiskiausia, ta prasme funkciju, isvaizdos, sudejimo prasme mirksiukas.gif

Man ji irgi kažkaip užkliuvo smile.gif Ir kaina thumbup.gif Tik kažin ar ji neperdidelė 2,6 m mamytei?? biggrin.gif g.gif Nors su mažesniais leliukais (tik su akyčių užsimerkimo funkcija smile.gif ) žaidžia jau nuo 1 metukų amžiaus. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 18 spalio 2010 - 10:20
QUOTE(marselina @ 2010 10 18, 11:19)
aciuks.gif
Papildyta:

Man ji irgi kažkaip užkliuvo  smile.gif  Ir kaina  thumbup.gif  Tik kažin ar ji neperdidelė 2,6 m mamytei??  biggrin.gif  g.gif Nors su mažesniais leliukais (tik su akyčių užsimerkimo funkcija  smile.gif )  žaidžia jau nuo 1 metukų amžiaus.  bigsmile.gif

Pirmosios Anabelės akys markstosi, su garsais jinai. Visai faina, tik pvz., mano merginoms būtų trūkumas, kad neturi buteliuko ir čiulptuko blush2.gif Mažasis baby bornas nesimarksto ir išvis nieko nedaro biggrin.gif
o šita chou chou tikrai neperdidelė jūsų mergaitei. Aš tokią va ką tik nupirkau saviškei- jai per Kalėdas bus 1 m. ir 8 mėn ax.gif Ir lėlė nėra sunki.
Kadangi turime senesnio modelio chou chou rock a bye lėlę (dičkės didžioji meilė wub.gif ) tai kai užmigo pupa aš naujają atsargiai išpakavus apžiūrėjau blush2.gif Yra skirtumų: senesnė ryškiai sunkesnė, naujojoje nei rankose, nei kojose nėr grūdelių- va tas nepatiko ir senosios chou chou veidas, rankos, kojos na tokie guminiai wub.gif o šitos vat kitaip, kietesnės rankos, kojos, veidukas- tokie labiau plastmasiniai.
Žodžiu, yra patobulinimų, bet jie, mano akimis, į blogesnę pusę blush2.gif doh.gif Jaučias amerikiečių (MGA gi Zapf yra perėmus) įsikišimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 18, 12:43)
Pirmosios Anabelės akys markstosi, su garsais jinai. Visai faina, tik pvz., mano merginoms būtų trūkumas, kad neturi buteliuko ir čiulptuko blush2.gif Mažasis baby bornas nesimarksto ir išvis nieko nedaro biggrin.gif
o šita chou chou tikrai neperdidelė jūsų mergaitei. Aš tokią va ką tik nupirkau saviškei- jai per Kalėdas bus 1 m. ir 8 mėn ax.gif Ir lėlė nėra sunki.
Kadangi turime senesnio modelio chou chou rock a bye lėlę (dičkės didžioji meilė wub.gif ) tai kai užmigo pupa aš naujają  atsargiai išpakavus apžiūrėjau blush2.gif Yra skirtumų: senesnė ryškiai sunkesnė, naujojoje nei rankose, nei kojose nėr grūdelių- va tas nepatiko ir senosios chou chou veidas, rankos, kojos na tokie guminiai wub.gif o šitos vat kitaip, kietesnės rankos, kojos, veidukas- tokie labiau plastmasiniai.
Žodžiu, yra patobulinimų, bet jie, mano akimis, į blogesnę pusę blush2.gif  doh.gif Jaučias amerikiečių (MGA gi Zapf yra perėmus) įsikišimas doh.gif

naujesnes anabeles first markstos, o senesni gi irgi turejai - ji man atrodo nesimarksto g.gif

o man chou rock - didesne yra uz anabele - ir didoka, net maniskei (4,5) - nu taip sudetingai atrodo kai nesiojas ja lotuliukas.gif - bet va anabeles nelabai pasodinsi graziai - nu jin nneori labai sedet, o rock sedi puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 18, 12:46)
naujesnes anabeles first markstos, o senesni gi irgi turejai - ji man atrodo nesimarksto g.gif

o man chou rock - didesne yra uz anabele - ir didoka, net maniskei (4,5) - nu taip sudetingai atrodo kai nesiojas ja lotuliukas.gif  - bet va anabeles nelabai pasodinsi graziai - nu jin nneori labai sedet, o rock sedi puikiai  wub.gif

taip, senos nesimarksto.
Bet dabar jų naujų net pardavime nėr, gi negaminamos g.gif
Sita naujoji chou chou daug lengvesnė už anabelę biggrin.gif Anabelės galva sunki.
Sakau, kai parsivežėm ją, tai kažkaip net nustebau: toookia lengva.....ir dėžė daug mažesnė.
Atsakyti